2008-03-29
 17:04:16

lördag

Efter jobbet då.
Idag spelar SP på Cirkus, och jag ska inte gå, det betyder att det är första gången SP ska spela i sverige (okey, räkna bort Malmö en gång) & jag inte kommer att vara där, det känns, konstigt! men jag har ju faktiskt insett att jag börjar bli några år för gammal för allt sånt där. haha!
Däremot läste jag att dom ska ha sin efterfest på Hells kitchen, haha, varför kan man inte vara 23 för? jävla bananer . en annan gång! blir nog ut o ta nån öl med sandra i haninge istället skulle jag tro. lugnt, jag jobbar ju imorgon. så är väl bäst så! ananrs hade jag nog velat försöka komma på en kupp för att komma in på eSP's efterfest ikväll! hahahaha.

humm humm. ska väl vandra vidare..
på återseende! ;)

Malin
2008-03-28
 11:36:55

mörkrädd

okey, kryssningen var kaos. kul att umgås med steffi o så, men fysjutton., låt oss säga att jag blivit mörkrädd, jag tycker synd om personalen på båten som inte ens hade kontroll över alla ungdomar, men alldra mest tycker jag synd om dom ytterst få gamlingar o barnfamiljer som befann sig där.. usch,  hoppppas verkligen dom fick pengarna tillbak, haha.
hur som, det var helt och hållet kaos och jag kände mig helt och hållet felplacerad, det kändes som om folk kollade snett på mig bara för att jag var vit, nej men, det va sjukt. och KAOS, folk var verkligen som djur, slogs, spydde överallt rökte överallt alltså det går inte att förklara om man själv inte sett det.  nejdu, efter det här förstår jag verkligen varför dom har 23 års gräns på de flesta kryssningar, att ha 18, som det var på denna, skulle ju aldrig fungera, sanera hela båten efteråt. nejdu, KAOS och ingenting för mig. helt enkelt!
fick iaf med mig lite billig sprit, haha! :)

och skönt att brandis äntligen fått komma hem från sjukan stackarn,, hoppas du blir helt bra snart.. :)

idag r ingde dom ifrån aupair grejen o sa att det skulle funka för mig att åka trotts att mina betyg är botten, så länge jag fixade en underskrift ifrån camilla. vojne.  jävla skit, jag hade ju hoppats på att få tillbaka pengarna! och om jag drar mig ur själv får jag ju inte det.. så jag tänkte, om jag skickar in mina betyg med så kanske dom nekar mig o jag får tillbaka pengarna,, men inte det..  allts en del av mig ivll ju fortf ååka.. men ändå inte, ivll ju heldre ut io resa.. sjuttsingen.. får se, om jag hittar en bra familj så kanske,, efter sommarn nångång i så fall. nej vi får se!

får skriva mer sen,. pusshej
2008-03-25
 20:18:53

tisdag

tjena tjena
idag har varit en bra dag, gick upp en timme innan jag va tvungen att åka till jobbet, (vanligtvis är det 5 min innan jag måste åka) så jag hann både duscha o äta frukost, vilket inte är allt för vanligt att jag hinner göra på mårnarna. jobbade 9.45 - 17 och åkte hem, åt några köttbullar och drog sen till träning.. så nu harj ag varit och tärnat också.. och jag åt gröt till lunch! känner att det är ne bra början iaf.. min godisskål  har stått framme och suktat mig  men jag har inte ätit en bit! jag är stolt!
 imorgon blir det (troligtvis?) kryssningmen först jobbar jag 6.30 - 10.15 (yeah, långt passa lltså) men lite pengar aif, sen har jag fått len extra tid på söndag också (wow, 2 söndagar på en månad, måste vara rekord för detta år, haha) 

ska hittapå nåt annat nu
pusss 
2008-03-24
 22:22:00

tjena tjena

heeyhar varit en lugn och skön helg.
jobbade lör o sön, på lördagen var släkten på middag och man fick tillbringa lite tid med som söta kussarna :) vilket alltid är lika roligt :) söndagem var enbart allmänt slapp hände inte mycket alls.
känn so mom jag har gått upp 10 kg den här påskhelgen, hahaha. fyfan.  nya tag imorgon, då jag även ska träna!
uschfyfan hej, för det här går ju inte!
idag har jag varit ledig, och så har vi varit barnvakt åt kussarna :) hihi, myys! så det har varit snöstorm o blivit säkert 3 dm snö eller något, haha! så vi har varit ute och åkt pulka, byggt snögubbar osv,, haha. mysigt värre :)  så nu är jag ganska slut faktiskt..  men men, imorgon börjar jag 9.45. så det är skönt! sen jobbar jag fredag&lördag för torsdagen ska jag va ledig pga kryssningen! skönskönt!

sitter o väntar på camilla,, vi skulel mötas på msn vid 22 tiden,, nu är den 20 över,, och jag är skittrött. haha. vet inte vad hon menade med 22 tiden,,  hon kanske inte orkade upp.. jjag väntar till 23, om jag inte somnat . haha,, men hon kommer nog snart :)

nej ska nog lägga mig o glo på en film så hör jag ju om äggman skriver :)

hörs o ses. puss

Malin
2008-03-23
 11:46:57

gooood morning

varning. mitt EE på tangentbordt har hakat upp sig så det fungerar inte riktigt som dt ska, så om det  fattas ett e lite här och var i txten ber jag om ursäkt.

hello
vaknade tidigt av att någon skrev på msn, så det blev ett 1 & ½ timmas video samtal med mannen vilket alltid är trevligt. var ett tag sen sist så vi hade en del att prata om . sitta och garva så jag väcker alla här hemmaa som låg o sov. klockan där nere va ju bara 5 på kvällen. faaaan nu har hela e tangenten ramlat aaaaaaaaaaaaavd. nu sitter den fast igen.. hoppas den fortsätter funka. haha. iaf så va det ett trevligt samtal (haha)  :)
hur som har jag kommit så mycket längre nu, förut, va jag skitledsen om han inte hörde av sig, eller superglad om han gjorde det, nu är det mer, neutralt. och jag känner ingenting längre, klart det är kul o pratam ed människan o sånt, o jag menar, tiden vi hade tillsammans va delvis super härlig, men ja, äntligen kan jag säga att jag verkligen är över det, hur lång tid det än har tagit så ja, ,,  woohooo. partyy..

några dagar närmre kryssnbing :D

puspsuss
2008-03-21
 15:31:55

kryssning 26/3

yeeeey, den 26 åker jag på kryssning med steffi och hennes vänner, o massa andra roliga människor (haha) ska bli sjukt kul och jag är sjukt taggad :D
ska bli sjuktkul... tänkte bara nämna det också, haha!
förhoppningsvis blir det mer drag än senast, coop kryssningen.. eller det va ju roligt, skitkul, men hpopas på mer människor, dessutom åker vi på kvällen dne här gången, haha! :D
nu ringde lise igen,, hon va tydligen lagom dragen igår, haha!! rolig unge. jag blir så avis närm an pratar med henne, vill också ha sol o värme!! :D
men men, snaart så blir dte väl det. haha!!


lök ölk
2008-03-21
 09:29:06

snöstorm

Idag är jag ledig, och det är snöstorm ute. fyfan, vad är felet kan man ju börja undra...
men men, passande till påsk också, haha! hursom, idag ska jg hälpa mamma med att baka osv inför morgonsdagens påskmiddag :) alltid mys, men först ska vi åka och handla o fixa lite..
Igår jobbade jag 11 - 20, lång dag när det va så mycket folk, men det gick bra :) trött blev man, kom hem och mamma & pappa hade gjort vääärsta goda middagen  mums, sen kolalde jag åp film och somnade..
Dagens topp var att Lise  ringde igår :) hihi, gjorde mig på jättebra humör, eller ja, det va på kvällen o hon hadei nte så mycket pengar men, det blev en liten stunds snack iaf :) hon verkade ha det jättebra, skööönt! så sittar man här i snöstormen, haha! drack dygnet runt, det hörde man på rösten, hahaha! kul i jul, tack för att du ringde löken! :)
uhuh, saknar lochness, kom hem snart! :D

humm humm,  ska hoppa in i duschen

pusslök
2008-03-20
 01:32:47

drunk

tjena maaaan
är fan lite smår yr i bollen nu alltså
va ute ikväll, elelr blev en lugn utgång, börjar ju 11 imorgon, haha!
mötte fredrik o steffi på pendeln in till stan o vid 8 tiden va vi på monks cafe och startade, fredriks massa lumpar polare o grejer, va roligt faktiskt, mysigt ställe, med en väldans massa olika öl, drack en körsbärs öl som va super goood. haha. o lite ivn o någon annan vete öl elelr va de va, haha!
gick till burgerking o åt lite kommer, o sen drog  vi hem, min älskade pappa hämtade mig i haninge.. haha
vilket ifkc mig o tänka på att jag måste rätta min dagens dubbel o se mitt efterlängtade onetreehill avsnitt. haha


pussohej
2008-03-19
 08:55:19

tjena tjena!

idag blir det jobb,, ligger här i sängen och orkar inte riktigt gå upp.. va och tränade igår så känner att jag ahr värsta träningdvärken, inte lika roligt!
tröttt är jag också..  men men.. ikväll blir det utgång med steffi mfl. kulijul, har inte vart ute på länge så ska bli trevligt! nej nu ska jag börja fixa mig, börjar om en timme..
glad påsk! :D

puss
2008-03-18
 12:18:30

tittut

tjena hejsan.
min nya skärm är du, den går inte att vinkla, varken neråt elelr åt sidan elelr nåt, jäkla banan.  å eftersom den är uppåtvinklad går det inte o kolal på den nerifrån o usch, så nu har jag vinklat den genom att ställa den på några böcker, haha!
ligger fortf. nerbäddad i sängen.. har inte orkat gå upp.. haha.. ibland är det verkligen skönt o va helledig!
vet egentligen inte vad jag skulel skriva här,, jag är hungrig.

tjoff tjoff
2008-03-17
 22:43:16

god kväll

gud så trött jag är, haha! jobbat idag, 14 - 20, men är helt slut, jag vet inte varför, usch!
vaknade och åt en stooor&nyttig frukost, somnade om (haha) och åkte till jobbet.. både steffi o rebecka jobabde idag :) lika trevligt som vanligt när man komemr till jobbet o träffar alla människor ::) på onsdag blir det antagligen utgång med steffi medflera,, hoppas jag på aif, är sugen på att gå ut!
imorgon är jag ledig-- ska bli jätteskönt, får se vad jag ska göra..

nej nu ska jag bädda ner mig i min sköna säng och somna!

löklölkkk
2008-03-16
 17:35:07

bränd skärm & Ikea

helloooo
dåligt med uppdateringar, i know! men tyvärr vaknade jag på lördagsmorgonen, eller ja, kl 4:00 (en timme innan jag egentligene s kulle gå upp) av att det luktar brännt i hela mitt rum.. uschfyfan. så kollar jag på datorn, som fortf är igång, men däremot skärmen,, hmm.  den var död så det var bara att koppla ur den och försöka sova den sista timmen innan jag skulle upp och jobba, vilket var svårt, bränd dator (haha) luktar inte allt för bra när man vill somna om..
igår jobbade jag alltså 6 - 15, åkte sen hem och somnade.. haha, åt en god middag med päronen och kollade sen på melodifestivalen..mina favoriter va Nordman och dom två fårn trazan och banane som jag glömt namnet på, haha, men BWO va även bra.. och så gillade jag även Sannas låt,, men den va lite försegdeg för att vinna.. enligt mig! hur som, mitt i utdelandet av röster fick hela Dalarö strömavbrott, hahaha! fyfan, och jag och mamma som var helt inne i röstningen tog fram en mobil för att leta efter en radiokanal som sände omröstningen, HAHA. radio stockholm gjorde det faktiskt. haha. löjligt att lyssna på radio alltså, men men, bor man i skogen så gör man. men lite skumt var det, PRECIS när hela festivalen var slut kom strömen tillbaka. så man kan juu börja fundera,..
började kolla på filmen "alexander" men somnade..
och idag var det dags för IKEA med mamma, roligt roligt, kollade ut lite grejer jag ska köpa till huset,, en hylla, soffa och lite grejer, som vi ska åka och köpa senare i månaden! :)
köpte en filt som jag ska ha i soffan, jättehärlig o fin, tallrikar (som jag fick av mamma i påskpresent hihi) och lite annat smått och gott. tallrikarna va helfina, ljusblåa stora tallrikar och gråbiegea (haha, hur fan stavar man det tro) småtallrikar av samma sort, jättefint :) och även skålar i samma "serie".. helgulligt :) snart  är det dags!
efter besöket på ikea åkte vi till mediamarkt så jag kunde köpa en ny skärm,, så kundej ag langa ut den gamla och har nu mycket mer plats efter som min förra skärm inte var platt. haha

på återseende (hos jysk)


Malle 
2008-03-14
 23:14:13

helt slut

japp, då var dagen avklarad, har gått rätt bra ändå.. men är sjukt trött nu, så ska bli skönt att krypa ner i min sköna säääng :D  så fårm an sova några timamr innan man börjar kl 6 imorgon, haha!

yeeey! brorsan skrev på pappren o grejer för lägenheten idag, vilket betyder att han flyttar om eeeen månaad:D  så, först o främst, stort grattis till honom!! :D 
så då får jag äntligen flytta in i huuuset, o fixa allt som jag vill ha det, det kommer bli sjukt snyggt :D gud va sugen jag är på att fixa redan nu! :D

annars.. jag hoppas på utgång imorgon.. vore härligt. va något mer kul jag skulle skriva men har förträngt vad det var.. 

förövrigt har jag ett missatsamtal fårn ett helskumt nr som inte finns på hitta.se ch bara är upptaget om man försöker ringa upp, som sagt, helskumt 0751599146, ringer en klocka hos någon? haha.. .

nej, läggdags för mig nu alltså.. nattinatt 

sussa sött : 
2008-03-13
 23:18:51

glada nyheter!

imorgon får jag min lön = 10500, jag blev skitglad när jag fick min lönespeccc, YEEEEAH!  (intem ycket för vissa, men för mig som har två fasta dagar i veckan, 3 varannan vecka, så är det mycket!) jag hade förväntat mig ca 7, möjligen 8, men så fick man 10!! haha, jag är superglad, det behöver jag, så jag kan betala allt på bilen osv. skönt! det var första glada nyheten!

det andra är,, patric har hittat lägenhet! WOHOOO. så, imorgon ska dom skriva papper och grejer och om allt går rätt till får dom flytta in om ca en måånad, och det betyder att jag får flytta in i huset, WOHOOOO. party hos mig varje kväll... elelr inte, men äändå, fatta va härligt, är SJUKT glad :D hoppas verkligen på att allt går rätt till nu!

idag har varit en lång dag, vaknade av att jag fick sms, av bossen, "hej kan du börja 10 istället för 15" jag, helt yrvaken svarar att visst kan jag det,, sen, när man tänkt efter lite, ojdå, det är ju 11 timmar. hahaha. sjukt trött är jag fter det passet, men har ändå gått g anska fort. imorgon blir desto värre
på vägen in till jobbet ringer mobilen, det va från dalarö dagis, alltså mammas jobb, där dom undrar om jag kan jobba imorgon, fredag. och man kan ju inte säga nej, har sagt nej till dom så månag ggr nu, så jag sa att jag kunde jobba så jag hinner till mitt vanliga jobb till 15,, så imorgon ser min dag ut såhär, dagis 8 - 14.15 stressa in till haninge och COOP där jag jobbar 15 - 22.15, haha , någon som vill ha min dag imrogon eller? ;)

och sen är det 6 - 15 på lördag,, yey, kul i jul. men peeengar peeengar! :D

 nu behöver jag nog vila ut mig för imorgon.

lök lök :D
2008-03-12
 22:53:21

=D

hej hej
ligger här i sängen och funderar.. på allt och inget.. jag känenr mig faktiskt rätt glad idag :) det är skönt.. att jag inte funderar för att jag är nere liksom.. Linnea o steffi frågade om jag ville följa med ut idag, vilket jag velat, men ahde verkligen ingen ork,, och så är jag ganska fattig,, lön på fredag, yey! :D sås hoppas på en utgång på lördag istället,, om folk är påå. ;P
förövrigt vann jag 140 kr på min dagensdubbel idag, hihih, vilkeet betyder, 100 kr i burken :D sen fick jag en trisslott för att det va min namnsdag som jag vann 50 kr på, som jag också tänkte lägga i min burk, hihi! perfekt ju!
det är roligt när man vinner, även fast det inte är mycket pengar, men ändå :D
såå, imorogn är det jobb,, 15 - 2115, ganska skönt pass tycker jag.. ska fixa lite andra småsaker imorgon så ja, det blir nog bra,
börjar bli dags för mig att gå  till frissan igen,,  haha, är fortf inne på att färga mitt hår brunt, alltså, inte svartbrunt, men ljusbrunt med lite slingor o så.. men fan, jag är för feg.. elelr, det är dumt nu till sommarn,, till hösten kanske,, vi får se! :D
ska väl se någon film nu igen..märkte just att min vattenmugg läcker, så det va blött överallt, jobbigt läge, haha!


sovtajm.

löklök

2008-03-12
 13:19:03

bamses båt

hola!
idag väktes jag av ett sms från hultman (som det förövrigt  va hundra år sen jag pratade med, så det var kul!) och ett grattis på namnsdagen, haha, ja, så jag har tydligen namndasg idag, eller ja, eftersom jag heter Victoria i mellan namn (efter bamses båt, hahaha) så, cool värre
har kollat på två helsjuka filmer idag, fick ner ett gäng i får så nu har jag något att göra, ahha, jag får perioder då jag känenr för o kolla på film så fixar jag en massa olika konstigheter, dom jag såg idag var "bottoms up" och "death to the supermodels" haahaha,  ja, ett konstigt ryck och fixa jsut dom filmerna, dom var sjukt dåliga alltså, fyfan, särskillt den sista, men men.. haha. den första va iaf lite rolig på något sätt, haha!
ska nog åka upp o lämna in min dd o göra en ny, hade även en kenolapp jag ska kolla om jag vunnit nått på, haha! man kan ju hoppas :P  är såååå sugen på att köpa något gott, därför jag avvaktar lite,, vet att det kommer sluta med att jag köper något om jag känner mig såhär, hahaha! '
blir ngo finfint!!

lök lök
2008-03-11
 21:59:26

dd

hellooo!
idag har varit en bra dag, jobbade 9.45 - 17, extra pass vilket alltid är välkommet, jag blir alltid på bra humör när jag kommer till jobbet efter att ha vart ledig i några dagar, elelr ja, oftast iaf :) nu för tiden, alla är så glada o trevliga och  ja, det är  härlig stämning helt enkelt :) det som är det tråkiga med att börja söka nytt, elelr, ajg tror att det är därför jag inte börjar leta nytt jobb på allvar, jag trivs ju så bra! jag vill vara kvar på coop ett tag till!
efter jobbet  gick jag och gjorde en ny dagensdubbel (haha, min nya grej) och lämnade in gårdagens, nu har jag vunnit 100 kr 2 dagar i rad, idag vann jag också, men bara tillbaka pengarna så jag kan göra en ny imorgon igen, haha. det är faktiskt riktigt spännande och roligt!  jag blir så glad när jag vinner även om det bara är 100 spänn, vem vet, nästa gång kanske det är mer ;)  så som sagt, vinst 3 dagar i rad nu,  jag har kommit på att jag ska göra en burk där jag lägger alla pengar som blir över efter insatsen, alltså, eftersom jag spelar för 40 kr varje gång, och så säger vi att jag vinner 100, så har jag 60 kr jag kan lägga i burken, eftersom jag behöver insatsen igen för att kunan göra en ny.. haha, vem vet,t lite pengar kan man ju få ihop iaf :D om flytet fortsätter, hur som, en kul grej!

idag va min käre bror tydligen och kollade på en lägenhet som han lagt bud på (yey!) hoppas hoppas hoppas. så fort något liknande händer börjar jag tänka på hur jag vill ha det o bla bla-. haha, jag är så jobbig, o så blir jag jättebesviken om han inte får den, men men, man kan ju börja planera iaf.. jag har iaf bestämt mig för att jag vill ha en mörk röd färg på väggarna, möjligen mörklila. och så vill jag ha svarta möbler och en svart soffa.. o så ahr jag en massa bilder i huvudet på hur det kommer se ut,  eller hur jag VILL att det ska se ut haha! usch när jag läser igenom det här låter det som om jag verkligen inte tycker om min bror, men så menar jag det ju absolut INTE, jag vill bara flytta in i hans nuvarande hus,. lagom till sommaren ;)  vore så perfeeekt! nej men det blir nog fint!

Imorgon är jag ledig, skönt skönt!  sen jobbar jag torsdag - lörd, ledig söndag,, sen blir det nog mycket jobb nästa vecka tror jag.. veckan innan påsk brukar ju vara full av hets,, jag borde nog fira 1års jubeleum på coop snart.. haha.. jag började där veckan innan påsk förra året, men jag tror påsken var senare förra året än i år..? aja, snart iaf. haha! en hel del jobb inplanerat nästa vecka iaf,, och även veckan efter en ahr jag fått några extra pass, skönt att veta, :D
ska bli intressant att få se min lön denna vecka, vad den nu kan vara på.. känns ju som jag har jobabt mer än i januari iallafall, men sen har ju februari varit kortare, svårt det där.. vi kan ju hoppas på en bra lön iaf ;)

nej ska väl hitta på nåt annat nu, hörs

löken
2008-03-10
 20:23:58

trött trött

usch, jag är så jävla förkyld! helt täppt i näsan o nyser hela tiden, att inte den här förbannade förkylningen kan ge med sig!
idag ahr jag abra varit hemma, kollat på lite filmer o sovit, bäst så pga förkylningen, men men, imorgon fick jag iaf en extra dag på jobbet, kul, är trött på att ligga hemma nu. så det ska bli skönt, sen jobabr jag tors - lör.. o så är man hemma själv fre - lör :S kan nog va ganska lugnt och skön´t, för ja, fjällen vart ju isntällt nu men men! inget o sura för! eller klart man blir lite irriterad på hur folk sköter saker o ting, men orkar inte gå¨runt o va surig, orkaar inte lägga energi på det, :P

åh va jag längtar till att min brorsa ska flytta hemifrån nu, (låter elakt, men jag vill ha hans hus!) går runt o planerar hur jag ska inreda och allt, kommer nog bli fiiinfint.. och perfekt, när jag känner mig lite ensam så kan jag ju alltid gå in hit o dricka kaffe med mamma&pappa, haha!  men på samma gång har man sitt eget ställe,, eget badrum o kök och ja, eget hus :D haha- så kan man låta sås mycket man vill hela nätterna utan att någon stör sig, ha folk hemma utan att någon stör sig och allt sånt, PERFEKT! fatta va skönt lagom till i sommar, hoppas han hittat en lägenhet tills dess, skulle ju verkligene vara underbart. (förlåt för att jag låter så hemsk!)

idag har jag ätit en massa choklad, gud va jag är DÅLIG! ska gå o dricka lite kaffe istället.. o jag vill åka till ikea. haha. är supersugen på det, så roligt, bara gå runt o kolla o ja, äännu bättre om jag nu skulle ha huset att fixa saker till! ;)

PUSS!
2008-03-09
 19:07:51

tung & tommmm

hatar denhär käänslan.. eller, dom här känslorna. allt bar ablandas och gör mig ännu argare, ännu mer besviken, ännu mer irriterad, ännu mer ensam.  det va länge sen jag ände mig såhär, tung, nedtyngd, kommer något litet kommer allt. men någosom faktiskt inte kommer upp är Mr. L, jag tror att jag äntligen har.. släppt taget? i vanliga fall brukar hann komma upp i mitt huvud så fortjag känner mig ensam, men inte nu, av nåon underlig anledning. skönt är det iaf. jag har slösat bort alldelles för mycket tid på att vara ledsen.. önskar jag kunde bestämt det själv. men men, nu är det förhoppningsvis över. förhoppningsvis.  men då kommer ju annat skit upp, självklart. just nu känns det bara, helt tomt, tomt, tungt. skilnaden från när jag kännt mig såhär ensam förut är ju bara att två utav dom som stog mig närmst faktiskt inte är här. jag vet faktiskt inte vem som är, så jävla sjukt.


ner ner nere.
2008-03-09
 18:53:48

miss you, bestfriend

image38



Dagar som dessa är då jag behöver & saknar dig som mest.
 
Tänker på dig, camilla.
2008-03-09
 18:25:04

uschfyfan hejdå.

fyfan. nu blir jag nå sjukt trött.

helt enkelt INTE ok.


uschfyfan hejdå
2008-03-09
 18:17:50

mihih

humm humm. jag hänger inte med men vi får se.





så här härliga var vi i fredags! ;P


image37







2008-03-09
 13:47:09

=/

så fort det händer något som kan vara roooligt och pigga upp en så ska det alltid sluta med att något går snett.. åhh jag blir så trött, känner verkligen att jag hade mått bra av att komma iväg en stund. några dagar.. men näe, inte ens det kan gå åt rätt håll .  det måste vara någon där uppe som har något emot mig. haha..
2008-03-09
 11:09:00

Nattbuss 807

haha, igårkväll låg jag och kolalde på filmen "Nattbuss 807" från 1997, vilket var ganska roligt. elelr ja, visst är det hemskt att det är en verklig historia men, jag kan inte riktigt tänka på det när jag ser den här filmen. alltså, för det första, skådespelarna. hahahaha.. det är ju bara, roligt.. och så hur alla ser ut,, och så är det så kul att se ja men hur allt såg ut och hur folk klädde sig osv, även fast man va ganska liten vid dnedär tiden så kommer man ju ihåg en hel del, vilket är ganska roligt. och vattenfestivalen,, gud, stackars människor som hade hand om det där, fyfan va stökigt det måste varit i stan under den festivalen alltså.. bråk fram och tillbaka och fysjutton. hahaha.. . men men.  nejmen. vääldigt speciell film, haha..
roligaste va ju han med den fina tuppkams frillan. hahahaa. hans kommentarer fick man garva en del åt,, men ja, unbderhållande film! ;)



image34
2008-03-08
 20:20:19

löööök

kul jul!
igår va jag hemam o slöade fram tilsl att jag skulle åka till  carro, eftersom vi skulle till rocks skulle vi även se lite rockiga ut, bilder lägger jag upp sen, haha! men det va faktiskt roligt o se lite annoslunda ut, annars när man går ut känsn det som jag alltid ser lika dan ut, kanske har håret lockat elelr inte, o olika läder, men annars så, ja, tråkigt helt enkelt, så det va roooligt!
men det slutade väl inte så bra som det kunde ha gjort, tråkigt nog men men.. vi får förhoppningsvis ta igen det i fjällen barbro? ;)
imorse vaknadej ag o va jättepigg, tog en liten promenad o köpte pommes o choklad i det superfina vädret :) vilket va jättemysigt! kom tillbaka till carro och hon sov fortfd. haha! men men, va såå skönt väder,
vid 2 tiden åkte jag till stan för att möt upp familjen för att gå på bio och sen ut och äta (på min favvo resturang)  vi såg ARNS RIKE elelr va den nu hette.. hade förväntat mig att den skulle vara sämre men den va fortf inte bra, såj ävla LÅNG & SEG, somnade nästan i min bakishet, hahaha!
sen va det iaf dags för maten som va lika god som alltid ;) o nu är jag här,, orkar inte lägga upp bilderna från igår nu, gör det imrogon!
vi hörs o ses vänner!

LÖ lök ;
2008-03-06
 22:34:16

yeyy

tjenna tjenna
jobbet idag var trevligt, både linnea & steffi jobabde idag, alltid kul o se dem :D sen av det mötet som ajg faktiskt gick på, wow. det va kul, jag hoppas att jag räknas till dom som får gratis gymkort, haha, skulel ju inte sitta hellt fel :P nej men va faktiskt intressant att lyssna på detdär ...
va ju hur skönt väder som helst idag ju! jag hade på mig endast ett par trekvarts byxor och ingen jacka!! yey, otroligt skönt, kändes vekrligne vååår..
imorgon är jag ledig, så ska väl fixa o trixa lite, sen ska jag och carro äta lyxmiddag (donken) o pimpla vin, och sen gå ut. haha.  till rocks tror jag det va, ska bli kul o testa nåt nytt! :D

idag, när jag rakade mina ben i all hast, så slant jag, o fyfan va ont det gjorde!! så kolalde jag ner o såg värsta (nej det va inte värsta, va faktiskt ganska litet) såret o en skinbit i ena hörnet, fyfan jag höll nästan på att spy, och vart helt vimmelkantig, hahaha, va fjolligt! men jag vet inte,  kändes så äckligt när man såg detp å sig själv sådär,,  o sjukt ont gjorde det, usch! hela eftermiddagen har det gjort ont o runnit blod, mens från foten eller nåt. hahaha.


sussa sött!
2008-03-06
 10:34:01

m

mina tulpaner står så fint i fönstret när solen lyser in, härligt :)
börjar tro att det där mötet var igår på coop, steffi berättade att hon hade varit igår,, o jag menar, det kan väl inte vara två dagar i rad,, elelr kanske? :S tror min boss lurade mig lite där, veti nte om jag ska ååka dit innan elelr inte :S  nej, fan tvad ska jag göra där om det är fel? då kommer jag säökert gå o köpa choklad, och dte ska jag I`NTE göra.. bäst att låta bli..


hejhopp
2008-03-05
 23:09:29

beställning

så, nu har man alltså beställt ännu mer kläder,  jag och mamma beställde ne del från HM, vilket alltid är lika roligt, sommar & vårkläder, så himla härligt :) beställde bla en kjol, linnen och någon tshist och lite un derkläder, haha! älskar det där med att beställa kläder, alltid lika roligt när det komemr ett paket man får öppna och bli "överraskad" om det är saker man gilalr elelr inte, haha!

helgen är lite planerad,, ska träffa Carro på fredag o äta middag och dricka vin och sen gå ut! yyey, lutade åt rocks eller va de nu hette, haha, kul med något nytt iaf :D mys mys!
sen någon dag i helgen skulel vi antagligen(?) fira mormor och gå ut och äta, smarr smarr. blir nog trevligt :)
Björn Rosenström spelar även i Tyresö på fredag vilket är jäklans synd att man missar, skulle vara enormt roligt att se, snacka minnen man ahr atill alla dom där låtarna, som man typ kan utantill. hahaha. jaja,, får bli en annan gång :D

vad meeer, jobabr imrogon och ska tydligen på något möte innan :S jaja, blir säkert JÄTTEroligt.  har fått öfr mig att jag blivit lurad., tror att mötet var idag.. hmmm, men men!

fjällenplanerna verkar gå framåt iaf, om det blir av så blir det nästa vecka, fredag 14e till, va det tisdag? hoppas hoppas, idag va det tydligen 7 minus där uppe och iaf 15 cm snö, låter sjukt skönt! men men, jag håller tumamrna för att det blir något. haha, skulel vara så skönt att komma iväg ett slag!


nu ska jag nog sova,

nattinatt.
2008-03-04
 20:20:26

lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off



blev påmind om den här låten,, vilken var en stor favorit för mig när Panic! at the disco släppte den där skivan, när det nu va, ett bra tag sen känns det iaf som det va. . har aldrig sett videon till den låten,, så, är det här den riktiga? jag har ingen aning, udda va den iaf.. men jag älskar fortf låten!



annars.. va jag duktig, åt stekt kycklingfilé (med min special kryddning, massa vitlök, MUMS) advokado rödlök och tomat, o en vitlökssås mamma hade gjort, MUMS! o nyttigt, yey!

känner mig fortf lite krasslig så ska väl vila ett ta. puss
2008-03-04
 12:33:59

yeeey

va precis o hämtade mina kläder (&skor) som kommit, fyfan va snyggt :D jättenöjd, verkligen! speciellt med tjocktröjan och linnet, skorna va också jättesnygga, och kjolen va även dne hur snygg som helst, men lite liten, så, mitt mål är nu att kunna ha den som en normal människa innan sommaren
. så här med lovar jag mig själv att börja mitt nya nyttiga liv, med kjoldieten, hahaha. läste i aftonbladet eller expressen igår om folk med putmage, som tränar o gjort allting men fortf har dendär putande magen kvar. det är precis som mig, (då menar jag inte VÄRSTA magen, utan en liten bit som bara, inte går o få bort) elelr ja, för tillfället är hela jag rund, men förut, till&med när jag vägde som minst, ca 48 kg, så hade jag en liten putmage, och när jag varit vältränad och tränat ca 5 gånger i veckan och kännt sig skit fräsh, så har jag alltid haft dendär.. hahaha. lite lustigt.
hur som var förklaringen socker, vilket nog är väldigt sannt.. jag äter aldelles öfr mycket socker, haha. men det är ju så tråkigt att sluta med det helt.. :S hur som ska jag vara sjukt sträng på att skära ner på sockret och bara äta sånt på helgerna,.. och det SKA jag göra nu.. inga undanflykter!
hur som va tidningens tips att undvika socker totalt, ingen frukt, ingen pasta,a inga röda o gula grönsaker (haha, jag hatar gröna grönsaker) och allt det där vanliga, inga kolhydrater. hahaha, bort med socker magen, yey!

jag som vill äta mackaroner o köttbullar, ahahah
en annan dagblir väl det. :P pusspuss
2008-03-03
 23:08:41

hmm

idag har varit en ganska lång dag, jag som är lite halvkrasslig då..
träffade lise imorse (elelr ja, kl 12, ås förmiddag va det väl) haha, och åt en feet lunch på grillene ,ahaha, sista innan hon åker :(  åkte sen hem till henne och pratade lite o sådär, innaan dte va dags för mig att åka till jobbet. ugg bugg, men det gick ganska fort ändå, 14 - 20, men vid 6 bad dom mig jobba över till 22,, för tjejen som skulle jobbat inte hade dykt upp,, och haha, vad ska man säga.. men dte gick bra, och när jag slutade fick jag till&med blommor för att jag ahde stannat, vart jätteglad, hihi .  det händerj u inte varje dag, haha, och nej, det va inte av min chef, det hade väl aldrig hänt. haha. men iaf, supergulligt :)
o nu ligger jag här, tur att man är ledig imorgon, jag har ont i halsen och känner mig hängig.. får väl se hur allt artar sig.

stackars mitt lilla CGägg på andra sidan världen.. tur att dte finns mail iaf.. o förhoppningsvis en dejt med webcam senare i veckan ;) haha! det är så lökigt! saknar dig hela tiden fluffis..

och imorgon åker då lise till thailand i 5 veckor, tomt kommer det vara, väldigt tomt, ingen lise på jobbet, eller att åka till donkendriven med efter, haha.. kommer verkligen sakna dig, men snart är du ju hemam igen :)


dags för mig att glo på någon utav de vanliga filmerna igen.. nattinatt.

Puss
2008-03-02
 20:00:12

memories of you,,,





Sew this up with threads of reason and regret
So, I will not forget. I will not forget
How this felt one year
six months ago
I know I cannot forget. I cannot forget

I'm falling into memories of you and things we used to do
Follow me there
A beautiful somewhere
A place that I can share with you

I can tell that you don't know me anymore
It's easy to forget, sometimes we just forget
And being on this road is anything but sure
Maybe we'll forget, I hope we don't forget

I'm falling into memories of you and things we used to do
Follow me there
A beautiful somewhere
A place that I can share with you

So many nights, legs tangled tight
Wrap me up in a dream with you
Close up these eyes, try not to cry
All that I've got to pull me through is memories of you
Memories of you


I'm falling into memories of you and things we used to do
Follow me there
A beautiful somewhere
A place that we can share

Falling into memories of you and things we used to do...
2008-03-02
 18:16:08

meningslöst

va ett tag sen jag skrev.
jag vet inte, känner mig ganska.. tom. helgen har varit jobbig, med undantag för fredagskvällen, va kul att gratta linnea ochh träffa carro igen, va ju ett tag sen (!) gick ut, jag lise & ccarro och hade kul.
lördagen va jobb, va helt död så gick i princip hem och dog efter jobbet, en massa tjaffs och jobbig heter. jag vet inte. och på tisdag åker lise.. vilket känns sjukt ensamt.. först cg, nu lise. vad ska jag göra nu,, känns inte roligt..  jag vet inte, är trött på allt runt omkring. och jag vet inte. allt känns bara sådär meningslöst igen-.

hoppas på att det blir fjällenresa  v 13.  men det blir det väl inte kan jag tänka mig.

men men..


malin