2011-04-29
 10:46:00

Morgonen börjar bra!

Vaknade 5 imorse och va på toppenhumör! idag blir en bra dag, det ska jag se till! inga onödiga och dumma tankar, hejdå med dem för ett tag nu, helst för alltid? ;P

ska väl rulla vidare till jobbet inom kort.. ikväll blir det lite öldrickande med ess lise o annat folk om inte planerna är ändrade, skojs!

men först, TESTERSUTDELNING på jobbet wiiihoooo! blir kul!

/ malle






2011-04-28
 21:37:13

bad day

God kväll vänner.
Idag har varit en jävligt tuff dag o vara jag, eller hur man nog ser det..
vaknade upp i en säng breve lise som var full med chips och intorkad dipp, ett glas med ciggfimpar breve och ett exploderande huvud,, nice? nej.. inte va det bättre att mobilen också va död.. fyfan..
käkade kebab o slaggade hos lise tills klockan blev fyra och det va dags för KBT.. tung omgång,, jätte bakis (extra mycket ångest) och det kändes bara jobbigt att vara där.. men jag vill så mycket bli bättre.. så det va bara att bita ihop.. efter massor av snack och en del tårar va det iaf över och jag evt inte vad som hände när jag satte mig i bilen och skulle bege mig hem men allt bara sprack för mig tokångest och massor av tårar.. fyfan för sånt,,
men men det blir väl bättre, imorgon är det fest igen antar jag.. hålla sig sysselsatt är det som gäller iaf!

hur som så hade jag jätteroligt igår! hade en härlig dag med lise och åt en sjukt god middag! begav oss sen till Sandra för några öl! Resten av kvällen spenderades på debaser och träffade en massor av roliga människor o bekanta ansikten.. hmm,, haha! nej men hade sjukt kul, vart kalasfull och hade hur kul som helst, på en onsdag.. :S ahaha.. när det va dags att röra sig hem va jag väl lite väl full haha.. Alla skulle dra på efterfest och jag hamnade i en taxi med två mongon och blev avkastade i sköndal för mongona som skulle betala hade inga pengar ? hmm.. skitkul, lite tur va väl det för jag började känna mig ltie dålig o spydde lite,, hahahaha,, fick lite panikångest o visste inte hur jag skulle ta mig hem o ringde lise mellan tårarna haha.. tillslut kom någons mamma och hämtade oss som inte verkade vara på sitt bästa humör och jag drog mig hem till lise (skippade efterfesten efter incidenten i sköndal, hahaha) så va lika bra!
hemms hos lise va det dock en privat efterfest med en jävla massa chips och dipp, och explorer? hahaha
Lise och någon grabb vid namn pelle om jag inte missminner mig var i fullgång och det slutade med att vi alla låg i sängen och dippade och skulle kolla på film,, stackars lilla mig som mådde dåligt o de va synd om vart tilloch med matad med chips o dipp,, hohoho.. knäppt

hur som,, allmän fylleångest.. . för en gång skull så orkar jag faktiskt inte ha ångest över vad jag gjorde, för jag hade roligt och orkar inte tänka på om jag gjorde något dumt,, för det är ingen ide o älta,, eller hur??
så, jag hade kul som fan  det som är lite jobbigt är väl att jag vart som full och det är där fylleångesten kommer in,, men så kan det gå!

Hoppas verkligen imorgon är en bättre dag, pallar inte med o må såhär.. känner mig jätte nere och saknar en viss person så sjukt mycket idag..
Jag behöver bara sysselsätta mig antar jag. Behöver känna mig lite omtyckt och att någon bryr sig just nu,, känna sig lite uppskattad.. jag kräks på det här,, idag känner jag mig verkligen inte tillräcklig på något vis.. vilket ioförsig är mitt största problem över huvudtaget..  men idag är det extra mycket..

nu ska jag poppa popcorn och äta lite påskgodis, och peppa mig själv på bättre tankar såklart..  kolla på the holiday innan jag somnar, det va länge sen!

hur som tack för igår jag hade sjukt kul och trevligt på alla sätt förutom hemresan! ;P
och grattis till grabbarna i bandet som gick vidare till finalen!

// malle

Aphus.. en bra låt på det!!


2011-04-26
 20:46:17

Can't Have it All

jobb jobb och jobb. det rullar på.. massor av tankar som snurrar och snurrar.
Imorgon börjar jag kl 5. slutar ju 2 så det är skönt iaf.. direkt till lise för att sedan dra sig vidare till sandra och vidare till debaser slussen för spelning,, blir kul. tänka på annat iaf, antar att det är viktigt o hålla sig sysselsatt.

Det är så svårt bara.. det är mycket som är svårt nu.. men det blir som sagt bättre,, det blir det alltid på ett eller annat sätt.  Det blir varmt o ljust, positivt,, eller? jag antar det.
Jag saknar dig, jag saknar oss.. hela tiden.  jag saknar alla små saker, allt som man tagit för givet, som egentligen inte spelar någon roll, det saknar jag nog mest.

Jag har förövrigt världens gulligaste och finaste lillebror.. <3 du är bäst!



men imorgon blir kul. det blir det!


 en helt underbart bra låt..  bara sådär appropå ingenting

/malle

2011-04-25
 21:19:38

Styrka

även fast allt känns bottenlågt just nu,, så vet jag att det bara kommer bli bättre.
Men det är så svårt, för jag vet inte vart jag ska börja..  vart börjar man med något som är det sista man vill göra? hur slutar man bry sig om någon som man  bryr sig så fasligt mycket om? Hur slutar man hoppas på att allting ska lösa sig? Hur slutar man att få impulsen "jag måste ringa ..... och berätta!"
Det är svårt att ge upp något som känns så rätt,, som man trott varit så rätt,,  som man trott ska vara så rätt så långt fram över. Jag gillar inte förändringen, jag har älskat tanken på oss tillsammans, nu, då och i framtiden.  jag har älskat varje minut med dig även fast det inte har varit perfekt alla gånger,, även fast det vart upp och ner och massa komplikationer,, så har jag alltid älskat det.
Det gäller väl bara att hitta styrkan,, ta steg för steg. men det är svårt, och jag ska vara stark.

Det här kommer alltid vara du och jag, och jag kommer tänka på dig varje gång jag hör den.

Kärlek
/malle


2011-04-18
 23:19:58

ET

fix&trix!
vaknade imorse med halsont, fyfaaan. inte rättvist! men så kan det gå.

vädret är ju bara för underbart! kan man må bättre än när det är så här vackert ute?? vårkänslor upp till toppen!

Idag har jag anmält mig till höstens utbildning, så om allt går som det ska så kommer jag att vara en ekonomiassistent student efter sommarn, woho!  jag ser fram emot det!

Idag har för övrigt varit världens kaos dag, när jag begav mig till jobbet fick jag soppatorsk,,  en lång historia som jag inte orkar dra, men jag är glad att jag ahr världens bästa pappa som kom och hjälpte mig i paniken!! En  timme sen till jobbet blev jag, men sånt får man ta ibland!!

Imorgon hadej ag planerat att börja ordentligt med min löpning, nu när det är varmt o allt! men vet inte om jag vågar med halsen,, hoppas den är bättre imorgon, annars får jag väl nöja mig med en powerwalk, yeey!

Har bestämt mig för att ge allt för o hitta ett jobb till hösten också, ett extrajobb,, klarar verkligen inte av att åka till bromma längre,, och alla sjuka regler.. jag blir så trött!

För övrigt så har jag total fastnat för Katy Perrys "E.T".. har aldrig varit nåt större fan,, hon har väl gjort några helt ok låtar men inte mer än så,, men den här låten är jag helt fäst vid,, vet inte riktigt varför men jag gillar den verkligen!!!! bra jobbat!

förutom lite små motgångar ska allt nu gå  åt rätt håll! Jag är fast besluten!

på onsdag blir det KBT igen, jag gillar det,, och jag gillar att känna framsteg, även om det är små, så känner jag att dom finns där,, hihi!

nej godnatt på er!

/malle

2011-04-14
 22:00:02

HELG

Det är dags att vara stark, stark och sätta mig själv i första rummet.
Jag tror att jag har fått nog nu. Det får lov att vara så.


Jobb jobb och jobb!
imorgon blir det helg, ett morgonpass kvar innan det blir lugn och ro i två dagar, SKÖNT!
imorgon ska jag och lise dricka några öl, blir kul! det behöver jag nu!
jag är trött trött nu så ska nog sova-

puss&kram

malin
2011-04-13
 20:45:55

Addict to life

Nu är det dags att börja om på nya kula, dags att börja färdas i rätt riktning mot förändring och förbättring.
Jag ska sluta ljuga för mig själv, sluta tänka att allt kommer ordna sig och istället bara inse fakta och ta in sanningen.. Hur tungt och svårt det än kan kännas just nu, men det är dags för mig att börja!

Till att börja med har jag ju börjat i KBT,, efter en aldelles för lång väntetid så var det äntligen(?) dags. Efter för många besök hos olika psykologer, kuratorer och doktorer har jag iaf fått min diagnos och kan börja jobba med mina problem,, TACK GUD,, (eller sjukvården, jag vet inte?)
Det känns iaf väldigt bra efter två träffar, och tänk er, jag går i Gruppterapi.. det absolut värsta tänkbara,, men det är ju just det KBT behandlingen handlar om,, att utsätta och "behandla" sig själv..  det kommer nog bli en tung 12 veckors resa men jag ser verkligen fram emot att jobba på det här och jag längtar efter förbättring, tro mig!
Efter andra träffan känns det redan bättre i gruppen, (jag hade trott att det skulle vara ett helvete) men tänka sig vad man kan lära sig av varandra, så länge jag kan minnas har jag trott att det vart något som fattats i mitt huvud då jag helt enkelt inte klarat av olika sociala situationer och bara kännt mig helt jävla knäpp i huvudet, varför är det bara jag som känner såhär, liksom?
så sitter man här i en grupp, där alla mer eller mindre känner lika dant inför olika situationer,, så som sagt, lärorikt, och oerhört spännande!

Efter sommaren har jag nu beslutat mig för, och sökt till en ett årig utbildnign till Ekonomiassistent,, jag hoppas innerligt att jag kommer in och det vore verkligen superroligt, att ha ett mål och känan att man faktiskt klarat av något.  så jag hoppas att det blir som jag vill!

Så jag bestämde mig för att göra om min blogg lite då, i min nya pepp och förändrings anda! ny design, och fick en vacker rad som namn till bloggen.. Addict to life.
Direkt inspirerat efter Diors nya doft som kommer till sommarn i Sverige. En blommig jättemysig doft som vi ska få som present efter gårdagens Dior kurs.. mums!



Nya tag, nya vägar och framför allt, nya tankar!

Malin


hur snygg får man förövrigt bli?