2012-07-22
 22:26:34

rosa sa vi

 
 
 
 
såhär rosa va jag igår! tog ingen ordentlig bild men  den här får duga! =)
 
2012-07-22
 20:25:47

rosa!

hej finisar!
dålig uppdateringar på senaste. har inte haft nån motivation!!
igår firade vi Malin som fyllde 25! =) temat va rosa och jag gick all in!
rosa underkläder, strumpor, jeans och top! hårband naglar örhängen och armband, väska tändare sminkväska korthållare och mobilfodral.. och rosa sminkning haha =)
detta resulterade i en vinst av rosa "utkläädnad",, haha! gulligt, en rosa bytta med en massa rosa grejer och en liten skumpa flaska, hihihi!
blev lite konstigt full.. vet inte vad,, va länge sen jag fick en såndär skum fylla och näe, nu blir det lite avstånd från fest och fylla för mig fram till vi drar till spanien, längtar! =)
 
haft en ganska bra tid,, mådde jättedåligt ett tag men senaste veckan har kännts mycket bättre och ångesten är så mycket lättare. fram tills i fredag då jagg hade en liten dip, men men, jag hoppas det bara va en kort sån.
 
/mallan
 
 
 
 
 
 
.
2012-07-04
 22:59:17

sol sol sol

hej mina fina!
äntligen, äntligen, börjar jag må bättre!
och jag måste ju ge det till min nya medicin, ångesten är som bortblåst! och jag känner mig liksom glad! =) helt underbart. jätteskönt. glad tjej 88. va länge sen jag kände mig lätt inombords och utan ångest.. så skönt!
klart lite ångest kan krypa på,, men inte den där ständiga som får en att känna sig på botten..härliga tider!
så jag står lite i valet och kvalet om att byta ut den.. jag vill inte äta den med tanke på alla biverkningar.. och jag vill absolut inte gå upp i vikt igen.. men jag mår ju bra nu? behöver boka in en tid för diskussion.. imorgon ska jag väga mig och se om jag gått upp något..  så får vi väl se.
 
Bra dag i solen hos hanna idag =) god lunch och mysigt sällskap. det känns riktigt skönt! och lite brännd har man blivit, haha.. galet bra väder idag! riktig sommar! äntligen är den här? eller...
 
igår va sandra här ute och vi promenerade runt dalarö, åt lite och pratade om allt och inget. supermysigt =)
 
camilla skulle kommti ut imorgon men jag insåg att jag skulle till dorren vid 3 så kändes lite stressigt.. så vi ska ses på fredag istället får se va vi hittar på för kul!
 
älskar min nya telefon! måste bara lära mig allt så kommer det bli prima! så ska jag börja lägga upp lite bilder här igen, haha.
 
puss
 
/mallan
2012-07-02
 13:50:46

helgen

sötnosar!
haft en delvis superbra helg.
 
Fredagen va ju grönan på schemat, så åkte in vid 4 till söder och mötte upp hanna och martine hos martine för att dricka något gott och rörde oss sen mot snaps, några av martines vänner va me också och hennes grabb!
åh det va såhär lite lyckorus känsla o sitta på snaps i solen med en öl bland härligt folk, va länge sen och jag vet inte, jag bara gillar dendär grejen!!
nicole emelie malin mona och tina kom dit en snabbis innan vi begav oss mot grönan där även ida,  sara och lise ramlade in lite senare. körde iaf fem kamps häfte som innehöll 2 åk, 5 kamp och 60 spänn mat/dryck, så en öl i princip, vilket gick på 200 spänn, va ju perfekt om man bara åker in på kvällen sådär? =)
åt min efterlängtade langos åkte insane & den där nya träbanan som jag inte hade åkt innan, vilket va lagom, satte oss sen på kryddhyllan och drack några öl, perfekt kväll på grönan och lugnet före stormen, ha ha.
bestämde oss sen för att dra till underbar bar där galen skaperna började. vet inte hur många groggar jag drack elelr hur mycket pengar jag brännde, men satan va dåligt jag mådde dagen efter ha ha.
eftersom jag typ slutat med att dricka sprit så blev det en trip tillbaka i tiden för mig och fyfan va stört, ska fan fortsätta att hålla mig till öl och vin, dendär spriten är inte o leka med ha.. mnen hur som va det min första helkväll på stan sen jag vet inte när så man får väl unna sig det ibland tycker jag, hade skitkul och jättekul o umgås med dessa tjejer så  det va en lyckad kväll =)
 
 eftersom jag inte hade planerat att sova hos lise hade jag inga mediciner med mig till varken kvällen eller dagen efter så om inte bakfyllan redan va hemsk så gjorde detta den ännu hemskare.. både lördagen o söndagen gick åt till att återhämta och komma ikapp.. igår va ångesten outhärdlig igen så det blir inga mer fusk med medicinerna.. eftersom jag hoppade seroquelen även torsdag kväll för att inte bli för trött på fredagen så blev det två kvällar i rad utan.. tror inte det va så bra för mitt psyke.
hur som helst känenr jag att jag börjat hämta mig igen och det värsta är att seroquelen verkligen hjälper mot min ångest. ska ringa diag tänkte jag,, vill inte äta den med dessa biverkningar som verkar va allt för vanliga.
idag täntke jag köra lite städning och fixa, jag är taggad för att må bättre. vill vill vill.
pump ikväll, yey! =D
 
tele2 håller på me nå skit så kan inte aktivera mitt nya simkort förns imorn,, då kommer jag dränka er i bilder när min nya mobil är meed, yeey!
 
 
/mallan