2014-06-07
 22:52:49

1 år avklarat, 2 återstår

long time no seee,
här har vi mig, 1 år avklarat i studierna mot att bli ingenjör. 2 kvar, haha.
helt sjukt vad tiden har gått! och mycket har hänt och förändrats, både bra och mindre bra händelser. men sen en tid tillbaka känner jag mig faktiskt väldigt nöjd. eller nöjd är väl fel ord, men.. jag trivs?
I uppföljningen som görs i DBTn var.. 3e månad kanske? där mina personliga mål som satts följs upp och uppdateras, kan jag se så mycket förändring och framsteg sen jag började för 1,5 år sedan, även om jag har en lång bit kvar är det så häftigt att se sin egen utveckling och framsteg. 
trots flera bakslag som under våren varit delvis intensivare och djupare än tidigare, så har framstegen även där varit stora. För jag har tagit mig ur det, tagit till mig hjälp och kommit framåt. 
allt innebär mycket jobb, varje dag och jävligt jobbiga sådana. men det är så sjukt värt det!
även de mer konkreta målen som att flytta, studera , närma mig och öppna upp mig för mina  närmsta, för att komma framåt i ett utav mina största mål, tillit. 
 
Jag trivs något otroligt i min lägenhet, och känslan av att jag har mitt eget, där jag och fiffi hör hemma, underbart. sen att det är  2 min från skolan gör ju inte sakern sämre. =) 
 
nu väntar jag bara på resultatet på mina 4 tentor jag skrev på de 2 tenta veckorna. eller rättare sagt, jag väntar på resultatet av de tre sista tentorna. =)
i torsdags fick jag svar på tenta nr 1, som jag va helt 100 på att jag inte klarat, när jag skrev satt jag och väntade på läraren i ca 1 timme för en fråga som jag inte förstod, men när han aldrig kom  kastade jag in "tentajäveln" och drog därifrån. så jag kan ju säga att jag blev jävligt chockad när jag såg att jag fått ett B, tjoho, 39 av 48 möjliga. 
Jag har alltid inställningen att jag blir glad för ett E, allt över är bara jävligt roligt. så när jag förväntade mig fetaste F:et väntar jag bara på att dom rapporterat in fel betyg ha ha. 
hoppas de andra 3 resultaten blir lika roliga..  ;)
 
I torsdags var jag på min kusins studentmottagning och insåg att det var SJU ÅR sen jag tog studenten. på dagen, wtf? jotack, jag börjar bli gammal helt enkelt! det värsta är att fundera på; vad har jag gjort dessa 7 år? ha ha,, den frågan förblir obesvarad.
 
nationaldagen blev biomys med l&h, maleficent, älskar denhär sagokänslan, mysigt helt enkelt, och att dom twistar om lite så det inte blir sagan innantill. jag gillade den.
 
inatt sover fiffson hos mamsen, så imorgon blir det ut och hämta henne samt försöka hinna med att åka förbi pappa och hans nya lägenhet. flänga runt lite helt enkelt ;P
 
vi får väl se om det dröjer lika lång tid till nästa gång.
 
/m