2012-06-28
 22:14:31

sol

bra dag!
mötte upp Hanna, Mona och Tina (samt deras super söta ungar) och njöt lite av det fina vädret. Martine hängde på sen och vi drog vidare till Hanna och hängde där ett ta,, mysigt!
 
nu glor jag på how i met your mother o dricker te, precis, ingen fotboll här inte.
 
imorgon blir det grönan =) blir skojs.  hoppas min nya mobil hinner komma!
 
/mallan
2012-06-27
 23:05:31

galaxy s III

Hej hjärtan,
det går framåt, ångesten börjar släppa lite vilket känns bra, jag känner mig lite gladare och lättare på något skumt  sätt.. jätteskönt!
 
Idag beställde jag en ny mobil då min börjar ramla ihop totalt.. blev nya samsung galaxy s 3. den ser ju mysig ut? vi får väl se. fungera lär den ju göra iaf till skilnad från min gamla rackare. härligt =)
 
tränade gjorde jag också med löken, mördade magen och rumpa,, så härligt o köra på igen!
 
 
nej ni, nu blir det skräckis med lillebror.
 
/malle
2012-06-26
 18:02:23

cirkel

hej hjärtan.
första träningen efter 2 veckor kändes riktigt bra! eller.. galet jobbig och höll på att kräkas men så skönt att vara tillbaka. 45 min cirkel och galet va jobbigt de va,, trodde jag skulle dö efter!!
drog till lise och åt en god lunch o drack lite kaffe, snackade om allt möjligt. tack för att du finns där <3
 
galet trött  och ska betala mina räkningar nu, blääääää..
vad gör man inte.
 
/mallan
2012-06-25
 19:02:45

Före & efter 2,5 månader

Här ska ni få se nå kul..
 
visserligen har jag en del kvar men kolla förändringen sen jag ställde mig på vågen och insåg hur mycket jag gått upp.. vilket va ca 2 månader sen.
 
trodde aldrig jag skulle våga visa dom bilderna för någon men när jag satte den gamla bilden breve den nya så kände jag bara, fan vilken skilnad och jag tror inte man ser den på samma sätt om man inte ser båda breve varandra.
 
ca 6 kg till sen är jag nöjd för nu. vi får väl se =) ska köra hårdträning nu igen eftersom jag legat sjuk och inte vart på gymmet på typ en vecka,, lite till, usch va dåligt!
så imorgon är det hejdå till ciggen och hej gymmet!
 
kul va? =)
 
/mallan
 
 
2012-06-25
 17:20:09

måndag

hej på er!
några konstiga dagar avklarade..
jag vet inte riktigt hur jag mår,, känner mig väldigt... seg? degig.. men jag ger det två veckor med nya  medicinen och känner efter,, just nu vet jag inte alls..
 
va hos min stödkontakt för första gången idag, kurator eller vad han nu är, inte vet jag. som jag ska träffa en gång i veckan under sommarn, vi får väl se hru allt artar sig. blir spännande..
 
dåligt inlägg. ska visa några spännande grejer sen,
 
/mallan
2012-06-21
 17:24:16

seroquel

funderar.
skön dag i solen med mitt ess <3 det är alltid så skönt att prat med dig om allt och ingenting. är så glad att ha någon i mitt liv som verkligen förstår mig till 100 %.
 
morgonens doktorbesök va däremot väldigt konstigt. ibland blir jag så trött på min dorre. hon är så himla bra i vissa situationer, men det jag framförallt har märkt är hennes från dag till dag beteende. jag hatar sånt, ena gången när jag kommer dit så är hon så glad och positiv och insatt, andra dagen, som idag, är det som hon har glömt bort våra 3 senaste möten och vad vi sagt där. som en repetition av vad vi pratat om de senaste gångerna, som bort blåst? fan läs journalen innan jag kommer? alltså hon är ju så konstig.
Jag ville ha en behovstabl som fungarar då lergigan och theralen som jag fått innan absolut itne fungerar. lergiganen är som ett sockerpiller och jag känner absolut varken bu eller bä, även vid dubbel dos. theralen har varit som en sömnmedicin och jag blir helt slut i skallen och somnar eller blir helt knäpp.. + att dagen efter har varit för jävlig. gått runt som en zombie, typ legat som ett mellanstadie mellan vaken och sömn.. hur kul är det?
funkar väl ioförsig o ta i nödfall men liksom.. jag skulle ju aldrig kunna köra bil eller vara någon annan stans än hemma efter en sån..
eftersom jag haft en annan som jag tycker funkar fråga jag om den, men den vägrar hon skriva ut för den är beroende framkallande? jag blir så trött.. den burken har jag haft hur länge som helst och enbart tagit i yttersta nödfall.. så hur fan ska jag då bli beroende? inte vet jag. man kan ju inte äta mer än va dom skriver ut iaf?
"ring mobila teamet vid nödfall" är det oändliga svaret. tack och hej jag hatar tjatet om det där jävla teamet. vad fan ska dom göra? frustrerande svar om inte annat..
en ny antidepp var ju utlovat också. eftersom den jag har inte fungerar över huvudtaget. nähä då man ska akta sig för att byta ut mediciner.. min fråga är ju varför jag ska äta nåt som inte hjälper? ja ja.. istället skrev hon ut något stämningsstabiliserande vid namn seroquel.. när jag läser på om det ser jag att det är något som används vid psykoser, antipsykotika. jahaja, det kan man minsann skriva ut.
fattar absolut ingenting om hennes beslut men men. kanske hjälper? sprang runt på alla apotek i hela haninge varpå ingen hade den inne så skulle beställas till måndag. skumt..
läser om den och står att man blir zombie och går upp i vikt, kul? jag sa att jag absolut inte ville äta något jag går upp i vikt av efter mirtazapin historien, hennes svar va att jag inte går upp mer av den här än vad jag gör av cipralexen.. det va ju jävligt konstigt med tanke på vad folk skrivit. enligt henne skulle det iaf hjälpa mig med min ångest och mitt känslomässiga pändlande. vi får väl hoppas på det. 
 
vi får väl se. börjar tröttna på den här historien nu.
 
det som va bra va väl att jag fick en stödkontakt under sommaren, som jag ska träffa en gång i veckan. En kille,, jag vet inte varför jag inte gillar att gå till manliga psykologer/läkare.. men vi får väl se. han kanske är jätte snäll och bra.. vad vet jag allt är väl värt en chans.
 
ny bedömningstid för dbt fick jag också, för att skynda på processen lite antar jag.. trött på detta eviga väntande.
 
trött på det mesta, men men,
 
imorgon är det midsommar och den ska spenderas med sandra och klabbe mfl. ska bli jättekul, hoppas jag vaknar upp imorgon utan ångest och mår bra!
 
vissa kanske tycker att detta inlägg är väldigt blottande och att jag skriver för personliga saker. kanske, kanske inte? så kan det gå. för mig är det bara skönt att få ur sig sina funderingar och skriva av mig. om det är någon som stör sig på det så är det bara att låta bli att läsa =)
 
trevlig midsommar på er, ta det lugnt ;) <3
 
/mallan
 
 
 
2012-06-20
 21:52:16

sol..

hej hjärtan.
risig dag.. riktigt.
hade en finfindag med sandra i solen,
men alltså.. dendär ständiga ångesten.. kan den snälla släppa? jag pallar inte med det här. 
 
o riktigt risigt med nya blogg.se.. gillar det inte alls. usch o fy. orkar inte med förändringar just nu.
 
 
imorgon ska jag iaf till dorren. får se om hon har något vettigt att säga? 
 
tråkigt inlägg, i know.
 
/mallan
 
2012-06-19
 18:40:14

Keratosis Pilaris

mina hjärtan!
hur mår ni idag?
solen skiner och det är ju alltid trevligt,, dendär äckliga känslan som alltid finns där hänger med dag in och dag ut, jag börjar törttna. på torsdag ska jag till dorren igen. hoppas hon har något nytt att komma med för snart går jag sönder.

men men. har iaf fåt lite vettiga saker gjort idag, massor av tvätt bland annat. det är ju skönt iaf.
av misstag fastnade jag på serien "the doctors" imorse där dom pratade bland annat om lite hudproblem, och en tjej som fick en massa prickar på armarna frågade om det, fan vilken tur att jag råkade bläddra förbi just då och fick höra om detta, då det är något jag har haft problem med hela livet. hennes var väl lite värre än mitt men hur som så har det alltid funnits där och jag blir tokig på det, som liksom,, gåshud hela tiden på vissa sätt.. haha.
detta kallas då Keratosis Pilaris, och uppstår då kroppen producerar för mycket av proteinet keratin, detta överflöd samlas på något sätt kring hårsäckarna i porerna och täpper på så sätt igen dem.
De gör ju inte ont eller något men det ser rätt otrevligt ut och jag kan ju inte sluta pilla! vissa blir ju som super små finnar,, hur ska man låta bli?
hur som så är det tydligen vanligast på överarmar, kinder och ben.. förut har jag bara haft på armarna men nu har det även kommit på både kinder och ben vilket känns riktigt otrevligt.
Jag fick iaf lite nya tips! socker skrubb ska vara jättebra någon gång i veckan, det har jag ju hemma två stycken så det va ju bra. ska köras ikväll. eftersom det blir värre när man är torr är det viktigt med en bra fuktkräm och mild tvål/duschkräm. Jag vet att det blev mycket bättre för mig när jag använde bodyshops mango body butter + dusch kräm vilket jag köpte här om dagen eftersom det blivit så mycket värre den senaste tiden..
sen fick jag tips av en kompis att använda ansiktsvatten på.. får väl se hur detta fungerar? =) går ju självklart inte över på en natt men man får vara ihärdig.. går ju inte att "bota" utan  bara förbättra. så som det är nu ska det iaf inte vara. vi får väl se =) sol och bad brukar göra att det lugnar ner sig också (=

om någon har något annat bra knep är det ju alltid välkommet.

imorgon blir det troligtvis sol igen, kul!


älskar den här låten. om och om igen. <3

/mallan


2012-06-19
 11:01:25

lök

dåligt uppdaterande, iknow!
legat jätteförkyld och haft en del dåliga dagar. inte så kul? nej
skulle solat med lise hanna o några fler idag men försov mig då min mobil är helt knäpp och tog en tabl igår som nog gjorde att jag sov som en död..
galet mycket ångest igår,, kände mig h elt sjuk. usch jag pallar inte..
i övermorn ska jag iaf til ldorren så det är ju bra..

snart borde solen komma fram så man ka<n få lite mer färg. ska lägga upp lite kul bilder snart också och försöka mig på att skriva inlägg på mobilen. vi får se hur det blir..

vill bara säga till alla mina nära och kära, i <3 u. jag är så glad att jag ahr er och tack för att ni stöttar mig och förstår, eller iaf försöker förstå i vissa sammanhang. ni är bäst. jag vet att jag är galet jobbig ibland och helskum. men jag försöker och allt jag vill är att bli bättre, och jag vill verkligen att ni ska veta hur mycket jag uppskattar er trots att jag är riktigt kass på att visa det många dagar i veckan.

utan er är jag ingenting.

/mallan
2012-06-14
 20:36:07

smashbox

Bra dag,
kollade film med brorsan igårkväll och somnade där, haha. gick upp och solade! =) solen skiner ju alltid här ute ;) haha..
drog och köpte lunch på hamncafét följt av att brorsan vaxade mina ben hahaha.. asbra. jag klarar ju verkligen inte av att göra det själv så jag bjöd honom på lunch och han vaxade mina ben, bra byte? ;) det tycker ju jag =)

drog in till haninge C för att kolla lite rea,, brorsan skulle köpa en klocka och mamma hängde med också. hittade lite fina underkläder på hms rea, yea! ) det behövs alltid!

men framförallt hade jag sett fram emot att gå till kicks och kolla, hade sett på deras hemsida att dom skulle ha en hel del bra grejer, och det hade dom verkligen,, fick sansa mig lite men när jag såg att dom reade ut hela smashbox sortimentet till 30 % blev det ju svårt, ett av mina favvo smink märken så slutade med ett läppglans, en foundation, en concealer och en cream rouge trio, allt för ca 700 kr,, istället för ca 1200, nöjd tjej!!! saknar att köpa smink och sånt nu när man inte jobbar med det längre,, så jag kände att jag fick unna mig lite idag,, det får man väl ibland? skulle kunnat köpt så mycket mer men sansade mig lite iaf,, bra va? ha ha ha..

lillebror köpte en supersnygg Gant klocka så alla blev glada och nöjda, bra dag helt enkelt =)

Igår körde jag min egna brasse vaxning samt färgning av ögonbryn och fransar, så riktiga skönhets dagar har det varit, haha ..

här är dagens fynd =)

/mallan







2012-06-10
 23:13:31

=)

en riktigt bra dag har det varit, för omväxlingens skull,, eller i alla fall kvällen =)
Drog till heron för bio med CG.. jättemysigt att ses! käkade tacobar som förr i tiden och såg sen filmen chernobyl diaries.. hade nog lite för höga förväntningar på filmen för blev rätt besviken =(  riktigt bra plan och början, själva historian va bra och en hel del hoppa högt stunder och några skrik från mig haha,, lättskrämda malin ;P men näe,, det kunde varit så mycket bättre,, själva "monstrena".. precis som camilla sa så kändes det inte riktigt som om dom som gjort filmen inte själva visste vad monstrena skulle va för nåt.. det va liksom lite ologiskt,, som zombies, skalliga,, dvärgar? äh jag vet inte.. man fick liksom aldrig riktigt se dom ordentligt vilket va lite lökigt,, dom kunde varit mycket läskigare och bättre gjorda.. "mutanterna" skulle ju kunna vara så äckliga,, men dom vart liksom smo zombies? människo ätande zombies som inte va i ljuset, men ändå hade gjort en eld i en lägenhet? hmm.. nä.. besviken,, för ja storyn va ju bra men det kunde gjorts på ett mycket bättre sätt.. haha

lämnade cg och fikade lite =) så länge sen jag va där med tanke på att jag va där typ varje dag förut.. så det va kul och så mysigt =) Härligt att man kan umgås så lätt trots att vi inte alls umgås lika mycket som vi gjorde förr,, det gillar jag =)

drog hem och ringde upp lise som hade ringt under filmen..  och hon hade ringt för attt fråga om jag ville komma ner till henne och danne i Spanien i slutet av sommarn hihihihi, glad tjej =) dom ska ju va där i 3 veckor sp ena veckan skulle lite folk komma ner och  lise satt då och kollade biljetter till mig mee =) ååh va gla jag är som har en så bra vän som henne =)så v 33 bokade hon flyg åt mig sså blir det en vecka där nere.. biljetterna gick på 1200 så va ju jättebra pris! så det ska bli riktigt kul!!
precis va jag behöver, nåt att se fram emot!

/mallan
2012-06-03
 11:49:42

Natur och Psykologi

GLÖMDE SÄGA!
fick VG i både psykologi B och Natur B!
glad tjej 88!
nu är det bara en termin som återstår med ämnen som jag behöver för att komma in på framtida planer sen är jag KLAR MED KOMVUX!!!!
så glad! =)

/mallan
2012-06-03
 11:44:13

Lillebror!

hej hjärtan,,
upp och ner fram och tillbaka..
det känns lite bättre efter att ha spenderat större delen av helgen med min bästa vän lise som alltid är där för mig och är världens bästa. älskar dig hjärtat!
är så glad att jag har en vän som du som alltid är där, även om du inte alltid förstår mig och mina konstiga dalar så är du där, och det är vad som verkligen räknas för mig, du är helt och hållet bäst =)

I fredags va jag världens stoltaste storasyster när min lillebror tog studenten, många minnen tillbaka på min egen student när man insåg att det faktiskt va 5 år sen!! fyfan..
vädret va inte det bästa men jag tror att han va jättenöjd iallafall =)
studentmottagning på kvällen och sen blev det stor fest här med massa folk, jag och lise höll kollen hela kvällen men jag hade jättetrevligt och alla sköt sig bra bortsett från några små undantag =)

Så till min lillebror, jag är så stolt över dig och du är helt och hållet bäst! första av oss syskon som får ett fullständigt gymnasiebetyg och jag är så glad för din skull =) <3 Du har blivit så stor och snygg och jag är så impad över hur bra du klarar allt och hur vuxen och bra du har blivit! du ska veta att du har världens stoltaste storasyster. och jag är så glad att ha dig som lillebror och kompis ;) bästa! <3

/mallan