2012-12-16
 22:15:05

down down down

jag orkar inte med det här nedslaget just nu, det är så jävla olämpligt, äckligt, jag orkar inte!
har sett fram emot london så jävla länge, o jag tror det är bra för mig att komma bort några dagar
men jag känner mig helt instabli just nu, förstörd.
varför nu, jag förstår inte. 
 
2012-12-16
 14:37:33

SATAN

vilket,, återfall?
nu vet jag varför jag slutat festa, helvete, all skit jag kan göra på en och samma kväll.
här har jag stått fast vid min sak i mer än ett år, en fylla och allt är borta, allt skit på samma kväll
jag minns inte ens, blod sex och massor av sprit, bra jobbat
trött jag blir, får man gå i långärmat hela londonresan.
det va länge sen det var såhär illa. fan.
2012-12-09
 00:54:39

3

förbannat.
nr 3 har varit här och hälsat på i några dagar.
jag önskar hon drog åt helvete. jag hoppas hon gjort det imorgon, jag hoppas det verkligen.
Hon är så stark, så mycket starkare än 1 & 2. Hon är hemsk, och förstör allt som byggts upp under hennes period i glömska. inte för att hon någonsin glöms bort, men önskan om att hon inte ska komma tillbaka.
det hugger, och det är så svårt att dölja henne
2012-12-07
 00:00:49

tomhet

och så kommer den krypandes.
dendär snuskigt äckliga känslan. och längtan.
tomhet, jag känner mig förbaskat tom. vet inte varför den är här idag igen. ensam, så oerhört ensam..
idag vill jag gråta, men det kommer inga tårar. torrt.
Det är mer än ett år sen nu, det stressar mig mer och mer.
Jag vill kramas, skeda, vakna på natten av att det är för varmt och klibbigt, jag vill att någon ska stryka mig över kinden och pussa mig på axeln. jag vill ha närhet, kärlek, och omtanke
allt det känns så fasligt långt borta nu. hoppet trappas sakta ner och minnet av känslan suddas ut dag för dag och ersätts mer och mer av mörker, ihålighet, tomhet.
Så länge jag är som jag är och har varit kommer det inte hända i alla fall, för det kommer aldrig vara hälsosamt, aldrig vara rätt. Jag har en lång bit kvar att kämpa först, slutet på ensamheten är långt bort än
och det gör ont, fruktansvärt. Men jag måste lära mig, lära mig leva med mig själv och inse att livet ska levas för min egen skull och inte för någon annans.

/5
2012-12-04
 19:31:32

ansikte

gav min stackars hy lite kärlek idag,
den har tagit stryk nu under all stress och jag som inte haft råd att köpa ny rengöring och kräm har verkligen inte tagit hand om den, usch och fy.
så idag blev det ett ångbad följt av lätt scrubb och nu återfuktande ansiktsmask.
nu måste jag sluta stressa så den lugnar ner sig, har aldrig haft så här dålig hy i hela mitt liv. hade inga finnar i tonåren och den har mest skött sig själv.
Nu har jag både haft finnattacker och äckliga pormaskar och bara sett allmänt dålig ut. måste köpa ny ansiktskräm, får se vad london har att erbjuda.

/m
2012-12-03
 22:58:14

måla

 funderar,
hjälp vad mycket snö det kommit de senaste dygnen, ett riktigt vinterland. -8 grader nu. satans kallt. men vackert.
inhandlade äntligen en massor av målarprylar i lördags, så nu ska jag försöka mig på det här. inte för att jag är bra på det, men det är nog ett jäkla bra sätt att avreagera sig lite på, visa lite känslor som man inte kan sätta ord på. jag tror det kan bli bra.
Bytt däck dagen till ära ute i snön, skönt att få det avklarat.

Känslorna svallar just nu, upp och ner ut och in. jobbigt. igår glömde jag ta min ena medicin igår morse, det var ett helvete. jag var helt snurrig, elstötar i skallen så fort jag rörde på huvudet, usch o fy. nu är dosetten fylld och inget ska glömmas. 58
Försökte mig på lite målning igår, lite mer färgtest,, vi får se vart det slutar och vad det kommer föreställa.
Var med mams på sense utförsäljning så fick riktigt bra priser på målar grejerna och en jäkla massa annat, pysselgrejer o sånt som jag gillar o syssla med (=
 
idag fick jag  ett slutbetyg, kan ni fatta!! ett slutbetyg!! fan vad jag har kämpat, och äntligen äntligen är det klart. 
nu har jag gjort ALLT jag kan för att komma in till våren, jag hoppas. hade jag inte sett detdär citatet förra veckan hade jag gett upp, men det gick att lösa! det blev inte som jag tänkt mig men ett slutbetyg blev det och jag har fortfarande chansen att komma in i vår. jag hoppas.
 
måste ju få med lite bilder på mina fynd. allt för en summa på 550 spänn! nu kan jag pyssla och måla och massor av skoltillbehöv. känns jäkligt bra!
 
Imorgon ska jag fortsätta min storstädning, tvätta och försöka få lite fysik gjord,och lunch hos min underbara L. det var ett tag sen nu.
 
/m