2008-04-29
 23:00:25

lååång tisdag

hej hej!
hoppas allt är bra med er alla för med mig är det finfint!
låg i solen och var även inne i mitt nya hus och rev ner tapeter o fixade innan jobbet!
 
har varit en väldigt lång dag på jobebt med myycket att göra o stress hit o dit, men det har variot roligt ändå, mycket o göra, tiden går fort! fick även veta idag att jag ahde 25 betalda semesterdagar ifrån förra året, oj oj oj, det va en bra överraskning, 700 kr per dag, kanske inte gigantiska summan men väldigt rolig överraskning för mig som trodde att jag inte hade någon alls, haha, det är ju som om jag skulle jobbat 7 vanliga timmar, så ja, vad kan man säga, riktigt bra! så nu har jag tagit semester v 24 så det blir hultsfred, så får vi se vad man gör med resten av dagarna! haha! fick även en massa beröm av bossen då han sa att han tyckte att det gick jättebra med mina nya arbetsuppgifter o att dom va helnöjda, och att det var hööögsta chefen som hade sagt en massa bra saker, då blir man glad!! =D

Imorgon är jag leeedig, härliga tider! då ska jag träffa carro så får vi se vad vi hittar på, en grillfest kanske elelr så va det nåt annat smått o gott, jag smo inte är så mycket för valborg skulel trivas perfekt på en grillfest, bara grillmysa med nått glas vin eller så med lite vänner. att gå till någon brasa avstår jag gärna ifrån, haha!  men vi får se vad det blir imorgon! fint väder ska det bli har jag hört, så kan bli riktigt mysigt!

nu ska jag nog krypa ner i sängen, blev välkomnad av att två mysiga katter låg i min säng och väntade på mig, hihi! gullegrisar! ensam behöver man ju verkligen inte känans sig här!
2008-04-28
 14:01:43

happy music





jag blir så glad av denhär låten!
2008-04-27
 23:15:49

söndag

vilken vecka, den har faktiskt varit riktigt bra!
igår åkte jag till carro efter jobbet, för att ferra (annars kallat föra)innan utgången på kvällen, vi åt även en gourmet middag bestående av köttbullar o mackisar. snygg snygga blev vi tillslut och drog oss in mot mariatorget och ROCKS. självklart missar vi tbanan för carro inte kunde springa (HAHA) och fick vänta i typ 20 min, men en kille jag på något sätt känner igen dyker upp o börja snacka med oss, ivsar sig sen att han gick på infokomp när jag gick där, lustigt!
kvällen inne på rocks var galen, både jag och carro vart härligt glada i hatten och det var ett riktigt bra ställe! =D
ragg ragg ragg-. carro hittade de bästa, hahahah!!

idag va mindre kul, började jobba 4, skitsent tänker man o då lär man ju va pigg, emn icke, elelr, jag va pigg hela morgonen, sen när jag kommer till jobbet, känner det soom hela magen vändes ut o in,o  jag behöver verkligen spy, men det gick bra, mådde bara illa o va superseg hela kvällen så... ja,, ingen fara ;) äääntligen hemma nu iaf!


                               


några härliga bilder bjuder jag på idag också ;)

2008-04-25
 20:44:36

Fredag

godkväll kära vänner
mitt tangentbords batterier börjar dö så om den här texten blir helt fel får jag skylla på det!
kom precis hem ifrån min joggingrunda, vilket idag känndes mycket klättare och gick mycket fortare, asskönt! kändes riktigt bra! när man känner att man gjort framsteg..  men men!
jobbat idag, imorgon börjar man 6, uggge...
meeeeeeeeeen, efterjobbet blir det utgång med carrro, rocks! ska bli sjukt kul!

lök lök

2008-04-23
 23:40:20

onsdag

Mysdag med carro!
började morgonen (elelr ja, sådär vid 10) att dra ut på min joggingrunda, härligt! men va fan tungt idag alltså! efter det fixade man sig iordning och åkte till carro, oh vi köpte med oss en amssa bullar och smask och tog Tbanan till slussen där vi hade picknick i solen! så otroligt mysigt!   man har tillochmed fått endel färg! ;)
vi åkte hem till carro sen och satt på hennes balkong och solade ännu mer, drack te och bara hade det gott!
åt även lite nudlar och var allmänt konstiga vid datorn, jag fick mig en hel del goda skratt! haha! en jättehärlig dag faktiskt!
Carro ska FÖRHOPPNINGSVIS följa med till hultsfred i sommar, wohoooo!

imorgon blir det jobb 06.30 - 13! härliga tider!

                                                                                                   


jag har det lite svårt öfr att vara normal och carro är som vanligt skitsnygg ;)

2008-04-22
 23:29:25

tisdag

tjena puckon!
idag har varit en bra dag! jag kände att jag vaknade på "rätt sida" idag så jag har gått runt och vart jätteglad idag! tror det beror på det fian vädret ;)
innan jag började jobba sov jag länge och sen tvättade jag bilen, inte så där jättenogrannt men den vart ren o fin iaf, mycket bättre än innan ;)
jobbet var också trevligt idag, gick fort och jag börjar komma in i det här med o jobba kvällar nu, själv med allt det där. skönt! fick även mitt schema, fram till augusti, så det va skönt :)
skjutsade hem anneli efter jobbet och sen sitter jag här!
imorgon ska jag träffa carro! picknick o lite sådär. hihi! :) ska blimyspys! innan det ska jag ut och springa, om det nu blir fint väder som jag hoppas! :)
2008-04-21
 23:20:45

måndag

tjena vänner, idag var min lediga dag,, som började bra!
jag vaknade tidigt och var ute i det fian vädret och lite sådär.  vid halv 12 ringde jag jobbet och fick veckans schema = ledig idag.
sen drog jag ut och  sprang min vanliga runda på ca 5 km, inte värsta långt men räcker bra för mig än så länge, haha! kom hem, tvättade lite ch la mig sen på studsmattan och solade en stund. sjukt skönt!  när jag nästan somnat ringer mobilen,, från jobbet, och frågade om jag kunse hoppa in idag, 17 - 22.15. visst äsger jag, alltid bra med ett extra pass ;) så jag fixade mig iordning o lite ås, hämtade upp lise och så åkte iv itllsammans  till jobbet! en härlig sag med en hel del gjort känsn det som.
imorgon börkjar jag inte förns 2, tänkte nog dra ut o springa då med, om jag orkar och hinner dvs. men det borde jag! 14 - 2215 imorgon alltså! vore skönt o koomma ut imorgon också, hoppas vädret är bra bara!
idag kom även caarro hem, woho! även fast hon varit borta bara en helg så har det varit lite tomt på något sätt. vi har umgåtts en hel del den senaste tiden, så ja, även fast hon bor en lång bit ifrån mig så har det vart tomt!
på onsdag skulel vi nog ses iaf o hitta på nåt roligt! för på onsdag är ju jag ledig igen =D
så jobabr jag hela helgen, men förhoppningsvis blir det utgång på något håll på lördag, jag behöver en lyckad utgång,, jag kan inte komma ihåg när jag va ute o det blev riktigt lyckat senast, eller liksom, som jag vekrligen hade roligt o slappnade av! alltid något som blivit fel den sista tiden.. lite tråkigt.. men sannt.. hoppas det blir bra om det blir något på lördag.  jag behöver ha lite roligt, har varit så spänd på senaste tiden, hahaha!!

nu ska jag nog sova gott.


lök lök
2008-04-20
 19:21:16

bonde

nähänähä.
kanske inte lbir f örns i veckan elelr näsdta helg brorsan flyttar, fan va lökigt, men men! va på en liten shoppingrunda idag och hämtade liite färgprover.. vinrött blir det iaf i vardagsrummet köket och sovrummet, och en annan i hallen, har inte besätmt mig än men vi får se..  köpte matskålar, ascoola svarta med typ nitar på, haha till frasse då, kommer bli asbra :) och så var jag och beställde soffan som kommer om ca 10 dagar. kollade in en matta jag vill ha och lite förslag på gardiner.. kommer bli sjukt bra! :)
köpte även ett par rutiga shorts till sommarn, assnygga! :)
var även och köpte jord och frön till mitt GRÖNSAKSLAND, hahahaha!!!
så när jag kom hem, och solen sken så jag va tvungen att ha kortbyxor och linne, så satte jag igång med att gräva upp landet, ränsa bort allt ogräs och sånt, hälla på ny jord och sen va det bara att börja så, potatis, rödlök, vitlök, sallad morötter, broccoli, gräslök och det var säkert mer men det har jag glömt, haha! sen ska det även bli tomater och lite sånt kul! :) så idag har jag verkligen varit bonde,, men dte måste man ju avra om man boor på landet! :D 
haha! 
efter det hjälpte jag mamma att klyva ved (hahaha, vilken bonddag)   och sen var det grillning, sjuktmysigt, varit ute nästan hela dagen, friskluft! perfekt!


Malin
2008-04-19
 22:03:14

hopp hopp

har inte haft varken lust, ork eller tid att skriva på länge,, men nu är jag här igen och ska försöka skriva några rader iaf.
idag var jag med mamma och letade soffa, och jag hittade faktiskt den PERFEKTA soffan på jysk. som även var nedsatt pris på, så den kostade enbart 4200, vilket kap! det som var lite dåligt var väl  då att den var åt fel hå¨ll och inte fansn åt andra hållet, men det betyder att jag måste spegelvända hela huset, så det funakr ju det med, kommer nog bli snyggt, soffan är svart/grå, vilket blir perfekt! mjuk är den också! =D så imorgon ska vi åka och köpa den, (det nedsatta priset gälde enbart itlls imorgon) så min hög med grejer börjar växa en del, var även på hemtex (som har värsta rean) oc köpte lite lakan osv. en påse till som står i mitt rum
kära brorsan skulel flyttat nu i helgen, men jag antar att det inte blir förns i veckan, eller rent utsagt helgen? uggabugga-
får se om vi hittar något mer kul imrogno!


pussfluss
2008-04-14
 20:53:27

banankung

blandade känslor. har hännt mycket o inte haft mycket tid öfr uppdateringar, sorry!
jobabt helgen, o träffade Carro (tejpen) en hel del förra veckan. alltid lika trevligt, även då inte omständigheterna kanske var lika trevliga, men, ja,  vi får se det från den ljusa sidan.. på lördag av det dags för utgång, med carro nr 2 o co. och tejpen då! fick träffa Jessica vilket var helkul, man har saknat hennes garv, haha!
blev väl kanske inte världens mest lyckade utgång för min o tejpens del,, men ja, vi får ta igen det nästa gång :)


är verkligen inte på skrivhumör så för ta igen dethär en annan gång


hejhopp
2008-04-09
 22:30:47

biopopcorn nr 2

tjena tjena
kom precis hem ifrån Heron, jag och carro (har fått klagomål om att jag har skrivit om två carro här, som blivit ihopblandade, hahaha, men det här är alltså carro "tejpen barbro") hur som va vi och såg på bio (med biopopcorn, onsdagskvällar med piopopcorn och carro börjar bli en trevlig vana mitt i veckan sådär ;P hahaha! vi såg iaf The eye, tror jag den hette? va iaf inte speciellt bra, eller, ja, den var väl ok, men inte mer. jag vart skrämd och skrek till några gånger (HAHA, som vanligt då) men ja, det va trevligt att träffa carro!  och alltså ja, filmen va ju fortf ok! och det är alltid mysigt att gå på bio!!

förövrigt ska jag träffa lise imorgoon! :D jipppipp. ska bli kul o få höra om hennes resa och allt sånt! :D

utgång på lördag också, jessica kommer hem i helgen berättade den ANDRA carro idag så då blir det utgång, fan va skoj! har saknat den glada partytjejen alltså! 

sovdags!

krämkärm 
2008-04-09
 14:26:57

Millencolin

hej vänner.

sitter och lyssnar på Millencolins nya album,, det är väldigt annorlunda för att vara dom, känns helskumt :S men jag gillar det ändå på något vis. även fast det inte känsn som dom.  det är alldelles för. . lugnt och,, deppigt? aja det kanske är tanken. för mig känns det iaf fel. men jag gillar det ändå.tog med en låt här nere.. om det är någon som bryr sig, haha!

fick mig att tänka tillbaka en del,, Millencolin var nog det första bandet jag verkligen gillade, och fortfarande gillar..  som fick mig att börja lyssna på lite liknande musik,, hm,, det första bandet jag såg live. haha tror det var i 8an? Jag och jenny på fryshuset,, haha, det va så roligt. och så bra..och vi var så små.. oj oj..




2008-04-08
 23:04:49

Imorgon = bra dag ?

Imorgon känns som om det kommer bli en bra dag! för det första kommer lise hem, vilket ska bli sååå häärligt, har saknat henne som en gris. så det ska bli riktigt kul o få träffa henne (förhoppningsvis någon dag senarei veckan?)
för det andra är jag leeeeeedig! har så förskräckligt ont i fötterna efter dagens arbete!
& för det tredje ska jag träffa carro :) vi ska antingen gå ut eller hitta på något annat trevligt :) komma på andra taknar & såntdär ;) förhoppningsvis  gå ut! :D

förövrigt klarade jag av mitt jobbpass idag ( tro det eller ej ) och jag tror faktiskt att det gick ganska bra med returhus och allt annat. var riktigt skönt att gå runt helt själv utan att någon sger åt en vad man ska göra utan att man istället får göra allt i sin egen ordning osv. gick riktigt bra! :) och ja, det kändes bra och hela alltet. så jag hoppas att det gick lika bra som jag ttyckte att det kändes! :)
och det känns riktig kul med nya arbetsuppgifter och lite ansvar, verkligen! men det bästa är nog dom nya cheferna som vekrligen bryr sig till skillnad ifrån min förra chef. frågar om allt känns okey, och går bra. och jag menar, sånt där får iaf mig att känna mig mycket skrare. Den ena till&med ringde och frågade om allt gick bra, hur det kändes, och gav mig sitt telefonnr som jag kunde ringa om  det uppstod några problem osv. SÅ stor skillnad, 
haha. kulijul. där fick man gå med två telefoner, kände sig nästan 2 kg tyngre. haha!

nej men idag har gått bra och jag har fan ont i hela kroppen efter allt arbete ;P  haha!

sovtajm!

pusspuss
2008-04-07
 21:43:45

tjenna tjenna

hääääysan!!
jobbat idag, fick en lite "mer detaljerad" runda i reterhuset, haha, gaska snuskigt faktiskt men samtidgt kul med något nytt! bland det första som hnde var att det droppade en blandning av gammal öl o läsk o annat snusk i mitt hår och på min arm när jag öppnade ena maskinen, FYFAN! uggabugga!
imorgon är det då min första kväll ensam. känns lite nervöst faktiskt, jag kan ju faktiskt inte tillräckligt mycket om det där känns det som, har varit där nere två gånger,, hur ska jag kunan alt :S men men, det går nog bra!
kommer nog känan mig aningen lost men detska nog funka! men som sagt, nervös! haha. måste kräva en ordentligt skriven lista med punkter på exakt ALLT jag måste göra innan stängning och saker om returhuset, haha! känns lite för snabbt att bli lämnad själv på kvällen måstej ag säga, det ädr med två telefoner, backupkassa returhus och allt sånt. jag menar, jag har ju aldrig varit med någon och stängt på kolonial förut, kundej u varit en fördel så jag vet h det går till, men men, det blir til latt lära sig själv! ;P det går nog fint!
som sagt, det märks nog att jag är lite nervig, haha!

min bror flyttar alltså nästa helg, han hålelr på och målar o så denna vecka som jag fattar det..  så nästa vecka kan jag börja måla o fixa, så jag kan flytta in seeen! :D härligt härligt! :D

nu ska jag sussa.

Pussfluss.

Mälin
2008-04-06
 15:16:03

hoola

igår var det utgång efter jobbet, 8 - 16, åkteh em fixade o mötte upp linnea i handne, o på tåget hoppade även rebecka på, så åkte vi till Carros nya lägenhet  på söder för att föra,  fyfan vilknen fin lägenhet, man blev ju inte lite avis  av att se det där heller, haha! nej men verkligne, hur fint som helst! carro är en lyckans ost!
vi drog sen vidare till mosebacke, där vi var i ca en halvtimme eller något, betalade 100 kr i inträde vilket gjorde mig skitsur, haha! inte riktigt min grej där inne iaf.. inget drag riktigt, dålig musik.. så det började med att jag och carro drog vidare itll "the ice" gamla mera, haha! vat inte om det var mycket bättre men iaf en aning mer drag o bättre musik! sen kom även linnea o rebecka dit, så det va kul!  elelr, jag började bli seg, sen fick vi skjuts och jag sussade hos linnea, haha! en helt ok kväll!
snart kommer lise hem!!! helt underbart! man har ju kännt sig ensam när hon har varit borta.. men men, snart är hon här igen :)
imrogon börjar mitt "nya schema" elelr iaf test på det. ska bli spännande. jag är faktiskt lite nervös.. men det blir nog bra. 
min bror flyttar 'ääven ut nästa helg, wohoo, äntligen får jag flytta in i huset, ska bli sjukt roligt! :D


vad mer, vet inte riktigt, ska nog ta mig enn tupplur, haha puspsuss
2008-04-03
 22:16:49

yeo

hello.
idag, när jag vaknade, somnade jag om igen, hahaha.
sen vaknade jag lagom så jag kunde köra en halvtimme på vår trampgrej, in i duschen, fixa mig i ordning o åka till jobbet. perfekt tajming. ingen händelserik dag.
imrogon börjar jag halv 7, får se vad som händer o fötter.
sen är dte mycket prat om utgång på lördag så det hoppas jag verkligen på! för jag är himlans sugen.. hopp hopp.
jag tog på mig ett extra pass på lördag, fan jag är så dålig på att säga nej ibland, jag vill ju ha pengarna o så men,, jag harj obabt två hela helger irad nu, o helgne innan dom två jobbade jag lördagen så jag vet inte. dessutom är det 8 - 16 . . uggbugg. men men, kan inte ändra på det nu!

har nog inte något roligt o komam med nu, godnatt.
2008-04-02
 23:44:55

biopopcorn

hej kära vännnnner! :D
idag har varit en härllig dag i det fina vädret, efter jobbet åkte jag hem o vilade en stund, och sen åkte jag till carro för att ha äta middag o ha filmkväll! :) vi åkte till heron (för carro va suuuupersugen på biopopcorn) o köpte just biopopcorn o så käkade vi där, jag åt en feeet kebabtallrik med massa vitlöksås, haha, medans carro åt donken.. elelr ja, halva sin donken mat, kvinnan har ju blivit nåt otroligt smal! men jätteskönt att du börjar må bättre nu, så får du äta upp dig lite brandis ;) kände mig som värsta svullot där breve som satt o glufsade i mig maten, hahaha! :P
nej men, usch, det kommer med tiden, vi åkte sen hem til lcarro o hyrde först en film och åt våra jättegoda biopopcorn, haha. 
Blev iaf filmen stardust,  som jag tyckte va superbra :) den va jättegulig o härlig, lite förutsägbar o sådär men ändå, jag gilalde den :) fin! gillar sånna där sagofilmer elelr vad man sak kalla det. :)
satt o pratade en stund och nu sitter jag här o känner mig som svullo. men jag funderar faktiskt på att gå ut o springa imorgon, börjar ju inte förns 3 så kan ju va bra :D behöver röra lite på mig o skulel va skönt med första joggingrundan för årer,, så länge det inte är för kallt, dåå får jag alltid så jävla ont i öronen, haha, o teänker faktiskt INTE sprigna runt emd en mössa, haha! vi får se hur jag känner imorgon :D

nu är det dags för mig att sova. . har avrt vaken sen 6 imorse så det kan jag behöva, haha!


KRÄM
2008-04-01
 23:41:59

bradag & dåligdag

min blogg har varit ur funktion och pga detta dåliga uppdateringar.. jobbat hela tidne så har väl inte hänt så mycket speciellt.
igår hade jag en uuusel dag. jobabde från halv 7 på morgonen till 8  på kvällen, den du. var jävligt trött när jag kom hem och mamma säger att jag fått min skattlappgrej,, va det nu heterjag som ahde räknat med att få tillbaka pengar från skatten öppnade kuvertet o fick se att jag skulle betala tillbaka 3500, dom jävla egoisterna, fyfan! jag avrt ås arg att jag sprang runt o skrek o va jätteotrevlig o det slutade me d att jag la mig på sängen o grät en skvätt för att jag va så arg & slut efter dagen. hahaha!!!

Idag var en nbättre dag, fick hoppa in extra idag 8har egentligen ett vikariat denan vecka, så skulle vara ledig tisdag) men så fick jag iaf hoppa in idag också, och s åfick jag veta, efter att ha pratat med en utav cheferna att anledningen till att jag jobbade idag va att dom ville anställa mig för ett vikariat på 6 mån så idag skulel jag lära mig returhuset, haha! va glad jag blev, ett vikariat på 25 fasta timamr i veckan istället öfr dom 10 jag har nu elelr va det nu är, haha! :) så jag ska få testa p ådet o se hur det går, om det funkar så skulle jag få dom här 6 mån som jag fattade det :) jätteglad blev jag, fick en massa beröm o så och det blir man ju alltid glad av, och i så fall får jag ju byta chef. haha. yeey. så idag går jag och lägger mig o är jätteglad istället :D

imrogon ska jag träffa carro efter jobbet, wiho :D

saknar lise på jobbet,, men nu är det inte lång tid kvar :) hihi