2007-01-30
 17:04:15

>> 28 -underbar helg

en helt otroligt underbarhelg, bortsett ifrån hur bakis jag var i söndags :P har aldrig mnått så otroligt dåligt dagen efter, men tror migm det var  värt det  :D
jag o cg  var o  storshoppade på lördagen, fortsatte med förfest hos Aust. riktigt roligt, många roliga,  och konstiga samtal :P hela gänget fortsatte sen till 360, efter en händelserik  resa :P där vi sen mötte Martina & co. hihi, riktigt kul o träffa alla dom som firade martinas födelsedag :)
hade jättetrevligt med E, roligt, o hahaha.  hade en  massa roliga samtal  som jag  inte  f ullt ut kommer ihåg, men det kändes  skönt att vi  pratade om en massa saker, o  det är jag riktigt glad över. åkte hem till honom, och vaknade som ett  vrak påsöndagen, så jag missade  middagen med f amiljen :(  trist. Satt med svensken o knivmannen o deras vän o  pratade en massor, vilketvar väldigt UNDERHÅLLANDE, roligt o intressant, mysigt :) har aldrig f attat hur snälla domdär är.. :)
hade ne helt underbar helg tillsammans  med E, ingenting kunde varit  bättre. han stannade hemma på måndagen ochvi låg först hemma o bara möööös. sen följde han med mig till tandis, och giss avad, JAG  SKA FÅ TABORT MIN TANDSTÄLLNING NÄSTA VECKA!  :D :D :D hihi, jtteglad.
sen  fortsatte vi med att åka itllstan för  att äta middag,  så efter lite b eslutångest slutadedet med min  förstaIndiska middag. så  mysigt, och  SÅ GULLIGT. har lite svårt för  o bli  bjuden påmiddag, men det var läskigt mysigt. och allt känns helt underbart. och  riktigt gott! ;)
vi  fortsatte hem  till honom därvi somande som ungar, efter en masssa prat om  hur underbar helgen har varit!
nästa helg ska vi åka skridskor,  och sen ska han komma hem till mig :) hihi.

/ maaaaaaaalin
2007-01-25
 18:01:02

>> 27

åkte till E igår efter jobbet, möttes  av någon som låg o snarkade i soffan, så söt. :) hade literoliga samtal, och ja, dom ska med ut på lördag!  det ska bli riktigt roligt!

lön idag, HÄRLIGT! 4900 efter skatt. skulle fan fått 7000 om inte dendär äckliga skatten skulle finnas. hahaha. men men, nöjer mig med  nästan 5000 :D
efter sam mötte jag cg, och vi fuskade lite o började shoppingen lite idag ;) haha. storshopping på åhlens,  en massa ansiktsprodukter smink  o ja, lite sådär :D En BH på rea på hm blev det också, precis en sån jag letat efter. haha, för 40 spänn, härligt!
Fortsatte med Donken, sen bar det av mot east street, jag skulle köpa 2 kulor, en till ringen o en till den vanliga grejen. o cg en kortare grej, vi åkte  sne o solade, sne hem, o nu ska jag laga mat :D
2007-01-24
 11:40:41

>> 26

jahaja. nu sitter man här, inte så farlig träningsvärk idag faktiskt, trotts den otroligt jobbiga träningen igår, känns riktigt bra att man kommit igång med den iaf!

idag kom man till skolan, eller ja, jag kom  till slussen,  dåCG ringer o säger att lektionen är inställd,, och att sista  lektionen tydligen också  var det. kul jul! ingen skola, åkt dit i onödan, IRRI. så jag och cg satt på centralen en timme o babblade på, eftersom jag missade mitt tåg precis, vi pratade  på so m vanligt om allt mellan himmel o jord. sen fick man ett sms av E, så skadit efter jobbet.. känns lite tungt, men  vet intenär vi komemr s es nästa  gång så fick väl ta en chansning. :P vilket också betyder att jag missar kvällens Power yoga,  vilket är jättetråkigt :( får  bli nästa vecka..

imorgon = lön, JAG LÄNGTAR. jag  ska först ha samlektion, sen ska jag o cg åka o fixa piercingkulor o lite  så, o sola, o kanske kola på lite smink, hi hi hi. härligt! hoppas jag får en ordentlig, FET lön.

Lördag=  SHOPPING. till en början, tror planerna är att JAG & CG först ska åka  till Sthlm outlet i barkaby med mamma o kolla på lite kläder, o jobba oss in til lstan efter :D HÄRLIGT.
sen    har vi tänkt att sola, för att sen förbereda oss  för kvällens utgång, 360!!!!! :D och Aust ska antagligen följa med, hihihih :D kommer nog bli asroligt, en massa andra människor också, (MARTINA, om du läser detta, 360!!!!!!) hahaha.

PUSSS
2007-01-22
 21:40:26

>> 25 - snö

det har äntligen blivit vinter, och det kommer hållla i sig veckan ut, vilket är otroligt mysigt, en  veckas   vinter, sen kan det bli vår för min del!

Har haft en underbart mysig helg. Fredagen var väl ioförsig inte allt för mysig, jobbade och la mig tidigt, var  skönt, och sov ordentligt. Gick upp tidigt och tränade på Lördagen, bar mig sedan av in til lstan för att åka skrillor med Parning&CG. va helt otroligt jättemysigt! :) va många år sen jag stod på ett par skridskor, så det var sjukt roligt! :D trotts en otroligt äcklig människa som inte kunde  sluta glo på mig och mina,, ben? hahaha. äckeljävel. vi begav oss sedan till Gallerian och draack lite te, och jag  och CG fortsatte sedan resan  till  Aust och spånga. och jag fick träffa en eeefterlängtad E.  hade helt otroligt mysigt :) och allt kändes jättebra. snön föll utanför och allt kändes helt perfekt.

Söndagen fortsatte bättre,  eller, började väl rätt dåligt :P blev väckt typ 8, ugg bugg, husets boende byggde en oerhört fin snögubbe! utan att äns rulla bollarna, den ni!
fortsatte sedan med pulkaåkning, så oerhört roligt, skrattade så jag grät X-antal ggr. stelfruset hör och ett oerhört roligt snö-krig. myspys.
väl tillbaka i huset var man stelfrusen  och kröp ner i sängen breve E. hihi. mys. dagen  fortsatte jätte mysigt, och roligt, efter några fina sms från någon till Barre. hahaha. Film med E, Happy Gilmore. och nejdå, jag ska inte se klart den utan dig!  :P

idag hade jag körlektion, gick jättebra,  så det kändes härligt! va i skolan, och åkte sedan till  Eriksdal och hade idrott.  väl hemma åkte jag med mamma och handlade. nu är jag mätt som en unge . haha! 

Hm, tyvärr, du kan nog inte få folk omkring dig att sluta oroa sig. även  om  det är vad du önskar!

/maLin
2007-01-19
 20:44:16

>> 24

igår var en jättebra dag, som jag säkert sa, allt kändes så lätt och BRA, som om jag fick,, 100 saker gjorda? började med plugg, E ringde sen, vilket gjorde mig överlycklig,  städade rummet, hade körlektion, kom hem, TRÄNADE. wohoo. duktig malin.
det kändes bara som en jättebra dag, som om jag börjar komma någonstanns, uppåt :D hoppas det fortsätter så också. tänkte en massor på det   här med o börjaspara pengar för resandet, elelr pluggande utomlands sen. har fullt beslutat mig för att jobba som fan i ett år, spara så gott som alla  pengar, o plugga upp lite betyg. sen är det utlandsstudier, elelr resande!  men just nu är jag mer inne påpluggande. det ger en något på samma gång. så satt och pratade med mamam om att starta upp ett konto, elelr om jag skulle välja att spara på fonder. . haha,  det kändes  bra o diskutera det:D

idag började bra, vaknade o det var VITT ute, gick o  tvättade, fixade mig, satte  mig på bussen. när  bussen  var vid TORVALLA var det så halt  så bromsarna funkade inte, och våran buss körde rakt in i bussen framför. lite läskigt. framrutan på våran buss var heeelt krossad, och bakrutan på bussen framför sprack och det var  glas överallt. fyfan... hoppas det gick bra för  alla på bussen framför,, dom som satt längstba k måstej u fått m assa oförväntat gladi huvudet.. ugg bugg
åkte  sen till skolan för att  ha NATUR, lämnade in en  rapport, sen var det jobb o nu sitter jag här.. villabravara på ett ställe just nu,, och  det är INTE här..

Puss / Malin

2007-01-18
 12:43:39

>> 23 - Schimpansen med Svansen (&SaraParning)

Lilla Sara  Parning var på vandring genom djungeln,
då hon plötsligt klättrade upp i ett träd, och ramlade ner, på rumpan
EnSchimpas(vid namn Malin) rulladener från trädet, och hängde kvar sådär häftigt med svansen i en gren
Schimpansen tog tag  i sara med sin ANDRA svans. sen bar han upp henne i trädtopparna, där dom gifte sig :O


idag har börjat väldigt bra, hoppas körlektionen fortsätter lika bra.  jag  började med att PLUGGA. mvg till mig, jag vet inte när jag pluggade senast. så är riktigt STOLT. mitt i plugget ringer E!!! klart jag blir överlycklig. och han pratar på och allt kändes vanligt, vilket var precis så som jag vilel ha  det :) inga konstigheter liksom.
nu ska jag ge mig in i  trafikens värld igen.

Puss /Malin
2007-01-17
 21:38:48

>> 22 - jobb.

även denan dag bestod av jobb!  åkte  först till skolan  tiiidigt, för att vara där i 10 min  o veta att vi inte hade lektion, utan  eget arbete, fyfan! jag och CG låg i våra älskade soffor o pratade  i 2 timamr extra, sen åkte jag hem och åt min efterlängtade chokladfromage. låg hemma en timme för att  sen åka  till jobbet, och jobbade till 19.20. kom hem, nu sitterj ag här.

saknar E, det kan jag inte komma ifrån.  men jag mår inte dåligt av det, ränker  bara på roliga  saker, o hoppas att allt ska bli  bra, jag  saknar det, helt enkelt. och jag tror att det kan vara bra för mig, jag behöver sakna  lite, utan  att må dåligt, jag behöver göra andra saker än att vara besatt! hihi.

körlektion imorgon, är liten ervis faktiskt!


Puss / Malin
2007-01-16
 22:05:38

>> 21 - jobb jobb

åkte  in till haninge för att handla present åt mamma. Blev en tröja från Esprit från mig och lillebror, lite  sent med tanke på att hon fylelr år idag! men hon blev glad..
åkte vidare hem, ochkollade på tre kronor (hahahha) nostalgi. begav mig sedan för att jobba,  härligt. pengar pengar är  väl vad man får tänka.  mycket att göra!

känns som om allt det hä r fått mig att inse  att jag faktiskt måste ta  tag i saket och ting, vilket är väldigt  bra. Idag ringde jag tillexempelt körskolan och bokade in 5 körlektioner, i går var jag och tränade! nu är det bara skolan kvar? haha! har bokat in lite träffar med kompisar, vilket också behöööööövs. ska bli mysigt o träffa folk man inte träffat på länge.

jag  & cg har även planerat den 27,  som en shoppingdag med utgång på kvällen, efterlängtade 360! vi upptäckte att det var  en minnesdag  förförintelsen också, vilket inte var så passande, hmm.. men vi pratade om att köpa en SITUATION STOCKHOLM, inte föratt det har något med  förintelsen o göra, men det är en god gärning :D hahaha. gud va blåst jag lät där, värre än vanligt.

Mamma fyller som sagt år idag, så imorgon kommer väl halva släkten hit, och jag jobbar. finns väl både för & nack delar med det (a) missar tårtan, och det är en fördel! ;)

är glad att den här veckan blivit så fullspäckad för min del, jag behöver göra saker ochträffa folk! inte  sitta hemma o fundera och analysera kring allt annat!
imorgon fortsätter med jobb då, torsdag  = körlektion,o fredag jobb. BRA! sen rä det helg, :D  skönt.


Puss / Malin

2007-01-15
 21:50:32

>> 20 - Famous Last Words

en väldigt konstig och förvirrande helg, men denna gång värre än förut. 
hur kan något som delar var så underbart  andra delar vara helt  hemskt?
fredagskvällen var  underbar, precis som förmiddagen av lördagen, och lite små delar där efter.
för förstagången  så kändes allt HELT rätt, eller bra, vad ska man säga. hans skratt när vi låg där nere försvinner inte ifrån min näthinna, haha, det var så underbart.

att lördagen förvandlades  till en NERE dag var ju intevadsom behövdes, att bara gå runt o känna att man vill gråta i deras  sällskap kändes inte allt för bra, vad va jag nere för? jag önskar jag bara kunde låtit bli o va det, då hade det fan aldrig, ALDRIG sett ut såhär nu.
vi gav oss av till ikea på lördagsmorgonen, jag och min tvillingsyster CG på 5 år, våran storebror rödtröjan och våra homo- Pappor E &  A, började jättebra med en hel del skratt och roligheter! sen sjönk mitt humör till botten, fyfan! jag kände mig bara för o  sätta mig i ett hörn o gråta! fortsatte att vara allmänt låg, kändes verkligen inte trevligt, som om jag förstörde för resten, ugg.jago E  åkte till vällingby efter ett tag, o  efter lite prat där kändes allt lite bättre, o efter en del Kent på iPoden och prat med CG kändes dagen nästan normal. det kändes förstås lite lustigt att tillbringa nästan hela dagen med bara cg när man befann sig i deras hus. men ändå skönt, vilket kännetecknade att man inte baaaara behöver göra saker tillsammans hela tiden.
Efter att både jag o cg velat döda rödtröjan hundra gånger om slutade det med att vi blev utsedda till kvälles kockar. Vi vandrade iväg till affären och köte det vi  behövde för att laga tacos,, för 250 SPÄNN!!!! kostar det så mycket? haha, vi var itne odm enda som  reagerade.  det blev iaf lyckat och både E&A verkade nöjda, haha :) vi hade en fortsatt mys kväll. klart man  kände sig lite låg,  men inte på samma sätt.
kvällen slutade i total katastrof. allt blev helt och hållet stört. kunde inte bara min nedstämda dag låtitbli att vara då..
men nu är det som det är..  Söndagen var nog ännu  värre. jag hatar att känna att man inte "når fram" till människor, just det bestod söndagen   av.  ändå stanande jag kvar, vet inte varför jag utsatte mig själv för det.  ibland är  jag fan helt otrolig. Men nu är det  en stor Paus som gäller! elelr stor, jaghar ingen aning,
resten av veckan ska iaf  vara utan aust. vi får se vad som händer till helgen.
Min vecka ska bestå av TRÄNA,jobba o skola. jag h ar kommit fram till att tränandet är nyckeln till att ta tag i allt annat. för att kunna ta tag i skolan  och altl behöver jag nya krafter, jag måste känna mig pigg och GLAD. vilket jag vet att tränandet hjälper mig med, så, något måste jag lägga upp. nu är det tränandet som står högst upp. Idag var jagpå något slags Core- pass! det var riiiktigt jobbigt!  mina muskler är slut.

Jagvill bara att allt  ska ordna sig.  Och allt ska bli som innan, fast i rätt mängd. jag hoppas att det gör det. löser sig, och blir,, bättre?

Puss Puss
Malin
2007-01-11
 22:10:26

>> 19

hej hej hallå dagboken.
idag fick jag min nya mobil! jätte hipp hipp hurra för mig, det behövdes, nu kan ju folk sluta kalla mig bortskämd, för  jag betalar den själv! baraför att jag fick en iPod  video i julklapp, pucko!
ärdet nåt jag  hatar så är det o  bli kallad bortskämd, jag är mycket, men inte bortskämd! offer!
veckan har varit intressant,, eller ja det va väl helgen som va det egentligen. måndagen var hårfärgning, och jobb. tisdag,, bara jobb. och igår,, skola i onödan o en massa CG. lite  nostalgi med SP-dvdn. sen bar vi oss  av till aust, och självklart blev jag mobbad. vad hade jag förväntat mig:P
mötte en väääldigt trött E, sådär  har jag nog aldrig sett honom,  blev nästan lite orolig. men antar att jag bara ska le o se  glad ut. klart han va mysig, men vill väl inte fårga om nåt är fel, trotts att allt kändes konstigt. . eller han va. skum! men ändå mysig, konstig kombination?  vi hadeväl mysigt  uppe i soffan  när alla hade gått o lagt sig.. men jag vet inte, något var, skumt!
vi gick ner o la  oss,mys, visst. alltid mys o sova med E. somnade, o någon gång  i natten vaknade jag av "förlååt för att jag är så trött o tjurig"  hm, han låg iaf  o tänkte på det! haha
på morgonen sa vi att vi skulleses i helgen iaf. härligt det.
åkte till skolan o hade SAM. tråkigare ämne fårm an verkligen leta efter.  men jag klarade det! sen bar det av emot jobbet, jobbadetill  20 över 7, o efter det va detdags för TRÄNING - styrkegympa- passet. haha! trött är jag nu! duktigt av mig att ta mig dit.

jag är måttligt förvirrad.


/maaaaaaaaaaaaaaaaaLin
2007-01-09
 19:37:09

>> 18

ävene idag sitter jag o smaskar på mina lussebullar som jag får med mig hem från ica. dom är väldigt smarriga! - men idag har min kost inte ba ra bestått av dom, haha. för iddag åt jag min KARINS LASAGNE på jobbet. smarr smarr

idag ha r varit,, lite förvirrande och konstig. saknar  E.  känns underligt. hur som så ska jag dit imorgon, vilket känns bra. det behövs, ;P
 efter ett tjaffs med mamma kollade jag på Schindlers list och låg o storgrät. den verkligen,, tar en med storm,, helt otroligt bra film. och så,, otroligt hämsk.. usch,
åkte och jobbade, en helt okey dag. nu sitter jag här..
kom precis hem. jobb på torsdag igen..KULJUL., men roligt för plånken.

sa jag att jag beställde en ny mobil igår? en Sony Ericsson W850I om jag inte minns fel.. kul för mig :D min mobil kan hänga sig. :P

annars,, näe.  måste köpa en ny kula till piercingen imorgon,fyfan.

/maLin

I'm sick of everything. I can't get out of bed
Just lay here, someone pull me out I'm tired of these thoughts, the world moves outside Feel like a ghost, rejected by the living
Everybody is so impressed with the things they say I take a look at what a joke it is and then lock myself away
Come on ego you fool, I see your apparition in the doorway Beckoning me, promising to be there When the planet lets me down, you'll still be around
Unconscious and awake, miscounting all the sheep Too late for a peaceful night of sleep A nightmare comes and goes, I can't remember it It's sinking, the holes are filling my ship
Everybody is laughing at the man out on the bow I'm learning now that nothing in common Is better than finding out
Come on ego you fool, I see your apparition in the doorway Beckoning me, promising to be there When the planet lets me down, you'll still be around
I'm sick of everything, I can't get out of bed just lay here like I'm dead
2007-01-08
 21:06:51

>> 17

lussebullar är gott.

I lördags kväll begav jag mig till E och spånga.böt i princip av camilla, hade hur som en mysig  kväll med e. blev iproppad mat, som vanligt, en maaassa mys och roliga saker.
söndagen bestod väl också av mys, elelr ösndags morgonen. vid typ, 1- 2 tiden begav vi oss "in till" spånga och drack öl, jags ominte hade ätit  något underh ela dagen, och drack för  snabbt, hamnade i en konstig och jobbig situation. engelskan flöt på iallafall. HAHA! lök på mig. 
mer öl,  stackars lilla mig, jagklarar inte av detdär. camilla kom, o hade mys med henne. det var väl en rolig men annoorlunda dag som slutade.. inte allt för bra. men men. 2 personer som båda betyder väldigt mycket för mig, hmmmm, fansn där för mig. tack för det. <3
hade en massa konstiga samtalmed e, det är skönt att vi kan prata, menvissa grejer känns inte allt för bra.. men vad gör man.,..
jag frågar mig det om o om igen, som du undrade tanden. jag undrar detsamma. detgör jag verkligen.

vaknade imorse. gav migavtill haninge öfr att fixa håret,  som nu är toppat, fixat i utväxten OCH mörkt under. jag gillar det, trotts att det  vart väldigt mörkt.  :)
åkte hem, sussade lite. åt lite köttbulalr, haha, o sen blev det jobb.

imorgon blir det första dagen i skolan. . efter det blir d et jobb.igen.  jaja, jagblir rik sen :D haha.

har även beställt en ny mobil i dag, hipp hurra, då är d et välbäst att m an jobbar antar jag.

tappade ävenmin 4:e piercing kula. kula nr 1 tapapde jag på ett pendeltåg, nr 2 i ett handfat innan jag skulel skriva mitt teoriprov. kula nr 3 i en kö till nån krog, o den 4e i gårkväll, elelr eftermiddag, BORTA. banancp. det betyder att jag måste köpa en  till, kul att man har så mycket pengar just nu också.. uggbugg.

/maLin
2007-01-05
 14:01:41

>> 16

jag måste lägga av med den här besattheten.. den får mig att må riktigt dåligt.. o ibland så bra. just nu vet jag faktiskt inte, förstår inte hur en människa kan ha så  gigantiskt,, vad ska man säga, inflytande,, nej det är fel, vet inte vad man säger. när allt stämmer, är man så glaaad, o när minsta lilla sak är fel så,, jag vet inte? kan få en o gråta som en bäääbis. det behöver inte äns varanågot som är fel, det kan bara, inte  vara bra liksom..


snälla snälla snälla.


2007-01-04
 13:22:59

>> 15 - förvirrad

det är konstigt, förvarje gång blir jag bara mer och mer förvirrad, allt  stod helt klart att både han ochc jag inte ville ha något fulltseriöst med varandra, det pratade vi ju om. Men att vi båda tycker om varandra,  mendet är klart, om ett halvår åker han ju, inte direkt något att   satsa på . .
Men varför får han allt att kännas så seriöst? varför gör han allt så seriöst?
Tisdag var en riktigt dålig dag, ni vet, när man vaknar och bara vill somna om och inte vakna igen, föräns nästa dag eller något. E & A hörde av sig på kvällen och ville att jag & cg skulle komma dit. vilket vi gjorde. men för första gången kändej ag inte dendär längtan, självklart hade jag saknat E som entok hela helgen, men allting kändes bara på botten,  och jag var nog läskigt rädd för hur allting skulle vara.. jag kände för att ligga i min säng, stirra i  taket och  lyssna  på kent, vilketj ga ungefär gjort hela dagen.
visstvar det mysigt och vara där, och visst kändes det jättebra och ha E breve sig, och hela närheten. Han ville att jagskulle prata med honom om allt, allt som jag inte ens kansätta ord för, allt som känns så oändligt att jag inte ens längre vet vad det består av.  vilket jag självklart itne kunde. nej nej nej. han stannade hemma med mig på onsdagen, han sa a tt han ville att jag skulle komma o hälsa på honom sen..  vi åkte till vällingby, o fixade lite grejer,  åkte tillbaka.. konstaterade hur lite  det fanns o göra,, haha.
mös lite,, gick o handlade  maaat,, han lagade good mat, kollade lite tv,, gick ner,  pratade om  lite allt möjligt,, lite saker gick snett,, och  allt brast.. jag började gråta,, är det något jag inte  klarar av så är det att  gråta inför  folk sådär.. men det kändes som om allt bara brast,, vad ÄR det här egentligen? jag vet verkligen inte,, jag har ingen aning, och det ligger som något slags tryck på mig. men men.. det kändes som om han på något sätt fattade,, har aldrig känt mig så förvirrad, men trygg på samam gång.. o bara ligga där i hans famn.. känna närheten,, usch, usch, usch.
undra hur han reagerar på min fina lilla lapp.

ha det bra.
2007-01-01
 23:23:19

>> 14 - Sambo med CG

har haft en oerhört mysig helg tillsammans med Camilla, CG!

lördag
allting började i Lördags. Då det var dags att flytta in  i CG's broders flickväns lägenhet i Kista  för hlgen, eftersomdom befinner sig i Kina,och Camilla fick erbjudandet om att låna lägenheten! :D
Vi möttes på  förmiddagen i stan, för  helgen behövde ju båda självklart mycket packning, så vi hade en varsin  rullväska!  hahaha. folk trodde väl att vi skulel resa bort, långt bort, hihihih :D
vi låste in väskorna i ett skåp på centralen,  och startade dagen med nyårs-shopping! :D båda var ute efter något fint att ha på sig på nyår, men började väldigt torrt.  vi hittade ingenting, trots besök i ungefär alla stans affärer.haha. tillslut hittade CG en jättesöt klänning, och jag bestämde mig för att ha  min som jag köpte till min 18-årsdag. som såg väldigt nyårsaktig ut! vi  köpte även ltie annat smått o gott såsom  hårfärg,  väska, smink osv!  
När vi efter några timmar  ansåg oss klara och helt utslagna begav vi oss med  våra  väskor till  Kista, via blåa linjen! haha.
väl framme med en liten lapp med beskrivning till lägenheten började det spöregna, och lappen  blev svår att läsa, men med camilla i täten och rikt-linjer som Pias LJUS  hittade vi riktigt bra! haha.
Äntligen framme i den för övrigt jääääättesöta och heeelmysiga lägenheten gjorde vi oss lite  hemmastadda ochgav oss  sedan till Kista Galleria för att hitta mat, dåcamilal kom på att vi glömt betala parkeringen  för våran BIL. HAHA!
i Gallerian fanns ett Kungs-fallarna liknande ställe,som var rena rama himelriket, beslutsångesten var stor, men slutade med hamburgare  och pommes. haha! nyttigheten hade börjat! efter en SMARRIG måltid tog vi oss nästan en  tupplur på bordet, men kom på att det kanske var härligare att gå  hem! haha.
Efter lite  kämpande med att försöka få igång film på datorn gav  vi upp och började färga Camillas hår, som vart jättefint! :) vilket gav  mig motivation till att imrogon ringa till någon frisötr o boka tid  :D någon som har något bra tips? ;)
vi hittade  sedan musik såsom AQUA,  och började en liten nostalgitripp igenom ett helt album,"åh, denhär var min favorit" och man  kunde nästan alla låtar. HAHA!   vi sjöng  otroligt fint och har en otroligt massa fian bilder, hahaha! efter håret var det sags för  varsin ansiktsmask med jordgubbs DOFT. vi  bådasåg ut  som figuren i BATMAN med två olika ansikten enligt mig, men men1 :D rena o fina blev vi, haha :D  Långa samtal om mycket, och självklart handlade väl ungefär 80% (om inte  mer)  om E  & A. låg väl  och  pratade fram till 3, då vi tillslut pratat oss själva till sömns. haha! vi får inte glömam att vi kollade på den otroligt vakra  utsikten iv hade ifrån balkongen; RINKEBY!

söndag
Vi vaknade,  åt lite frulle bestående av stulet bröd (hahaha) somnade om igen, pratade lite och upptäckte ett nytt otroligt band BO KARRES ORRE! oj oj oj. vi sitter i samam bil, här är det fint!
efter mycket om och men gick vi upp och duschade, och gav oss  sedan av till  Kista galleria för att   handla mat till  våran otroligt fina nyårsmiddag, en timme innan stängning :D 
Vi beslutade a tt middagen skulle bestå utav en tre rätters meny:
Förrätt: Baguett  m. Skagenröra
Huvudrätt: Ryggbiff med vitlökskroketter &  tzatsiki
Efterrätt: Pecannötsglass! (med chokladsås, haha)
vi beslutadeäven att köpa lite  smarr,  godis och chips med  andra ord:D
väl hemma igen började vi med att äta den "goda" förrätten, som slutade med två bitar bröd utan  skagenröra,  den smakade inte ogtt, fyfan för  skaldjur!
vi  börjadesen byta om och fixa oss  i ordning in för kvällen, båda var väldigt glittriga och jättefina :D haha! fortsatte med att laga  huvudrätten, ochdoftade sedan  ljuvligt med vitlök, Vidrack champange som till slut vågades öppnas.haha!  MYS!
efter maten vardet LOCK  dags, och vi vart två jättesöta  pudlar! :D haha. fortsatte med drickandet och  körde våran nya lek  FEMMAN. haha!  lyssnade på  en  massa rolig musk och  tog många snygga bilder, :D :D
smarrade godis  och blåste våra fian blåsisar, lite chips blev det också!  tillslut var detdags  att gå, då klockan  slog 22. lite yra i huvudet  begav vioss till  östermalms torg där vi  mötte Carros "kompis"  Erik. Jag började skrika om hur mycket jag ville ha E, då Erik kollade väldigt konstigt på mig fick jag genant förklara att E  var en person och inget annat! hahaha! Planerna på att gå till Candy blev ändrade då candy var fullt av tråkiga människor, så vi begav oss till slussen där vi mötte Barre!! letade rätt på något ställe i OLD TOWN, betalde 100 spänn i inträdde, stället var dött o vi gick efter 10 min. klockan var då kvart i 12 och vi glodde på fyrverkerierna i slussen, det kändes jättemysigt men saknadevn var stor. min  nyårskyss blev med CG :D :D HAHA!! 
det kändes roligt och mysigt vid 12 slaget, och efter många nära döden upplevelser bleslutade vi oss för att åka till ERIK,där jag och cg endast stanande i ca en halvtimme för att lämna sötnosarna i fred.  
Jag ochCG åkte tillbaka itll kista där vi svullade i oss alla rester,  bollarna och tzatsikin, chips ochc godis, muuuuums! smakade riktigt gott och även denna kväll pratade vi oss till sömns.

måndag
jag vaknade med en otrolig huvudvärk, trots att jag inte druckit mycket  dagen  innan alls. vi sov  till och från till ungefär  3 - 4 på eftermiddagen, åt en del rester osv. haha! pratade en massor om vissa E & A.  låg och tänkte till en massor uteav kent och bo karres orre. städade  lite efter oss  ochfixade ltie fram och tillbaka, gick ju ner och köpte godis också :D hahaha. runt 7 lämnade vi den myspysiga lägenheten i kista och begav oss till våra riktiga hem. och här sitter jag nu!

Tack för en inte allt för händelserik helg, men ändå helt otroligt jättemygi och underbar :D har haft helt sjukt mysigt, trots att gårdagen inte blev  särskillt,, lyckad, så har helgen vart jättemysig :D 
ochtack även till  Barre&Erik för gårdagen, det var mysigt och lugnt! :D hihi.

saknaden har varit oändlig.. är oerhört rädd  inför imorgon, hur  kommer det vara?  vad kommer hända? är så rädd att allt kommer vara tillbaka på noll, eller ännu värre?  det återstår att se antar jag...

Tack <3