2013-09-20
 12:36:31

skiss

hallå där!
dåligt uppdaterande som vanligt, sorry! mycket i skallen med skola terapi och vovve. men drt funkar!
ksen fick vi tillbaka igår också, jag visste redan innan att jag inte hade klarat den så kollade inte ens på den när jag skulle kvittera ut den,
så såg jag på kvitterings listan ett dtort jävla P! vad i helvete?
på något jävla vis fick jag 5 poäng vilket innebar att jag klarade den!!!
detta innebär 4 gratispoäng på riktiga tentan nästa vecka, totalt glädjerus! hade verkligen velat se min min när jag såg att jag klara den hade inte ens en tanke på att jag skulle klara den så, glad överraskning!
nu är jag på väg in till stan för att möta upp storebror för att kolla in tatueringsstudion han pratat om för att få hjälp att skissa upp min blivande tatuering, den ni!
efter det blir det middag och nån öl, fira kontrollskrivningen haha.
/ m
2013-09-12
 23:35:56

KS

förkylning, tandvärk, urinvägsinfektion och första kontrollskrivningen i matte imorgon. ibland är livet på tok för underbart!
allt på en gång,

riktigt jävla DRYGT!

och på lör blir jag 25, känns inte som någon vidare kanonstart direkt?

ångesten tickar på rätt bra från förra veckans besök av mr hyde. flash backs från livet jag valde att ta farväl av
usch fyfan hej, om man skulle ta och bli nykterist kanske, tills imorgon iaf..

köttat på med matten ikväll iaf, min självdiciplin går åt rätt håll, men fre den 13e imorgon dessutom, lovar att jag kommer vakna upp med en uppsvullen mun och en tand som värker utan stopp, en hals som är så tjock att jag inte får fram ett ord och katastrof verk från uvi en.
och kontroll skrivningen är väl bara att glömma?
älska katastrof tänkande!

men det blir nog middag med några av DBT tjejerna imorgon iaf, om jag har överlevt dagen dvs ha ha

Idag har våran älskade katt Malte varit borta i två veckor. det är så sorgligt när man inte har en aning om vart han tagit vägen, världens finaste misse =(





jag behöver en stor KRAM (och glass, massor av glass)

/m
2013-09-10
 21:14:52

smaljeans check!

Imorse kom jag på att jag hade glömt att tvätta! så där stod jag utan något jag kände för att ha på mig, men hittade längst in ett par svarta byxor jag köpte på åhléns när jag jobbade där. Några månader innan jag slutade hittade jag ett par skitsnygga byxor på rea (med personal kortet nästan gratis), utan att testa trodde jag att jag tagit rätt storlek men när jag kom hem insåg jag att jag tagit helt fel när jag inte fick byxorna över knäna.
på dessa två år har jag ju haft en rejäl viktuppgång som jag ganska fort tog mig ur men aldrig riktigt kommit ner till mitt mål,
tillbaka till byxorna har jag försökt få på mig dessa flera gånger sen jag köpte dem, senast i våras då jag kanske fick dem lite över knäna men absolut iinte över rumpan,
MEN VET NI VAD! 
imorse fick jag på mig byxorna utan problem och dom har suttit riktigt bra hela dagen! 
 
har verkligen inte gjort ett smack för att gå ner i vikt, jag har tränat kanske 2 gånger den här sommaren så ibland är man väl bara lyckligt lottad? ;P
nej nu är det dags att börja träna men självklart har jag blivit superförkyld så det är väl bara att vänta ut den innan det blir dags. 
var ju iväg 2 gånger förra veckan iaf,
 
/m
2013-09-08
 21:35:02

en vecka kvar till en kvarts hundring

yes, har legat bakis hela helgen,, dags att fylla 25 det börjar ju kännas..
jag tror det va värt det, hade en sjukt kul kväll det som inte är grummligt dvs. började med en shot och då visste jag att det va kört, ha ha.
Jag är en katastrof när jag dricker för mycket!
men jag försöker se det såhär, jag har lagt ribban högt för mig själv och jag behöver ju inte oroa mig för att göra bort mig mer än såhär, ha ha ha..

nu är hur som helst "nollningen" över. har vart superroligt men nu blir det all tid på skolan, yey!

imorgon blir det keps och solbrillor =D

 

/mallan