2007-03-31
 09:11:37

>> 48

JAG HATAR BLOGG.SE! hade skrivit ett jättelångt och känslosamt inlägg som försvan, jävla skit cp.

den här veckan har varit hur tung som helst. klarar inte av det här länge till, kan det inte bara vända och börja gå uppåt snart?Jag vill bara att dwet här ska hjälpa mig, så jag kan ta taag i mitt liv och sluta med det här. gick och pratade med rektorn igår vilket kändes någorlunda bra, fick dock en cp attack eftyer då hon talade om för mig att man inte längra kan plugga på komvux direkt efter skolan, utan behöver  ha fyllt 20. skitcpn.
är trött på att vara såhär, allt är så oerhört mycket tyngre just nu, att gå upp, vara i skolan.. men jag får stå ut., två veckort, hoppas inte det tar längre tid än så.

förövrigt. börjar jobba på coop på måndag :). hoppas jag känner mig piggare tills dess. men jag borde stå ut.  idag ska jag jobba på mitt Ica, vilket jag även gjorde igår och förrgår, det är TUNGT. men jag tar mig igenom dagarna, idag känns det dock värre, är extra skakig och känner världens klump i magen. får se om jag orkar hela dagen idag. känns faktiskt inte så just nu.

Jag försöker bara bry mig om dig vännen. jag är ledsen om jag lät negativ igår. men jag bryr mig bara. just nu innan kändes allt så underbart mellan oss och jag är så överdrivet glad att jag har dig. Jag vill ha kvar det.
jag hade världens mardröm om oss, vi möttes i Kista C för att sedan gå vidare någonstanns. vi pratade om igår, och började tjaffsa, jag sa något väldigt o trevligt och du skrek till mig "Jag förstår inte hur jag har stått ut med dig så här lång tid"

ska övningsköra till spånga efter jobbet, känns konstigt. jättekonstigt,,

köppte en prent till mig själv igår, för att pigga upp mig lite. haha. ganska roligt, haha.

Puss - maLin
2007-03-26
 16:49:36

>> 47

en annorlunda helg. fredagskvällen var jätterolig tillsammans med Lise (och till en början även sandra med vänner) slutade på 360 och hade riktigt roligt! :D
morgonen därpå slutade på donken, mumsi mumsi. blev lite för mycket, åkte hem i nån timme och sedan till L. helgen fortsatte ganska jobbigt,, men men,
Mamma har precis försökt hjälpa mig att at tag i allt vilket jag rä väldigt tacksam, men rädd för.


Puss.
2007-03-23
 15:47:42

>> 46

härliga dagar!
fick alla mina hm-kläder igår, hipp hipp hurra för det :D
utgång ikväll, härligt! :D Sandra o hennes vänner ( ? ) och Lise, härligt! har inte vart ute på länge känns det som så kan nog bli roligt! :) eller, det ska bli!
sitter här och funderar på vad man ska ha på sig, vilak problem man har? haha, kom just på att jag skulle fixa upp mitt hår så det blir ltie lockigt, fortsätter snart o skriva!
här igen! :D satt upp håret i fina små.. vad det nu heter, rullat upp det så blir det nog finfint sen :) lockigt o bra iaf.  vad sjuttun ska man ha på siiig.. alternativet jag tror just nu är rutiga korsettaktiga saken och matchande diademet o nå jeans.. funkar ju alltid.  blir nog antagligen så
ska till Lise runt 6, ska försöka få papppppa o skjutsa mig! :D eller, övningsköra lite, haha! :)
övriga helgen.. skulle äta middag med L på lördag tror jag, yeah yeah. och övningsköra är inplanerat. plugga! samprov på måndag ju. önska mig good luck.

23 maj..

/ MUFFLON
2007-03-20
 20:38:34

>> 45

haha, vad ska man säga, inte sovit hemma mycket de senaste dagarna. först torsdag till lördag, först hos L och sen hos CG, sov hemma lördag till söndag och sen bar det av till L direkt efter jobbet på söndagen. vilket kändes jättebra, som vanligt nu för tiden. :) hade en mysig kväll, och måndagen avr det dags för skola :) matten gick bra, o lite anant småfix. var onyttig med ceggo som vanligt det med. haha! bar sedan av hem till L igen för att ta igen efter helgen elr nåt, haha :P  hade en mysig kväll igen, bortsett ifrån visas saker som var någorlunda komiskt, stackars fluffen. hoppas det blir bättre, haha.
imorse bar det av till doktorn i farsta, fick åka från vällingby vilket tog ca en timme på een o samma tbana, herre gud. vägen väckte upp en massa gamla minnen.. jadu,
jaha, dags för en ny medicin i ett halv år då, jippie!
nu är det snart dags för körlektion, höhö.

haha, uppdateringen blev ju bra, nu är jag tillbaka, och kllockan är 20.31, när jag skrev innan va väl kl sirka 15, haha,. körlektionen gick jättebra och det börjar kännas skitbra, den nya läraren kändes nästan bättre än den förra, även fast jag gilllade honom jättemkt. pappa var med för att få lite råd o vad vi skulle öva på och det kändes bra, kanske kan vi komam vidare lite nu :D känns som om allt går lite segt.
och stackars lilla fluffis L har fått sitta på sjukhuset hela eftermiddagen, hoppas verkligen det har gått bra..

onyttig dag, slut på det! dags för o dra sig tillbaka.


Pussar / maLin

2007-03-17
 16:52:45

>> 44

slutet av veckan fortsatte fint. torsdagen stannade jag hemma och kopm försent till min körlektion, åkte sen vidare till L. då han nästan direkt drog upp mig på sitt o berättade den stora nyheten, han ska troligtvis stanna till november. Han var oerhört glad när han berättade det, och självklart vart jag det också, men visste inte riktigt hur jag skulle reagera. hur hårt kommer det inte vara då.. kvällen fortsatte bara allmänt underbart. kändes jättebra. har kommit till nåt konstigt stadie då jag bara saknar honom hela tiden vi inte är tillsammans. ganska irriterande faktiskt!

Fredagen, alltså igår, fortsatte lika underbart hihi. svårt att gå upp, men träfffade Camilla och blev piggare! :) planerna var att vi skulle åkt och sola, men jag glömde helt och hållet bort det, så vi åkte direkt hem till CG och hyrde film, eller filmer, Saw III och the grudge 2. hahahaha. samtisdigt som vi köpte godis och jag köpte mat, jävla onyttigt unge! haha. blörjade med SAW, som bara var oerhört vidrig, utan handling, filmerna innan tycker jag har varit, äckliga, men med bra handlingar. den här var bara för mycket, äcklig. blev bara äckalnde. Vi fortsatte med The grudge 2 som vaa uuuurläskig, vi satt o skrek i kör igenom hela filmen (hahha), den va verkligen jätteläskig, men ja, aningen konstig. hängde inte riktigt med i handlingen på vissa delar, men läskig va den! haha.
sen gick vi ut på en liten vår-promis, pratade en massa roliga gamla minnen, och fick sedan för oss att gå på bio, haha! så vi åkte in till stan runt 8 och såg Blood diamond, läskigt bra, hämsk, och "tog en med storm". usch, kan inte få ur vissa bilder ur mitt huvud, den var hur som väldigt bra, verkligen värd o se!
fortsatte sen hem till CG och sussade där, vilket var ungefär hundraår sen, hahaha, gjorde det jätteofta förut kändes det som, o nu va det jaf 4 månader sen! hahaha, MYS!
'
men jag var tvungen o gå upp tidigt, för idag skulle jag ju ´jobba. så har jobbat sen 10 imorse, och lika dant imorgon, 10 -1620. pengar pengar :D och nu är det dags för psykologihemtenta! ;p den du., önska mig lycka till

så imorgon fortsätter alltså med jobb, efter det blir det direkt till L. hmm :P men men :) mys

PUSSAR / maLin
2007-03-14
 22:17:59

>> 43

idag är det min Mormors 70de födelsedag. Grattis till Dig. det firade jag och släkten med en jättemysig middag på "Greken på hörnet" jäättemysigt och helsmarrigt, grekiskt är absolut min favoritmat.  Jag åt souvlaki fyllt med fetaost, jättesmarrig grekisk potatis och tsatziki. kan det bli godare, smarr smarr. avslutades med grekiskyoghurt, vahlnötter och honung,  mättheten tog över, haha! men var en jätte mysigkväll, och kul och träffa min helsjuka släkt! I present fick mormor att hela släkten ska åka till Talinn 1 juni. haha, det kommer nog bli oerhört kul, det är ju även då L antagligen ska följa med, Haha, stackarn, först min sinnessjuka familj, hur kommer han reagera med resten av släkten, haha,

dagen började med programering, gick väl helt OK, fortsatte med lunch och umgicks litem ed peggo. hände en hel del, och jag vill att du ska veta att jag fuinns här cg. vad som än händer <3
åkte och köpte 10 röda rosor till Mormor, haha, romantiskt ;), åkte sen till mormor för att gratta henne, åkte hem och vilade, och bar sen av till middagen.

vädret har varit helt och hållet underbart idag, våren är här, och jag blir så oerhört glad, vårkänslor. underbart!

sovtajm.

/maLin
2007-03-12
 14:00:58

>> 42

Helgen, var väl vanlig, men annorlunda. fredagen stannade jag hemma o bara mös med familjen. Lördagen blev, inte som förväntat. Mötte en ca 5 timmar sen L. i  haninge, fikade..  medans vi väntade på bussen. åkte hem till mig, blev  sams (HAHA) och hade en mysig kväll med min famiilj.
Söndagen blev konstig, sov allt för länge, en lång prommis på Dalarö, mat på hamn caf+et vilket ledde  till bbortglömning av tiiden så man missade hultmans och hannas varnissage. :( tråkigt. och klantigt.
kollade lite filmer, hade ännu en middag med familjen, och fick sedan  skjuts av pappa till centralen för att vi sedan  skulle vidare  till spånga. där vi somnadeframför tvn ;P 

hade en jätteobehaglig mardröm imorse, precis efter  L. gått, vaknade med världens panik ochbörjade storgråta. haha. herregud,

jag ochcg är bäst, kom tillskolan och vände, MVG.

pussar /maLin
2007-03-08
 21:42:22

>> 41 - tillägnad en vän.

jag vet inte,
konstigt om du & jag inte kommer vara i det här tillsammans längre, det  var ju våran grej. och det har räddat så otroligt mycket, och gett tillbaka en utav mina bästa vänner, och fått oss att växa och bli så oerhört mycket starkare, närmre & större. Jag har Lärt mig uppskatta och förstå hur mycket du fakitskt betyder för mig. Jag är så oerhört glad att det här hände, allra mest för det som  hänt mellan  dig & mig.  Det betyder mycket, så oerhört mycket. min rädsla ligger nu på att det här ska sluta där  vi började. Jag vill kämpa och behålla, bevara.  det kommer vara ensamt utan dig i soffan breve,  <3

Jag finns här hela tiden, när som helst, var som helst.

/ Malin
2007-03-05
 19:24:47

>> 40

va  ett tag sen nu.  har väl inte hänt för mycket.  var på en andra arbetsintervju på Coop vilket  kändes jättebra, är bara o hoppas på attt jag får det. :)
helgen var underbarmen tilloch från förskräcklig. jobbade fredag och lördag, direkt efter jobbet på lördagen åkte jag till spånga och mötte  CG på pendeln. korkadae upp och fixade  oss i ordning för kvällens utgång, som blev nån jazzklubb, haha, va fett roligt ställe. trotts en del  tjaffs och skit va kvällen tillstörsta  d el bra,  och jag hade riktigt kul skaka loss till 60-tals hits med fotoalbumet rödtröjan och L. haha. Blev ett besök på donken och  sen tillbaka till spånga. söndagen fortsatte jättebra och jag hade en helmysig dag :)
slutade lite  konstigt men jag tror det löste sig.


skola imorgon, sen  träning!

Puss
/malin