2007-03-20
 20:38:34

>> 45

haha, vad ska man säga, inte sovit hemma mycket de senaste dagarna. först torsdag till lördag, först hos L och sen hos CG, sov hemma lördag till söndag och sen bar det av till L direkt efter jobbet på söndagen. vilket kändes jättebra, som vanligt nu för tiden. :) hade en mysig kväll, och måndagen avr det dags för skola :) matten gick bra, o lite anant småfix. var onyttig med ceggo som vanligt det med. haha! bar sedan av hem till L igen för att ta igen efter helgen elr nåt, haha :P  hade en mysig kväll igen, bortsett ifrån visas saker som var någorlunda komiskt, stackars fluffen. hoppas det blir bättre, haha.
imorse bar det av till doktorn i farsta, fick åka från vällingby vilket tog ca en timme på een o samma tbana, herre gud. vägen väckte upp en massa gamla minnen.. jadu,
jaha, dags för en ny medicin i ett halv år då, jippie!
nu är det snart dags för körlektion, höhö.

haha, uppdateringen blev ju bra, nu är jag tillbaka, och kllockan är 20.31, när jag skrev innan va väl kl sirka 15, haha,. körlektionen gick jättebra och det börjar kännas skitbra, den nya läraren kändes nästan bättre än den förra, även fast jag gilllade honom jättemkt. pappa var med för att få lite råd o vad vi skulle öva på och det kändes bra, kanske kan vi komam vidare lite nu :D känns som om allt går lite segt.
och stackars lilla fluffis L har fått sitta på sjukhuset hela eftermiddagen, hoppas verkligen det har gått bra..

onyttig dag, slut på det! dags för o dra sig tillbaka.


Pussar / maLin



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: