2010-06-30
 10:26:31

FB - uppehåll

haha nu får vi se hur detta går!
jag har bestämt mig för ett uppehåll från FB, jag hänger där aldelles för mycket, och gör egentligen absolut ingenting, NÖRD, oh yes!
finns mycket anant man kan sysselsätta sig med nu när det är sommar! men usch vilken dålig vana det är,, haha! men jag ska försöka låta bli i några dagar iaf!

igår va jag o sola&bada med Carro & Hörnet, va helmys!fått ordentligt med färg, haha!

o idag ärdet tillbaka till jobbet efter min långledighet! känns helt ok, vädret är ju sämre idag, hihi.

önska mig lycka till!

xx
/malle
2010-06-28
 18:38:18

midsommar

hej hej hej hej!
midsommar va super,, jag gick verkligen all in både midsommar och midsommar dagen och jag lovar er att ångesten suger i magen, igår gick jag knappt upp ur sängen!! så, jag ska nog tra ledigt från 2 dagars fyllor ett tag fram över för mitt ppsyke klarar fan itne det här, ha ha ha.
men jag hade verkliogen skitkul, hur full jag än va!!
idag har jag o lise pressat lite o käkat lite lunch, sådär, va trevligt =)
imorgon ska jag åka o bada o pressa lite tillsammans med Carro o hörnet, vet inte om någon annan skulle följa med? det blir superhärligt o hänga lite med dom iaf =)

på onsdag börjar jobebt igen efter min ledighet o det blir bra,, klart man vill va ledig men känner mig lite rastlös så kan bli bra! =D

nej, hej hej

/malle
2010-06-22
 23:38:08

flussförkyld

nu ligger jag äntligen nerbäddad i sängen efter en väldigt lång dag.. jag känner doften utav min favoritblomma (eller buske) genom fönstret.. åh vad det känns härligt.. den dagen jag hittar den parfymen så.. hahaha nej men det luktar som härliga sommar kvällar.. kaprifol, mums!

Ja jag har ju då självklart fått halsfluss,,  så mådde verkligen skit,,, men imorse när jag vaknade mådde jag ännu sämre, för jag vaknade med en jävla förkylning som grädde på moset, oh YES! så under dagen har det bara blivit värreo  värre och näsan bara rinner o jag nyser hela tiden, VADFAN ÄR DET HÄR?
min första lediga midsommar på fan 5 år.. sist jag va ledig va första året jag jobabde på ica, då va jag 15?? fyfan.. helt sjukt.  det betyder 7 år!! sjukt sjukt sjukt!
så får man först halsfluss,, men sen OCKSÅ en förkylning,, livet är bra orättvist!
om jasg mår som jag gjort idag imorgon kommer jag stanan hemam från jobbet, för idag harv arit riktigt jobbigt!

jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig på midsommar.. har ju köpt en ny jättefin rutig klänning.. som jag ska ha på mig, antingen på midsommar elelr på midsommardagen hos lise.. ananrs har jag en rosa fin klänning som är rätt somrig.. äh jag kan aldrig bestämma mig..  det löser sig nog

nej om man skulle sova o bli frisk.. men jag blir nog hemma imorgon som det känns nu.. ugga..

liten härlig bild på en härligt doftande,, blomma..  elelr buske?

xx
Malle

2010-06-20
 22:18:22

GOD KVÄLL

hej hej hallå.,,.
fan va sämst jag ahr varit på att skriva,, jag har varken haft tid eller lust, allt har rullat på så skönt så har inte vart något riktigt att skriva om!
idag har jag haft ont i halsen i en vecka så imorgon nmåstej ag nog tyvärr besöka farbror doktorn, om det inte blivit bättre dvs.. men klänner mig riktigt sunkig just nu,, ugga ugga!


helgen har vart härlig,, jobbade först hela veckan, morgon! så va sjutk slut,, på fredagen va det party med ida&lise. sjukt kulkväll! =D
lördagen va jag död hela dagen så låg hemma som en segdeg,, samma idag.. men det va skönt o behövdes, en jävligt återhämtande helg.
imorgon är det jobb igen,, men blir nog ett besök hos doktorn innan om det fortsätter så här. jobbar mån tis ons o ledig resten, asskönt,, första midsommaren jag är ledig sen,, ja jag kan fan inte komam ihåg,, tror fan jag ahr jobbat varje jävla midsommar sen jag började jobba!! alltså sen jag börjadje gymnasiet,, det va många år sen, så det här förtjänarj ag! =D

på torsdag ska vi åka ut på sjön om det är fint väder o bli pepparkakor..  på fredag blir det partyy o även lördag då vi ska dra till årets första strand, YEY! =D

nej nu ska jag och min hals gå o lägga oss.

malle
2010-06-08
 00:29:55

mullemeck

Hallooj friends!!

idag har vart en finfin ledig dag! åkte med mamma och handlade lite blommor som vi sen likte trädgårdsmästare med och planterade, vart jättefint =)
fortsatte med att börja slipa bort rosten på min gamla bil och lekta mulle meck med plasticpadding (?) och allt sånt.. det luktar sååååå gott,, som i morfars garage.. alltid när jag va liten ville jag gå in där för jag tyckte det luktade så gott..  och idag va den där igen.. säkert ingen nyttig doft men åh va gott det luktar!!
resultatet vart helt sjukt bra! (med pappas hjälp, tack!!) hade aldrig trott att all den rosten skulle gå att få bort men nu är den puts veck! så imorgon ska jag handla färg och lite så så det blir klart så jag kan sälja min lilla bananbil..  jag kommer nog sakna den lite, vi har varit med om mycket tillsammans den och jag..  lite sorgligt då där,, men det är dags att gå vidare ;) ha ha..

hela helgen har bestått av jobb,, duktig som man är! inte hunnit med mycket mer än det faktiskt.. va ute och åt med päronen i lördags lite sådär..

imorgon kväll o onsdagskväll blir det iaf jobb!

och i helgen ska jag åka med CG till hennes kompis landställe där det är fest! åka på fredagskvällen redan så kommer nog bli sjukt kul! det ser jag fram emot, nya ansikten och allt sånt, hi hi!

bilen går som en dröööm, ha ha ha


sovtajm nu.

xx
malle
2010-06-05
 01:15:48

varför ska allt hända på samma gång?

godkväll vänner! =)
allt känns bra. elelr ja, det mesta iaf!
Jag älskar min nya superfina bil, den är sååå härlig o söt. En svart liten buse som passar mig så perfekt som det bara kan gå!
I torsdags när jag hämtade den blev det bara en snabbis hem för att sen stressa vidare men idag har jag fått glida runt och njuta av min nya skönhet! min nya kärläk,, ha ha! blev premiär till jobbet också vilket kändes super,, inte dendär känslan elelr oron som jag alltid haft med min gamla bil av att den ska gåå sönder på något sätt som den många gånger gjort..  det känns så skönt  att bara köra omkring utan någon oro eller nåt annat skit på att nåt ska börja bråka! å andra sidan känner man väl nu att man måste va extra försiktig när man kör,, men det går nog över snart =D haha. ååh det känns så superba och jag är så sjukt glad för att jag bestämde mig för att göra det här! bild kommer senare på min skatt! ;P

AC/DC rockade så hårt.. jag måste nog säga att det var den bästa konserten jag vart på.. alltså en hel show,, o se dessa gamla gubbar stå och spela felfritt med alla helt otroliga låta.. näe, obeskrivligt hur stort det faktiskt va o va där..  så många sjukt bra låtar alltså.. nej krutgubbar alltå,, helt sjukt.. speciellt Angus gitarrsolon,, alltså, vad ska man säga.. det finns inte ord för hur häftigt det va o se detta live! nej orden tar slut,, men det roligaste under hela showen måste jag tycka va när han strippade till "The Jack".. hhaha.. jävla krutgubbar.. kanonkväll va det iaf.. mötte upp brorsan och stefan där inne så blev inte solo hela kvällen iaf haha!

dagen började väl inte lika bra som den slutade men så ska det väl alltid bra, besöket hos läkaren lämnade mig med många funderingar och tankar..det kändes väldigt jobbigt att höra det så direkt och få rakt i ansiktet, och samtidigt få veta att det kommer dröja till i slutet av juli tills jag får dom svaren jag vill ha och veta om det verkligen kan stämma.. skönt på vissa sätt att bli tagen på allvar och kanske äntligen få gå till botten med dom problemen jag faktiskt har.. men, tungt att få ett sånt besked.. det blir nog bra..

nu måste jag nog sussa, ska ju trotts allt jobba imorgon, jag bjussar på lite AC/DC !