2010-05-31
 21:24:33

på torsdag

På torsdag händer det mycket grejer..

kl 10 har jag läkar tid.  för att prata om min panikångest och allt där till, det känns super att få gå till botten med problemet och gå till en specialist. det blir spännande, men känns lite nervöst samtidigt!

kl 16 ska jag och mamma hämta min nya bil!! (om allt går rätt till) jag är så spännd men jag kan inte känna mig helt lugn förns jag faktiskt har bilen,,  nej, men åhhh. längtar!!

senare är det dags för AC/DC på kvällen, yeeey! =D hur underbart ska inte det bli??

Torsdag är dagen, längtar! =D

xx
/malle
2010-05-25
 00:08:21

yeeey

godkväll damer och herrar!

alla dagar kan ju inte vara som i  torsdag & fredags, eller hur?
Fredagskvällen fortsatte bra med o träffa Jessie, Johanna och gamla coop gänget! va sjukt kul o se dom o höra om hur deras resa vart.. har saknat dessa galna brudar!!

på lördagen var det pressar time med lise, efterm ycket om och men hamnade vi vid rudan vilket va mys, lagade en god middag innan det var dags att röra sig mot Sandra som vi skulle fira!

Körde lite charader, singstar och massa ölspel.. Jag slutade upp med hatten hela kvällen och drack med andra ord lika mycket som dom andra... tillsammans.
Vi fortsatte ner till Gula Villan där det va någon fest, blev väldigt kortvariga och drog efter en visit hos lise vidare till Ollan.. som blev kort även det för min del eftersom jag vart sjukt full efter ölspelandet så gick jag hem till lise säkert innan 12.. oerhört packad somnade jag iaf gott!
va självklart kul innan man blev för full men kanske inte sådär jättelyckat, ha ha.

på söndagen åkte lise o jag o käkade lite,, och på vägen till dalarö dog min bil, jippie. så det va bara att ringa bärgare (fan vad jag ahtar att ha en automat bil ibland) och mamma som kom o hämtade oss. så efter 2 timmars väntan dök båda delarna upp,, jippie? jag som är så sjukt rik nu också..

så utan bil och fyfan. jag ahr nu bestämt mig för att sälja bilen när den är lagad, och köpa en annan. jag är så sjukt trött på den där nu..

nr 1 på min önskelista är just nu en ny bil.
efter mycket diskussioner har vi pratat om att kanske köpa en helt ny bil. men jag vet inte, köpa en bil på avbetalning känns så himla stort? jag är väl inte tillräckligt vuxen för o göra det? ha ha.
vi hittade iaf en annons på en som låter rätt lagom för mig som vi ska åka och kika på..  jag tänker bara känslan o ha en ny bil som man inte behöver oroa sig för ska gå sönder hela tiden.. som drar mindre bensin.. skattad i 5 år... man fick till och med välja färg själv!!... haha jaja, drömma går ju iaf..

http://www.torvallabil.se/kampanjer/torvallaSuzuki100520.pdf

men det va ju en riktigt liten sötnos.. jag drömmer mig bort ;)

hur som så ska min bil säljas och en annan införskaffas. för jag orkar inte med den längre. hopplös. blir matt bara jag tänker på den, men nåt ska man väl kunna få för  den iaf, hoppas jag?

Nr 2 på min önskelista är sällskap till AC/DC konserten.
Nu harj ag gett upp, då Carro bestämde  sig för att packa väskorna och flytta till Hörnet i Australien stod jag helt plötsligt med två AC/DC biljetter och inget sällskap.. och inte heller någon annan jag känner som är det minsta sugen på att gå, suger det pung elelr gör det?
så idag beslutades det att jag skulle gå själv. känsn sjukt trist men jag vill vekrligen gå så vad gör man inte? får väl va på extra trevligt humör och hitta någon annan enstöring o hänga med, ha ha! Jag och alla oldies.


Imorgon ska jag hänga med Lise, blir kul. kan tänka mig något liknande en slappdag kanske eftersom vädret ska bli skit.


xx

Malle
2010-05-20
 22:18:24

Im walkin' on sunshiiiiine

och fyfan vilken otroligt jävla härlig dag, varför är jag så jävla glad? vädret kan ju vara en stor faktor, ha ha!
det blev ju inte sämre när jag fick veta att jag får VG i engelska B.. jag vart jävligt förvånad och ännu mer GLAD! thanks thankt thanks!!

Dagen började med mitt tal om Fraser Island i engelskan, sjukt nervös men det gick helt ok! gla!
fortsatte med några timmar i solen.. åt lite vitlöksbröd med lillebror och avslutade det hela emd ett äpple, mums mums!

tillbaka i skolan var det dags för matte, elelr ja, att få tillbaka matteprovet vi gjorde i tisdags.  jag va 98% säker på IG efter att ha glömt både miniräknare och formelblad hemma, men, ICKE! jag fick G +! så mitt betyg i Matte B slutade på G +.. surt, hade verkligen velat ha VG och blir arg när jag missade på grejer jag egentligen kunde.. men men.. sånt är livet, får se mo det blir en prövning sen kanske!

Skit glad för dagens betyg (va ju trotts allt glad för att jag klarade provet) körde jag rally hem i min GULA FINA BIL och poppade gamla godinar som Whats my age again och teenage dirtbag.. haha Jessies gamla cd som sitter kvar i bilen sen Hultsfred - 08,, hahaha.. men den är alltid bra när man är GLAD! så avslutades det hela med WALKIN ON SUNSHINE, woooohoooo! hahaha satt o skrålade för mig själv, det är så härligt o ha sånna dagar som jag haft idag!

Mamma ville ha sällsis o storhandla så vi begav oss till willys (3e gången i handen för min del) och körde en storhandling..

Väl hemma igen drog jag ut på min vanliga 5 km joggingrunda vilket gick finfint, va helt jävla SLUT när jag va hemma men det är så det ska va, right??
avslutade min underbara dag med en lång dusch och en rejäl scrubb,, och ack så len och fin jag känner mig! ;)

alltså det här vädret får mig att vilja sitta ute med en corona eller en cider på kvällen med lite grill och MYS! snälla snälla säg att vädret håller i sig till lördag kväll för då får man ääntligen lite sommarkvällssmak! jag viiiill!!


Imorgon ska man få träffa jessie o johanna efter deras evighetsresa i thai & australien! ska bli sjukt roligt o få höra om allt deras skojs.

och lördag blir det ju som sagt firande o förhoppningsvis grillmys med Ess&lise. mys mys!

åh jag längtar tills det blir dags för dalaröskans och Stand.. det är inte långt kvar nu.. kan det bli fianre sommar? tror inte det!

nu ska jag forsätta min underbara dag med en nybäddad säng!

Imorgon är jag ledig hela dagen så då blri det press press press! om det är varmt kanske man ska lägga sig någonannanstans än bara på verandan? hmm. =D
ska nog hinna emd lite städning då mitt hus ser ut som en katastrof (för ovanlighetens skull, he he)


walkin on sunshineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wohooooo!

xx

/malle
2010-05-18
 19:59:00

det är sommaar

och helvete vad bra det känns!
sommar värme är bästa medicinen om man någonsin känner sig nere, senaste tiden har jag vart lite nere men yoo va bra det känns!
det är sommar o jag vill bara sitta ute o grilla, dricka en öl och mysa! o bli brun! jag har redan jobabt lite på brännan yeeha!!

i helgen va det banadit kryssning, va så sjukt kul och över alla förväntningar! Jag och lise har väl typ sett fram emot det sen vi bokade, vilket va flera månader sen.. haft värsta förväntnignar och allt,, HAHA.. det va över alla dom förväntnignar! skitkul!
va väl lagom sliten efter men det är så det ska va, haha!

slutspurten i skolan nu,, men jag kämpar på, nästa vecka är det över! ska bli så jävla skönt.,. första halvan avklarad av mitt komvux-pluggande.. lovely!

På fredag ska man få träffa Jess&johanna so,m vart i Thailand&Australien allt för länge! ska bli helt underbart o träffa dom!! =)

på lördag blir det tjejkväll med Ess & Lise! ska också bli underbart, om vädret tilllåter blir det grill&mys följt av partyy,, om inte blir det singstar& charader, yeeey! =D

en sjukt kul kväll framför mig, kan det inte bli helg nuuu!!

xx
/malle