2008-01-29
 20:52:31

tyskland

hejsanhoppsan :)

så är man här igen, haha! vecka 9 åker jag och lillebror antagligen till tyskland för att glida runt lite, haha! nej men, bokat billigt flyg med ryanair o hälsar p släktingar, shoppa o bara slappa :) så   det blir nog mysigt :)
men inte 100 är, men förhoppningsvis så ja :) kan nog bli trevligt! sist så va det iaf helkul när vi va där, men då var det ioförsig halva släkten. men men.  blir nog bra det :)

annars, fullt upp med jobb denna vecka-- så ja, vad mer kan jag säga.

hörs o ses!
2008-01-28
 23:14:29

Jag har bestämt mig för att stanna i Sverige

än så länge.  nu är jag hundra procent säker på att mina aupair planer är nedlagda. har hört för mycket dåliga saker om folk som har haft det helt och hållet förjävligt och alldelles för lite om folk som haft det bra, eller rättare dagt, jag harn og inte hört någon som haft det bra?
häromdagen pratade jag med någon om aupair grejen, som själv  bott i Italien något år och själv hade aupair, och hennes försvar mot varför det kan gå snett var "det blir så jobbigt att först vara på jobbet och vara chef, och sen komma hem och behöva vara chef där också" jag menar, vad är det för inställning? tanken är väl att man ska vara en del av familjen, eller? det är iaf så jag föreställt mig och så jag vill ha det, men taanken slog mig då att det nog är allt för många som tänker så, vilket jag inte vill vara en del av, visst skulel det vara en upplevelse osv, men nej. Det är nedlagt helt enkelt.

ISTÄLLET ska jag fortsätta med mina besparningar för att ta mig ut och resa, vart när och hur vet jag inte än, men resa ska jag. Jag och Carro har pratat om att åka ner till Australien för att hälsa på camilla vilket jag verkligen hoppas på blir av :) så det kan ju va en början iaf. sen får vi se.
har även funderat mycket på att börja leta lägenhet, men som mamma sääger är det ju dumt om jag su ska ut och resa.. så vi får se vad som händer..

2008-01-26
 20:23:16

-

I look around me
But all I seem to see
It's people going nowhere
- Expecting sympathy
It's like we're going through the motions of a scripted destiny
Tell me where's our inspiration
If life won't wait
I guess it's up to me

No we're not gonna waste another moment in this town
We won't come back the world is calling out
Leave the past in the past gonna find the future
Misery loves company
Well so long
You'll miss me when I'm gone
Your gonna miss me when I'm gone


Procrastination
Running circles in my head
While you sit there contemplating
You're wound up left for dead
(You're left for dead)
Life is what happens while you're busy making your excuses
Another day, another casualty
But that won't happen to me

No we're not gonna waste another moment in this town
We won't come back the world is calling out
Leave the past in the past gonna find the future
Misery loves company
Well so long
You'll miss me when I'm gone
Your gonna miss me when I'm gone

Won't look back
-When I say goodbye
I'm gonna leave this hole behind me
Gonna take what's mine tonight
Cause every wasted day becomes a wasted chance
You're gonna wake up feeling sorry
Cause life won't wait
I guess it's up to you

2008-01-22
 11:25:33

SP

jaha, så läser man nu att käraste sp ska ha en spelning här i sthlm på torsdag, kul i jul. nu har jag gjort allt i min makt för att få tag på biljetter, men det suger totalt. hoppas kan man ju göra att man vinner nån av dom tävlingarna man anmält sig till,eftersom det va  ungefär altl man kunde göra, dom sålde ju inte biljetter på ett normalt vis, jävla skit. om jag nu får tag på nå biljetter så komemr det känans sjukt tomt utan cg. jaja. pusshej
2008-01-21
 11:27:25

jadu,

hej hopp i lingonskogen.
dagarna rulalr på, förra veckan jobbade jag på dagis nästan hela veckan,  lite på coop även. haha, härligt det :)  dom är så s öta dom små ungarna som springer omkring, hihi. mys mys. har börjat fundera på framtiden och tänkte mycket på någon slags lärare,, för mindra barn då, tror det skulel passa mig och att det skulel vara väldigt rolit.. så vi får väl se vad som händer :)

annars, i fredags jobbade jag från 8 - 14,15 på dagis och fårn 15 - 2215 på coop, lång dag kan man säga, slocknade direkt när jag kom hem, lördag va det litep å coop och sen åkte jag till carro för att först äta middag = donken. haha. se började vi pimpla lite vin i väntan på att sara skulel komma o spela lite spel,det slutade sen att vi gick ut, till hirchenkeller, yey yey :P va roligt att får shejka lite ass ;P hahaa. sen drog jag och carro til ldonken, o tog med oss maten till tunnelbanan, när vi sitter o väntar (i 28 min) kommer några män i kanske 30 års åldern fram till oss o bötrjar snacka om bröllop och tal under bröllopet, haha, roliga kilalr, när vi ätit upp  våran mat säger carro "men malin, ska iv inte gåo ch köpe en varsin till cheesburhgare" vilket det slutar med att vi gör. hahahaha. finafisken
igår var mina sötasmå kussar här, vilket var lika mysigt som vanligt, hihi..

idag är det jobb på coop 14 - 20 även torsdag jobbar jag på coop. . hoppas jag blir inringd på dagis, eller på coop.. pusspuss
2008-01-16
 21:48:26

hej hej hej

Idag ahr jag klippt mig o slingat håret, blev super ifnt, lite annorlunda vilket jaga tycker är kul i jul, min nya sysselsättning är att sitta på tradera o försöka vinan en budgivning om ett ps2. två kvällar i rad nu har någon tagit det mitt framför ögonen när det är EN minut kvar o bjudit 10 kr över mitt bud,, dom bordeändra det där på något sätt, för nu börjar jag bli lite arg. morr morr, vill fixa ett ps2 så jag kan köpa singstar o så, så sjukt roligt :D

förövrigt, jobabr typ inget alls på coop, vilket är synd, men har börjat hoppa in på Dagis nu istället vilket jag tycker är jätteroligt, haha, bra förberedelse för mig, ;P

För att, nu är alla min papren mottagna, jag skulle bara maila in mina bilder eftersom dom blev i så dålig kvalité istället, vilektj ag gjort nu, så. nu borde väl allt börja på riktigt snart, haha, spännande spännande. en väldigt stor del av min lön har redan gått åt, morr, så jag funderar på att struna i ps2et den här månaden..  men jag vill HA, jag vill spela singstar. hahaha ja du, vad ska man göra...

tänka lite, hejhopp flopp!
2008-01-10
 23:58:26

yepp

sådär. imorgon ska jag lägga min sista aupair pappren på postlådan. yey.
de senaste dagarna har varit så konstiga. pratat mycket med exet och drömt mig tillbaka, jag menar,, jag har ju inte domdär väldiga känslorna kvar och jag skulle inte påstå att jag vill ha tillbaka det.. men att prata gamla minner framkallaar gamla känslor o ni vet, jag tänker mycket hur det kunde ha varit och saknar dendär bra tiden vi hade tillsammans, men om jag sen tänker på det dåliga känns allt som är nu bara rätt. jag blir bara så... kluven! och tom. oerhört tom.
saknar nog honom för att jag saknar camilla, för att jag ville att vi skulel uppleva allt tillsammans och ja, allt vi drömt om tillsammans.. det är som han, samtidigt som han lämnade mig ensam och sårade mig nåt oerhört, även stal min dröm med camilla, stal min camilla?
Jaja! hur som, lite tankar hit o dit, känns iaf bra att snacka med människan, en massa roliga saker, o ha roligt med min nya webkamera, hahaha!! :P
samtidigt har en annan människa börjat vandra in i mina drömamr om nätterna, det är så konstigt att han helt plötsligt  finns där, i mina drömmar :S I natt drömde jag att han helt plötsligt bara var breve mig och höll min hand, höll om mig och pussade mig i pannan. hahhaha. denna människa som jag inte kommer nämna vid namn, haha, försöker mitt undermedvetna säga mig något, eller spela mig ett spratt? hahaha!! det är ganska komiskt faktiskt..  håller jag på att bli desperat eller vad är det frågan om. nej, det är som om jag inte riktigt känner mig själv, vet vad jag vill elelr vad jag ska göra.

hur som är jag helt inriktad på au pair nu, hoppas bara det går vägen, vore skönt att komma iväg helt själv, och "hitta mig själv" oj va djup jag försöker låta, men vekrligen,. jag vill komma iväg.


hur som, nu ska jag väl bädda ner mig i min härliga säng. jag såg en väldigt bra film igår,, "factory girl" tror jag den hette, så otroligt egen o speciell, konstig, men ändå så sjukt jävla bra! ytror det är en sån film som man antingen hatar eller älskara,, och jag, fastnade öfr den!

här om dagen kolalde jag även på "dreamgirls" som var helt ok, sett bättre men den var ändå,, bra!  imorgon blir det jobb jobbb.

saknar mitt ägg pägg.

Puss pusss pusss pusss pusss pusss
2008-01-03
 22:27:31

fluff fluff

då har man blivit bilägare igen då! :D eller rättare sagt pappa har, om cvi skulel skriva bilen på mig skulle försäkringen bli allt för dyr.. sååå... men ändå. jag har iaf en ny bil, och denan gång en mycket finare,, och nyare!  ska ta och lägga in en bild här sen tror jag, när jag tvättat den och så ;) haha.
hur  som är det fortf en seat ibiza, eftersom jag trivdes så bra med min förra, så varför skaffa en annan nu?  så det blev en lika dan, seat ibiza, även denna gång gul, men en finare nyans ;) haha. och så är den 2 år nyare så den ser inte lika dan ut, haha. just denna råkade vara automat,, vilket är ovant o liiite tråkigt, men ändå skönt, så det är bara att vänja sig,.. så det är abra att säga hejdå till kärringstopp ;) ;) hahahaha,.

gudd va t rött jag är, imorgon ska jag iaf jobba, nästan skönt o göra nåt,, särskillt nu när jag har min bil igen :D :D :D

ska lägga mihg o läsa :D
puss puss

saknar dig camilla :)
2008-01-01
 22:25:03

2008 - tom

nu har det värsta hänt. det absolut värsta.kan inte tänka mig något  värre.
har försökt umgås med cg så mycket som möjligt de senaste dagarna trotts allt slitande md jobb osv.. haft en sista kebab&filmkväll osv.. men ingenting kunde stoppa tiden för idag var det dags. åkte till camilla där man mötte en  väldigt ledsen och jobbig stämning. jag trodde inte att jag skulle börja gråta, för att jag kunde inte förstå att det faktiskt var sannt.men så helt plötsligt stod vi där på flygplatsen och allt bara bröt ut, jaga kände mig så oerhört tom.. camilal stod breve mig men ändå var hon inte där, för jag visste att hon skulle åka, min aldra bästa vän, som jag gått igenom så oerhört mycket tillsammans med, hon som alltid finns där, som man¨åker till och har världens mysigaste filmkvällar, äterfetmat och kebab, som bara är där, alltid, men inte nu, för hu är hon på väg till andra sidan jorden, utan mig. jag vill inte! har intek unnat sluta gråta sen jag började, min älskade camilla finsn inte här breve mig längre, även fast vi fortfarande komemr höras så är det så långt ifråån samma sak. cill bara krama henne, låter helt sjukt, jag vet, men jag känner  mig så tom. Ingen förstår mig som cg, min fluffis äggman.

Jag önskar dig all lycka Camilla, samtidigt som jag bara vill att du ska komma hem igen, så hoppas jag att allt går bra och att du lyckas med allt så som du vill ha det. inga ord kan beskriva hur det känns att inte längre ha dig här vid min sida. Jag älskar dig, min fluffis. kan inte förstå vad jag ska göra utan dig, känner mig så sjukt ensam.

<3