2009-07-31
 21:54:00

=)

Torsdag blev en riktigt bra dag!
storstädade mitt hus, tog en dusch, sen lagom till det kom bobbo och vi börjde dricka lite vin.. Hanna och Lise droppade in efter en stund och det slutade med några sambouca (?) shots. Pappa körde ut oss till skans runt 10 och det va faktiskt en hel del folk. Blev sådär helt perfekt lagom full, en lyckad kväll, när man bara är glad o har sjukt kul.  hahaha. nej men en sjukt rolig kväll blev det. blev en långpromenad med en inte så pigg bobbo hem och fick ett snabbesök innan jag somnade gott breve bobbo och frasse... haha!

idag har vi vart o grattat fredrika som fyllde år. fick supergod lunch och mys. kom hem vid kanske 6 och har väl sovit och kollat på OC sen dess. precis vad jag behövde, myskväll!

´börjar 6 imorgonbitti så är väl bäst o sussa.

/malle
2009-07-29
 00:01:42

Götet

Ja! efter mycket om och men och tjaffs hit och dit och matchande har vi äntligen bestämt att helgen v 35 drar vi till GBG. lite senare än planerat men jag tror det kommer bli skitbra. eftersmo det inte går o passa in med alla 4 så blir det bara en helg men bättre det än ingenting känner jag! :)
så vi åker fredag den 28e, förhoppningsvis får vi låna bil av Bobbos Fredrik annars blir det min lilla guling vi åker ner med. Ingen direkt roadtrip som vi hade hoppats på men iaf en fre - sön trip med bil.. hahaha. det är iaf något!! :)
Så det blir Linnea, Steffi, Bobbo och kanske Jonna som hänger på, kommer bli sukt kul tror jag! jag längtar =D
sist jag va på Lisseberg va jag typ.. 10?  12 kanske..

Förövrigt har det bara varit jobb jobb & jobb. Igår hade vi 5kamp efter jobbet, som varje år. Halva släkten kommer hit och äter urgodmiddag och har 5kamp. och tro det elelr ej; jag vann!!! mamma stog för priset som va en trisslott, en v65 och en chokladask. hahah!! jag vann faktiskt 350 spänn på v65 lappen, WOHO.

Inget Veronica M. imorgon efterom biljetterna va slut. buhu. jag som faktiskt hade sett fram emot det, men men!

Efter den lilla trippen till Trädgårn i fredags är jag supersugen på att dra dit i helgen.. får väl se om någon har lust att hänga på.. övertalningsförmågan  fram?

nu måste jag verkligen sova eftersom jag börjar halv 7 imorgon.. hata tidiga morgonar! BUHU.

/malle

2009-07-27
 00:44:45

Depp

idag lämnade våran sista lilla kissekattunge vårat hem. när jag kom hem va det helt tyst och ingen motorväg fram&tillbaka genom huset, nu har man blivit så van att ha dom där busiga och otroligt mysiga små katterna sen dag 1 och 12 veckor framåt. kunde inte hålla tårarna tillbaka när jag faktiskt insåg hur tomt det va, och när Molly, mamman till dom små liven, kom in och va helt orolig och sprang omkring och eltade efter sina små ungar, mjau mjau, kom och ge mamma en puss som har vart ute på äventyr, haha. som alltid innan när hon kommit in, så har dom sprungit fram och gett henne en puss. jättesorgligt.
Hoppas verkligen dom får det superbra där dom hamnat, världens sötaste små katter.

 Helgen har vart trevlig, blev utgång med Lise & bobbo igår. och har jobbat hela helgen,
Fredagen va hur bra som helst med mamma och M&M. älskar sånadär mysiga saker.
känner mig urdeppig nu så är bäst  att jag går o lägger mig, börjar trotts allt halv 7 imorgon =/


/Malle



Bulan, eller Sally som hon kom att heta. min favvo, lämnade oss dock lite tidigare än dom andra. buhu..




alla små sötnosar när dom va typ 1 vecka gamla.. så söta. alla bilderna är på mammas dator så det blir ett senare projekt med fler bilder. lillfrasse och alla.. gud va jag kommer sakna dom små sötnosarna.
2009-07-23
 22:43:42

kasse

fy va sämst jag avrt på att skriva den senaste tiden! har vart så sjukt trött och allt så har helt enkelt inte blivit av!
Helgen va iaf mysmys I lördags träffades jag och lochness för att dra till Fia som hade grillpartajj, vi hade vart på coop och handlat världens middag och avrt riktigt gott! va kul o träffa jesso som man inte sett på länge också! =D
Jag och lochness drog vidare till stan och F12 Terassen där någon Erik Prytts eller pytts eller vad sjutton han nu hette spelade! blev en sjukt rolig kväll men inte så lugn som planerat, haha! va väl hemma vid 5 kanske? eller jag vet inte..
somnade ogtt och mådde inte lika bra när man vaknade, bestämde oss öfr att ha ett "skärgårdsdoktorn" marathon och beställde pizza till dörren, sjukt slöa! runt 3 - 4 tiden ringde Ida och frågade om vi ville hänga på till Smådalarögård och sommarfest, hon hade kommit över gratis biljetter till buffén och det kunde man ju inte tacka nej till!
så int e allt för fräscha åkte vi ut till Dalarö och cyklade till smådalarögård med Ida & Hultman! supermysig kväll blev det! och sjukt god mat! =D

Början av den nya veckan har enbart bestått av jobb jobb & jobb. inte så mycket mer, i tisdags åkte jag in och fikade med bobbo och jonna och sne träffade jag CG & tejpen. mysig dag! :)
igår va jag ledig men vaknade och hade blivit vrålförkyld! inte kul alls så ålg hemam med feber och skit. idag tog jag mig till jobbet fast jag intwee va speciellt pigg, gisck hem o sov!
imorgon blir det malmköping med Mamma & mormor &morfar, ska bli riktigt mysigt, precis som vi alltid gjort sen jag va typ 10.. haha.. så sjukt mysigt!

hopppas bara jag mår bättre för det här är värdelöst, hatar att va förkyld!!

/mallre
2009-07-17
 00:06:09

5 min

5 minuter på mi att skriva ett inlägg!
måste verkligen sova nu, börjar halv 7 imorgon vilket betyder gå upp halv 6! Jobbade stängning idag (till 22.15) så eentligen är det fusk o börja tidigt imorgon, men men, vad gör man inte?
Igår va det löning, WOHO! åkte ut på sjön med familjen, badade och solade och hade det mysigt, drack rosé med fanta!
åkte hem vid 3 tiden för att sen åka till mosebacke och möta upp carro tejp som ja inte träffat sen nyår! måste medge att jag va liten ervös men det gick riktigt bra och vi hade en helkul kväll!
Innan jag mötte carro ick jag förbi scorett och köpte mina drömpjucks! inte riktigt samma som dom från bianco men fortf sjukt fina! lång som en stång kan man ju säga att jag vart, och jag va ju inte helt van i o å i så pass höga skor, men gick faktiskt oförvänat bra... ramlade dock en gång på väg ner från mosebaacke, nedförsbacke i superhöga skor är inte lätt.
efter mosebacke gick vi till snarre  o hängde kvar där ett tag! jag va dock tvungen och ta min sista buss så gick vid halv 12 för att vara på den säkra sidan! ska fixa lite bilder imiorgon palalr inte lägga upp dom nu!

idag ringde mamma och väkte mig vid 10 och jag åt en god frulle, resten av dagen blev en riktig slapp da framför tvn. precis vad jag kände för!
började jobba vid 4 och va en se kväll på jobbet.. förutom att Hannas stalker kollade förbi igen, wierdooo. andra gången han kommer fram till mig o frågar efter henne nu, men den här gången vägrade han ge sig, USCH!
Jag frågade "Ja men det måste vara hanna du tänker påå?" när han hade beskrivit henne, "JA!" svarade han, jag frågade om han känner henne eller...? "Nja,, men jag ahr pratat med henne 2 ggr" hahahahaha.. skum kille helt enkelt!

kom hem och gick en kvälls prommis med mamma iaf, supermysigt, förbi stranden och allt. sjukt varmt ute och supermysigt! åh va jag mår bra när det är såhär!! :D

Sovtajm!!

/Malle
2009-07-15
 00:15:44

2 minuter tidigare

ännun en gång försening pga olycka, för kanske en månad sen va det någon som hoppade framför tåget ca 2 min innan jag kom ner på perongen, tankarna va, tur att mamma åkte fel väg och jag inte kom i rätt tid som jag skulle ha gjort. jag gillade dom där 2 minutrarna, fär jag ahde inte velat befinna mig på perongen vid den tiden.
även idag kom jag till olycksplatsen ca 2 min efter olyckan, som denna gång hade inträffat på Dalarövägen, en, eller va det tilloch med två? motorcyklist(er) hade kört av vägen i en väldigt skarp kurva. när jag kom stod brandbilar, ambulans och poliser redan där, lite senare kom ambulanshelikoptern. i sånna där fall känner jag att jag vill visa respekt och bara sitta kvar i bilen och inte springa fram och vara världens nyfiknaste människa.. som vissa andra som befann sig på platsen, folk kom från olika holl och stod och stirrade länge länge.. nej.. jag är inte riktigt sån, hoppade ur bilen några ggr för att se om det hände nåt och  vi kanske skulel få komma förbi snart?
Helikoptern va kvar i ca en halvtimme.. I mitt huvud innebär det att personen i fråga avled på plats, eller harj ag fel? det känns som om han fortfarande levde och dom kunde göra något skulel dom i princip kasta honom in i helikoptern eller ambulansen och åka? eller? som sagt tillhör jag inte nyfikenhetsklubben som sprang fram och frågade elelr frågade varje människa som gick förbi. jag satt mest och väntade. höll på och somna efter en lång dag på jobbet?
efter ca en timme fick bärgarbilen komma förbi och när man såg motorcykeln han bärgade såg det inte precis bra ut.. en hög med skrot kvar ungefär? läskigt.
usch och fy. hemskt såntdär, hoppas att människan i fråga klarade sig och att mina funderingar inte stämde. jag antar att det bara va känslan jag fick.
men även denna gång har jag dock svårt att tycak synd om personen, eller det är kalrt att det är hemskt och jag verkligen hoppas att han elelr hon klarat sig.. MEN, jag vet hur fort dessa mc-människor kör på dom här vägarna och vilken trafikfara dom är,, det är nästan läskigt hur fort dom kan köra när man möter en.. sne kan det ju vart något anant som hände nu,, men även det här är väl funderingar.. nej nu ska jag släppa det här!

Imorgon är det onsdag sen 15e, vilket betyder löning för min del! =D=D ska åka ut på sjön med familjen vid 11 och  pressa, jag behöver det, har blivit blek igen efter hur jag såg ut för typ 2 veckor sen! så pressa pressa!
sen ska jag in till stan för att träffa Carro och ta ett glas elelr två. ska bli riktigt kul eftersom vi inte har setts sen nyår! Jag ska också försöka hinna med att köpa mina drömdojjor eftersom jag nu fått min lön, vi hoppas på det!

nu, sovtajm!

/malle
2009-07-13
 23:27:09

HELG!

ja men precis! har hft en hel mysig helg!
Lördag spenderades med Cooparna! Hämtade steffi & Linnea i haninge öfr att åka till Bromma och möta upp Bobbo & Moa! Gick en på coop och körde en taco - shopping för att sen dra hem till Bobbo och fixa oss i ordning och laga en god middag :)
blev en supermysig kväll hos bobbo med tacos, snickerskakor och en massa rosé & fanta! örde twister, hahaha hur kul som helst! en massa ölspel och favoriten "Fuck-game" hahahaha. riktigt rolig kväll!
Drog sen in till den stora staden och hamnade först på snaps! hängde där ett tag för att sen gå vidare till Högbergs, tog en drink och skummade runt, och drog sen till after! eller jag och bobbo gjorde, dom andra drog hem efter högbergs!
på After träfade jag Toy Boy, Tove, en gammal vän jag inte träffat på flera år, skit kul och se henne.. verkligen!
gick förbi donken och va hemma hos bobbo vid typ 4? riiiktigt mysigt! :)

åkte hem runt 1, hämtade upp lochie i handen och åkte sen hem till mig, köpte pizza som vi svullade i oss! solade lite och umgicks med min något "annorlunda" familj! spelade lite kubb, buzz och åt en supergod grill middag som PAtric & Fredrika bjöd på!

Idag började jag halv 7, riktigt tungt eftersom jag inte sussat ordentligt på hela helgen..  men va faktiskt en kul dag på jobbet! va väl hemma runt halv 4, planen va att jag skulle åkt och tränat innan, men det gick helt enkelt inte, dog på soffan när jag kom hem så va inte mycket att göra åt!

sovtajm, jatack. imrogon börjar jag 4. och min lön va inte alls nå bra som jag ahde förväntat mig :( buhu
men på onsdag ska jag köpa skorna. det måste bli så.

/malle
2009-07-11
 00:33:47

Helg

en helt ledig helg i helgen! gud vad skönt det ska bli, va mer än en månad sen jag va ledig en hel helg! så ska bli riktigt skönt!
jobbade ju stängning ikväll så va inte hemma förns halv 11 efter att ha skjutsat hem maria, en sorglig dag med tanke på att det va världens bästa bobbo's sista dag. Buhuhu,, kommer sakna dig som sjutton på jobbet Bobbo!

Imorgno blir det heldag, planen är att jag ska ut o springa imorgon bitti, sen hämta min rosé dunkt hos ida, åka förbi haninge C och klacka om mina pjucks, sen hämta Linnea och steffi för att åka till Bobbo och hämta henne o  sen handla mat för middag o mys! så middag o vin o grejs frör att sen dra ut till den stora staden! ska bli kul kul!

och jag listade ut steffis hemlis.. hihihi, är så glad för din skull söto! :)

Missar Idas partajj imorgon vilket känns lite trist, men det är ju s vårt att vara på två ställen på en och samma kväll,, speciellt näravståndet är mellan Alvik och Dalarö :(

sovtajm för min del. LÅNG dag med ett hårt pass på gymmet och sen jobb 14 - 22.15.


/malle
2009-07-09
 23:27:50

tandis

heej hopp!!
idag blev inte riktigt som planerat, men vad gör man inte!
Ställde klockan på halv 7 imrose för att ringa till jobbet o säga att jag fått tid hos tandis kl 1 och därför skulle komma senare. Skulle börjat 12. Somnade om en timme och vid halv 8 ringde jag och tänkte att jag skulle få somna om igen! Men bilr frågad om att komma tidigare istället eftersom jag skulle åka iväg och någon va sjuk.. så fick börja 9 istället för 12.. så 9 - 19 blev dagens pass,, tungt? ehm.. ja! jag va bara inte riktigt laddad för o jobba så länge,, planen va ju sovmorgon.. haha!
men blev en ok dag, och tandis. inte lika roligt, 1100 kr fattigare, Hatar tandis!!! bedövad i halva ansiktet va det bara att komam tillbaka till jobbet och fortsätta kämpa!
efter jobbet blev det donken med lise.. hahaha, fyfy!

jag ahr hittat en biljett för 5100 sen 14 november.. taget? jag tror det.. ;) vi får se!

Ledig hela helgen, ska bli så sjukt skönt o ladda inför nästa vecka då det blir en massa timmar!


Gymmet imorgon innan jobbet iaf!

Jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska gå tillbaka till blond eller stanna brun.. funderar ju ganska mycket öfr att va blond med mörkt underhår som jag hade ett tag.. jag kan verkligen inte bestämma mig!

och! mitt nya mål är att lära mig spela den här låten på gitarr!

/malle

2009-07-09
 00:49:56

Middag & mys

Tjena!
gud vilken träningsvärk jag haft idag, speciellt i magen,, ugh.. haha! men det är skönt, då vet man att träningen tagit iaf!
planen va att jag skulle dragit till gymmet även idag, men planerna blev ändrade!
solen sken för fulla muggar när jag vaknade imorse (blev sovmorgon till halv 11) så jag åt min frukost ute i solen, mor &far ahde lyckan att åka ut  på sjön medans jag fick åka till jobbet vid 1!
dagen gick fort efterom jag endast jobbade till 6 och hände inte precis något speciellt! mamma ringde och frågade om jag viille följa med och äta middag på Karlslunds vilket jag inte tackade nej till!
så väl där mötte vi upp Ida m. familj och åt en god middag, en helt ok mojito (dock hade dom hackat myntan så den äcklade sig i hela halsen) och till efterrätt blev det en chokladpanacotta som va mums! va en mysig kväll!
när jag kom hem bestämde jag mig för att börja med min scrap book som väntat aldelles för länge, hann med 6 sidor vilket tog cca 2 timmar så jag haar gett upp för dagen, fortsätter kanske imorgon!

nu, sängen!
imorgon, tandis och jobb, kanske tärning också?
/Malle

2009-07-08
 01:26:10

-

2009-07-06
 23:52:41

London, gbg...

Hej vänner! :D
idag har vart, en udda dag! käkade lite frulle och drog sen iväg med mamma och köpte lite blommor på Näsudden, gud så gulligt det är där ute! åkte hem och grillade korv och spenderade sen dagen ute med mamma, planterade lite, körde med grästrimmern (hahaha) plockade jordgubbar och smultron som det kryllar av i mitt land som vi sen åt tillsammans med vispgrädde, eftersom det nu inte är någon sommar ute får man väl helt enkelt försöka få lite stämning o smaka sommar! :D
Vid 8 tiden va det dags för tennismaytch där mina brorsor spelade dubbel.. förlorade men va kul och se, sjukt kallt dock. kändes riktigt höstigt!
åkte hem och kollade på iRobot (tror jag den hette) helt ok film! har kommit i någon period då jag bara tycker detä r hur härligt som helst o spendera massa tid med päronen o ingen större lust o hitta på massa annt!

förövrigt har jag verro o linnea börjat planera våran London weekend, eller ja, jag och verro pratade om det redan när vi åkte till australien  och ahde en hel dag i london, men nu har planerna blivit riktiga och hoppas verkligen att vi kommer iväg :) andra planen är typ en liten roadtrip eller så till gbg, vore också sjukt mysigt! Lisseberg o lite så, vore sjukt mysigt! vi får se hur det blir, nåt kul borde man ju göra under sommarn även fast man sparar pengar ::)


/malle

2009-07-05
 23:38:50

en taxichaffis

Usch!
här om dagen läste jag att psykfallet som hoppade framför tåget i torsdags innan mördat sin sambo och sitt bar på barnets 1års dag.. fyfan- nejtack, inget dåliugt samvete för att jag tycker att det är själviskt där inte!

för övrigt, gud vad det tjatas på om MJ. kan dom bara låta det vara nu? visa lite respekt och bara låt det vara. i guess not.
 
Helgen har iaf vart mys! Fredag blev ju då jobb, sen kebab med lillebror för att efter det dra till Anna som fyllde år. super mysigt o god mat, blev en hel del dricka, och både jag och bobbo som började 6 dagen efter som hade bestämt oss för att åka hem idigt, hamnade på en hemma fest i haninge. tog en taxi fårn VH till statiol vid Coop, jag (lika charmigt som vanligt) sätter mig fram och försöker mig på att få ett fast pris! med ett nej lägger alla (jag, bobbo & Johanna) in övertalar växeln och frågar, vad behöver vi egentligen göra för att få en gratis resa? taxametern tickar på, men efter ett tag stänger han av den.. om Johanna flashar brösten då? försökte vi, nääää.. inte ens det.. skrålade lite till Danny (tror jag det va?)  och började sen "en taxichafför, en taxichafför är en man med glatthumör..."  och chaffisen som hetter Cesar hade aldrig hört låten och trodde vi kommit på den åt honom.. så är vi väl skulle gå av slutade det med att jag gav honom 5 australienska dollar och vi lurade i honom att det va 300 spänn, Johanna 15 kr i 1kronor, och Bobbo en 50 öring. Bobbo ställde sig också frmför bien och flashade brösten, som en bonus. hahahaha,. 

Lördagen blev jobb, alla va typ sjuka så fick jobba över,drog hem och tog sen bilen in till stan för att träffa jonna en sista gång innan hon drar. Imorgon lämnar hon sverige för att börja plugga i Sydney.. supersorgligt! sjukt modigt av henne tror att hon kommer ha en sjukt bra tid!
Men snart ses vi igen, i mitten av november är planen att åka ner, och Jonna föreslog igår att vi kanske kunde hitta nåt shysst o bo tillsammans, det vore ju grymt! well, vi får se vad som händer, jag längtar!

Idag blev det jobbi jobb!

nu är det sovdags, ledig imorgon!

/malle
2009-07-02
 23:31:16

livet leker

hej vänner!
´ligger här i sängen helt nyduschad och insmörjd, har blivit sjukt brun, som mamma sa, så tror jag att mitt pigment förändrats sen jag va i australien, brukade inte bli såhär brun förut. sjukt bruna ben har jag fått! riktigt fint!
Dagen började med ett tandläkarbesök, och hon sa att mina tänder va superfina, förutom tanden där lagningen gick sönder och jag fick en provisorisk lagning, men det visste jag ju redan så va skönt o höra att resten va bra!
ska dit igen nästa vecka för att fixa en ordentlig lagning där så slipper jag tänka på detdär sen! fick gå till en jättesnäll tandläkare den här gången, urgullig! hon liknade skolsystern vi hade på lågstadiet. fler såna tandläkare!

efter tandis drog jag direkt hem, packade ihop lite grejer för att åka till lise, vi skulle ut på sjön med hennes familj! så låg och stekte på en mysig ö mellan 11 - 3 (bästa, och farligaste soltimmarna, yey!) massa bad och stek! hihi-
vid 3 skulle lise vidare till jobbet, så jag drog hem och fixade mig iordning för att åka til lstan för o träffa Bobbo! fick skjuts med mamma till haninge, hon åkte fel väg och vi komdärför till handenterminalen några minuter senare än planerat. när jag går av bilen kommer 2 polisbilar i rallyfart och man hörde senare hur både ambulans och brandkåren kommer farandes. polisbilarna ställer sig vid uppgången till pendeltåget och rusar ner? hmm. något bråk eller nån tjuv eller nåt poå tåget elelr nåt tänkte jag och tänkte att tåget jag precis missat kanske stog kvar på perongen eftersom allt där, halvvägs nere såg jag att det va tåget mot VH som stod där nere så jag vände och gick upp till pressbyrån för att köpa en dricka i hettan.
när jag är på väg ner igenn mötte jag några tjejer som grät och såg helt chockade ut och det var då jag såg att ambulans och brandkåren stod brevid spåret och det va då det slog mig, någon kanske hade hoppat? gick ner till perongen där folk stod och va helt chockade, poliserna stog och försökte kolla under tåget som fortfarande va fullt med människor som inte kunde gå av. poliserna sa sen åt alla att lämna stationen och usch va illamående jag blev när jag gick därifrån .
hoppas verkligen inte det va någon som blev knuffad, jag ahr bara antagit att det va någon som hoppade, vilket gör mig arg. tankarna som går i mitt huvud är mest, gud va själviskt, eller själviskt är fel ord, men jag veti nte. om man nu vill ta livet av sig, måste man göra så att det drabbar andra då. tänk dom stackars tågförarna som kör tågen som folk hoppar framför, tänk att leva med den skulden, det måste ju vara en bild som aldrig kommer att försvinan ur ens huvud? och sen, tänk dom poliser eller ambulanspersonal, brandmän elelr vad det nu är, som får ta hand om det som finns kvar av kroppen. tänk hur många människor somj blir drabbade.. man undrar självklart vad som kan ha gått så pass långt att människan velat ta livet av sig, och önskar att den kunnat fått hjälp i tid och tankar går självklart till nära och kära. men det jag inte förstår är varför framför ett tåg? det måste ju finnas ett annat sätt, jo, jag måste tycka att det är själviskt. tänk alla oskyldiga som blir indragna och drabbas, framför allt tågföraren.

så jag insåg iaf att jag inte skulle kunna ta mig til lstan inom snar framtid, så mötte upp mamma igen, handlade lite och åkte sen hem! åt lite middag, myste lite med kattungarna och ja, mys! sen fick jag och mamma för oss att spela lite bedminton på gräset vilkket vi gjorde! riktigt jobbigt blev det efter ett tag och kramp fick jag i min arm, så vi drog med lillebror ner till stranden för kvällsdopp, så mysigt!!
såp sjukt mysig dag (bortsett från besöket på pendeltågsstationen) riktig sommar mys nu innan det dåliga vädret ska komma tillbaka! men vi hoppas på att det är en lögn!
vid 9 tiden ringde bossen och frågade om jag kunde jobba imorgon (jag som skulle vart ledig den sista soliga dagen!) och jag är ju sämst på att säga nej så imorgon blir det då jobb. slutar 2 och så ska jag äta lunch med lillebror, sola lite om det är fint för att sen dra till Anna på kvällen! mysmys!!

nu skaj ag läsa lite HP och sen sussa, börjar ju halv 7 imorgon, uggen!

/Malle
2009-07-01
 23:10:03

heyyy

god kväll!
idag har vart en trevlig dag, vaknade upp utan strålande sol, eftersom jag skulle jobba kändes det rätt bra! kollade lite på tv och åkte sen till jobbet! gick rätt fort faktiskt och ja, härligt!
drog hem och nästan direkt flög jag iväg på en joggingrunda som jag avslutade med lite situps och armhävningar på stranden, och en simmtur! så sjukt mysigt!

kom hem och drack lite kaffe och kollade på ett program om MJ från början till slut. sorgligt. snacka om att han gjort sjukt många bra låtar!
Imorgon ska jag till tandis, och sen ut på sjön med lise om vädret passar, pressa lite mer, mums!
sovtajm!!

/malle

2009-07-01
 00:35:23

beslutsångest

uusch va jag hatar det,, BUHU
vad händer då?
jobbijobb idag, men sol och bad innan, samma sak imrogon antar jag!  ledig tors o fredag, då blir det stekt rumpa.. haha, igen! och till Anna som fyllt år på freedagskvällen, mys!
jobabr helgen också. inte lika mysigt. men pengar pengar.

fy vilket tråkigt och onödigt inlägg. nu är det sovdags.

/malle