2012-05-30
 20:01:13

favvo

hörde den här låten härom dan, har blivit min favvo..
och den här videon är ju riktigt kul!

/mallan


2012-05-30
 17:34:16

150 poäng, check!

instabil period, kort och gott.
ena dagen botten, andra dagen,, helt okey.. ganska kaos artat. har varken haft lust eller tid att skriva,
eftersom jag samtidigt haft hur mycket som helst de sista veckorna i skolan,
men igår skrev jag sista provet vilket betyder att denna termin är avklarad, riktigt skönt =)

VG i psykologi B blev det, jätteglad för det! kämpade som fan med att få in sista upg vilket jag fick, och det slutade i detta betyg, impad av mig själv som kämpat mig igenom skolan trotts min svacka,

Naturproven är avklarade, men sista är inte rättat än så vi får väl se, förra provet som jag skrev förra veckan fick jag tillbaka igår, och jag fick 67 av 74 möjliga,, fan det lönar sig att plugga =) så vi får ävl hoppas att det här provet jag skrev igår gick bra också.. men vad vet jag? hann inte riktigt plugga ordentligt,, men jag hoppas att jag klarar det =) svarade på alla frågor och skrev så mycket jag kunde,, jag harj u så svårt att komma ihåg alal dessa termer och namn på konstiga grejer så jag gjorde så gott jag kunde.. vi får väl se helt enkelt =)

På fredag tar lillebror studenten så är en del o fixa tills dess som jag lovat o hjälpa till med. Blir kul =)

jag lever iaf, så ni vet ;) bara mycket skola och dålig period. men det blir nog bättre snart.

/mallan
2012-05-14
 15:09:40

ett steg framåt..

..3 steg tillbaka
Jag är så trött. så energilös. så slut, min ork är verkligen slut, jag orkar inte låtsas mer, men jag vet inte hur man slutar? hur är man då? hur gör man? hur lever man utan att tänka såhär, känna såhär? jag är så fruktansvärt trött på att spela glad och att jag mår bra, det har jag gjort hela mitt liv, spelat, låtsas, dragit mig undan när det blivit lite jobbigt och sen kommit tillbaka med samma påklistrade leende.. men jag orkar inte mer nu? jag gör verkligen inte det. jag är slut, jag är trött. trött på den här ständiga känslan som aldrig försvinner? trött på allt det här, jag vill bara må bra och vara glad och sluta känna såhär, det pågår ett krig i min kropp just nu som jag inte vet hur jag ska hanskas med. Det va ett tag sen det va såhär nu. som min energi till att låtsas bara försvann,,
men det är klart den kommer tillbaka nu,, när allt äntligen börjar gå framåt.. börjar något bli bättre på ett plan ska det självklart bli sämre på ett annat .
jag tröttnar, ta mig härifrån. jag vill flytta ut ur min kropp, elle jag  vill att dom här känslorna ska göra det,
ååååååååååååh


 
2012-05-10
 22:39:50

yäää

Hej fina ni!

idag har jag varit hos studievägledarn, och fyfan vad skönt och roligt det känns att ha varit där, jag är så taggad på allt just nu, fan va bra allt ska bli!! =D
jag är galet glad och taggad, och för första gången i mitt liv vet jag att det här verkligen är något jag vill göra, yey!!

Så, till hösten blir det lite hårdare plugg än innan för att få behörigheten färdig. Eftersom jag egentligen bara skulle ha 50 poäng kvar till hösten har jag lagt om det hela lite och hoppat av företagsekonomin samt att jag hoppat av matte C pga att dom ska göra om kurssystemet och betygsystemet och fy så krångligt det blev,
MEN, nu skickade jag in ansökan för att läsa fysik 1, 150 poäng, Kemi 1, 100 poäng och sen blev det då MAtte 3c, som då ska va motsvarande för matte D, elelr Matte c? eller en blandning? jag vet inte tycker dom har krånglat till det som fan med det där systemet så jag har ingen jävla aning om vad det är.. Men det blir nog rätt och ska räcka till för att jag ska kunna köra en teknisk bastermin på KTH för att sen söka vidare till... trumvirvel, byggteknik och design! Det är min plan och jag tror att det skulle vara galet roligt och precis i min stil. Jag är sjukt taggad för första gången och ja, det här ska bli galet kul!

/ mallan
2012-05-09
 22:53:00

örondroppar

hej hjärtan! =)
ännu en bra dag, plugg & fix drog med mamma o handlade lite och va hos dorren,  och hade fått hörselgångs inflammation eller nåt sånt,,  helvete också ingen penicilin som jag hoppats på, fick istället nå jävla öron droppar som man får hålla på med,, sjukt jobbigt men men
sen drog vi till gymmet och körde cirkel,, yää... helt slut men men gick bra.

tröttis. tråkigt inlägg ska bättra mig, lovar ;)

puss
/ mallan
2012-05-08
 22:25:40

brand

shit, ig på mig den senaste tiden!
fullt upp med träning plugg och annat. dåligt!

Idag va jag i skolan, på gymmet och sen kom Hanna hit och vi käkade lunch och fikade i solen, såå härligt väder! o va så kul o träffa hannis, va allt för länge sen, saknat sötnöten!
sen drog jag till gymmet igen och körde ett pumppass.. haha fan dubbelt idag igen då..

fy i helvet.. påbörjade en jättestädning igår så det va ju bra, på kvällen tände jag massa ljus och skulle kolla på big brother,, tog fram ett geléljus jag inte haft framme på länge och ställde vid tvn,, började diska o fixa lite och när jag kollade på ljuset igen, som va som en glasskål med gelé, brann hela jävla skålen!!
jag fick fullständig panik och blackout och tyckte det va en bra idé att hälla vatten på.. icke, det blev årets fyrverkeri och hela glasskålen exploderade och lågorna bara steg,, jag fick ännu mer panik och försökte flytta tvn som inte gick och bara skrek som en tok.  efter kämpande fick jag fram mammas nr och dom kom springandes inifrån och kvävde elden med en handduk.. hahaha.. jag va helt skärrad resten av kvällen och ahde fullständig panik..
jag är inge bra på sånadär situationer vet jag nu,, usch och fy får bara panik..
fan ska aldrig mer ha sånnadär ljus,, så om ni har sånna va försiktiga med dom.

för övrigt ttror jag att jag fått öroninflammation.. måste gå till dorren imorgon..

puss

/mallan
2012-05-03
 19:58:14

spyr

fyfan jag SPYR! fy i helvete vad äcklig dendär jävla gröten va, tvingade i mig en sked och höll sen på att spy, aldrig igen.. satan va äcklig den va.. jag har mått illa hela dagen efter det, inte ens kunnat dricka mina vanliga shakes,, inte ens min favvo efter träningen.. inte ok..

körde crossfit,, inte så jobbigt som jag minns det men tror inte vi valde det jobbigaste passet.. men kul o testa nåt anant, va ju inget att va orolig för iaf.. men jag gillade cirkel nivå 2 bättre så nästa vecka blir det den igen.

nej ni, imorgon är det skola o sen köra jag no lite crosstrainer efter det,, får nog räcka så imorgon, och grill hos hanna på kvällen, kuuul! =D

puss

/mallan
2012-05-03
 12:23:21

gröt

bestämde mig för att testa göra min ena måltidsersättning till gröt som det stod att man kunde göra..
ser ju halv gott ut? vi får väl se,, har inte vågat smaka än..
pluggar naturkunskap o dricker kaffe,, yum yum..

/mallan

2012-05-03
 11:42:28

Planering

hej hjärtan!
blodtrycket va finfint och allt gick bra, fick ta urinprov som självklart va negativt på alla plan så härligt besök, jag ska fortsätta träffa katja under sommarn tills jag börjar i dbt. känns bra, för jag gillar henne.

idag blir det plugg och  fix, känns bra! och så crossfit ikväll.. haha fyfan.. men ska nog gå bra, blir skojs! ni ska få se min fina present från arbetsterapeuten, så bra och perfekt för mig med min dåliga planering.. det ska nog göra det lite lättare för mig att få ihop min dåligt strukturerade vardag =)
Måndag till söndag och en spalt med kom ihåg grejer, så perfekt :D jag gillar den redan, och jag hoppas verkligen den kommer funka bra för mig! =)

/mallan

2012-05-02
 22:52:16

yää

hej hjärtan!!
förlåt för mina usla uppdateringar, har haft fullt upp och ingen ork för att logga in här,, haha .
tränat på som vanligt och hade en sjukt bra valborg.
va ju på räkbåt (tacos för min del) och drack för första gången på ca 2 månader? och fan va bra det gick, va ju nojjig med nya medicinen och allt men näe, det gick så bra och det känns jättebra att det gjorde det =) hade  en super kul kväll, va jättekul att träffa massa folk som man inte träffat på jättelänge och ja, spelning o så, kul i jul! =)
vaknade pigg på tisdagen åh vad jag gillar att man kan hålla sig till att dricka lagom och ändå ha kul, och vakna pigg, kuul!! sov dock jättedåligt.. vet inte när jag sov borta sist så nu kunde jag knappt sova något alls..  kanske va för att jag är van med täcket nu så blev knäppt att sova utan det.. så efter några timmar blev jag riktigt trött och somnade..

idag har jag vart hos dorren, eller ja arbetsterapeutenm och fick en jättebra present, visar imorgon! =)

puss
/mallan