2009-01-25
 20:46:36

2 veckor

oj oj oj, inte långt kvar nu alltså.. hihi. komma bort från det här jävla vädret!
men jag håller på/har blivit sjuk.. hade lite ont i halsen redan i går men när jag vaknade imorse så va det kört. helont i halsen o känner mig febrig. ugge.. så blev en hemma dag,, har bakat o fixat hemma.. hoppas jag känner mig bättre imorgon.  orka bli sjuk,, nej!
känner mig nästan lite stressad, har inte börjat packa eller nåt.. hmm, är väl dags snart! 
jobbade lite extra igår.. vilket behövs inför resan!  bra för mig..

jag har inte så mycket mer att skriva jsut nu, haha. va länge sen jag hade med en bra låt,, så idag blir det en! =D

/malle






2009-01-18
 23:03:23

resfeber

om 3 veckor åker vi..
jag har börjat få världens resfeber, jag har gått runt och vart super nervös heela dagen, och jag evt faktiskt inte varför.. elelr det vet jag väl men ja,, såhär nervös behöver jag väl inte vara?
jag drömmer tillochmed skumma drömmar om resan och jag evt itne vad. jag känenr mig stressad helt enkelt. idag upplevde jag en såndär hemsk panik-ångest-attack som var så otroligt länge sen senast. jag trodde det va slut med den där skiten.. men satt och pratade med mamma om det och det är väl säkert bara för att jag är nervös och stressad.. hemskt nu när jag tillochmed körde bill,, helt plötsligt på motorvägen kände jag bra hurmina ögon börjar blinka och jag fick verkligen kämpa för att hålla dom öppna, hur min kropp bara kändes helt slö och händerna domna bort, svårt att få luft och bara kramp.. som om jag skulle svimma.. va länge sen och ingen bra tajming. usch!
men men, vill bara sitta på planet och vara på väg härifrån, ska bli så skönt.. men komemr verkligen längta hem till familjen,, har ju aldrig varit ifrån dom mer än 2 veckor, haha.. nu blir det 5.. kan nog vara bra :)

imorgon är jag iaf ledig, då ska jag boka tid hos frissan, kolla upp nåt bra ställe för vaxning o boka tid, samt ringa komvux. sen ska jag nog  ta det väldigt lugnt och slappna av!

förövrigt har jag gått ner iaf 5 kg! jag är stolt. =D

på återseende.

/malle
2009-01-15
 11:34:05

hellooo

idag är det torsdag, och jag är leedig! =D hur skönt är inte det!
klockan är bara 12 men jag har fått mycket gjort, skjutsade mamma till stan imorse, som skulle med tåget ner till växjö. sen hann jag perfekt så jag kunde köpa en kaffe och gå till UM där jag kunde fixa så jag den 29/1 sätter in dendär efterlängtade staven. haha :P direkt från UM till gymmet där jag spenderad ca 1 och en halv timme!  (för övrigt har jag avrit hur duktig som helst den här vecka, för jag  har tränat varje dag än så länge, 4 dagar, det är bra!) så nu harj ag kommit hem, ätit en apelsin och tagit en dusch o tänkte snart börja fixa lunch.. =D hade också tänkt gå ut och tvätta bilen men det är ju så lökigt kallt ute.. då fryser väl hela bilen ihop så jag tror jag väntar tills det blivit ltie varmare,, trotts att min bil är så äckligt smutsig!
Imorgon ska jag väga och ta mina mått för att se hur mycket jag gått ner osv.. ska bli spännande, eller jag har väl fuskvägt mig lite men iaf..  imorgon ska tabellen fyllas i. haha! förhoppningsvis komemr jag i vikinin till den 9e feb! ;)
igår va jag inne o kollade min HM beställning som ska levereras nästa vecka.. och så "råkade" jag hamna på rean.. så det slutade med att jag la till ännu en bikini (19 kr per del.. va ju inte mycket att tjaffsa om) och en klänning.. haha! kommer bli massor av grejer nu! jag längtar!
det är inte lååångt kvar, jag vill åka nu nu nu!


/malle
2009-01-11
 09:55:00

mindre än en månad!

yey, nu är det inte allt för långt kvar.. jag är faktiskt lite nervös. .
låg och funderade igårkväll, vart supernervös, haha!
förövrigt vart detl ite fel i bokningen så vi har en heldag i london på måndagen när vi åker,, 12 h för att avra exakt.. blir ltie shopping o så.. kan bli kul! =D
Imorgon ska jag beställa tid hos frissan iaf. .
och! jag har gått ner 4 kg sammanlagt nu . jag är glad glad glad. =D
funderar på att väskan jag ska låna och börja packa lite smått.. tror det komemr kännas bättre då, haha!

vill att mina hm kläder ska komma!!

förövrigt ska vi ha "avskeds utgång" den 6/2! har inte planerat mer än datumet, men alla som känner sig välkomna, vill hänga med o säga hejdå till oss (som är borta i hela 5 och en halv vecka, haha)  boka upp datumet oh häng på =D

höres


Malle
2009-01-07
 15:08:45

Australien 9/2!!

äntligen, Äntligen, ÄNTLIGEN!! biljetterna är bokade, betalade och allt som behövs! nu åker vi, den 9/2 bär det av! och jag är bara så glad, hihihi!
igår beställde jag kläder ifrån HM, bikini och lite sådär, en söt klänning! just nu är det bara SÅ bra, ska bli så skönt att komma iväg från det här stället! och kylan, slippa allt och alla (inte familjen såklart, va borta från mamma, har aldrig varit borta från familjen längre än 2 veckor, haha) så 2 feb - 18 mars är jag allt annat än hääär, hihi
jag och Verro ska skaffa en Resedagbok och jaaa. det komemr bli sjukt kul! =D
äntligen blir det av!!


Kramar


/Maaaaalin
2009-01-05
 20:50:29

Hej 2009!

fy va kass jag är på att skriva nu för tiden, kan ebro på att min dator fortfarande är paj? haha!
hur som, det nya året är här. och det känns faktiskt riktigt bra, på fredag är det enbart en månad kvar tills jag och Veronica beger oss till Australien! jag har inte riktigt fattat det än men blir så sjukt glad när jag tänker på det!
Eftersom Australien betyder Bikini har jag nu börjat på en ny diet,, det går faktiskt riktigt bra än så länge, men jag känenr mig sjukt motiverad så det kommer fortsätta bara bättre! :D känns sjukt bra!
Det betyder att jag dessutom ahr en vit månad, både spara pengar och inga extra kalorier. så ingen dricka fram tills JAg och Veronica ska ha avskeds utgång, haha! =D
det ska bli så oerhört skönt att komma ifrån detta ställe alltså . kylan och ugge!

nej nu ska jag dra vidare, men snart =D


KRamar