2008-06-30
 13:53:45

-

den gröna spindeln lever fortfarande, men nu är den gul/brun. jag vet inte vad jag ska göram ed den, kan ju inte flytta den, den är hur rally som helst, men ja, den har slutat springa rally i glaset nu iaf, vilket är skönt.  nu ligger han bara på marken och har fått samam färg som bordet nästan.. stackarn, men om jag släpper ut honom ute kommer han bara komma in igen, jag har sett honom här förut, det är inte första gången han är på besök.. men det tråkiga är att jag inte bara kan ta kol på honom, för då springer han iväg, och då får jag en ordentlig panik. usch va elak jag låter.. men jag är bara oerhört rädd för spindlar,, och den är som sagt grön!

vaknade inatt av att min kamera som är inkopplad till datorn som jag glömt kopplat ut börjar pipa och baterierna tar slut, jag är en sån smartlök. då gick jag upp och hämtade delen av min  chokladkaka digestive som va kvar och åt upp den. sen somnade jag om igen.

och sov till klockan va 1 (tog igen gårdagens sömn) då min mobil ringde, haha, det va bossen från jobbet, som vilel tala om för mig att jag ska få truckutbildningen imorgon, det är superkul tycker jag =D och  ändrade mitt schema, så imrogon blir det ingen kväll för mig.. skönt! 6.30 - 16 istället. men det ska faktiskt bli lite roligt.


idag känns allt fortf. konstigt och jag vet inte hur jag ska betee mig. så jag låter bli, samtidigt som jag bara vill veta.
 

idag fortsätter vi temat med "taket har alla svar" och stirrar vidare. den här låten är snäppet värre än allt&alla.


2008-06-30
 00:21:57

confused

två skitgrejer på samma kväll
ibland förstår jag inte varför jag ens försöker.
varför känns det som om vissa människor vill en illa och verkligen går in för att ljuga och föra en bakom ljuset?
ikväll känner jag mig sjukt äcklig, äcklad, lurad.
hur ska jag betee mig, och varför kan inte folk bara vara ärliga? 
och hur fan kan man spela så jävla fult med/för någon?
och varför är jag så jävla dum och inte tänker mig för innan jag gör saker



jag tyckte väntan på bussen var illa, så får man reda på saker som dessa när man kommer hem, underbart!

dessutom är det en stor grön spindel här inne som springer fort som attans, nu är den inlåst i ett glas men jag ser den hela tiden, och spindlar är så jävla äckliga. särskillt när dom är gröna.

jag har inte haft med någon låt idag, så här kommer den. den är så otroligt skön att bara lyssna på, och stirra upp i taket när man inte riktigt vet vart man ska göra av sig själv.  taket har alla svar.


/malle







2008-06-29
 22:59:59

lör - sön

på hög nivå, ja.
helgen har varit trevlig. mycket öl som det ska vara, igår var det middag hos brorsan efter jobbet, slutade inte förns 7 så va ju rätt seg.. det var iaf mysigt, helt fullproppad med mat drog jag till Carro tejpen och började dricka vin (&öl), drog sen in till Mango, Ace, och träffade Emelie och anna (som fyllde år) och deras vänner! väl inne träffade vi även Carro & Bella så det va riktigt härliga tider! dom drog dock ganska tidigt,, jag tog det ganska lugnt med spriten (sensation) men hade sjukt kul ändå, fick freaka ordentligt på dansgolvet och jag och carro drog även vi rätt tidigt men efterfestade istället i carros nya lägenhet med henke & co. somnade väl vid 6 - 7 nångång så blev inte mycket sova.  men dte var ju ganska mysigt att sova 5 pers i carros 120 säng måste jag säga, haha, närå. tur att det inte förblev så, men men. ;) haha

idag åkte jag hem o kollade på sunes sommar, sen drog jag till stan och möte jonas, drack lite kaffe och körde sånhär laser tjoffsan, det var faktiskt riktigt kul även fast jag var sämst (eller näst sämst) bortsett från att jag vart blöt av svett och kände mig som världens ofräshaste tjej, men det är härligt, så det ska vara. 
när jag skulle åka hem och kom till haninge upptäcktej ag att min buss intre gick, förns 1 o 50 min senaare, då blev jag överlycklig(....) och det kändes som om allt bara brast, haha. lilla stackars mig. efter några tårar i ögat och en hel del tänkande på hur otroligt SYND det är om mig (hahaha) kom mamma och hämtade mig.. jag har världens bästa mamma :) 
 
en shysst helg iaf!

/malle
 
2008-06-28
 13:26:44

ibland

 gårdagen  var trevlig. till&från, började med förfest i haninge med kareoke, mycket vackert! drog till olearys och drack en öl och spelade bort en massa pengar. sen bestämde jag mig för att åka in till stan och möta upp carro, och vi drog till Ambassadör ( ? ) nåt ställe på kungsgatan iaf, där det va typ, surf fest eller nåt, jag veti nte, haha va något somrigt tema iaf! gratis inträde är alltid shysst, och djn var ännu bättre, där stog jag och dregglade hela kvällen, HAHA! :P
 mycket drag och det var roligt slutade lite konstigt så vi drog till donken o fyfan va gott det va! sen tog vi taxi till carro som var dubbelt så dyr men en otroligt härlig taxichaffis som bjöd på cigg o lät oss röka i bilen, hahaha! ja du!
somnade gott i carros sköna säng, och imorse när  jag skulle åka kundej ag inte låsa upp carros dörr, haha! sttog där i typ en kvart och kom inte ut,, men tillslut kom jag på knepet och ut kom jag! tur att jag tänkte gå tidigt till tåget, mobilen dog på vägen hem och fyfan. nu är jag iaf hemma och ska ta en powernap innan jobbat 4 - 7 (vilket mördarpass, hahaha)
kom på att jag har en chokladkaka i kylskåpet, YES! :D


här är en låt som  bara.. inte går att beskriva hur bra den är.

2008-06-27
 18:19:33

fredag

idag är det fredag och det är dags för att supa sig själv under bordet igen! Hurra!
nej men..
idag skaj ag faktiskt träffa sandra, vilket var hur länge sen som helst.. så det ska bli kuljul, ska åka in om en kvart, jag är klar en kvart innan jag ska åka, det är sensation! om jag tar bussen så sminkar jag mig fan jämt på bussen eller stressar ihjäl migsjälv, men inte idag!
det har dock varit ganska jobbigt, eftersom jag glömde mitt smink hos carro igår.. så jag fick låna mammas :S ser lite skum skum ut men det får man väl tåla.. funderar på att byta om.. just nu är jag iförd jeans och mitt svart/svart&vit randiga Atticus linne en tjockiströja.. jag är ioförsig ganska snygg i håret idag,, men kläderna får mig att känan mig icke party stämning.. och lite extra rund. eftersom jag gått upp alla mina kg efter hultsfred, men jag ahr varit sjuk och inte kunnat springa, så får ävl skylla på det :P haha! nej men nästa vecka ska jag fan börja springa igen.. orka äta sallad varje dag, det kommer aldrig hända. haha!
jag funderar på å ha ett rutigt linne istället, men helst skulle jag nästan vilja ha kjol, måste fan gå igenom garren igen, haha!

vi hörs

/malle

2008-06-26
 21:50:30

gårdagens beställning

Igår beställde jag kläder, vart så sugen på att shoppa så jag gjorde det på nätet istället. det är bra underbart ibland! grejerna är ifrån Junkyard.se, helrolig sida att hitta grejer på, nu när det dessutom är rea!  =D


 Perfekt, min axelväska börjar bli aningen sliten så behöver en ny, superbra! Dakine 199:-

  snygg snygg tröja från Atticus 249:-. härliga tider!

  älskade färgen på den här tröjan, annars va det väl inget speciellt. Rip Curl 199:-

  helsöt tjockiströja även den från Atticus, 499:- mysmys.

  äääntligen hittade jag perfekta shortsen som jag letat efter,manliga sidan men det ska nog gå bra! detta fynd från Billabong, 759 :-


  ett gulligt armband som grädde på toppen. 89:-




det var gårdagens goda gärning! :P jag längtar tills paketet kommer, känns alltid som julafton när man får öppna med massa olika grejer, hihi! ibland måste man ju få unna sig själv nåt, va länge sen jag gjhorde det känns det som, haha! =D lär väl komma efter helgen någon gång.. jag vill ha nuuu!


/malle
2008-06-26
 20:02:52

funny little feeling

idag känner jag inte för att skriva, men det är en jävligt irriterande fluga här inne som förtjänar stryk!

men här har ni en jävligt bra låt!


/ malle


2008-06-25
 14:35:23

sol sol

hej vänner!

idag är det skinande sol ute och jag har varit ledig, helt underbart!  gårdagens dåliga dag är över, den slutade värre än värst men idag när jag vaknade upp och solen lös så vart jag genast på bättre humör!

har tvättat lite och resten av tiden har jag suttit ute på min veranda med ett glas isthe och glassat i solen. har faktiskt fått en hel del färg så det är jättehärligt! har gjort nåt kul med mitt hår för o testa nå nytt, det är också härliga tider! jag känner för o åka til lstan o shoppa- jäkla carro som håller på och flyttar hon hade säkert velat annars. jag behöver nya byxor, och strumpor upptäckte jag när jag städade lite i min garderob. och underkläder, sånt är alltid roligt. och så tappade jag itt favvo solpuder i golvet så det gick sönder, så nu har båda mina solpuder gåt sönder. det är nästan katastrof! :P

blir nog lite mer  sol nu. lyssnar på massa bra musik o isthe. mums.

här har vi en jättebra låt som jag blev påminnd om hos carro häromdagen, va sjukt länge sen sist, o den är så sjukt bra!




2008-06-24
 11:46:52

aj aj

tjapp.
idag när jag vaknade så kände jag bara,,  vilken otroligt dålig dag.
känner mig helt arg o ledsen o nere på samma gång, var riktigt länge sen jag hade en sånhär dag, jag kommeri nte nes ihåg det. bara för att jag hatar det. så otroligt mycket! vaknade tidigt, och kände, nej, jag vill verkligne inte gå upp.. somnade om, och gjorde så några gånger, tills klockan nu är 11. och nu är jag väl illa tvungen eftersom jag bärjar om 2 timmar. det är en sån dag som jag bara känner för att ligga i sängen och stirra i taket och lyssna på bra musik. kunde jag inte varit såhär igår istället, när jag var ledig. men man kan ju inte få allt som man vill ha.  
jag låg och kollade på Gossip girl till 3 inatt, åt ost bågar och glass.. och kunde fortf inte somna när alla avsnitt var slut. hatar när det är så, att man känner sig helt rastlös och inte kan sova-.

kanske är för att jag faktiskt har bestämt mig för att lägga ner ciggen? det kommer vara så sjukt svårt idag, jag rökte 2 igår, detä r ju ganska bra, idag har jag en kvar och jag ska inte införskaffa några nya. kommer vara sjukt tungt idag med tanke på min cpdag. vill bara ha en stor kram och stanna här i sängen.
men men.

Idag bjuder jag på Jimmy eat world - Hear you Me. En helt underbar låt som passar perfekt när man känner smo jag gör idag. Liten, nere och allt. hur som, den är jättefin.

/malle



2008-06-22
 23:34:36

sommar & strand


Hej vänner!

jag har varit dålig på att skriva, igen! men nu är jag på g igen.. har varit så krävande och så mycket i mitt huvud, men men, det löser sig alltid! 
i onsdags var vi i kungsan och kollade på matchen, elelr, nu ljög jag. jag va där och drack öl med trevligt sällskap men efter mycket om och men skulle matchen ses på söder, lagom (elelr väldigt) rund under fötterna begav vi oss dit och väl framme stog det redan 2 - 0 så det var bara jättetråkigt att kolla. men men, var en trevlig kväll iaf :)

midsommar fredagen var trevlig, jobbade till två och kom hem  till en lunch ute i solen med familjen & bror och fredrika som även var på besök.. massa god mat och fint väder.. Jag och fredrika blandade mojitos (stavas det så? haha) i en timme, och jahg tror dom vart ganska lyckade faktiskt, man får ju slita lite!
åt en god middag också och spelade "den glade myttomanen" jag vann nästan, jag är ju lite av en mytto, med glimten i ögat ;) haha! men som sagt, bara nästan.. haha

sen var det lördag igår och då var det jobb, jag var på ruskigt dåligt humör jag och lise drog itll mig och åt middag med  päronen som hade fyllmiddag elelr nåt :P haha! blev lite vin o tjaffs, sen drog vi in "till mig" och pimplade på lite vin, bestämde oss sen för att  dra upp till Strand hotell, och ida kom och hämtade oss :) så vi drog till ida och drack lite vin och sen till draget! va jätte mycket folk o värsta draget, sjukt roligt ;P
slutade väl lite lustigt med "efterrfest" hos mig,, men men, det va väl ganska kul, skrålade singstar fram tills solen började gåg upp och det kändes som mitt på dagen. lagom härligt o vakna upp och hitta människor sovandes varstanns i mitt lilal hus, haha!
efter fettomat med lise senare på dagen och en del pinsamma händelser var det dags för jobbet, vojne! var sjukt segt-.  mene men, jag lever iaf. fick jag känna idag hahaha!

min vecka kort & gott!

gud va jag känner ratt jag vill ha en stor kraaaam...



här har ni en sjukt bra låt med Kid down, som jag efter hultsfred börjat gilla ordentligt :)  synd att man inte såg hela spelningen men iaf.. bra är dom! den här låten är mysig!

/malle




2008-06-17
 23:06:14

äntligeeeeeen

YEEEEY!
äntligen kan jag skriva i min blogg igen!
efter nästan 2 ensamma veckor utan min blogg har jag ju en hel del att berätta om.. nästan så jag intev et vart jag ska börja.. haha! och det komemr nästaan bli långtråkigt att både läsa och skriva om allt.. så det får väl bli några meningar om hultsfred iaf! =D

Jag, Carro, Fia & jessica begav oss iaf på onsdagmorgon förra veckan, med en helt&hållet fullpackad bil ner till hultsfred! käkade donken på vägen ner och allt såäntdär, bra stämning (förut om när Fia va DJ och valde alla depplåtar ;))
satte upp tältet och gick en sväng runt området, kom tillbaka ca 30 min senare och upptäckte att 2 utav våra flak var borta, ett med cider o ettm ed öl, kul jul,, det första som hände liksom! mene men, vi hade ju 2 kvar + 4 dunkar vin, vi klarade oss någorlunda på det med ju!
partade hela tiden, såg massa bra band och oj oj. jag orkar fan inte skriva i detalj, men det var en lyckad vecka (för min del iaf) och finsn sjukt mycket grejer att skriva,,  men det blir så långt och trålkigt, jag tappade iaf rösten, och fick vädrsta heta hesa rösten, den vill jag ha tillbaka, harförsökt skrika o parta så mycket osm möjligt öfr o ha kvar den, sjukt hett!
det ska jag önska mig i julklappp!

vojne vojne, va första dagen på jobbet idag,, är helt slut! har helt tappat stinget alltså, men men, är väl bara o hålla ut ett tag till! o mitt överblonda hår (ja, jag fixade ju håret innan jag drog förra veckan,, vart sådär) passade iaf jättefint till dom nya skjortorna på jobbet, känner mig fan skitsnygg på jobbet, det är fan inte vanligt ;) hahaha!

nej nu ska jag rulla vidare, får berätta mer en annan gång!

här komemr iaf ne låt jag saknar, DEN KINESISKA MUREN.. som vi vart hjärntvättade med av våra nazistgrannar i Hultsfred ;)

Kräm Kräm

/ malle

2008-06-05
 13:58:19

Ett år


Idag är det exakt 1 år sen jag och Camilla tog studenten. känns som om det var mycket mer än ett år sen. men samtidigt har året gått fort.. blandade känslor.

saknar dig fluffis.. men snart kommer vi ner och hälsar på! <3


image50
2008-06-04
 11:27:08

1 vecka - Hultsfred

idag är det en vecka kvar tills vi beger oss till hultsfreeed =D
I år är det nog först och främst Jimmy Eat World, som jag faktiskt sett en gång innan när dom var förband till Green day I göteborg, vad kan det varit, 2005? det var kul..
andra bra band i år är Linkin Park, HIM, Neverstore, Takida,  Rage against the machine, Adam Tensta (haha), Alter bridge, Disco Ensemble, The Hives, Mange Schmidt, och så är det ju Simple plan för gamla tiders skull! mycket bra i år faktiskt.. kommer bli hur bra som helst!!

satt och tänkte på förra året.. då var det Billy talent som var min största anledning till att jag åkte dit.  och dom var sjukt bra!!  så jag tänkte bjuda på en låt med dem här idag, Surrender, som jag lyssnade sönder efter allt tog slut med L. och ca 6 månader där efter!





// malle
2008-06-03
 23:46:18

hetta

fyfan va varmt det är, det är så jävla underbart! jag blir såååå glad!
helgne har varit lite sissodär. . fredagen var utgång på sense med carro.. och gbgarna, fyfan.. äckliga människor! men men! lördagen som vfar planerad att kolla/boka australei resa blev inte som planerat, vaknade av skinande sol och hetta utanför så vi besätmde osss för att ta en stek&bad dag. vilket blev shysst! drog sen på nån grillfest o det va heeelt ok =D lite tjaffs p grejer men men , löste sig.. jobbade söndagen och det var väl inte lika roligt som det kunde varit, men iaf. hihi. pengar pengar. 
sov som en unge när jag kom hem ifrån jobbet... och så jobabde jag extra igår.. skulle ju varit ledig men blev en heldag på jobbet! 
idag ställde jag klockan på 10 och drog ut o sprang! åt en god frulle när jag kom hem o satte mig i solen, va sjukt skönt! hihihi  sen va det jobb för hela slanten..
mitt tangentbord lyser varje gång jag skriver,, batteriet håller väl på att dö.. uggman!

imorgon är jag ledig och jag och lochness ska kolla studentpresent till martyparty som springer ut på tooorsdag! skönt för henne hihi =D =D

och imrogon är det bara en vecka kvar tills det bär av till hultsfred med jesso carro och fia! ska bli riktigt shysst! med min härliga banan och ja, kommer bli så shysst!!


vad mer kan jag tala om.. på lötrdag kanske det blir nytt försök att kolal resor med carre... hihihi.

hur som, så här va det när vi glassade med jordgubbar i lördags ;) (o några andra bilder fårn helgen)
image45