2012-04-28
 17:50:03

Vax

hej fina ni!
bra dag, skola gymmet och fix och trix,
fick för mig och köra en vaxning, det va länge sen nu haha..
så körde allt för en ordentlig en med världens bästa vax,
alltså, jag minns den gången jag gjorde det på sallong och kom ut ifrån behandlings rummet och linnea som satt i väntrummet kollade på mig och sa "Malin.. det ser ut som du fött barn" helvete vad ont det gjorde,
och det har det gjort förut när jag använt fel produkter själv också, men med det här vaxet, helt galet bra alltså! det är klart det gör lite ont men itne alls på samma sätt som annars, och det är så skönt att man inte behöver några remsor utan är ett sånt som stelnar så drar man bort det, ska ju va bättre för huden också? så ja, riktigt bra, skönt att kunna ta så stora yter man vill och kunna ta en pause när man känner fört, det är mer min grej o göra det själv,

så det är ett stort tips till er som vågar sig på att göra en brazilian på egen hand hemma, och ja, en  spegel behövs också såklart ;) haha..

/mallan

2012-04-26
 22:57:29

överbelastning

yeah, thats it.
skit också. gör inte det som gör ont sa han. nähä. äh jag känner ju att det känns bättre nu när jag börjat gå ner i vikt, det är ju det viktigaste haha.. får väl vänta med löpningen helt enkelt.. till sommarn kanske det är bättre.
Blodtrycket va också normalt, skönt, nojjiga jag ville veta så det fortfarande va bra trotts min ökning med medicinen haha. men men

blev ingen crossfit.. lise va tvungen o jobba o jag kände inte att jag ville köra själv första gången sen förra året, haha. så blev ett pump pass istället, och lite sol så man är brun o fin till på måndag då det ska bli lite partajj..
ser faktiskt fram emot det,, varit nykter i typ 2 månader nu? eller ja inte riktigt men n ästan,, så ska verklgien ta det lugnt, o får väl äta nåt på söndan också så man inte blir jättefull på en öl, ha ha.

imorgon blir det skola följt av gymmet, o plugga klart veckans natur uppgifter, yee.

Lör blir poweryoga, shbam och cx!

/mallan
2012-04-25
 22:57:15

tröttis

godkväll sockersöta ni!
finfin dag, fått en hel del plugg gjort, bra träningspass, dubbelpass, shbam och cirkel, yee! och drog sen o handlade med mamsi,, kaffe och minimjök samt mina shakes,, det är vad jag lever på ha ha.
börjar känna att mina krafter börjar gå ur mig helt,, och det är ju inte så värst kul nu nör man kör hård träning..
så kanske är dags att börja äta lite? men jag vet inte, idag åt jag tomatsoppa innan jag skulle till gymmet, och lite bröd till, och efter det mådde jag sjukt illa? så jag vet inte,, jag är ju liksom inte hungrig,, svårt det där.
men måste nog äta lite innan jag kör sånna där hårdpass så man orkar. vi får se.

imorgon blir det iaf crossfit, yeeey! blir kul! ska försöka mig på en prommis på morgonen om det inte spöregnar, vi får se.

trött tjej 88 ska nog lägga sig. puss&hej

/mallan
2012-04-25
 14:51:00

livet livet livet

jag sitter och pluggar naturkunskap, idag handlar det om kroppen..
jag kan inte hjälpa det, men allt jag tänker på är det här!!
det här va det värsta barnprogrammet jag visste när jag va liten, ändå har det etsat sig fast och jag kan inte sluta tänka på skiten!!!

haha fyfan va illa..

/mallan

2012-04-25
 11:40:33

Tisdag

hello sötisar!
jag är så glad, nästan 5 kg på en vecka, mitt mål va just 5 kg/vecka och fan det va ju nästan precis vad det blev, så jävla glaaad! =)
så man blir ju  rätt så peppad att fortsätta vidare nu när man är på G och jag känner redan att kläderna börjar sitta bättre, sååå skönt!
om några veckor kanske man har htitat tillbaka till normalform, hi hi hi.. jag känner redan hur musklerna jag byggt upp under de senaste månaderna börjar komma fram iochmed att jag går ner i vikt, fan vilken bra känsla det här är!

igår blev det cx&pump,, försov mig på morgonen så blev varken skola elelr cirkelträning då huvudet bankade, men men, två pass va det iaf =)

ikväll blir det shbam och cirkel, yeea. och på torsdag tror jag att jag ska köra crossfit med lise,, vet inte riktigt om jag vågar? haha.. vi får se! har ju tränat en del sen jag körde sist så kanske kan gå nu...

ska äntligen till dorren för mina knän imorgon också, får se hur det går! =)

nu är det naturplugg  som gäller, oooh yeea!

/mallan

2012-04-24
 09:20:32

YES!

4,8 kg minus, nästan 5 kg på en vecka!!!!!
fyfan va bra!!! nu börjar det hända nåt, yeeeha!

/mallan
2012-04-23
 17:56:45

samvete

fick lite dåligt samvete nu på eftermiddagen för jag inte tog mig till gymmet en andra gång,,
men jag känner att jag måste stanna hemma o plugga.. dåligt.
jag får köra trippelpass imorgon istället, då har jag bokat in cirkel efter skolan och så får det bli cx och bodypump på kvällen.. det blir väl okey?
på onsdag blir det cirkel och shbam,, kanske en powerwalk på morgonen också? mjo kan nog va nåt.. nej tillbaka till pluggandet.. ligger lite efter med naturkunskapen,, har både förra veckans och den här veckans upg.. urk. ännu värre blir det när det faktiskt handlar om celler... tycker verkligen inte att det här är intressant för 5 öre..
men men snart är det väl klart... hihi.

/mallan
2012-04-23
 09:01:39

gomorrn :D

god morgon fina ni!

uppe vid 8 efter ännu en natt av god sömn, skönt! utvilad o glad, det är inte illa.. =D
tog ingen medicin igårkväll heller så känns ju bra att det gick bra utan, fan skööönt!
ska iväg på cirkelträning snart, special.. vet inte vad det innebär? men blir nog finfint iaf.. död ska man va!
får se om jag pallrar mig in på sh'bamen senare också, vore ju nåt!

shakat en kaffe latte shake till frulle och såklart, haha =)

måste hem o plugga sen,, men jag orkar verkligen inte nu..

här är en del som jag fixade om,, nya hyllor!

/mallan









2012-04-22
 20:52:06

Bra vecka

hej hjärtan,,
hektiskt, har vart igång hela dagen med däckbyte, städande o fixande här hemma.. och bodypump såklart =) haha.. satt och funderade på mina träningspass den här veckan,, det här är några;
3 Bodypump-pass  (60 min/pass)
3 cirkelträningspass (30 min/pass) (varav  ett va nivå2, och 45 min långt)
3 Sh'bam pass (45 min/pass)
2 Mag-pass med Löken
1 Poweryoga pass (60 min)
1 Powerwalk (60 min)
1 500 Kcal - Crosstrainer (ca 30 min/gång)

tror det va det... ganska bra träningsvecka =D har kört dubbelt nästan varje dag iaf, förutom fre & sön.. så det känns jävla bra! och bara shakes.. nästa vecka blir lika dan!! =D om inte lite hårdare? ;) haha..
fan jag är så grymt taggad... har klarat att hålla mig till shakes en hel vecka, wtf? folk har suttit och ätit chips/godis och god mat framför mig men jag har klarat mig hur bra som helst iaf, sjukt impad, som sagt, ätit nåt äpple och knäcke när jag har tränat för att klara mig,, så ja, sjukt  bra känns det! =)

alltså jag har fått nån dille för sånhär musik.. jag veti nte ens va det är för nåt? men alltså.. det är så skönt.. och jag mår bra, ha ha ha..

nej ni, nu börjar snart big brother.

/mallan


2012-04-22
 14:46:25

yeey

hello hjärtan!!!
dåligt uppdaterande i helgen, iknow! men men så kan det gå ibland!
har istället fått sjukt mycket gjort vilket är skönt, jag mår bara sjukt bra just nu.. det känns underbart!
håller på å fixar i ordning o lite så inne hos mig, satt upp lite nya hyller osv,, bilder kommer senare när allt är klart =)

igår va man uppe med tuppen och va på gymmet halv 10 för sol, poweryoga och shbam.. riktigt bra början på dagen,, drog hem o duschade och drog sen med mamma och mormor till näsudden,, ett ställe som säljer lite trädgårdsprylar, växter osv..  fyndade lite krukor och fina grejer, ni får se sen =)

drog in och handlade lite hyller o grejer efter det, riktigt nöjd, lite mer ordning och organiserat,, så det är skönt!
idag har det blivigt däckbyte också,, bra skönt det där!
 
käkat shake hela helgen,, nån frukt har jag väl lyxat till med ocksp men det ör väl allt.. känner faktiskt att jag ser lite smalare ut så det känns riktigt bra att det går framåt!!

jag och mamma satt och pratade lite och jag kom på att en utav mina mediciner kunde öka aptiten, det är efter jag började med den i höstas som jag har gått upp så sjukt mycket.. ja plus lite andra grejer då.. men så  kollade jag bivärkningarna, som itne bara var ökad aptit, utan också att man lätt samlade på sig mer vatten samt viktuppgång.. fyfaaaan!! så nu tog jag beslutet själv att jag inte tänker äta dom nå mer utan trappa ner lite smått,, jag äter den medicinen först och främst för sömnen och jag sover ju så sjukt mycket bättre sen jag fick täcket samt konstigt nog sen jag började med concertan,, skut nog.. dom säger att vissa faktiskt sover bättre när dom börjar med den trots att den egentligen borde göra tvärt om,, så det gick tydligen inte att förklara varför det kunde bli så, men jag är nöjd! för nu är det inte helt ovanligt att jag sover hela nätter, och jag kan inte ens komma ihåg när jag gjorde det sist,,ja alltså regewlbundet,det är klart att jag kunnat sova hela nätter ibland, men väldigt sällan..  då blev det nån slags wohooo känsla när man sov en hel natt, , men nu gör jag det nästan varje natt,, och det känns helt galet bra att vakna utvilad på morgonen.. jag älaskart!!
så igår  tog jag iaf ingen av min kvällsmedicin,, och, tadaaa jag sov hela natten!!! så näe, hejdå med den. men eftersom det samtidigt är en antideppressiv antar jag att jag måste trappa ner och inte sluta tvärt så får väl ta mindre då antar jag.. bööh. vill inte ha med skiten o göra!
imorgon blir det iaf en spännande vägning, jag längtar till o se hur det gått =)

nej ska dra o dricka lite kaffe sen iväg till gymmet för bodypump..

hörs sen

/mallan
2012-04-20
 17:38:44

Naturdiet

hej på er!
fyfan vilken lång dag det känns som det här har vart!
skrev provet och det kändes väl helt okey, svårt att säga för det va så stora frågor och jag skrev säkert 10 sidor.. jag hoppas jag fick med det hon tycker va viktigt..  mycket skrev jag iaf så vi får väl se!! svårt när det är sådär luddiga frågor tycker jag...
drog till gymmet och gick på crosstrainern efter.. har sån galen träningsvärk så tänker inte köra någon styrka idag.. körde ju så hårt igår också.. får se om jag pallrar mig ut på en prommis sen,, eller om jag nöjer mig med det här idag efter allt kämpande igår ha ha.. vi får se vad jag känner, just nu är jag frussen så vill bara sitta här inne.
Drog till ÖB och skulel handla måltidsersättning och fick med mig annat bra o ha  för 500 spänn, haha fyfan.. nejmen, lite städgrejer, rengöringsspray, disktrasor, äntligen en sånhär plastgrej som man tar upp slask ur diskhon med som jag alltid glömmer o köpa! diskmedel och såntdär tråk,, lite deo, tops o andra tjejgrejer som dom har till bra pris där som kostar dubbelt så mycket för exakt samma grej på andra ställen.. egentligen skulle jag vilja bojkotta ÖB för jag kräks på deras reklamer,, fyfan i helvete vad jag hatar dom,, men nu hamnade jag där iaf..
Två olika nuturdiet smaker till bra pris, så nu ör jag 100 % redo för en helt och ännu en vecka av måltidsersättning.  efter den vecka får vi se hur det har gått om jag har blivit av med en del så får jag väl börja äta lite iaf.. vi får se helt enkelt hur det rullat på :D
så nu har jag iaf lite att variera mig mellan.. 3 olika måltidsersättning och 2 protein.. fan jag är sjukt impad av mig sjävl att det gått så jävla bra! men det är väl för att jag bestämt mig till 100 %.. tror ju egentligen inte på det där med måltidsersättning men när man har gått upp så mycket som jag gjort så tror jag definitivt det kan vara bra för att skynda på det lite och framför allt få en kickstart!
vi får se hur det rullar på helt enkelt!
skulel hämta ut mediciner på apoteket, och ännu en gång blev det krångel. jag blir så irriterad, denna gång hade tydligen läkarn gjort nå fel med receptet.. irri! och så hade hon gått för dagen så dom kunde inte ringa så hon kunde ändra.. irri pirri på hög nivå.

men men. ikväll blir det lugnt och imorgon ska jag upp tidigt för en GT(-L).. så sola innan yogan och sen shbam.. det kommer bli bra det här jag är SÅ pepp!

puss
/mallan


2012-04-20
 10:21:03

psykologi B

hello darlings,
sitter och läser igenom allt en sista gång innan psykologiprovet,
klinisk psykologi, olika psykiska störningar osv..
måste ju säga att det är ganska lätt när man haft eller har flera utav dom nämnda ha ha haa,,
men det känns rätt jobbigt att skriva om det och läsa om allt,, men det ska nog gå bra.. det är mycket om psykiatrins historia.. jag tänker mycket på vilken tur man har som lever nu och inte för ungefär hundra år sen då man hade blivit inspärrad, torterad och stämplad för livet.. jag är glad att det är nu jag lever och inte då..

vaknade imorse heeelt slut i kroppen och tittade ut, spöregn och storm,, glöm att jag går ut och powerwalkar i det här.. så jag bestämde mig för att lägga mig igen,, men självklart ringer istället mamam och väcker mig och vill ha skjuts till jobbet, bläää.. så blev jag sådär otrevlig och dum som jag kan bli,, jag hatar när jag blir sådär? men men.. hon har väl lärt s ig vid det här laget.. skjuts fick hon ju iaf.

drar och tränar efter skolan,, frågan är vad jag ska hitta på för andra pass idag.. jag måste köra dubbelt varje dag,, det har jag ju bestämt.. kanske får pallra mig ut på en powerwalk senare idag.. eller köra på mammas crosstrainer hon har hemma.. vi får se vad jag hittar på,, det sista jag känner för nu är iaf att gå ut och promenera i det här förbanande vädret, usch och fy!

ska nog ta mig en sväng förbi coop och inhandla nå ny måltidsersättning.. så man kan variera sig lite, jag har ju en en till vecka framför mig så kan ju va kul att ha nåt mer att välja mellan... någon varm soppa skulle jag nog vilja ha.. vi får se vad jag hittar.. måste ju till apoteket också så vi får se..

hittade en gammal shaker igår som kom till användning,, eftersom allt jag gör är att äta shakes måste man ju ha fler så det va ju tur.. ful som stryk är den dock ha ha.. nutrilett brukade jag köpa förut när jag har kört måltidsersättning.. dom kanske kan ha någon bra att variera med..?

ha en bra dag, nu ska jag iväg o skriva prov.

puss
/mallan
2012-04-19
 22:08:28

nivå 2

fy i helvete vilken tuff dag!
drog till gymmet på eftermiddagen, lise hade lurat med mig på cirkelträning nivå 2.. körde ju mitt första vanliga cirkelpass i veckan så va väl egentligen inte riktigt redo för nivå 2 men tänkte vafan.. vad ska hända haha.. min första tanke när dom började gå igenom upplägget va att jag skulle dra därifrån.. fy i helvetee.. men fanns inte direkt någon utväg så va bara att sätta igång..
kändes som om jag skulle dö 10 gånger om det finns fan inga ord för hur jävla jobbigt det där va!!! satan i gatan.. så jävla tungt.. ja jag gjorde iaf mitt allra bästa även om det inte riktigt räckte fullt ut, ha ha.. jag höll på att dö efter och mer än så kan man väl inte göra, ha ha.
köpte en banan efter men fick inte riktigt upp blodsockret så höll på riktigt på att svimma av,, svartnade för ögonen ha ha. så la mig ner en stund och hällde i mig en proteindrink så va jag på fötter lagom till att bodypumpen började.. sjukt som fan att jag klarade av det men fan, jag gjorde det,, så jävla stolt! så ännu en dag av dubbelpass.. den tyngsta av dom alla hittills!
Imorgon har jag psykologiprov.. men jag är helt slut kan verkligen inte ens tänka aså klarar inte av o plugga just nu.. Men imorgon ska jag upp tidigt och gå.. mitt skavsår känns faktiskt lite bättre nu så det är bara o köra!
sen tänktej ag dra till gymmet efter psykologin o köra lite på crosstrainern, mer än så orkar jag nog inte,, men men två pass blir det ju iaf, men lite lugnare än idag ha ha..
på lördag blir det poweryoga och shbam,, och söndag bodypump och en powerwalk, yeah!
sen är en vecka av dubbelpass över och jag ska väga mig igen på måndag och se om det + måltidsersättningarna gett nåt resultat. det hoppas jag!! =)

fyfan försökt kämapa med att få igenom min piercingstav igen som jag hade tappat, men fick inte igenom den, så idag pressade jag sjukt hårt och fick igenom den, fan va ont jag har nu!!! det hade blivit nån slags vargrej mitt i för ett vanligt örhänge gick igenom aslätt men det blev för trångt för staven..  hummm,, får väl köra lite saltlösning dom kommande dagarna så det inte blir infekterat..

fyfan vilket lökigt inlägg..

puss

/mallan
2012-04-19
 14:08:14

pump

hello hjärtan!
åååh åt precis tomatsoppa, riktig soppa ingen jävla måltidsersättnings skit, yum va gott de va! o en liten bröd bit utan nåt på såklart till,, åh va gott det va!
nu ska jag nog orka med o träna, haha!
blev dock ingen pw imorse..  gick upp o tog på mig träningskläder o allt men när jag skulle ta på mig skorna kände jag direkt att det inte va nån ide med det där förbannade skavsåret. så tänkte att jag vilar det en dag till så borde det gå bra imorgon? hoppas det!
ska till gymmet för o köra cirkelträning och bodypump sen. så blir ju dubbelpass iaf, huvudsaken! hoppas jag kan powerwalka imorn!!


/mallan
2012-04-18
 22:26:32

trippel pass?

hello sötnosar!

ännu en dag av dubbelpass avklarad!
körde ett hårt shbam pass som följdes av cirkelträning,,  fy i helvete vad  död jag va efter!! men men, skönt o ha det gjort!
måltidsersättning till middag, potatis o purjo soppa,, o lite knäcke till.. vad ska man säga, inte yum yum precis.. men men det funkar,, får se vad resultatet av en vecka med dubbelpass och måltidsersättning ger..
Imorgon täntke jag gå upp kl 7 och gå min powerwalk.. mamma övertalade mig att testa på o gå med stavar så jag ska väl testa på,, dom säger ju att man gör av med mer kalorier då? hmmm,,  tycker det ser så jävla töntigt ut,, men men, jag ska ge det ett försök.. så länge mitt skavsår är bättre imorgon bitti?
köpte ordentliga skavsårsplåster på apoteket samt nån jävla supertejp för att hålla plåstret på plats.. vi får väl se, känns iaf redan bättre med det här plåstret än dom jag hade innan. så vi hoppas på det här!
så bokade jag cirkelträning nivå 2 imorgon? 40 minuter istället för 30 så vi får väl se.. dör väl kanske? så blir det ett pump pass efter.. 3 träningspass på en dag,, det är inte illa om det nu blir så.. haha ;)

ska till dorren vid 10 så dlir nog bra det här =) har psykologi prov på fredag också så måste hinan med att plugga til ldet imorgn.. kul i jul?

nej ni,, fyfan va trött jag är! ser fram emot lunch imorgon, då ska jag ju lyxa till med tomatsoppa (RIKTIG, inte nån jävla måltidsersättning) och knäckis! yeeey..

/mallan
2012-04-18
 16:17:01

one...

eyy,,
matte uppgifterna slutförda under dagen, skönt!
har kännt mig helt slut i kroppen så åt en kiwi och lite knäcke (utan något på såklart)
druckit massa kaffe också, som vvanligt under mina hemma dagar, ho ho ho.
idag fick jag hem min beställning från fitnessguru.se och äntligen har jag fått tillbaka min fina rosa shaker som jag saknat så..
drack precis en måltidsersättning som jag beställt och den va helt ok, lite läbbigt med fiberbitar i men men, man vänjer sig väl. smaken va god, mycket bättre än andra som jag testat så det känns ju bra iaf. man får dricka fort ;) haha..  får se om jag kanske äter lite lassagne efter träningen som mamma ska laga.. ska ju köra både shbam och cirkelträning så det kanske man kan vara värd då,, får se hur jag känner mig, är jag helt slut i kroppen gör jag nog det annars får det bli en till fiberblandning, haha..

/ mallan

2012-04-18
 10:28:40

dubbelt upp

hej hjärtan!
skulle gå upp och pw imorse men det gick bara inte, är stel i hela kroppen och mitt jävla skavsår är katastrof så fick hoppa det.. får bli imorgon istället =)
kör ju dubbelpass ikväll så får väl nöja mig med det helt enkelt. blir ju sh'bam och cirkelt idag. yää..
har sån sjuk träningsvärk i magen idag, körde ju mage med lise både i måndags och igår samt at tjag körde pump igårkväll där det också är lite mage,,, fyfan!!

så idag blir det bara kondition räcker mer än väl,, cirkelt är väl ioförsig lite både och men jag.. det blir nog bra det här =)

maten gick bra igår med, käkade ju några kiwis och lite knäckebröd för att jag blev helt seg i skallen så får väl lägga til lite sånt så jag orkar med träningen,, tar nog nåt ordentligt o äta innan jag drar till gymmet idag så jag orkar med.. för jag kännde det igår på pumpen,, jag orkade liksom inte alls vad jag brukar,, och det är ju inge kul? så får bli lite mat innan träning!

men frukosten är ju yum yum,, måltidsersättning, kaffe och åt lite knäckis (utan något på såklart)

/mallan

2012-04-17
 13:32:44

Cirkel

hello hjärtan!
heeeelt slut, skolan imorse
drog sen direkt till gymmet o körde cirkelträning med löken, aldrig kört det tidigare och fy i helvete vad jobbigt det va,, tur att det bara va 30 min ananrs hade jag fan svimmat av!

kört måltidsersättning både frulle o lunch åt dock en kiwi när jag kom hem från gymmet va heelt förstörd. men det känns riktigt bra för övrigt fick lite energi från kiwin haha.
ikväll tänkte jag dra in till gymmet igen o köra bodypump.. bra va? =D

haha min favvo proteinshake.. choklad och jordnöltssmör, =D jag hatar ju aspartam smaken så häller alltid i salt för o jämna ut det där,, så bra grej hahaha!!

/mallan


2012-04-16
 21:56:24

dags för förändring

Bra dag, bortsett från resultatet på vågen.
måt lite illa vid tanken att det gått så långt, så nu är jag verkligen taggad på förändring.
Beställde hem lite prylar från www.fitnessguru.se ,, CG tipsade om deras måltidsersättning. och lillebror om deras protein pulver så jag beställde hem båda delarna.  har nu bestämt mig för att byta ut alla måltider,,  lite frukt och så tänkte jag äta också men hoppa mat helt och hållet,, det kommer nog funka bra med tanke på att jag i princip aldrig är hungrig sen jag började med concertan. Idag har funkat fin fint, endast druckit en smoothie, proteinshake och en måltidsersättnings soppa till middag.. och jag har inte ens kännt mig det minsta hungrig, så jag tror inte det kommer bli ett problem.. men vi får väl se, total förändring ska det bli iaf.
beställde också en ny rosa shaker då jag tapapde min förra i golvet på väg från gymmet, den sprack och blev helt förstörd =( så nu beställde jag en ny.=)

Blev ju som sagt en timmes powerwalk imorse, städat o fixat hela dagen och drog sen in till gymmet och körde sh'bam samt några magövningar.. så idag har vart en bra dag!

Imorgon ska jag till skolan tidigt så ska möta lise på gymmet efter vid 10 och köra styrka för att sen gå på cirkelträningen vid 11.. blir bra!
tror jag ska träffa sandra efter det också,
och på kvällen kör jag nog en joggingrunda om knäna känns okey, annars blir det en powerwalk, yeey! =)


fyfan va jag ska bli av med den här hämska kroppen.

/mallan

2012-04-16
 15:42:37

mysteriumet är löst!

förövrigt hittade jag min piercingstav idag när jag skrubbade badrumet, den låg i duschen. tur hade jag då både kulan o staven låg kvar o inte hade åkt ner i avloppet. yeeeeea!

smoothie till frulle blev det dagen till ära =) efter powerwalken =D hihi

/mallan

2012-04-16
 15:33:24

invägning

alltså,
förra veckan tränade jag 6/7 dagar, bra va? =)
Men det är nu dom riktiga två veckorna börjar.  För nu ska jag verkligen köra järnet,
jag klarade hela förra veckan utan godis eller annat sött, bra jobbat.
men som sagt, nu börjar hårdköret, jag ska köra två veckor av totalt hårdkör och bra ätande så får vi se vad det ger. så fortsätter jag nog efter! =)  Jag bestämde mig för att ställa mig på vågen idag, vilket jag inte gjort sen jag minns inte ens när, säkert ett och ett halvt två år sen? och jag fick en chock. jag visste att jag gått upp i vikt efter allt som hände i höstas/vintras och att jag aldrig varit så här tjock, men jag trodde fan inte att det va SÅ illa. panik. PANIK! helvete vad jag ahr gått upp i vikt.. och det känns ändå som jag gått ner några kilo sen jag började träna typ 6 gånger i veckan.. fy i helvete såhär kan jag inte ha det.. jag trodde aldrig att det va såhär mycket jag vägde.. riktig panik. på hög nivå. jag känner mig instängd i fel kropp på hög nivå. FYFAN!!! på riktigt, jag väger 30 kg mer än vad min målvikt är, 20 mer än vad jag brukar.. det här är katastrof! jag hatar att väga mig egentligen men nu gav det mig verkligen förståelse över hur jävla långt det faktiskt gått.
så nu går jag från att träna en gång om dagen 6 dagar i veckan till att köra 7 gånger i veckan två gånger om dagen. så ska det bli! sen blir det att lägga om kosten totalt, för såhär kan jag inte fortsätta!
Jag har bestämt mig för att köra en powerwalk varje morgon, en timme lång exakt vart rundan jag gick imorse.. så nu är det bara o köra hårt, har beställt hem måltidsersättning och lite annat så nu är det nya bullar!

om 2 veckor ska jag va en bit på vägen neråt!!

/mallan

2012-04-14
 15:41:13

Dagens mysterium

när jag tar av mig träningskläderna upptäcker jag att min piercing stav är borta??
wtf? ingen aning om när jag tappat den, håller ju aldrig på med den och är ju så van att den bara är där så jag har ingen aning om vart den tagit vägen? jag borde ju ha märkt att den ramlade ne r på golvet.. :S 
kanske i solariet? jag menar den är ju ganska instängd så kan ju inte direkt ramlat av vart som helst.. fyfan va skumt..

/mallan

2012-04-13
 15:59:20

Lunch

Bra dag!
uppe i tid, drog till skolan, sen till gymmet för lite sol och träning såklart ;)
Pratade med lise och vi ska lägg om våran träning lite, satsa litem er på fettförbränning nu innan sommarn, haha.
så lägga in cirkelträning och crossfit på schemat, o plocka bort lite styrka o köra mer fettförbränning! niiiice!

tror jag ska börja med morgon powerwalks också, nu när man är hemma.. jättebra o komma upp på morgonen  o bränna lite mer, haha.

Imorgon ska mamma och jag prova poweryoga.. haha.. fan jag vill verkligen gilla yoga, men med mina koncentrationssvårigheter är det lättare sagt än gjiort, haha.. nä men jag har faktiskt bara testat en gång innan för kanske 5 år sen, jag och mamma.. det slutade med att vi låg och gapskrattade i ett hörn,, det är skräcken haha.. nej men jag ska verkligen försöka,,, jag vill tycka om det, speciellt med tanke på att jag är smidig som ett kassaskåp.. jag måste fan lära mig! haha..

/mallan

2012-04-12
 14:36:12

Matte C

plugga plugga plugga.
jag gillar matte! har ju läst halva c kursen en gång tidigare så än så länge är det saker jag kommer ihåg.. snart kommer väl bakslaget, ha ha..

/ mallan

2012-04-12
 09:44:28

GOD MORGON

Gog morgon med min smarriga frulle!!

/mallan

2012-04-11
 19:22:45

snyft tv

hello hjärtan!
alltså, jag är så sjukt trött på alla snyftprogram på tv. även program som inte alls är sånna ska dom skjuta in nå snyftande i, det är så sjukt TRÖTTSAMT!

Det värsta programet, som slår alla med häst längder, är fuskbyggarna.. det är så jävla TÖNTIGT.. och jag klarar verkligen inte av Martin Timell.. visst kan jag förstå syftet med programet men allt detta snyftande? och det är så oerhört löjligt och överdrivet!!
fyfaaan va trött jag är på all snyfttv.. att folk tycker det är underhållande att kolla på? måste dom överdriva så och få med allt tillgjorda i alla jävla program? TRÖTTSAMT i mina ögon.

/mallan





2012-04-11
 15:11:29

Höjning

hej hjärtan!
va och tog blodtryck idag igen, jättebra sa hon att det va så imorgon blir det återigen en höjning.. känns riktigt bra! hon såg stora skilnader på mig och tyckte det lät som allt gick jättebra.. skönt!
Det känns riktigt skönt och jag känner mig mer avslappnad, jag behöver inte anstränga mig lika mycket för att gör allt vardagligt, jag har mer i ro ikroppen och känner mig lugnare,, svårt att förklara men det känns jättebra.

igår skrev jag första naturkunskap B provet,, hade pluggat en hel del så kändes faktiskt bra, ett G ska det vara iaf. =)

håller på å städar lite här nu. ska fortsätta med det. Här är en biuld på mitt fina påskbak ;D Hallon och citron cupcakes med vitchokladfrosting, Jordgubbscupcakes med vitchoklad cupcakes samt dom söta fågelbona, en mandelcupcake med choklad och jordnöts frosting och mandelmassefågelbon, fina va? =D

/mallan



2012-04-09
 13:00:03

lök

hej hjärtan!
dåligt uppdaterande i helgen, iknow.
har haft en jnättemysig helg med familjen, men jag har mått rätt dåligt.. väldigt mycket funderingar och stormar i min skalle och har kännt mig rätt nere, irriterad och grinig.. viljet jag ioförsig fortfarande gör.. trist.

men för övrigt har det varit en riktig familjehelg vilket jag gillar,, alldelles för mycket godis har jag ätit, kräks fan nu.. så jag la allt godis i en påse som jag gav till mamma och bad henne gömma till nästa helg, bra va? =)
jag vet ju inte hur man har godis hemma utan att äta upp det så kändes som den enda lösningewn. så det är skönt.

räknat lite på mina gymnasie poäng har jag gjort också och insett att jag nog är klar till sommarn (!) wtf? om det är så så känns det hur bra som helst. måste dubbelkolla men med mina uträkningar borde jag va det. eller så har jag 100 jävla poäng kvar, löjligt!

men men. får  skriva nå kul sen har noll lust nu.

/mallan
2012-04-04
 11:45:15

Kaffe

heyy,
dagens träning avklarad, skönt!
Idag står städ tvätt och plugg på schemat, yeeee.
fan jag dricker så sjukt mycket kaffe nu när jag är hemma o pluggar o så.. igår bryggde jag fan en hel kanna som jag drack själv, + 2 koppar i skolan och en kopp med mamma på kvällen.. hmm måste nog sluta med det där.

har ju glömt visa mina fina vårfynd från ikea när jag va där förra helgen,
jag älskar vårens färger, pastell o starkt såå mysigt.

mysigt, har galen tränignsvärk i både mage rygg och ben idag. härligt värre!

/mallan


2012-04-03
 12:16:19

jävla bra

Hey hjärtan!
¨FYFAN va duktig jag känner mig, gick upp kvart över fem o hämtade lise vid 6 o drog till gymmet, riktigt jävla impad av mig själv!

duktig tjej.

ikväll ska det labbas. hmm

/mallan

2012-04-03
 08:04:27

06:00

2012-04-02
 13:17:51

blodtryck

dåligt skrivande igår, sorry!
ligger i soffan o ska börja plugga, dricker kaffe o har det bra!
Va hos dorren imorse, blodtrycket va bra så imorgon ska jag dubbla dosen, känns bra. myrkrypnignarna o ångesten är ju borta så det är helt okey, det jag känenr är ju att jag blir helt sänkt fram emot kvällen när medicinen börjar gå ut, tydligen rä det så innan man kommer upp i rätt dos. helt okey, man somnar ju bra, haha. veckan efter ska jag ta blodtrycket igen och om det stämmer höja dosen til 3 dubbla. hon trodde att jag skulle hamna antingen på 3 eller 4 tabletter, alltså 54 eller 72 mg. blir nog bra det där. känner ju redan förbättring så det är ju skönt!

drog till gymmet efter och körde en GT(-L). köörde ben o axlar med löken  och 30 minuter crosstrainer, hejdå 600 kalorier, ha ha ha.

sen skulle jag vidare till apoteket för o hämta ut mina nya recept men dom hade tydligen kaos i systement så köpte färska frallor och drog hem istället, bra byte? ha ha.

plugga va det ja.

later.

/mallan

2012-04-01
 00:52:32

hokus pokus alfons åberg

haha,, igår upptäckte jag förövrigt att olika alfons berättelser finns på spotify,, sånna minnen!
knäpp som jag är har jag haft på dom när jag ska sova,, eftersom jag alltid måste ha en film på i vanliga fall.. ha ha ha..

/mallan

2012-04-01
 00:48:00

Bättre

heyyy nerds.
Mychet bättre dag har rullat förbi, inga ångestattacker och inga krypningar i kroppen, skönt..

Fullspäckat schema har jag haft, va på gymmet kl 10 och körde body pump med mamsi, vidare till nacka forum för att hämta o kolla runt lite, mamma skulle köpa lite grejer så jag va sällskap, jag gillar nacka forum, det är ett riktigt bra centrum. mysigt och har alla affärer man vill ha o lite till, kul! dock va det aldelles för mycket folk idag så jaag fick bara panik av att va där, usch!
drog vidare till ikea för att mamma skulle handla lite grejer, är man på ikea så kan man ju inte låta bli o handla nåt, så jag fick med mig lite smått och gott också.. jag gillar att gå på ikea.. mys!
drog även förbi coop o handlade lite, så vi va inte hemma föns vid 4 säkert halv 5, lovar att jag va helt slut! 

jätte kul för efter sjukt många års jobb har pappa fått klart hela övervåningen på huset och idag flyttade vi upp tv och allt som skulle va i andra rummet där uppe.,. så ahr vi invigt nya soffan och kollat på film ikväll.. jättemysigt =) 

fan jag har fått så jävla ont i mitt lår, det liksom äömmar i skinnet. läkarn sa att man kunde få så första veckan  med täcket eftersom jag valde ett så pass tungt, så jag antar att det är därför... jag sovar ju alltid påvänstra sidan så det är högra låret som är ömmt,, inge vidare mysigt! 
illamåendet har gett med sig lite idag också, jag har kunnat äta utan att känna att jag måste spy,, skönt!

nej förfan nu är jag trött, har somnat till två gåner ikväll redan, så ska bli så skönt att äntligen lägga sig ordentligt.

puss så länge

/mallan