2008-02-27
 20:23:49

hoj boj

vad ska jag skriva i min tråkiga blogg idag då, kan inte fatta vem som egentligen läser det här värdelösa snacket, haha! skönt för mig är det att skriva av mig ibland iaf!
Idag vaknade jag och städade mitt rum och bäddade min säng med nya lakan, så nu är det sådär att man längtar efter att bädda ner sig i sängen!
beställde sen domdär kläderna jag inte kunde hålla mig ifrån, alltså, den rutiga tjocktröjan från Etnies, kjolen och linnet från Atticus, och så conversen då.. haha, kanske onödiga köp men jag kunde inte låta bli,, det hela gick på 1077, BILLIGT! då är det ju en tjocktröja och ett par skor med, tjock tröjan skulle ensam kostat 900, men nu va det ju 40% rabatt, yey! :D
så ja, 1077 tycker jag var ett bra köp istället för 1800 som det skulle gått på utan 4+% rean, haha, så va det ju rea på skorna, linnet och kjolen innan också, så ja, det är ju abra att passa på :D :D :D
nöjd, hoppas jag blir liak nöjd när kläderna kommer!

var och fikade hos kusseMel idag också, trevligt trevligt, satt och asgarvade åt allt och ALLA hahaha, alltis lika roligt!

förövrigt hoppas jag ÄVEN att fjällen-helgen blir av. hoppas hoppas hoooooppas, skulel vara sjukt kul och jag är jättesupoeprsugen, yey yey! vad mer ska jag säga, tack för mig, ännu en oerhört intressant uppdaatering i min oerhört intressanta blogg ;) haha
2008-02-26
 23:19:23

tjänna mannen

jag vil lshoppa, va så länge sen jag gick ut på stan och bara, letade efter allt och ingenting!
kolalt massa på internet nu och hittat en hel del snygga grejer på "jukyard.se"'s rea.. Carro frågade mig idag om jag vill hänga på till fjällen över en helg, vore så sjukt roligt :) har ju velat åka till fjällen hela "vintern" men inte kommit iväg, så ja, hoppas verkligen det blir av! :D :D 

ska redogöra lite för vad för snyggheter jag hittat i mitt sökande..
                                            
                                                              


vad tycks? haha, lite konstigt jag vet, men jag ÄLSKAR den brunrutiga tjocktröjan, det halvrandiga linnet och kjolen, och skorna, dom kommer jag nog beställa, jobbiga är bara att jag måste göra det innan fredag för då tar rean slut, haha!  hittade också ett par skitsnygga byxor fall det nu blir något fjällen, som sagt 40% rea på allt,, så det blir ju billigt,  ska nog ta och beställa en massa skit imorgon, mohahaha. iaf tjocktröjan, byxorna,, och kjolen vill jag ju verligen ha, och linnet, hahahaha. vi får se vi får se!


trevligt med lite bilder i min tråkiga enformiga blogg, man kanske ska fortsätta med lite sånt kul, hihi



lök lök.

Malin

2008-02-25
 21:45:13

loook

hjälp!
fick precis ett mail om att Jimmy eat world kommer spela på hultsfred, även SP och  Neverstore, och linkin park som va mina favoriter när jag gick i kanske, 7an? hahaha. det var också en massa andra bra band, UHUHUH, jag vill itne missa det :S men jag vill inte åka  till hutsfred efter hur det avr förra året, va faktiskt inte specieltl kul, med tanke åp hur mycket småttingar det avr där då, vil jag inte ens tänka på hur många det komemr vara i år. med tanke på sp, hahahaha!!  men det va liksom inget drag förra året, inte alls på samam sätt som året innan. .. lite tråkigt faktiskt..
nej men va många bra band som JAG vill se, vad ska jag gööööra. lök lök.


hade svulldag med lise igår, vi åt på Pizzahut, mums mums, o kollade på film. idag fortsatte vi i samam spår, men sne åpkte jag o lillebror in till stan för att uträtta hans present han fick av mig. vilket var bio, mat och en liten shoppingsväng. vi köpte kebab (haha, i kungshallarna, MUMS) sen fick han en snygg tshirt, och vi kollade på national treasure 2. helt ok, en jättemysig kväll med borrsan iaf :D


nu ska jag nog lägga mig, är sjukt trött.


2008-02-23
 19:17:03

igår.

igår va det då fest hos carro, som började bra :) men slutade i kaos. finns så jävla mycket idioter i denan värld.. hoppas verkligen över allt annat att det löser sig med idn lägenhet barbro.. det gör jag verkligen!

jobabde idag 12 - 18, gick fort o va kul ijul.  eller nåt sånt, nu är jag iaf äntligne hemma!


igår när jag låg hemma hos carro börjadej ag tänka, jag hade somnat och vaknat igen mittt i natten. och en viss person hade dykt upp i mina drömmar, igen.. detr börjar nästan bli en vana. det är lite läskigt, jag vill inte drömma om den här människan, varför gör jag det, och varför finns han i mina tankar så ofta, och ännu värre, varför blir jag generad när jag ser personen, och nästan.. jag vet inte vad..  jag blir nästan lite rädd för mig själv. och känner mig som om jag är 13 igen.. hahaha. så här kan det ju inte va. usch fyfan hej . och nu skämms jag för att jag skriver om det här.  för det här är faktiskt riktigt skämmigt.


En förvirrad malin
2008-02-21
 22:57:41

stekt ägg

hade precis ett videosamtal med CG. hihihi. det va mysigt, länge sen man hörde hennes ljuva stämma,, vi bestämde oss för att höras ofta och försöka fixa en "fast tid" varje vecka som vi har ett videosamtal, :) det kändes bra.  saknar henne hela tiden men  allt blir ju så svårt med tidsskilnaden o så.. men hoppas det blir bättre nu :)
kom just på att jag glömde kolla på dendär månförmörkelsen elelr va det nu va inatt. tråkigt, kanske var fint. någon som såg den?
var en ganska lång dag på jobbet idag, 6 timamr kassa, har blivit så bortskämd av att vara ute på golvet nu, detä r ju så mycket skönare att få variation, men men.. tiden går ju så mycket fortare också..
vi får väl se. imorgon är det iaf golv&kassa vilket jag gillar bäst, hatar att bara göra det ena.. och steffi jobbar samam tid som mig imorgon, på samam ställa, hihi, jättebra ju :D
blev tydligne partyparty imorgon iaf, va roligt :)
ska sussa.


Pussipuss
2008-02-21
 12:35:50

:)

helloooooooooo
precis tagit migen duuusch, man känner sig alltid så pigg o fräsch efter.yey
börjar jobba 2 idag så å fick lite sovmorgon vilket var efterlängtat :) och idag känner jag mig imycket bättre i halsen, wihooo.   jätteskönt, förmodligen för alla vitaminer jag proppat i mig dnehär veckan, hahaha!
men men! idag känenr jag mig fräshare eftersom jag även solade igår, haha. så lite bra va det nog :) annars annars-
hade inge jobbiga drömmar idag, vilket var jötteskööönt. hihi
men men idag så kanske...


pusspuss
2008-02-20
 21:40:04

yeee

lokpok
här sitter jag som vanligt, hade världens underligaste dröm inatt, eller, den va jobbig, igen.  hade en liknande här omdagen, blir så fullständigt nere när jag vaknar, och tänker att allt hände igår, när det i verkligheten va 6 mån sen.. jaja, vad ska man säga, grattis?
svårt att komma upp imorse så blev 10 min sen till jobbet vilket var lökigt, men nog ingen fara.
dagen flöt på relativt fort, ganska så bra dag med fint väder, åkte och solade efter (dum som jag är, fortf sjuk) och märkte direkt efter hur jag fått något feber liknande, så nu är jag väl nere på noll igen. usch. har legat hemma och lökat hela eftermiddagen/kvällen, och imrgon börjar jag inte förns 2, så får jag vila alite :) 
nu har min hårbotten blivit sådär supertorr igen, inte roligt,, måste nog köpa mitt cpdyra shampoo o balsam som jag köpte hos frissan sist, eller ja, det har jag ju inte råd med just nu,, men nästa lön,  hatar när det blir såhär!
nu ska jag gå ota mina vitaminer så jag blir frisk nångång :D

lökman lökman
 
2008-02-19
 21:06:36

lök lök

man har ju inte skrivit något ordentligt idag, så får väl göra det nu, jobabr 6.30 - 15 idag, hårt med min förkylning om man säger så, men det rullade på, det jobbiga är väl att jag jobabr samma tid även imrogon, hoppas jag är piggare när jg vaknar imorgon.  i så fall ska jag nog ta en tripp förbi solariet efter jobbet, känser mig så blek, skulel vaara härlig att få känna sig lite bruanre efter att ha kolalt på alla bulgarien bilder, haha!

men men men.


kul i jul!

party på fredag.
2008-02-19
 16:22:20

ain't no sunshine when she is gone




alltid lika underbar i alla lägen..
2008-02-17
 19:50:16

your love is a lie

har kollat igenom en massa gamla bilder igår och idag, vilket alltid är roligt. laggt upp en del nya på nylleboken, haha! kika in dom vettja!
när jag kollar på dom känenr jag mig som en elefant, jag ivll känna mig sådär smal, snygg o fräsch igen!  visst, jag håller på och komma igång med träningen,, men jag vill känna mig så NU, skriver jag och petar i mig en till godis, HAHA.. det är ganska värdelöst. men men-. förot har det alltid räckt med att börja träna o sluta ät snask på vardgar, det är bara att hoppas på att det gör det nu med!
förövrigt har jag tänkt en del, ang mina psychopills, innan jag började med dom var jag så osäker, blyg och jag vet inte, lost helt enkelt. nu, när jag tänkertillbaka på tiden jag har ätit dom, känns det som om jag blivit så himla annorlunda, men jag vet inte, är det bara jag som,, inte känner mig lika förvirrad längre?
jag har börjat trappat ner och äter knappt alls längre, men nu har jag börjat funderat så mycket, jag känner mig verkligen så annorlunda, och det känns inte.. som jag?
visst, jag älskar att jag är så mycket pratgladare, och tar så mycket lättare på saker och ting, att jag kan prata med folk utan att tänka, att slippa bli generad bara för att någon kollar på mig, eller säger hej.  och ja, att jag pratar tillbaka.. det älskar jag, och att jag är så mycket gladare, mer uppåt,  men det kanske är bara sånt jag själv lägger märke till?
men det känns nästan, som mo jag tar för mycket plats nu  för tiden, det är ju inte jag, är det bara psychopillsen, eller är det jag som ahr förändrats? för att jag fått bättre självförtroende osv..  jag gillar det intie, för det är inte så jag är på riktigt, jag är ju blyg o försiktig, inte den som snackar på och ja, ni vet,, eller?


usch va jag känner mig ensam dessa dagar,,, saknar att bara ha någon att ligga och skratta med, elelr någon att krypa tätt intill om kvällarna, någon att mysa med, sova tillsammans med, att bara ha någon där. få känna lite pirripirri sådär lagom till våren.

jag känner för att gå en kvällsprommis.  och att det skav ara sommar, så man kan gå och ta ett kvällsdopp.


gud vad jag skriver meningslösa saker .


Lökman!

2008-02-17
 17:56:51

lö lö

idag fick jag äntligen(!) min efterlängtade pizza! yey.
va mumsimums, va i haninge med mamma, köpte lite nödvändigheter inför om jag nu flyttar in i patrics huus,  så det är ju bra iaf, hihi!
å börjat planera hur jag ska göra o så, ås nur är det ju bara till o hopaps på att dom får dendär lägenheten.. vore ju helt perfekt för mig:D

annars har det vart en gansak seg dg, kännt mig superförkyld. uggbugg. men men!
2008-02-17
 00:00:06

höhö

en lång dag idag, jobbade 11 - 19,, inget speciellt roligt som hände.. vad jag minns. har blivit sjukt förkyld så kände mig som målbrotts killen när jag pratade, haha!
åkte hem och åt en god middag, idas inflyttningsferre vart uppskjuten så hamnade hemma med familjen och kolalde melodifestivalen, elelr ja, jag och mamma.. haha!
fyfan, den där tävlingen kan ju näst intill läggas ner,  hur desperata är dom egentligen, kan ju inte vart många som velat vara med, eller vad är problemet, personerna kundej u knappt sjunga! tänker på den där ryska tjejen som kom sist, fyfan, det var ju sjukt pinsamt! och ola, fyfan! och så KEBABPIZZA, hahaha, tror jag garvar ihjäl mig, dags för att lägga ner meloodifestivalen?
men det skönaste var iaf att CAROLA inte gick vidare direkt, hoho, hennes min var oerhört rolig, folket börjar väl äntligen tröttna på hennes jävla skitmusik, och hennes jävla girighet. dags att lägga av, Carola?
och mina favosar gick iaf vidare, tvilligarne i röda kostymer, haha! hoppas  dom vinner hela tävlingen! det var nog det enda bidraget som var bra, haha- resten vaar ganska,,  så jättedåligt!
efter det kollade jag och mor min på "se upp för dårarna" va inte sådär jättebra, men helt ok att kolla på, gansak skönt med en lugnkväll eftersom jag är så förbanant förkyld. bättre att försöak bli frisk :D haha, så har dränkt mig i nässpray nu och lite sådär
mitt under filmen märker vi hur en bil (en skruttig gammal volvo såg det ut att va) håller på och sniglar och stannar utanför oss på våran lilal väg, den backar o kör fram och tillbaka flera gånger, haha, jag hatar såntdär o tycker det är jätte obehagligt (jag menar, bor man på dalarö där jag bor så åker det inte folk vid halv 12 på småvägarna, inte fram och tillbaka sådär iaf ;P) tillslut går mamma ut för att tända en lampa (haha) och bilen stananr och en, enligt mamma, väldigt berusad "man" (okänd ålder) går ut och frågar om någon JOHAN bor här, som har en vit volvo till salu. hahaha. herre gud, nejtack-- 
färgblind nästa, visst vi har EN volvo av tre bilar, och den är mörkgrön, nästa är röd och den andra gul, och dom två sistnämnda är inte volvo, hur fan kan amn få en mörkgrön bil till vit? och HUR ofta åker man och kollar på en bild halv 12 på natten. SKITFULL också, det var ju inte denna väldigt berusade man som körde, men ändå. vojne vojne. tack och adjö, nu ska jag väl försöka sova, hoppas att min lilla guling står kvar där imrogon när jag vaknar ;) hahaha.


men men. ahr man inget bättre för sig så!

dags för mig att se en film at somna till. imorgon är jag LEDIG får se vav det blir då

pussfliuss
2008-02-16
 00:13:37

-

blandade känslor.

är så sjukt arg blandat med besvikelse. vojne vojne, vet inte vart jag ska vända mig riktigt! bra att barrman är där och förstår lite iaf.. danke till dig baaarbro!

idag åkte jag iaf in och köpte mitt PS2 med singstar och typ, 23 andra spel, haha! lite roligt. singstar är iaf sjukt roligt, dom andra spelen ska jag nog sälja bara för att bli av med om, lär ju inte spela dom direkt, ochc man aksnek kan få nåt för dom iaf, haha!
jobbade 15 - 2215, inte så mycket kassa vilket var skönt, fick hjälpa till på frukten och lite på charken o så, kul med lite omväxling, annars va det inte s mycket mer kul som hände på jobbet.
när jag kom hem hade la familja bunkrat upp sig framför singstar med vin och grejer, så det var ett fint välkomnande ;) haha, roligt roligt. och framförallt, väldigt vackert, haha!

jag tror jag håller på å bli sjuk, vaknade upp i förrgår o hade blivit förkyld, ont i halsen o helt täppt i näsan osv. vilket har fortsatt , men idag har jag fått något konstigt, det hettar till i mitt ansikte ibland, precis som om jag har brännt mig efter att ha solat elelr något, jätte konstigt :S hopas inte att dte blir värre.
imrogon blir det jobb 11 - 19 . kul i jul.  = pengar pengar!  vilket jag alltid behöve,r haha!

lökman lökman
2008-02-14
 23:36:51

hjärtedag

så va hjärtedagen slut. utan något speciellt, haha!
jag vaknade upp och har blivit jätteförkyld och har ont i halsen, usch usch, hhoppas de blir bättre imrogon.
jobbet var roligt, vi delade ut rosor till alla kunder och det var så roligt att se hur folk reagerade, särskiltl när folk blev sådär jätteglada :) det är så kul att kunan göra någon glad sådär :) då blir man själv lite extra glad, och så vissa puckon som ser lika sura ut iaf,,  vojne vojne

Imorgon får jag lön, så ska åka in till stan och köpa PS2 med singstar och en massa tillbehör, kul i jul :D

pöss pöss 
2008-02-14
 09:16:08

tillfälligt

0707233167 - tillfälligt nr.
nu ska jag dricka min MUMSIGA morot & pumpa shot, muuuums. :P

glad alla<3dag.
(besvikelse)

2008-02-14
 01:15:20

minnen

har suttit och läst igenom mitt bloggande..usch, känner mig så sjukt,, nere.
saknar honom så oerhört mycket, jag fattar inte hur det går till, att läsa om saker oting, gud vad jag saknar det, oss. det ahr fan gått ett halvår nu, men fortfarande.. gör det så ont att tänka tillbaka. saknar det något sjukt. eller den tiden, just hur det var, vad vi gjorde, allt det där. usch fyfan hej.  hur kan man sakna någon som gjort en så illa - så långt efteråt.    
      
varför försvinner inte dessa plågande minnen, dom har legat och gnagt så länge,

2008-02-14
 00:39:45

Simple Plan

jaha, nu har jag äntligen fått ner SP's  nya album. .  lyssnar på första låten nu, ja, efter "when im gone" då, blandade känslor. det är så olikt från hur det börjar låta, är det bara jag, eller... är det jag som helt enkelt har förändrats,, sorgligt nog är det väl så.. visst, jag har inte lyssnat på SP dom senaste åren, nästan ingenting.. men jag vet inte,, blandade känslor helt enkelt. Man börjar nog bli för gammal för det här. men tiden dom hade i mitt liv kommer alltid ha en plats någonstansn i mitt hjärta. haha, 
men. låten, "your love is a lie" gillar jag faktiskt, dom spelade den på dendär lilal spelningen jag vann biljetter till, den är faktiskt bra. gillade den redan då. och sara nu kom dendär delen "do you think about me when he fucks you" och dom hade faktiskt tagit bort fuck, hahahaha. fjolligt värre, men det va väl bäst så eftersom musiken är riktad mot,, till största del småttingar. haha hur som, den är bra :)

 nu när jag kommit längre, mycket låter sig likt, lika dant nästan, lite tårkigt..
nej men faktiskt, jag gillar den, men inte på samma sätt, men, ja, den är söt, den är, minnen :)

Alla <3 dag idag.
förvånad över att inte hört av min bästa vän, men antar att det är sånt man får vänja sig vid? :)
hur som, glad alla hjärtans dag på er alla där ute. speciellt dig camilla, jag hoppas du har det bra. 
saknar dig när jag sitter och lyssnar på det här aalbumet. :) 


för mig blir det jobb och minnen idag.


<3
2008-02-13
 23:20:34

hej hej, hemskt mycket hej

idag vaknade jag och kände hur solen sken in genom fönstret, vilket fick mig på bra humör. 
senare, när jag åkte in till stan för arbetsintervjun, tog jag med en massa gala skivor till bilen ,för att lyssna.
sen första var en skiva jag och en gammal vän vid namn jenny, brukade lyssna på, som vi hade döpt till "kärleks depp" jag lyssnade på den idag, och satt och garvade åt alla gamla minnen som kom upp, och låtarna, som egentligen var ganska glada. haha. det var roligt.
sen böt jag tillen Millencolin skiva som låg och skräpade, "kingwood" tror det är deras  "senaste" elelr sista? haha det var så typiskt, jag kommer ihåg första gången jag hörde skivan, och vädret va precis detsamma ute, en såndär riktigt stark vårsol som det avr idag. det var jag och CG som skulel gå på Millencolins skivsignering, och ja, en massa gamla minnen flög upp. det var den våren jag började umgås med killen vid namn KP, vilket känsn som evigheter sen. haha. minnen minnen. hur som, är"kingwood" en utmärkt vvår skiva, fick mig att börja känna en massa vårkänslor osv, för det är ävl vår nu? även fast det bara är februari.. idag kändes iaf som en typiskt vårdag.

så idag har man varit ute och vimlat i kungenskurva i 45 min, utan att hitta rätt, jag gav upp efter att försökt ringa sector alarm cirka 10 ggr utan att komam fram. jag tar det som ett tecken.det där jobbet va nog inte menat för mig, haha!!

när jag kom hem lagade jag mat - ostfylldkötrfärslimpa (taco&vitlökskryddad) med potatis och sås, mums mums! men men. nu ska jag väl glo på en iflm eller så. pusspuss
2008-02-12
 22:17:10

hoj hoj

varit ledig idag, väldigt väldigt slappt.
bokade om intervjun till imorgon vilket var väldigt bra, så imrogon halv 4 så gäller det istället, önska mig lycka till :P
idag kolladej ag lite filmer o städade o fixade, hämtade min bil och var och tränade! duktiga jag, mitt nya liv, haha!
inte så mycket mer att skriva, mina inlägg har blivit så täta nu, haha! kollar och sökt några jobb har jag gjort också,  så är väl bara att  hoppas,
jobbar tor - lör, bra för mig lite extra peng peng, så blir det fultl shå i helgen, yey yey!
nu ska jag väl lägga mig snart, suss suss.
2008-02-11
 22:06:45

yey yey

haha, spännande, ett okänt nr ringde mig ikväll, när jag svarade va det en kille ifrån "sector alarm" eller något liknanade som vilel att jag ska komma på arbetsintervju imorgon, haha! snacka slappt, jag ahr inte ens sökt något, klart man tackar och tar emot, man kan ju iaf lyssna vad det är för tjänst och vad dom har att erbjuda, någon slags säljar tjänst men jag fatatr inte vad.. ingen telefon försäljning kiaf, då hadej ag sagt hejdå direkt. hahaha. vi får väl se vad det är. är ju värt ett försök, och det lät bra det han sa iaf :) vi får väl se! är värt en chans!
men känns ganska sjukt att bli uppringd utan att ha sökt, men men! vad kan man säga, kulijul!

hha önska mig lycka itll imorgon då

puss puss
2008-02-10
 23:52:49

vojne vojne.

haha, helgen har varit jätterolig! :)
i fredags hade man svullodag med lise och två filmer, 28 veckor senare och någon annan som jag inte minns va den hette, ingen va speciellt bra, så det va r väl lika dant som vanligt. hahahah! hon sussade här så gick vi upp tidigt på lördagen för att träna!! och jag höll på och dö! åkte sen hem o sov ,
o vi möttes sedan upp på kvällen hos ida för att föra och käka middag! :) = PIZZA, haha! men det va trevligt, vi drog sen till stan och efter mycket om&men hamnade vi på Café opera, yeeeey. :P men det va faktiskt sjukt roligt, en väldans blandning av folk men världensdrag, sjukt kul faktiskt :)
redan där på kvällen kände jag hur träningsvärken började komma, oj oj.
vid 3 drog vi till donken, dock bara jag & lise, där vi fastnade väldigt länge då en väldigt skum kille kom och satte sig vid oss, och vi satt och drev med honom och garvade något sjukt mycket, haha! men det var roligt, han försökte sen få oss att sova hos honom,, hmmm,,han va snäll o trevlig o försöket nog bara vara snäll, men vi tackade nej då vi träffade Fredrika m. vänner och tog en taxi hem tillsammans med dom! det va nog ett bra val, haha!
så lise sussade här igen, och vi vaknade väl runt 1 idag och återigen en svullodag, MEN jag har knappt kunant gå, har sån otrolig träningsvärk i vaderna, fyfan!

lyckad helg, tack så mycket tjejer! ;P


imorgon fyller lillebror år, och jag jobabr 6.30 - 15.
min fantasi tog slut så jag har gjort ett eget kort till lillebror, så vi ska till stan någon dag på en liten shoppingrunda då han får välja nåt han vill ha själv, sså ska jag bjuda på lunch och bio :D
blir ngo mys.


lök lök
2008-02-09
 11:55:29

träning + utgång

idag var jag och tränade, första gången på väldigt, väldig länge :P sist jag minns attj ag gjorde något va i somras då jag av ute och sprag + simmade. efter det = ingenting, så nu är det dags igen- var asjukt jobbigt men jag klarade av det utan att dö, haha :) så det är en början. ikväll blir det utgång, vart är inte bestämt än :D
igår va det slappkväll med lise, hyrde två udda filmer, godis o massa svull. haha :D men lika trevligt som vanligt

nu ska jag försöka vila lite för ikvälll :D

lök lök
2008-02-05
 23:14:45

träning

gud vad jag känenr mig otränad och äcklig just nu. har lite ångest, gym & simmhall i haninge eller kort för olika pass här ute på dalarö. det sistnämda är ju mycket billigare och enklare att ta sig till, men gym är bättre med tanke på att det är när det passar en själv.  men tror ändå det blir det sistnämnda, ska fan ta mig i kragen nu, ahr aldrig kännt mig såhär äcklig och otränad. nu är det dags!
för Jeansdietebn börjar ju rulla nu, jag känner mig sjukt motiverad, även fast det porecis varit helg och jag tilllåtit mig själv att äta lite onyttigt, men det funkar inte  att vara nyttig hela veckorna för mig, jag måste få ha helgerna, sen att det inte bhöbver vara mängder med onyttigheter, men nåt, annars går det inte, det blir så sjukt tråkigt också!
jobbade igår men idag har jag varit ledig, skönt skönt! städat mitt rum lite, och kollat typ 5 filmer, kunde verkligen inte sova inatt. låg vaken och kolalde film efter film och somnade i en halvtimme, vaknade igen. osv. sov väl sammanlagt kanske två timamr, jippie!
o så vaknade jag i såhär mardrömspanik, kan inte somna om men inbillar mig samtidigt att det är en massa läskiga saker i mitt rum osv.. hahaah. barnsliga jag ;P men jag är vekrligen sjukt mörkrädd IBLAND, och jag hatar det!
kanske blir utgång på lördag, kulijul :D jag kanske ska köra?eftersom jag inte är någon vidare rikis just nu, men vi får se. haha!
och så fyller lilelbror år i nästa vecka, avd ska man ge honom, jag ahr ingen aning :S
jaja.

Malin
2008-02-04
 00:25:01

"HEJ! vi kommer ifrån PUNKT.SE"

Haaahaaa. igår slutade roligt, jobabde först fårn 6 - 16, åkte sen hem och somnade som en,, jag vet inte. senare hörde carro av sig och vilel gå ut, så det blev en liten impuls-utgång. haha,. - > sjukt roligt. så efter en massa segande från min sida begav jag mig iaf till carro,, svinhalt på vägen så fick köra som en snigel, skulel tanka o greja också så tog ännu längre tid.
väl hos carro pimplade vi lite vin och pratade, sen beslutade vi oss för barzali bar, eller Candy :P och åkte in.. vi kom också fram till att vi skulel hitta på något roligt, tävla i något eller sådär.. vi kom tillslut på att vi skulel gå fram till folk och säga "Hej, vi är ifrån tidningen PUNKT.SE och tänkte fråga om ni vill vara med på bild, vi fotar för spalten Stockholms krogliv" eller nåt liknande, vilket blev sjukt rolig,t vi började redan på Tbanan och gick fram till ett ägng ungdomar, som var lite skeptiska, men vi fick iaf ta en bild, (men dom gick nog inte på det, där stog vi med en liten digitalkamera liksom) hahahaha.
väl utanför Barzeli träffade Carro på sin vän jocke, som släppte in oss gratis!! :D hahaha, as bra, vi kom ju in ganska sent så hade känts ganska surt att få betala för domdär ca två timamrna, haha. så vi kom in och det var faktiskt drag och mycket folk! :D dom senaste gångerna jag avrit där så har det varit heldött, men denna gång va det faktiskt mycket bra!!
så vi körde våran punkt.se grej, och alla vart helt til lsig som vi frågade "ooj, kommer det gär komam med i tidningen??" och "vänta jag måste bara fixa till hååret lite, och läpparna!" och där stog vi och försökte hålla oss för skratt, och mitt i allt dog carros kamera.. hahaha- så vi fick lägga ner vårat projekt, men det gav många goda skratt!
vi körde några snygga danser på dansgolvet och carro försökte ragga upp några kilalr som visade sig vara finnar, hahahahahaha!! vojne vojne.  vi fortsatte shejka lite och dricka lite, haha, kvällen slutade hemma hos carro efter en massa donkenmat, uggebugge..
idag sov man fram till, jag vet inte vad. halva dagen iaf..  och inte var man ensam.. men det var nästan varning för ganaga av mig armen och sjunka genom golvet. hahaahahha.
haha, jag och carro gick iaf till kvällen ner och köpte Pizza/lasagne. MUMS. var sjukt gott, och så visade carro mig en massa vackra inspelningar från när hon va liten, bla när Carro, Camilla mfl var Spice Girls. HAHAHA, och ett vackert luciatåg, och brödernafluff. hahahahahaha!! jag skrattade så jag grät var en mycket lyckad kväll med många goda skratt! :D
nästa gång ska vi TÄVLA Carro, i "punkt.se"




image27



. tillslut fick vi "punkt.se fotografer" posa lite också, HAHA
Tack för en lyckadhelg barrman!
2008-02-02
 00:23:17

fram & tillbaka

ja, jag vet. idag, efter en del mailväxling med tjejen jag fått hjälp osv av inför aupair grejen har jag gått tillbaka til latt jag kanske ska åka. vi får se vad som händer, jag får inte tillbaka pengarna jag betalat, så jag täknte att jag lika gärna kan gå vidare med det och se vad som händer, om jag sen inte hittar någon familj jag vill ha elelr något linanade får jag tillbaka mina pengar, så än så länge är det inteh elt äskert. efter att ha pratat medh enne känns det fortfarande som om jag vill åka, men jag är så rädd för att hamna i ett helvete jag inte kan ta mig i från och att vara helt ensam och liten,, ja ni vet.. men iv får se.. kanske hittar jag en värdefamilj som är perfekt? elelr så gör jag det inte och stannar hemma, vi får helt nekelt avvakta och se!

förövrigt har jag jobbat 15 - 22.15 idag, ganska lugnt och tråkigt, en hel del udda kunder dock :S  men men, detä r ganska kul ändå. det är så lustigt när man kommer till jobbet, tillexempel idag, jag skulel jobbat itll 21 egentligen, så säger dom att man ska jobba till 22, och eftersom man sitter själv i kassan sista timmen så har man inget val, jag menar, shysst att dom frågar iaf? tänk om jag ahde haft något dödsviktigt inplanerat? så län ge dom frågar så är det ju okey, men att bara räkna med det,, tycker det är ganska fult, DESSUTOM börjara jag kl 6 imorgon, det betyder att jag är ledig 7 tim o 45 min innan jag börjar jobba igen = bryter mot lagen. men men, jag är glad att jag får jobba :P dumt nog - hahaha
Jobbar 6 - 16 imorgon, mördar pass. sjukt itdigt att börja 6, hoppas det är b ra ob då? jag har ingen aning, men iaf . kulijul.

på söndag ska jag äta på min favvoresturang - Kamarina (grekiskt, MUMS) med familjen. ska bli mys, och troligtvis gå på bio efter. helmys :) länge sen vi gjorde något hela familjen sådär, vilket jag verkligen gillar :D

nu ska jag nog sova så jag orkar upp imrogon.

pusspuss