2011-02-20
 21:54:18

OH YES!

nya tag för fan, det är bara att rycka upp sig!
allt har flytit på väldigt bra den senaste veckan och det känns som jag fått mycket gjort! Nya tag!!
orkar inte gå runt o va deppig o miserabel, vet inte om jag har vart det men jag har varit,, någon annan stans.
nu är det nya tag! jag känner mig faktiskt peppad och motiverad,, en kurs jag trodde jag va utslängd ur har jag snart klarat av inom loppet av några dagar, lättnad? JA! tack mamma och P.
Min diet har gått bra, diet o diet, mitt nyttiga ätande,, haha!  idag var jag ute på en skidtur med mamma,, det va bara allmänt... uppfriskande! (och jobbigt, malin genomsvettig hebing)
så sånna blir det fler av den här veckan!
jobb 5 - 14 mån-fre sen är det helg, och det blir det packning för min del, yes, för den 2a åker jag ju till THAILAND i tre veckor! lucky me, yes!

har varit på jakt efter en ryggsäck ett tag men känner mig aldelles för snål (och fattig) för att köpa en för 2 tusen spänn.. så vandrar man in på ÖB för att köpa lite annat skit och gissa vad, en 75 liters rygga för 2 HUNDRA kronor istället.. säkert inte i närheten till samma kvalité som dom dyra men vadfan, hur dålig kan den vara? eller snarare, den får vara hur dålig som helst för TVÅ HUNDRA KRONOR! oh yes! min prisklass, haha! Jag menar en 3 veckors resa borde den ju hålla iaf.. annars får man väl köpa en annan där nere! haha..

nu måstej ag fan slagga för att orka upp imorgonbitti.. men på kärt återseende mina vänner!

xx
malle