2010-03-31
 16:20:45

Det fanns en tid då..

fyfan va sämst jag sov inatt.. låg först och kollade åp filmen Valentines Day, aww, riktigsötfilm. perfekt. haha,, klockan va väl kanske halv 2 när den va slut,, då sov jag några timmar och vaknade och kollade på favvo serierna 90210 och Melrose Place, tönt, iknow, haha! nej sovit riktigt sämst!
MEN! Jag ahr faktiskt pluggat riktigt bra diag, snart klar med bokrecensionen på Unarrange Marriage i engelskan, duktigt eller?

Camilla och jag ska gå på bio imorgon, shutter island, hihi! blir nogmysis, äta middag o lite så, gulledejt.. vi får hålla varandra i handen eftersom ingen annan ställt upp på å göra det, haha!! =D naaah jag gilalr o hålla äggis i handen på skräckfilmer haha!!


Jag vill seeeeeee! längta längta..

xx
/malle




2010-03-30
 21:52:11

Glass i stora lass

Muuums muuuums muuuuums!
I lördags bestämde jag mig för att testa B&J nya glass.. med jordnötssmör..
Årets första glass, och fyfan vad god den va! hjälpte skitbra mot min bakishet och kvicknade till lite till&med.
Igår fick jag ryck efter tandläkarbesöket och köpte en till, ha ha ha, tjockis nästa?
men muuuums!
27:- dock.. rena rånet? mjaaaa, men det är den fan värd, Fyfan vad gott helt enkelt.

xxx
/malle





2010-03-30
 21:11:21

vad gör man när man inte har alla hästar hemma.

Ha ha ha helgen är en enda röra, jag är glad för det lilla jag minns! hahaha.
Jag var i princip full hela helgen, how niiiice, right?
Jag vågade inte kolla på mitt konto förns igårkväll, ingen rolig överraskning kan jag lova.. I fredags åkte jag direkt till Camilla efter jobbet. kollade lite på tv och fixade oss sen i ordning för kvällens bravader.. drog till Carro för hennes avskeds middag&utgång! Sjukt rolig kväll men jag blev full som en kastrull,  och har väl lite minnesluckor här och där, som det kan gå? men men, kulkväll men komemr sakna partypricken carro jättemycket, kom hem snart!!

på lördagsmorgonen vaknade jag upp och läste helgens roligaste grej.. Jag skrev, på tunnelbanan till camilla "vad hände igår?" som status på fb. när jag kom fram till camilla  hade några frågat vad jag gjorde ha ha osv.. Lise kom fram till lösningen:
Lise H..: "tror att någon annan måste berätta det för henne....HAHHAHAHAHHAHA,
jag kan berätta: först så nockade du vakten inne på gröna jägaren, mitt i allt tappa du skon så du fick gå en bit innan du träffade på en uteliggare, som du rånade på cigg och skor. tog även hans explorer och hällde ut den frammför ghonom med ett hånskratt. efter det blev det efterfest. som ägde rum på bussen, du sjöng calcutta i microfonen så mycket att du skulle bli utsparkad från bussen, men istället gjorde du en asskick på chaffisen + att du snodde hans snygga busströja. sen körde du rally och dumpade av alla människor i bussen på dalarö, och åkte hem och sov, så nu har du en hel buss som står på tomten yipppie hahha, du har även tappat bort:
legget (alltså benet), halva peruken samt ditt medlemskort på donken. ses sen pösss"

åh jävlar vilken fantasi, hahaha, jag garvade så jag grät, fortfarande packad som jag var. ha ha ha..
efter en slappdag hos camilla kändne jag mig tillslut körvänlig och flyttade in hos näste person; Lise. vi fixade oss och sen kom Sara och vi käkade en mumsig middag.. sen kom även sara och vi körde igång ordentligt, , jag blev återigen ordentligt full och slog fel pinkod på mobilen 3 gånger så den blev låst, GRATTIS. jag har haft samam pinkod sen jag gick i 5:an.. det säger ävl ungefär hur packad man v ar, ha ha ha.
Vi drog till ollan lite tidigare än vanligt, med taxi,,. det spöregnade ju så vad ska man säga? Sara vart nekad i dörren för hon va för full, hahaha, är det verkligen möjligt.. Lise kom in 10 min tidigare med ca en ögonfrans efter allt för många tårar.. hahaha allt för fulla va vi.. men vad gör man?
vilken jävla helg, låg död hela söndagen och måndagen,, FYFAN.
nu börjar partysuget komma gående..nu har jag påsklooov, och verkar inte behöva jobba nåt helelr, YEHA! =D

rösta på mitt bidrag nu, jag vill vinna, ha ha ha!

xx
/malle



Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

2010-03-23
 19:24:34

Lampan lyser men ingen jävel är hemma

godkväll vänner och alla där till.

Jag sitter och väntar på halv 8 hos mig. mitt favo program.. haha. det är så bra
idag har jag varit i skolan, hade matte och vi började med PQ-formeln, en favorit som jag mins från gymnasiet. tur att man kommer ihåg lite utav det iaf, ha ha! den ser så komplicerad ut och man känenr sig så oerhört duktig när man räknar den utan problem, därför har den varit en favorit som jag längtat e fter sen jag började efter nyår, haha!
sen va det engelska vilket gick bra. när jag kom till bilen upptäckte jag att jag fått p-böter, IDIOTER! tänk om jag får en böter för fortkörningen också, då dör jaaaaag.. fan fan fan jag måste börja uppföra mig i trafiken hahaha..

Jag håller på att laga mat, helstekt kyckling och ris, mums mums. igår blev det fetaostfyllda köttfärsbiffar med potatis och het tomat sås, jag kanske ska satsa på att bli kock, hahaham eller inte

2 raka dagen för träning idag iaf.. det känsn bra att komma iång igen efter att vart sjukt och allt. nu satsar jag hårt och försöka äta lite bättre där till.. det känns som om det går bättre iaf. haha! inte en massa godis i veckorna som jag brukar va bra på att äta haha!

Sitter och kollar på nyheterna,, svenskar äter tydligen mest godis i världen, HAHA, jag höjer nog det snittet rätt bra, fan vilken äkta godisjävlagris jag är. det är dags o vänja sig av med den skiten, eller hur?


Jag blir så happy & taggad när jag hör den här låten! =D

xx
/malle



2010-03-22
 22:28:22

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

återkomsten är nära, i alla fall för nu.
haha, mitt liv har varit så oerhört tråkigt den senaste tiden så det har inte ens varit värt att nämna.Jag har pluggat, pluggat och pluggat, och när jag inte har pluggat har jag ju självklart jobbat. underbart, eller? plugga heltid och jobba nästan mer än heltid.

har inte hänt så mycket.. Jag och Lise ska åka på Bandit kryssning bokade vi förra veckan. WOHO, ska bli sjukt kul, hoppas verkligen på att det blir några bra band. har alltid velat åka men har aldrig varit rätt elelr funkat, men nu är det äntligen dags =D
blir nog sjukt kul hur som helst =D

I helgen va jag faktiskt ledig, fredagen spenderades med Camilla & Carro, jag har inte träffat någon utav dom på jättelänge så va riktigt mysigt o hänga med dom..
Lördagen va det party hos Sara som fyllde år. va riktigt kul även om jag blev lite väl glad i hatten ett tag o drack några glas vatten.  haha.
Jag och Lise bestämde oss för att gå rätt tidigt och siktade in oss på donken,, som tyvärr(!) va stängt. så vi tog en taxi till vegabaren och beställde kebab, och tog en taxi tillbaka till lise, käkade o somnade gott haha! vilka puckon man är.

På fredags är det avskedsferre för Carro.. usch vad jag komemr att sakna den kvinnan. bättre party-partner får man leta efter.. vad ska jag ta mig till i sommar utan någon att köra knäppa utmaningar med på snaps, fulaste dansstegen i sverige bland de lite finare och lite bättre.. och bara vara allmänt puckad meeed.
Kommer sakna dig tejpis, en hel massor!


Jag har ett vagt minne ifrån i lårdags, då jag sätter på den här låten och alla dansar runt en stol.. det är väl helt normalt eller? ;)

xx
/malle



2010-03-02
 11:16:58

Slut

ÅH! vad jag vill se nya Alice in Wonderland.. den verkar riktigt shysst,, premiär i veckan tror jag? tror jag o äggis ska se den nästa vecka, wiiha! =D
kan inte minnas när jag va på bio senast faktiskt.så det blir finfint det.

jag är helt slut. hela förra veckan va packad med jobb, skola osv. hade fan inte några timmar ledigt utan allt va packat på varann, även helgen då jag jobbade lör 7.30 - 17 samt 10 - 22 på söndage, igår på jobbet höll jag på att somna stående va helt jävla sluuut. så idag när jag skulle gå upp för att gå till skolan tog det bara stopp och det gick helt enkelt inte, jag tar ledigt idag. jag kommer aldrig orka med den här veckan annarsll helgen är jag dock ledig men har saker planerat hela helgen, vi får se hur det går då jag även har en massa plugg att göra,, jobbigt känsn det när jag tänker på nästa vecka som kommer va ännu värre. då ska jag jobba 43 timmar samt plugga heltid,, jag vet inte hur det här ska gå. efter den veckan ska jag sluta jobba sådär mycket och ägna mig mer åt plugget..
Matten går skitbra och jag har inte hamnat efter på något plan alls, även excel går bra men där är jag nog lite efter just nu, får plugga på hemma.. Engelskan får vi se trpor inte jag är efter iaf..
och etiken är bara jävligt konstig.

ska försöka ägna mig åt lite plugg nu iaf =D


Jag gillade faktiskt den här låten till Alice.. har aldrig gillat Avril nå vidare men den här låten va faktiskt bra, haha.
/mallee