2009-08-28
 12:12:28

=D

Godmorgon vänner! =D
morgonen började briljant!gick upp och fixade mig inför intervjun, begav mig till Arlanda (1 timme tidigt som alltid) fixade o trixade, och intervjun kändes jättebra! jag va lugn och sansad och pratade på och kopplade bort allt annat. jag kännde mig inte ens nervös när jag satt där! 2 tjejer som intervjuade mig, båda va supertrevliga och gulliga.. det kändes iaf jättebra. :) även om jag inte får jobbet kände jag att jag gjorde en brai ntervju och jag trivdes med det hela!
allt beror helt på vad det är för människor som intervjuar, dom här två va så trevliga, skämtade o glada och framför allt gjorde dom så man kände sig lugn och välkommen. på Ica intervjuen va dom så jävla.. spända och torra. jag veti nte vad man ska säga, det vart bara värre för varje minut man pratade med dom. men på den här idag så blev man bara bekvämare och bekvämare. kändes iaf riktigt bra! :)

dom skulle bara ringa mina referenser och sen höra av sig nästa vecka. det lät ju iaf positivt :) men vi får se. jag håller hoppet uppe :) lät som ett sjukt roligt och spännande jobb och framförallt annorlunda fårn det jag haft. som sagt jag hoppas! :D

NU håller jag på och packar inför götet. åååh va kul det ska bli =D jag börjar tagga till och lyssnar på bra musik :) spännande!

idag är jag på sånthär humör = BRA! taggad. ¨

så ha en härlig helg, för det ska jag ha! =D


/malle

2009-08-26
 12:19:47

dagens.

idag blir det en öl elelr två med parning Camilla och Carro! ska bli mysigt för va sjuk länge sen man träffade parning ordentligt, så ska bli riktigt kul! :D
förövrigt jobbar jag till 6. så måste typ dra nu.
låg och kollade på "the ugly truth" precis, supersöt. lika förutsägbar som alla sånna iflmer, haha. men jag gillar!!



en bra låt jag kom o tänka på- dom spelade den i filmen, och jag ahr något minne till den men jag kommer inte ihåg vad det är . men något glatt är det den får mig o tänka på. jaja det kanske kommer senare! den är iaf väldigt bra :)


/malle

2009-08-26
 00:23:11

intervju hit och dit.

Intevjun gick.. sådär? eller. jag har faktiskt ingen aning. jag gjorde väl en del tabbar.. och en del bra grejer.. jaja vi får väl se. jag förväntar mig inget direkt, men tar till mig och förbereder mig för nästa intervju på fredag.
och gud va sugen jag är på det jobbet, varför kan ajg inte bo i bromma för? Bromma flygplats..  gud va roligt det vore. jag ska gå in till 120 % på den intervjun.. ååh. jag vill ha. även om det är långt så.. jag skulle stå ut för det jobbet a lltså :)

hittat en del andra jobb jag ska söka också.. så vi får se!

idag på jobbet va bra. Johanna sötlök jobbade så vi kunde iaf luncha (elelr middaga) tillsammans.. mys.

i helgen åker vi då till gbg.. så mycket tjaffs o bläa som har varit kring denan resan. hoppas verkligen den blir lyckad och värd det. hade verkligen sett fram emot det här så ja. just nu är det ävl ganska segt på just o se fram emot det. jag hoppas!

men men. lök lök nu ska jag sova

/malle
2009-08-23
 21:42:41

wiiiha

den här helgen har verkligen bara.. rullat förbi?
utgång fredag.. lördag  ta sig en lång väg hem, förbi jobbet och sandra.. sen hem .
slutade med filmkväll hos carro igårkväll. supermysigt att bara hänga med carro & camilla, jag har saknat det! man har alltid roligt med dom 2.
när jag skulle hem slutade det med ett upp plock i gullmars och på vägen började min bil bråka. ryck och hel skum,  panik kan vi helt enkelt säga! men väl i haninge började min lilal banan fungera igen och kom hem ordentligt. Vin, Cigg och trevligt sällskap blev en riktigt trevlig fortsatt kväll.. eller natt.
även idag fick man sova ut ordentligt och ha en lugn dag med några bra filmer! jag fick också tid att tänka på, vad jag ätit den här helgen. igår åt jag massa ostbågar, en risifrutti och en korv. i fredags åt jag lunch med lise och sen inget mer..  och idag åt jag ingenting fram tills typ 5 då jag kokade massor av snabbmackaroner och åt med ketchup. hahaha.

/malle
2009-08-22
 17:36:00

oplanerat

igår va allt bara oplanerat, eller otippat! - men kul!
nu är jag iaf äntligen hemma! ska ta en dusch, sova en liten stund för att sen ta mig till jonna för att sen dra ut på stan, wiiiha!

sjukt trött nu. och framförallt ofräsch!

/malle
2009-08-18
 22:30:42

sushi train!

hello mina vänner!
jag är så sjukt sugen på sushi! måste pallra mig ut för en sushi lunch nåndag. mumma!
när vi va i Sydney prövade vi på d et omtalade sushi train. haha så roligt.. det gillade jag verkligen =D

här är iaf mitt favoritspel. hahaha.

/malle



2009-08-18
 15:12:07

stilla

hej hej hej!
idag har varit ännu en OC dag. haha, börjar bli uttråkad nu, men imorgon ska det va fint väder så då blir det press press!
imorse vaknade jag ju då av att mobilen ringde. En affär i sickla som ville att jag skulle komma på intervju! woho, nervöst. vet inte riktigt om jag gjorde bort mig när hon ringde imorse med tanke på att jag va nyvaken, men ja. tisdag nästa vecka iaf. jag har fan glömt hur sånna här grejer går till. uuuh. nervös!
men men, jag har en vecka att förbereda mig på iaf ;)
ikväll blir det iaf tennis. wiiiha.

ingen aning om vad som händer nu alltså. jobbigt!

men jag vet att på lördag så är det middag hos mig med tjejerna =D kulijul ska det bli! o strand på det. wiiha.

nåt jag inte har lyssnat på på väldigt länge!

/malle



2009-08-18
 09:12:14

wiiiha

första intervjun inbokad, dock i en affär borta i sickla!
well, tisdag nästa vecka, wish me luck!

/Malle
2009-08-17
 22:12:22

ingenting

Bra humör!
idag har vart.. ingenting? hahaha. sjukt törtt bara. legat o kollat på OC hela dagen.. sånan dagar behöver man ibland. men jag har sökt en hel del jobb också.. vi får väl se hur det går. Jag ringde också Camilla på Coop och frågade hur det kommer bli för mig nu, hon verkade inte veta själv. det här är faktiskt jobbigt, jag känner mig stressad!

hur som. Fredag har jag dejt med bobbo. ska bli mys! Torsdag ska det bli sol sol sol = pressa!

jaja, nu ska jag nog sova, jag känner mig förvirrad!

här är en bra låt iaf.

/malle

2009-08-14
 23:22:21

En bra dag

dagen  har vart perfekt!
åkte in till frissan med mamma vid 11.. blev ett besök på 2 h men oj vilket resultat! Jag är sjukt nöjd och det va faktiskt bättre än förväntat. jag vart lite rädd först o tyckte det såg rött ut men när allt va klart är jag sjukt nöjd, han till&med lockade mitt hår så det såg helt perfekt ut. Sjukt nöjd! bild kommer senare..

mötte sen upp lillebror och hans kompis och drog till barkaby för lite shopping, Jag hade en grej jag VERKLIGEN behövde och det va Jeans. hmm, jag hittade väl ungefär.. allt utom ett par jeans. det är så OERHÖRT tråkigt att köpa jeans. dessutom finns det verkligen inga i den modellen jag vill ha.. nej, jeansshopping är inget för mig..
men jag hittade 3 t-shirts, 2 trekvartsärmade "jackor" eller vad jag ska kalla det och lite annat smått och gott. efter shoppingtrippen lämnade mamam mig i stan där det haglade för fulla muggar, jag mötte upp CG på sergel bion och hon hade redan köpt biljetter till "sommar med göran". vi drog och käkade på Taco bar där vi brukade äta jääämt i gymnasiet.. haha! Filmen va helt sjuk... hahaha precis i min smak. Jag gillar när det är sådär sjukt så man garvar igenom hela filmen, konstigt helt enkelt,. hahaha. nej men riktigt bra, den rekomenderas!!

Efter filmen blev det en latte på centralen med en massa gamla roliga minnen. riktigt kul, för vi har en hel del sjuka saker som vi gjort tillsammans. Har saknat ordentligt att umgås med dig, äggis! Vi måste köra favorit i repris snart ;)



sovtajm, börjar 6 imornbitti igen.

/malle
2009-08-13
 20:31:52

=D

idag har vart en helt ok dag! va på ikea, sen hem lagom tills att det började hellregna.sökt lite fler jobb och kollat runt. köpte jättefina soffkuddar på ikea iaf, och en ännu finare skål. kändes irktigt bra. haha!

idag när jag stod och lagade mat ringde malin mig och talade om att hon hade fått mmin lönespec hem till sig, hur sämst får det bli? visst, vå båda heter Malin och bor på Malmvägen på dalarö, men Hebing & Hultman är väl inte sådär överdrivet lika? och jag menar, det är ju olika nr? hur som, eftersom malin precis ahr flyttat så har hon eftersändning på sin post och min lönespec hade hamnat borta i Farsta. fyfan av SÄMST, jag ahtar posten. har ju gått och väntat på min spec. inte konstigt att den inte kommit, men men , blir väl en överraskning när man kollar på kontot imorgon istället då. jag som vill veta nuuu!

Så imorgon är det ju iaf lön, mamam och jag ska till frissan vid 11 (har fortf inte besätmt mig för om det bli brunt eller blond, men iaf.. haha..)sen ska vi åka o köra en shoppingdag, jag vill iaf ha ett par nya jeans, det är mitt mål. på kvällen ska jag på bio med äggis. ska bli mys o träffa henne vilket va ett ta sen nu :) sist va det ju lite kaos.

nä inte mycket mer att tillägga idag. jag hopppas att höra från nåt av alla jobb jag sökt!!

/malle
2009-08-12
 23:44:33

yeees

hej hej hallå!
fan va mörkt det är ute, jag hatar när det ska bli såhär mörkt o äckligt. det gör mig deppig. och dessutom ahtar jag att köra i mörkret. bläää. jag är supersugen på en mojito. måste hämtam in rom som står kvar hos Ida. mums mums. nu är det bara en dag kvar till LÖÖN! jag vill dock ah min lönespec. ingen aning om vad jag kan få denna gång. men den borde va rätt bra med tanke på hur mycket jag jobabde i juli.
idag har iaf vart en rba dag full med jobb, elelr, vaknade imorse av att världens bästa bobbo ringde och väckte mig, myyys! hahaha. men hon hade en hel del och berätta och detä r alltid like trevligt och prata med bobsi (även om det betyder att man blir väckt) jag tycker egentligen inte så värst mycket om att prata i telefon, men är det med rätt person så kan jag prata hur länge som helst. men annars är jag egentligen ingen telefon pratar människa.
idag var det då kassa som gällde på jobbet, inte speciellt roligt men vad gör man inte? hmm, jag vet inte. jag behöver pengarna.

igår så fixadej ag iaf klart mitt cv, känns som om det vart riktigt bra, men jag vet inte? va länge sen jag höll på med sånthär.men det känns bra, så har skickat in det till ett flertal olika ställen, får väl gå runt och dela ut dom någon dag också. inte lika roligt då.. men vad gör man inte.  pallar inte med att gå runt o inte ha ett schema på coop fal ldet är fallet, jag vill ha ordentligt med jobb och tjäna in massor av pengar! ;)

usch, idag blev jag aningen irriterad också. vet inte om jag ska hålla det inom mig eller inte. är det nåt jag inte gillar så är det när folk kommer till en när den är osams med vänner, eller ja, nåt liknande, och kanske inte har någon annan och gå till, vad vet jag?  och helt plötsligt hör av sig skit ofta osv. och sen, när personen  kommit överens med sina vänner igen, ja då slutar man höra av sig.. ska jag va ärlig så fattar jag inte riktigt grejen med det. för min del är det antingen eller, jag orkar inte ha vänner som kommer och går som det passar dem,  elelr när dom inte har någon annan och vända sig till om den knappt hör av sig i vanliga fall. nej det gör mig besviken när man tror att folk bryr sig och försöker anstränga sig för o fixa saker när det egentligen handlar om nåt helt annat. men men, då vet man iaf! Då har jag andra vänner att lägga min tid på! men helt kalrt att man blir besviken.

nu ska jag sova. imorgon blir det nog inte mycket att lägga tiden på. det återstår att se!

/malle

2009-08-11
 23:18:34

=D

Jag måste tillägga!!
Fluffade runt lite nu här och oj vilken upptäckt! Blink 182 ska fixa in en turné i Europa till nästa år! wiiiha, dom har jag alltid velat se live någon gång, och, har varit favoriter sen långt tillbaka. kanske inte är favoriter nu för tiden, men som sagt, dom finns alltid där. hahaha. och jag menar, att världens snyggaste människa  Travis Barker råkar vara bandets trummis.. ja, vad ska man säga, det gör inte direkt saken värre. MUMMA som någon jag känner skulle sagt det.

nej men det va väl bara det jag ville tillägga. om någon hör om nåt bra band är på g hit elelr har en spelning inom snar framtid, let me know!

/malle
2009-08-11
 23:03:08

mys

åh, jag letade efter en låt vid namn "monsters" och hittade min favvo låt på guitar hero! "monsters" av Matchbook romance.. den är egentligen inte speciellt bra men ja, den är rolig o spela på guitar hero! hahaha. , ska även hitta den jag letade efter, elelr ja, förhoppningsvis?
idag har vart en trevlig dag. Jag har jobbat kväll vilket va evigheter sen, det är härligt och jobba kväll, så mycket som händer men samtidigt får man jobba i sin egen takt.
En annan skön sak med att jobba kväll är att jag orkar gå upp och fixa mig i ordning innan jobbet, när jag börjar tidigt är det endast tandborstning kläder o dra. nu hinner man ju fixa håret o sminka sig o grejer, amn känner sig fräshare helt enkelt.
imorgon blir det stängning igen.. och på Fredag är det lön, WIIIHA!
oh yes nu hittade jag den rätta låten, perfekt!
hur som, idag när jag åkte hem från jobbet insåg jag hur mörkt det börjat bli,, sist jag jobbade kväll va det ljust när jag åkte hem, nu va det kolsvart. sämst :(  men men
jag vill dra till Trädgårn på lördag!! hoppas jag får samtycke med resten av gruppen.

här är iaf låten. den är mysig! Jag är sugen på att gå o se ett bra band, va länge sen nu. varför kan det inte spela nå bra band för?! ugg.

/malle



2009-08-10
 22:08:57

ny vecka

hellooo
nu har den nya veckan börjat, som jag ahde trot att jag skulle vra ledig,, men man tackar ju inte nej när Camilla ringer och frågar om man vill jobba! så det blir tisdag onsdag och lördag, kväll både tis & ons och 6 - 15.30 på lör.. rätt shysst iaf :) får väl se hur allt ser ut sen ?
idag åkte iaf jag och mamma till bryggan och försökte fånga lite sol. va helt ok, men va lite kyliga vindar så blev ett ganska kort besök på kanske 2 timmar. Lite senare åkte vi + pappa och spelade tennis och blev en hård match, mamma åkte hem efter ett ta så jag och pappa spelade i kanske 2 h. utklassning, 6-1 6-1 till mig,wiiiha. jag älskar o spela tennis, speciellt när man vinner =D

Mamma lagade lassagne till middag, supergott!
kollade på någon konstig film och nu är jag helt redo för sängen. så skönt!
På fredag ska jag till frissan, både jag och mamma tillsammans, MYS. sen ska vi nog göra en liten shoppingrunda, heldag med mor! det är alltid lika mysigt :) Är glad över att jag och mamma umgås mer nu, och ahr en mycket bättre relation än kanske för 2 år sen, och speciellt efter min australien resa. det känns som om jag vill ta vara på tiden här hemma nu eftersom jag vet att jag SKA åka någon gång i vinter, men ja, jag ahr ju inte bestämt när. harj u helelr ingen aning om hur länge man blir borta så ja, vi får väl se!

På lördag ska jag iaf gå ut med johanna och förhoppningsvis resten av tjejerna från coop, va länge sen nu! :)

trött nu, sängen! idag bjuder jag på lite sweeeeeeet!

/malle

2009-08-09
 21:45:26

livet är bra

åååh va jag ahr vart på bra humör idag, sådär superfint! gått runt och vart glad efter ett ha sovit hela natten ooch ja.. härligt helt enkelt! :)
igår va en skön dag. jobbade till 3 och somnade på soffan inom 2 min när jag kom hem. drog lite senare på kvällen och spelade tennis med mamma och åt sne ne god middag med familjen. några glas vin och jag blev sugen på att dra ut men efter mycket om och men valde jag att stanna hemma och kolla på film,  somnade även den gången på två min och sov heeela natten tills klockan ringde.. inte lika kul.
men hade ju tilloch med en hel timmes sovmorgon (1 och en halv om man jämförde med lördagen), på söndagar börjar man inte förns 7.30, rena lyxen! Efter som bensinen va SLUT på macken igår, och min tank helt tom, fick jag  sno mammas bensin till gräsklipparen så jag skulle kunna komma in till jobbet iaf. haha. så fick gå upp lite tidigare för att fixa det! (sen kan man ju fråga sig hur det går till att en bensinmack har SLUT på bensin i alla tankar? rätt kasst enligt mig.. speciellt här ute när närmsta mack är,, ganska långt borta?)
Hur som, på jobbet fick jag leka boss idag då all ordinarie personal inte va där, och jag va den enda som inte va sommarextra.. hmm. det va rätt kul faktiskt..
nu är det hur som slut på mitt 4 v långa morgonschema! nu har jag jobabt 4 v heltid och enbart mornar,, så vi får se hur det går nu. förhoppningsvis blir det en vecka ledigt iaf,, och ännu mer förhoppningsvis får jag tider i höst.. det behövs inför Australien.  men en vecka ledigt vore rätt skönt! med tanke på att jag jobbat heela sommarn.
jobbade halv 7 - 4 och drog sen hem till lise som va aningen bakis, haha! vi drog och hyrde film och köpte pizza.. mums.. slumrade till lite då filmen inte va speciellt super bra.. men som vanligt lika härligt o hänga med lochie. <3

nu är iaf göteborg bokat. 28 - 30 blir det av. ska bli mys.

en låt jag bara tycker sååå mycket om blir det idag, inte lika glad som jag känner mig, men iaf! =D bra är den. löjligt klipp till, men hittar inget normalt. hade väl varit nog med en bild?



/malle





2009-08-08
 16:59:22

Billy talent

ett band jag lite utav glömt bort, som är så sjukt bra, helt klart ett utav mina favo band. och absolut ett utav de bästa banden jag sett live, så vart helt överlycklig när jag för nån vecka sen fick höra att dom släppt nytt album! hoppas med hela mig att dom kommer tillbaka till Sverige snart. 2 år sen i Hultsfred jag såg dom.. mumma! att sångarn dessutom är sjukt snygg gör inte precis saken sämre!!





2009-08-07
 21:15:31

Blond eller brun?

okey, nu behöver jag ordentlig hjälp. Jag har bokat tid hos frissan till fredag  nästa vecka. och jag har VÄRLDENS beslutsångest över om jag ska ha det kvar brunt eller gå tillbaka till blont, buhu, vad tycker ni? Mamma säger blont.. och jag själv har ingen aning, om jag väljer att stanna brun vill jag fixa med lite fina slingor och ha mig.. inte som det är nu, nästan blont , nej, HJÄLP MIG!

                             
Brunt                                                                   eller                Blont




hjääääälp
2009-08-07
 17:54:12

Ledigt,Ledigt!

gud vilken härlig dag!
gårdagen slutade oväntat med att jag och lise drog till dalarö skans iaf, haha, oväntat, ja, faktiskt!
vi skulle haft myskväll men ida frågade om vi skulle med och då kan man ju inte motstå frestelsen! så åt en god middag med mamma och drack lite ivn, sen drog vi till ida och drack lite mer vin, haha, och sen ut till skans. mys mys! ett kasst band spelade länge, och sen kom en nästan ännu kassare dj, om möjligt?
men hade en sjukt rolig kväll med en hel del dansande (Med carola dansandes breve, HAHA) 
slutade med att jag och Lise drog hem till mig och åt upp Lillebrors matlåda och somnade till ett avsnitt av OC. kan det bli bättre? haha!
Imorse  vaknade man av att mamma inte va allt för glad för att vi ätit upp victors matlåda, men det gick över. handlade lite lunch och drog till mormors brygga för att pressa! Lise drog till jobbet vid 4 men mamma och jag låg kvar till 5. sjukt mysigt och lite färg har man ju fått =D

ikväll blir det tennis med mamma och sova tidigt för imrogon börjar jag ju som vanligt vid 6! ugg.

Camilla messade mig idag om en konsert i skövde (tror jag det va?) så vi ska köra en liten roadtrip dit i september någon gång tror jag det va? sjukt mysigt ska det bli, har saknat min äggis.

/malle
2009-08-05
 19:00:35

framåt.

jobb idag. 06.30 - 16.15. tungt. skulle åkt o träffat Cg efter, men mamma ringde och jag kände att jag behövdes mer hemma..  ´
synd, hade sett fram emot o träffa CG. men men, det blir fler gånger :) imorgon blir det 06.30 - 15.. sen, ja. ingen aning?  ledig fredag iaf, ska bli sjukt skönt! pressa. jag vill bli brun nu! årets blek.  är lite småsugen på att dra till skans imorgon dock.. hmm.. ja vi får se vad som händer! kan bli svåt nu 1 vecka innan lön.
inte mycket mer o lägga till .


juste! har haft  en låt i huvudet ett tag nu, så idag får den va med. den gör mig glad! :)


2009-08-04
 15:33:21

frukost

frukost på jobbet vid 9. min mobil ringer. Mamma. "Jag har något tråkigt att berätta, Farmor är död"
Chock. vad sa du? vad ska jag säga? tårarna började bränna och jag rusade ut ur lunchrummet. tankarna bara välde över. minnen, alla tråkiga saker som häntoch tanken på att jag inte träffat henne på ca 1 år gjorde inte saken bättre. mest tänkte jag på pappa. min stackars pappa. allt som hänt de senaste åren och inte pratat med sin mamma på ett bra tag.  Vet inte riktigt hur jag skulle bete mig, senast i lördags diskuterade jag och Lise att jag aldrig varit med om att någon i min omgivning eller någon som står mig nära dött, känns väldigt konstigt att det bara slog till så plötsligt, utan förvarning.

Försökte mig på att fortästta jobba men vid 11 insåg jag att det inte var någon idé. kunde varken fokusera eller sluta tänka.. helst av allt ville jag bara hem och se hur det va med pappa. Så jag berättade vad som hänt för min väldigt snälla chef Camilla som sa att det va självklart att jag skulle åka hem och ta hand och stötta pappa.

Jag kommer att sakna dig. Hoppas du kommer till en bättre plats, fri från allt. Det förtjänar du, Farmor. <3
2009-08-03
 17:30:39

segdeg

trött som fan idag. va inte kul o gå upp imorse :( sovit skitdåligt men så kan det gå. varmt va det också, haha!
iigår va det we were soldiers som gällde. sjukt trött, fortsatte litem ed min "australien scrapbook"  blev några sidor sen tröttnade jag. som gången innan och gången innan den. men det är kul och göra det steg för steg! jag ska lägga in lite bilder =D

har kommit till någon jobbig period då jag känner mig lite lonely! skitirriterande! känner mig skitglad och nöjd med allt och hur allt varit runt om mig den senaste tiden, men nu har jag kommit i någon "åååh va ensam jag är" period. det irriterar mig. palla, helt enkelt!

ska byta lite musik på mobilen för att sen dra ut och springa, kvällsdopp efter? yeey. =D
sen blir det film eller bra bok :)

/malle



lite utav min Australienbok.

2009-08-02
 22:29:37

weekend

hej mina älskade vänner!
helgen har vart super.
fredag = OC marathon för mig själv i ensamheten. skönt lugnt, och inget mer, jag = nöjd.
Började 6 på lördagen och slutade 12. åkte hem och bestämde mig ganska först för o åka till Lise, bestämde oss för svullodag men packade försäkerhetensskull en väska med kläder för fest, skor, vin osv. :p you never know!
vi drog och köpte kebab, hyrde filmer och bara slappade.. för andra gången råkade vi omedvetet hyra en fransk skräckfilm som va helt sämst, men vad gör man inte? råkade kläcka ur mig att jag av lite sugen på utgång och med lite (väldigt lite) övertalningsförmåga fick jag med mig lise på noterna!
vin o mys, Ida och hennes jobbarkompis karin hämtade sos och vi drog in till stan där vi mötte bobbo, efter mycket om o men drog vi med bobbo och hennes kompis till Soapbar, hade fått för mig att det skulle va ett "nyfyllda 18-års hak" som typ,, hirchen? men där hade jag galet fel!  bobbos kompis kände vakterna och fixade in oss gratis, alla drog rätt snart och det slutade med att bara jag och lise va kvar, hade galet kul som vanligt! hur som tyckte jag stället va skitbra, inga småungar, blandat folk och sjukt bra musik, jag va riktigt nöjd! :) dock va det lite för mycket folk och sjukt trångt, men det är en annan 5a.. drog hem vid 3, eller till donken. och tog sen en karre hem till lise och sussade sött..
vaknade imrose med svullenhals och kände mig asseg. drog och köpte pizza men kände mig fortfarande febrig och halsen dunkade. drog hem och låg i soffan typ resten av dagen..
missade alltså steffi och freddes förlovningsfest, skittråkigt men inte mycket att göra åt, hoppas kvällen va fin för er små sötisar iaf :)

nej nu ska jag försökak rya på mig till morgondagens jobb..

/malle