2010-02-25
 21:59:34

-

JAG VILL HA EN KRAAAAAAAAAAAM

o så vill jag skeda. åh vilket skedakramaochmysahumör jag är på.

det är synd om mig faktiskt. väldigt synd.


och så har vi väl med en bra låt idag. (som jag säkert haft med 20 gånger innan. men den är BRAAA) eftersom jag är så dålig på att skriva dessa dagar.

later! (jag ska försöka bättra mig)

2010-02-18
 20:14:06

//

Jag har tappat lusten. den kommer nog tillbaka snart! här är en bra låt sålänge. (med en inte lika bra video)

'
2010-02-11
 22:36:02

Helg

hjälp mig va sämst jag har blivit på att blogga den senaste tiden! tråkigt liv? jag antar det.. tråkiga inlägg som handlar om skola, jobb och träning? haha-
veckan har iaf rullat på relativt fort, för imorgon är det fredag. har varit mycket plugg och jag har försovit mig 2 gånger, sämst, jag vet! men det har bara inte gått att gå upp.
och ja, jag har jobbat mån ons och imorgon så har varit helt fullt och jag är helt slut!
Idag gick jag lite tidigare från sista lektionen för att hämta upp lillebror som fyller år! 17, jag kan inte riktigt fatta hur stor han har blivit, tänkter tillbaka när man själv va i den åldern, känns sjukt länge sen,, 5 år sen!
när vi kom hem hade alla hans kompisar samlats för att överraska honom som lillebrors flickvän hade ordnat ihop, riktigt gulligt! så mamma och jag bakade tårtor igår och när jag kom hem hjälpte jag till och lagade mat, åt nästan 20 pers, haha! Tacos va det iaf, mums mums!
så har hjälpt till inne o fixat lite osådär så mamam sluppit göra allt själv. snällt vaa? haha!

I morgon blir det då jobb, 5 - 14. hur ska jag orka? efter det blir det träning!
och helgen ska bestå av plugg plugg & plugg! känns helt okey, jag är ändå pank så skulle inte kunna göra nåt anant, haha. Pratade med Camilla om o ha myskväll åp lördag så det kan detn og bli :)

nej nu är jag sjukt trött så ska nog somna in lite,, elelr först läsa några kapitel i min bok.

xx
/malle
2010-02-07
 23:44:40

Excel

det sprutar ut siffror i öronen på mig, fyfan va trött jag är på excel!
Dagen har bestått av, juste, excel. drog o tränade imorse, sen har jag suttit framför datorn hela dagen.. gjort 5 kapitel i boken, mer än halva. haha.. så nu har jag bara ett kvar.. grejen är ju att jag har provet iövermorgon, hoppas jag? kan ju va imrogon också, nej nej, det får det inte va! Det är dock rätt häftigt vad man kan göra med det där jävla programmet,, sjukt bra o kunna antar jag.. nu när jag är kalr med den här boken, Excel 2007 Grunder (319 kr) är det dags att införskaffa nästa bok, Excel 2007 Fördjupning (289 kr, lycknis denna gång;).. fyfan, jag gilalr inte det här med o köpa böcker, hoppas dom är lätta o sälja sen, ha ha.
men 2 jävla böcker för en 50 p kurs känns ju lite väl.. men men, man komemr väl va expert på Excel sen antar jag?
nu ligger jag enrbäddad i sängen och har gett upp plugget för idag, jag orkar faktiskt inte mer.. kollade precis i min kalender och inser att jag ahr en rätt tung vecka framför mig, skola imorgonbitti,, sen jobb 13.30 - 22.. Skola hela tisdagen.. Jobb 5 - 14 på onsdag, och skola hela torsdagen, och gissa, jobb 5 - 14 på Fredag. känns ju sådär.. jag läångtar redan till nästa helg!

den här helgen har förövrigt varit trevlig :) I fredags blev det vinkväll hos carro med cg, carr & Lise. skulle gått ut men det blev inte så. blev en lugn o härlig kväll (för min del, hahaha) men va riktigt mycigt med en riktig tjejkväll!
på Lördagen satt jag hemma och spelade tvspel med lillebror innan vi begav oss till staden för Billy Talents spelning. (som lillebror fick i julklapp av storesyster, haha) va mysigt o hänga med lillebror och röja lite på konsert, va länge sen! Dom va sjukt bra, såg dom ju på hultsfred -07 och tyckte dom va asbra live,, och så va det fortf. drack några öl innan till ett sjukt kasst förband, men men! Efter var man iaf sönderklämd och svettig som fan, hade nog kunant vrida ur både mitt hår och min tröja.. men det är väl så det ska va? haha.. Börjar man bli för gammal för att röja på spelningar? kanske.. lite på gränsen iaf? ja dom flesta va iaf ett par år yngre än mig men jag ahde sjukt kul iaf, haha!
Idag begav jag mig upp rätt tidigt för träning, efter en underbar sömn, har nog inte sovit så bra på länge.. jag brukar alltid vakna mitt inatten av att vara törstig elelr nåt anant skumt,, men jag sov heela natten och vaknade så bra.. hahaha vilket pucko jag är.

Imorgon börjar jag 9 så kanske är bäst att sussa lite nu..

jag orkar inte lägga in någon låt idag, sorryy!

xx
/malle
2010-02-03
 23:32:33

godkväll

här ligger jag nerbäddad i sängen, på ena sidan - jag. och vem delar jag säng med? haha, jo, mina skolböcker såklart! kunde inte kännas bättre än så tror jag? N Ö R D
 eller?  haha kör hårt på min "Ensam är stark" teori,, och det har fungerat väldigt bra :) Jag är glad, jag mår bra, Jag sköter skolan.. ja. haha! men man kan ju känna sig lite ensam när man inser att man delar säng med skolböckerna,, inte att gömma under stolen!

Idag har jag jobbat, första dagen på länge, 2 veckor sen säkert?  det va trevligt, att få in lite pengar,, om jag nu gjorde det? Jag fick nämligen en P-böter. Jag hade ställt p skivan fel,, så jävla klantig!!
Världens snökaos har det varit också, en massa förseningar och bla bla, vilket betyder mer för oss att göra! snö kaoset betöd också oplogade vägar på vägen hem, så va inte hemma förns kl va nästan 11.. slutade ju 10 så... 

Imorgon blir det plugg för hela slanten. Skola 8.30 - 17.40.. med ett hål på några timmar då jag täntke träna.. äta lunch och räkna matte!

nej det kanske är dagt att sova.. ugga ugga..

den här låten gör mig så glad, :D


xx
/malle