2006-12-29
 15:11:24

>> 13

det är läskigt vilka humörsvängningar jag har just nu. och allt beroende av en person! hahaha. snacka om sinnes.
natten till tisdag ringde en efterlängtad människa till mig och frågade om han fick komma hit. Jag som varit 10 cm från att avsluta ALLT. haha.. just nu är jag väldigt glad att jag inte gjorde det. . så faktiskt.. perosnen   åkte hit, mitt i natten.. hur dum får man bli? hahaha. jadu, jag är glad så. det tog honom ungefär 3 - 4 timmar ifrån stan. såhan anlände mitt hus runt 6 på tisdag morgon. haha, jag klagar inte. trots att jag kände mig väldigt tofflig som bara tacka o såg glad ut.. men det är klart, jag var ju ganska så glad..
Tisdagen fortsatte oförväntat jättebra. personen som kallas E stannade kvar här under dagen, kollade lite filmer och sov en del, och stannade på middag med min familj,. HAHA. stackarn.. men jag tror a tt han tyckte det var helt okey, och hade roligt. (min familj är ju ungefär lika störd som jag, så klart man skämdes litehär & var, HAHA) efter lite, öl, vin & konjak och ett väldigt seriöst samtal, som gjorde att alting kändes så mycket bättre, åkte vi till Eför att sova. vilket även det var mysigt!
dagen där på, alltså onsdag bestod av JOBB, men direkt efter jobbet skjutsade  pappa mig till centralen och jag begav mig än en gång till E & spånga. där Träffade jag även en efterlängtad CAMILLA som jag inte träffat på över en vecka (okey, kanske inte så mycket, men vi brukar i vanliga fall ses ungefär varje dag, HAHA) mys det! :)
sov även  denna natt kvar där, hörde hur camilla gav sig av  tidigt på morgonen  medans jag låg kvar och gottade mig, haha. stackars fluff som behövde jobba  :(
Torsdagen fortsatte med rundvandring i stan tillsammansmed E, myspys.skafafde mig en liten kompis  medanjagväntade  på att E skulel bli klar på Banken, en liten tjej vid namn Amanda som gilalde att fråga  vad folk hette, hon tyckte om mitth alsband, min tandställning och min piercing, hahaha. en liten tjej på  4 år kanske, haha, sötunge.
kolalde runt i lite affärersenåkte vi tillbaka tillspånga för att äta, så E bjöd mig på middag som bestod av Pizza PAsta & vin, haha, sööto. för att  han inteskulle vara här på nyår, sa han. så fick vi äta nyårsmiddag nu, HAHA!
åkte  hem till alla aust. och drack lite champange o vin o grejer, medans vissa drack sig fulla o skulle skjuta fyrverkerier, galna människor. haha!
även denna kväll slutade med sovande hos E, haha! dessutom med en trasig säng och en urinvägsinfektion för min del haha! men ocksåett ännu seriösare samtal om en massa olika saker, blir jätteglad. verkligen. kanske kanske så blirdet annorlunda denna gång. 
vaknade  på mrogonen dådom begav sig till Paris. känns inte  lika jobbigt efter den härveckan som har varit helt otroligt bra! :)

och nu ska jag bara SOOOOOOOOOVA!
för imorgon ska jag och Camilla och kolla på nyårskläder osv, mysipysi! hoppas vi hittar något bra,  trotsa tt vi inte äns vet vad vi ska göra på nyår än, HAHA!
hur som ska vi bo i CG's Broders Flickväns lägenhet i helgen, det ska bli hur kul o mysigt som helst! :) hihi. Kede <3 Cg!

/ maaaaaaaaaaaaaaaaalin
2006-12-25
 12:22:02

>> 12

helt underbar julafton. trotts vissa jobbiga grejer var julen underbart mysig! min julstämning fanns inte äns när kalle anka började, och visade sig heller inte. kanske är  det så här det kommer känans framtida jular, jag hoppas verkligen inte det. men hur som så  var det JÄTTEMYSIGT!
fick så himla mycket fina grejer, jag är jääätteglad för dom! :D tack alla!

- iPod video 30 gb. hahaha. otroligt underbart, nu kanske inte resan till skolan kommer känans lika jobbig längre. Tack Mor & Far.
- Halsduk & Mössa från Esprit, som jag själv var med och köpte i Tyskland. Tack mormor&Morf.
- Jättefin box med badgrejor, hudkräm o nagel fix. Tack lillebror <3
- Filmen "The nightmare before Christmas". Ännu ett tack till världens sötaste lillebror!
- BodyButter & Shower gel med MIN doft, (Mango) ifrån  The body shop. Tack Storebror & Fredrika!
- Duntäcke! otroligt härligt. även detta var jag emd och köpte! Tack Morm&morf. 
-  Söt kofta & linne ifrån HM- katalogen som jag själv beställt men mamma bestämde sig för att ge mig i julklapp, haha! TACK!
- En ursnygg kjol som även den köptes i Tyskland då jag var med! Tack Mamma & Pappa!
- En RÖD filt som jag varm med och köpte på ikea! Tack Morm&morf!
- 2 till talböcker ur Narnia Serien. hihi, jättemysigt att lyssna på. Tack Mormor&morf.
- Flanerll pyamasbyxor! det bästa jag vet, haha! Tack Mamma&Pappa, <3
- Mascara  + sminkborttagning från Nivea. Tack Mor&Far.
- 500 kr. Tack Farfar & Gunvor!
- En rutig korsett ifrån MQ. Tack migsjälv! haha

OCH självklart, haha! En låda med JULESKUM! hahaha. tack mor&far ;) börjar bli en fin tradition :D



tror det var vad jag fått i julklapp, om någon är intresserad :D hahaha.
pussipusssssss!


2006-12-23
 18:14:25

> 11

allt känns bara helt upp&nervänt. hela min jul, inte bara för att julkänslan fattas.. trodde faktiskt inte att jag skulle bli såhär igen. jag trodde inte det. måste sätta ett stopp på det. det är för mycket nu. och jag kan inte ta det. jag kan  inte ta något mer nu. kan inte, hantera mig  själv på något konstigt vis, känns som om jag inte känner mig själv  längre. eller så är det det jag gör,, allt för väl. vem bryr sig.
det känns som om det här kommer vara den värsta julen någonsin, vill inte gå utanför mitt rum ochförstöra för alla andra. inte vara såhär låg över jul, jag vill inte! jävla helvetscpfan . jag orkar verkligen inte. det här måste vara slutet - om inte, gud, ge mig ett tecken.
2006-12-22
 20:54:55

> 10 - tvåsiffrigt

jobbat hela dagen idag.. eller ja, dagen började ju rätt  så kul :P haha!
igårkväll, hur som, efter jobbet, när jag trodde allt hopp var ute, slutade det iaf med att jag åkte till E. Kände mig toffligare än vanligt, men eftersom att jag visste att det var den enda kvällen jag kunde ses denhär  veckan..  så jag kände mig litetvungen. hihi.
kollade någon film och somnade i soffan,, jobbigt läge, men iaf! Fick mina pengar som han var skyldig mig, vilekt var huvudsaken! eller, va det verkligen det? HAHA.. jadu. en del iaf.
vaknade imorse när E skulle upp,  uhuhuh. men men, jag fortsatte sussa sött, gick upp o möttes av Lillkillen som kollade på tv, när jag stod i hallen och rotade i väskan ringde det på dörren. HAHA! och där stod "ordförandet i föreningen" som ville prata med kilalrna i huset om soporna.. HAHA, och där stod jag som ett fån o fick lyssna på deras dåliga sätt att ta hand om sina sopor på.. och att JAG skulle prata med dom om det, jaha, vilken ÄRA. :P men men,

hahaha. åkte till haninge för att handla mina sista julklappar, och julklappen till mig SJÄLV, men näe., inte fick jag göra det. kön va så lång att jag höll på att missa bussen, och inte äns hann jag köpa den =/ tråkigt.
mamma skulle åka förbi haninge imrogon, så hon skulle handla den åt mig, jippi. :D får den till julafton iaf :) nu är cg påväg till A. jag är avis. hihihi. <3

jobb imorgon också. VI HÖRS!  <3

2006-12-21
 18:41:12

> 9

Det är lite skumt, har lyssnat oerhört mycket på Led Zeppelin de senaste månaderna, vilket verkligen inte stämmer in på mig..
Jobbade 8 till 17 idag,, helt slut. och kall. hade hoppats på lite E idag.. men näe. inte det! kommer gå en hel vecka,, känns jobbigt! o tungt. men men, blir väl någon slags kompremiss med förra veckan..
nu vadet bara 3 dagar kvar till julafton. känns skumt! allt bara flyger fram.  jag är helt snurrig i huvudet..




There's a lady who's sure all that glitters is gold 
And she's buying a stairway to heaven.
When she gets there she knows, if the stores are all closed
With a word she can get what she came for.
Ooh, ooh, and she's buying a stairway to heaven.



There's a sign on the wall but she wants to be sure
'Cause you know sometimes words have two meanings.
In a tree by the brook, there's a songbird who sings,
Sometimes all of our thoughts are misgiven.
Ooh, it makes me wonder,
Ooh, it makes me wonder.







There's a feeling I get when I look to the west,
And my spirit is crying for leaving.
In my thoughts I have seen rings of smoke through the trees,
And the voices of those who stand looking.








Ooh, it makes me wonder,

Ooh, it really makes me wonder.
And it's whispered that soon if we all call the tune
Then the piper will lead us to reason.
And a new day will dawn for those who stand long
And the forests will echo with laughter.

If there's a bustle in your hedgerow, don't be alarmed now,
It's just a spring clean for the May queen.
Yes, there are two paths you can go by, but in the long run
There's still time to change the road you're on.
And it makes me wonder.
Your head is humming and it won't go, in case you don't know,
The piper's calling you to join him,
Dear lady, can you hear the wind blow, and did you know
Your stairway lies on the whispering wind.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.
There walks a lady we all know
Who shines white light and wants to show
How everything still turns to gold.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last.
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll.


And she's buying a stairway to heaven.
2006-12-20
 20:10:42

> 8 - vad ska man säga..

skrev  ett jättefint & långt inlägg igår, som försvann, jävla offer BLOGG.
vet inte riktigt vad jag skrev, men fint var det. Jullov har jag fått nu, var o fikade i gamla stan idag, med Sandra, Sara & Joanna. på våran KLASSDAG: jag kände nästan sammanhållningen.. host host.
2 sköna nätter i min egna säng, klart  det har känts ensamt, men har ändå varit mjukt och skönt med TÄCKE.
Papap fyllde år idag, :) grattis grattis.
igår va man med lillabror och kollade på julisar, och åt på tacobar. sen bar det  av mot Huddingesjukhus för att hälsa på mormor. :) hopaps hon blir bättre...

den här dagen, har varit väldigt, neutral, har inte känt så mycket. 

/ Malin
2006-12-18
 14:23:25

> 7 - julstämning

hahaha! har haft en helt sjukt rolig helg, tack till alla som varit med och gjort den SKITROLIG! Lördagen var den efterlängtade Carrofestens dag. wohoooo! tack för man fick komma carro, det var helt sjukt roligt! hoppas du itne hade allt för m ycket chokladsås + is i din säng ;)
träffade en massa roliga människor,, PERFEKT!  länge sen man drack ordentligt, haha!
jag o cg stannade o käkade hamburgare och pommes (+pucko)  på odenplan, och fick oss en ny kompis, va han hette hade varit intressant att veta :D

Den här veckan har jag inte tillbringat mycket framför datorn.. alls. eftersom jag knappt har varit hemma... alls. har sovit hemma mellan tisdag och onsdag,, och torsdag ochfredag. HÄRLIGT. övriga nätter, har, väldigt oförväntat ( :P ) spenderats hos aust. helt otroligt. sov där ifrån från söndag till tisdag.  åktehem o var hemma till onsdag då jag åkte dit igen, åkte hem på torsdagen och åkte dit åter igen på fredagen. och har sovit där,, tills idag. men va ju då borta på lördagen.. sinnes sinnes sinnes. men mys. någonting har blivit annorlunda den här veckan, men kjan inte riktigt sätta fingret på vad.. MEN. tillmed jag tycker att det blev LITE för mycket. det är snart jul, och jag känner ingen som helst julstämning, veckorna innan jul brukar vara, JAG MÅSTE VARA HEMMA O MYSA MED FAMILJEN. för att jag vill, för att det brukar vara det mysigaste jag vet.  men tillmed det har jag prioriterat bort.
jag saknar familje myset, och jag vill verkligen känan dendär julkänslan som jag alltid brukar känna, men inte känner nu.  började bråka med mamma på lördagen pga allt det där,, och  en massa annat som dök upp helt plötsligt, allt&inget på en gång. och är det något jag inte klarar av s å ärdet att bråka med familjen..  vill ju inte att det ska bli så,, men  jag vet inte hur jag ska hantera allt.. pga tjaffset med mamma hann jag inte gå på Tvillingarnas middag, vilket jag är jätteledsen för, förlåt x 100000 för det Hanna & Lisa. hoppas ni hade en underbar kväll och myspys med allihopa.
Mamma och j ag vart hur som sams sen, så jag kunde iaf gå på carros fest som jag lovat, och det gick ju bra..
allt känns så konstigt hemma, det känns så långt borta. och som omnågot inte stämmer. vill bara att allt ska kunna passihop, jag måste väl klara av pusslet..

<3
/ Malin
2006-12-14
 20:45:35

> 6 - stämmer bra.

HAHAHAHAHAHAHAHA! omg. helt jävla otroligt. "emil", tack för igår, är allt jag kan säga.  JA, ni slipper detaljerna!

hade ännu en mysig dag hos aust igår, först va jag och cg i skolan, mycket längre än va vi egentligen behövde, den du!  fick en äcklig lussebulle, OCH, vi åt på tacobar, hahaha. finfint. sen åkte vi till stan o ch handlade lite julklappar, DEN DU PARNING! parning, som vi även skulle träffa blev försenad, och jag som var  stressad för o kolla pålillebror som hade julkonsert med skolan hann inte stanna kvar o vänta.. men, vi ses på lördag :) Lillebrors konsert va heeelgullig. duktiga ungar, jag vill också kunna  spela instrument, i halvtid bar jag mig av mot spånga o aust. låg o kikade film o hade allmänt mys.. o ja, antar att jag inte b ehöver fortsätta.

det känns som allt bara blir bättre o bättre för var dag som går, elelr att jag blir gladare o gladare.. vad vet jag. pga skumma saker. Jag kan inte förneka att det börjar kännas...

2006-12-12
 16:49:28

> 5 - myspys

Har haft en riktigt mysig helg! :) i lördags åkte jag till sara för att JULMYSA. baka, olite sådära :) hihi, hade helmys o tog en hel del roliga bilder. SARA & KAVELN. ha ha ha. Offret var som  vanligt parnings <3.
sussade kvar där, efter parnings  beslutsångest "party" eller sova? sova vart beslutet (japp, bra beslut tycker jag som va jättetrött!) åkte  hem tidigt för att inte hela d agen skulle flyga iväg, som den ändå gjorde. kom hem, var hemma i kanske två timmar och gjorde ett försök att kolla på GÖTA KANAL, men var lite för stressad eftersom jag återigen skulle åka iväg, till aust.
mysigt värre  var det, kom hem, för en timme sen. hihihi, känns som om varje gång man kommer dit blir bättre och bättre. :) stannade hemma ifrån skolan igår, (FYFY) medans någon stannade hemma ifrån jobbet och bara, mös, kollade på tv o ja, hihi. vilket slutade med att jag än en gång sov borta. (tror mamma saknade mig här hemma, haha) mys på hög nivå! men självklart var det aningen tomt där utan cg, och två hela nätter.. tror det var någon där som saknade dig,, EN ANING ;) bli frisk peggo <3

nu när jag kom hem väntade två roliga överraskningar;
1. Eftersom jag ahde namnsdag i söndags (MALIN) hade mamma köpt två lotter till mig, hihi. En triss, (som jag inte vann något på) och ensånhär,, skrapbingo (även den var en nitlott) men iaf, roligt! :D
2. Jag hade inte öppnat min chokladkalender sen den 9de, vilket betöd, TRE CHOKLADBITAR, men, eftersom jag  ha r två chokladkalendrar, SEX CHOKLADBITAR! (och den ena föreställde GARY, hihih)

nu höll jag ju på att glömma helgens roligaste  händelse, HAHAHA. Sara, Jag, på tåget till knivsta. på väg av, NÄMEN TJENA TOMTEN. däger någon.  SJÄLVKLART, jävla alkis, säger jag tillbaka. personen säger, men MALIN, SARA. chockade, vänder vi oss om, hm? kandetdär äckletvåra namn? inta har vi väl skrivit dom i pannan heller? hahahaha. klamydia.
fyfan, stackars människa. våra åsikter va typ, snyggare människa får man leta efter, för ett o ett halvt år sen? idag: äckelfettoalkis? HAHAHA. Scouten <3 Gluggen.


puss&hej
2006-12-12
 13:24:45

> 5 - myspys

Har haft en riktigt mysig helg! :) i lördags åkte jag till sara för att JULMYSA. baka, olite sådära :) hihi, hade helmys o tog en hel del roliga bilder. SARA & KAVELN. ha ha ha. Offret var som  vanligt parnings <3.
sussade kvar där, efter parnings  beslutsångest "party" eller sova? sova vart beslutet (japp, bra beslut tycker jag som va jättetrött!) åkte  hem tidigt för att inte hela d agen skulle flyga iväg, som den ändå gjorde. kom hem, var hemma i kanske två timmar och gjorde ett försök att kolla på GÖTA KANAL, men var lite för stressad eftersom jag återigen skulle åka iväg, till aust.
mysigt värre  var det, kom hem, för en timme sen. hihihi, känns som om varje gång man kommer dit blir bättre och bättre. :) stannade hemma ifrån skolan igår, (FYFY) medans någon stannade hemma ifrån jobbet och bara, mös, kollade på tv o ja, hihi. vilket slutade med att jag än en gång sov borta. (tror mamma saknade mig här hemma, haha) mys på hög nivå! men självklart var det aningen tomt där utan cg, och två hela nätter.. tror det var någon där som saknade dig,, EN ANING ;) bli frisk peggo <3

nu när jag kom hem väntade två roliga överraskningar;
1. Eftersom jag ahde namnsdag i söndags (MALIN) hade mamma köpt två lotter till mig, hihi. En triss, (som jag inte vann något på) och ensånhär,, skrapbingo (även den var en nitlott) men iaf, roligt! :D
2. Jag hade inte öppnat min chokladkalender sen den 9de, vilket betöd, TRE CHOKLADBITAR, men, eftersom jag  ha r två chokladkalendrar, SEX CHOKLADBITAR! (och den ena föreställde GARY, hihih)

nu höll jag ju på att glömma helgens roligaste  händelse, HAHAHA. Sara, Jag, på tåget till knivsta. på väg av, NÄMEN TJENA TOMTEN. däger någon.  SJÄLVKLART, jävla alkis, säger jag tillbaka. personen säger, men MALIN, SARA. chockade, vänder vi oss om, hm? kandetdär äckletvåra namn? inta har vi väl skrivit dom i pannan heller? hahahaha. klamydia.
fyfan, stackars människa. våra åsikter va typ, snyggare människa får man leta efter, för ett o ett halvt år sen? idag: äckelfettoalkis? HAHAHA.

Scouten <3 Gluggen.


puss&hej

2006-12-08
 23:01:13

> 4 - vad kan man säga.

hej hej hej.

dgan har varit,, väldigt mycket sova, och mitt efterlängtade one tree  hill avsnitit, hi hi hi. ganska tråkigt, men ändå.
kvällen fortsatte med en promenad, som inte var allt för lyckad. synd, men men, vad ska jag göra åt saken. :(
 
nu hamnade jag än en gång här, och har bestämt mig för att se GÖTA KANAL, vilket var evigheters evigheter sen, så det kan nog bli lite roligt. kommer knappt ihåg den. och förstår verkligen inte varför dom gjort en tvåa av den.

börjar bli lite trött. hoppas morgondagen blir roligare än denhär fredagen.

Negativt. vilken lättnad!

så ska det ju självklart ta ett ta för Göta kanal, så får bli favoritfilmen Team America för 809648096908642 gången. kan den nästan utantill ;) haha!

puss&hej.
2006-12-07
 13:37:51

> 3 inga kommentarer.

sinnes. helt sinnes. ibland förstår  jag mig verkligen inte på folk. orkar inte med allt prioriterings snack igen, men än en gång så gör dina prioriteringar  mig riktigt ledsen  & Besviken. och nej, jag är absolut inte arg, bara ledsen.
känner mig läskigt ensam.

Jag vågar inte.
2006-12-05
 20:09:43

> 2 jobb-

Jobbat idag.. o fick reda på att jag ska jobba imorgon också.. o sen ska jag ju jobba på torsdag också,, TRE KVÄLLAR I RAD. + att jag ahr sam prov på torsdag. ska snart till doktorn.. har urinvägsinfektion IGEN. jag orkar verkligen inte med det där IGEN. 


Jag är rädd.
2006-12-04
 19:24:23

> 1 bra

Idag har jag varit riktigt duktig., känner mig nästan lite stolt! :P
när jag vakande kollade jag några BERT avsnitt, och fortsatte sen emd att storstäda mitt rum, vilket verkligen behövdes,  så nu har det nästan blivit jättefitn här inne. fortsatte med att ÅKA TILL SKOLAN, trots att jag bara hade en lektion, på en och en halvtimme. GANSKA DUKTIGT. började inte förräns 20 över 3, och jag åkte dit ändå, känner mig läskigt stolt ;P . Mattelektionen gick jättebra! känns riktigt kul  när man faktist förstår. :)

tappade min kork till vattenflaskan idag, euhuhuhuh. Jag och cg köpte varsin bulle & morotskaka på pressbyrån idag, hahaha. vi är bäst!

usch, nu påpekade till&med mamma mitt illamående. hmm..

längtar tillbaka till sunny.  ta mig tillbaaaaaaaaaaaka. NORRIS och GIMO. hahaha. i våran säng, eller hur parning? eller, DU OCH JAG JERKER! <3.
en helt otrolig vecka med er parning cg & barbro. ;P detfår vi verkligen göra om näst år. men vi kan ju skippa den nerspyda väggen.. HAHA.



2006-12-03
 20:44:43

- - - -

tjena hejsan.
igår låg jag hemma och deppade till.. ungefär 2? då jag fick ett samtal och vart helt överglad. jag blir så arg på mig själv, jag  vet verkligen inte vad jag håller på med, och jag vill inte bli sådär..  jag önskar jag kunde kontrollera mig själv på den punkten. vid 6 var det dags för julbord. för att sedan direkt åka vidare till spånga. där cg redan befann sig!
hur som höll jag på å fixa mig iallt för länge innan , börjar bli sådär knäpp och fjollig? haha! , vad jag skulle ha på mig o inte.. bla bla. som kunde passa både för en middag med släkten o ja, dit jag skulel s en :P hm, blev nog mer middags anpassat, men ett helt ok beslut, kjol o någon fin blus aktigt grej,. elelr vad man ska kalal det, TRÖJA., svarta stövlar o lite sådär.. mina sååå heta "strumpbyxor" som man fick höra hela kvällen... HAHA.
julmiddagen var mysig, träffa halva släkten o bla bla. en lång resa från västerhaninge, eller rättare sagt årsta :P jobbigt!  men  laddade mitt batteri och idag mår jag jättebra.
jag och cg stannade på donken på vägen hem idag, NYTTIGA KLUBBEN. sen har jag i princip legat o sovigt hela dagen.. skönt det.
mår fortf. illa. inattt var riiiktigt jobbigt. men vad gör man inte.

nej jag ska väl gå och äta en lök, eller dricka te med suckpipes, som någon uttryckte sig idag. hahaha. ;)


Haha, nu är jag här igen, börjar få jätteont i halsen. trots att jag ahr druckit te :( uhuhuh. hittade ett roligt frågeformulär.


Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt..
Humör just nu: något mitt emellan.. känner inte såmycket, Neutral..
Favoritgodis: oj oj oj. godisgalningen själv. men jag måste väl säga choklad :P
Är det nåt du absolut inte äter: SKALDJUR. uäääh-
Kläder just nu: som jag har på mig JUST NU? hm, pjamasbyxor och ett linne.. :P
Musik just nu: Tyler Hilton - Missing you
Vad sa du senast:  OKEY.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: öhmf. bra fråga.
Fisk eller badkruka: beror väl på läget. men har nog gått ifrån Fisk till lite mer åt badkrukehållet. haha
Saft eller alkohol: Eftersom jag inte gilalr saft, (bortsett ifrån FLÄDER) så måste jag väl säga alkohol. ;)
Längd och vikt: 173 cm kanske.. 60 kanske, ugh ugh. intresseklubben antecknar?
Hur många kuddar sover du med: SEX!
Favoritväder: sol, såklart! men en mysig snöstorm kan va riktigt mysigt också.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En båt, en koja (m. tillbehör) och...  en mysis. (sak?)
Spelar du nåt instrument: Kunde ju spela Piano.. menden tiden är förbi, haha.
Morgon- eller nattmänniska: Både och beror på när människa.
Sparare eller slösare: HAHAHAHAHA.
Vem är viktigast för dig: svår fråga. Mamma?
Bästa film: oj, den var svår. Team America, ligger ju högt upp iaf.
Tror på liv på andra planeter: självklart.
Kommer du ihåg din första kärlek: det beror väl på vad man menar med kärlek. men, mjo,
Älskar du henne/honom fortfarande: öhmf, Nej?
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet om iaf?
Tror du på mirakel: mirakel. ja, jag antar det.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: haha, ja, den gången man vet att det är rätt. men eftersom jag inte upplevt det så blir det lite svårt att säga.
Ser du dig själv som tolerant mot andra:  det är väl vääldigt olika. kan vara svårt ibland :P
Ser du på kärleken som ett misstag: öhmf, nej?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: TVÅ.
Bio eller promenad: promenad, helt klart.
Är du kittlig: ja, för kittlig, haha.
Snarkar du? händer, oerhört sällan.
Stjärntecken? Jungfru.
Rädd för insekter? rädd o rädd, dom är väldigt vidriga.
Äckligaste insekten: spindlar, fyfan.
Största svaghet: oj, det är nog öfr många.
Det här är jag bra på: hm, skratta åt mig själv? skratta över huvudtaget?
Bästa bok? Vindsträdgården, blombladför vinden.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? ja det var ju inte så kul. superLöken skulle jag heta!
Vad vill du jobba som? svårt! Polis eller något psykologliknande.
Chips, morötter eller godis? GOOOOOOOOOOOOODIS
Pizza eller hamburgare? Hamburgare, mums. men pizza är itne helt fel det heller. 
Skriver du dagbok? självklart. sen skriver jag ju här också ;P
Har du nån flickvän/pojkvän? nixxxx.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Är ju både tatuerad och piercad. :P tatuering på magen, föreställande tre stjärnor, piercing i läppen. Planerna är på att göra en till tatuering, är itne säker på vart, antingen vänster underarm, eller på ryggen, beror lite på. vill också ha en till piercing i läppen, men vet inte om jag har lagt ner det projektet..
Stökigt eller välstädat? oftast stökigt, men det finns undantaag ;)
Gungar du på stolen? eftersom jag sitter i en säng kan det bli liite svårt. men om jag sitter på en stol gör jag nog gärna det.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ja,  säkert. 
Vilken hand håller du gaffeln i? fel  får jag alltid höra  att det är iaf.. haha
Hur är din drömtjej/kille?  härlig.
Hur många syskon har du? lillabror och  storabror
Vad är du mest rädd för? allt för  mycket. orkar inte skriva upp allt här.
Är du rädd för blod? nja,  kanske om det är i stor mängd, men inte speciellt
Saltar du på maten? om den innehåller för lite salt, ja?
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? sam/beteende, trodde att det skulelvara ROLIGT
Anser du att du är stark? Nej, inte på något sätt.
Brukar du sola? om solen tittar fram så gör jag det direkt :D
Vad gör du om du får hicka? håller andan o dricker ovanligt  m ycket vatten,., men detbruakr inte hjälpa.
Kaffe, te eller inget? båda är ok, men jagföredrar TE
Har du en besatthet? omg, ja just nu, men jag försöker sluta den BESATTHETEN. det  är   aldrig bra.



2006-12-02
 13:06:09

Bike scene

fyfan. det är för mycket nu. jag kan inte ta det. vi pratade om det,
och det är klart, det stämmer,






I'll leave the lights down low
so he knows I mean business
And maybe we could talk this over
Cause I could be your best bet
Let alone your worst ex
And let alone your worst...

I wanna hate you so bad
But I can't, stop this
anymore than you can

So honestly, how could you say those things
when you know they don't mean anything
And you know very well
that I can't keep my hands to myself,
hands to myself

I wanna hate you so bad
But I can't, stop this
anymore than you can

This is all wrong and it shows
There's certain things I promised not to let you know,
I never let you, never let you, never...

You've got this silly way
of keeping me on the edge of my seat
But you're only counting the clock against the train
And I'm miserable,
And you're just getting started
I'm miserable,
And you're just getting started

You've got me right where you want me
Let's never talk, let's never,
let's never talk about this again because...
I didn't want it to mean that much to me
I didn't want it to mean that much to me
I didn't want it to mean that much to me
I didn't want it to mean that much to me

Anyway... yeah
2006-12-02
 03:26:15

funderingar

neeej, vad trött jag blir. vill inte råka ut för att börja sova dåligt igen. o inte kunna somna,o vara heltklarvaken om nätterna. orkar verkligen inte med detnu också.
Marcus  vann idol. ingen  överraskning, men jag blir glad iaf. han är helt otroligt bra, och helt otroligt snygg.
efter idol gick jag  och la mig, eller, jag la mig först när dom hade sjungit klart, och somnade. vaknade igen, hörde vem somvann och somnade igen. sådär otroligt oroligt, vakna, somna, vakna somna. usch, och såvaknar jag nu, klarvaken som en kossa. orkar nite kolla på en til l film, men vad ska man annars göra vid den här tiden..
inte blir det bättre av att  jag under  hela kvällen mått  otroligt illa, var så hungrig  och sugen på allt snask jag och  mamma   varit och köpt, men näe, när  maten var klar var jag nästan spyfärdig och mådde  så ilal attjag bara ville ligga och stirra upp i taket. är otroligt trött på det här till & från illamåendet nu, tre veckor räcker gått och väl.
En en gångtar mina tankar över mig och jag kan intie sluta tänka på vissa saker, och mår riktigt dåligt av ddet, jag orkar verkligen inte med det. Men hur mycket jag än försöker, så vandrar mina tankar tillbaka. Något bra tips?
jag vet faktist inte om jag orkar med det här längre, det drar ner  mig så  fruktansvärt  mycket, trots attdet kan göra mig glad. men jag vet in te om jag kan ta mer, det känns  som om jag inte kan sjunka längre ner.
För att helt byta ämne får   j ag hoppas att detdyker  upp någon slags julkänsla för  mig imorgon. det  behövs  verkligen. först ska jag nog göra ett kort besök på Dalarö Julmarknad. inteför at tdet brukar vara speciellt roligt, men det är en principgrej att gå dit,  man måste, helt enkelt.  på kvällen Ska jag på julbord,  med familjen, och en del av släkten, mammas sida. Blir   nog mysigt, som vanligt, eftersom  även det är någon slags tradition. Jag har tänkt och kommit fram  till att jag egentligen intie är så förtjust i julmat, viss asaker är gott, men nej,, det är väldigt få,, som , köttbullar, det är gott. och prinskorvar kan också vara gott,, men bara, En? lite skinka kan väl också vara okey, men ja, som sagt, lite. och det berorförresten på, om den  är god, för  oftast är dom faktist inte  d et. Brödet är dock alltid gott, en massa olika sortes mumsigt bröd. onyttiga mackor, bra där för mig. men sill är jätteäckligt, och det mesta andra mèd? kommeri n te ihåg va som brukar finans mer, kommer inte ihåg att det brukar vara s å smarrigt heller.

Snälla, få mig sluta att känna dethär obehaget.