2007-08-27
 22:48:50

en ny början?

ja. så är det nog :D
har haft ett uppehåll här och från mitt vanliga liv, jobbat ungefär jämt och ja, inte hängt hemma så mycket vilket har varit skönt i mitt tillstånd. ockar inte ta allt men nämner väl det som har varit höjdpunkterna. =D
Va på bio och såg på smällen med Ercen, Victor & Danne, när va det,, förra helgen, va skit rolig film! nära döden upplevelse x 1000 på vägen in, då "någon" körde som en,, jag vet inte vad! hahaha, va iaf jätteroligt o ja, väldigt härliga människor att umgås med, man blir så glad, haha!
sen va det mest jobb hela veckan.. dom dagarna ercen jobbade va roooliga =D  ananrs va dewt bara stressigt och jobbigt.  urinvägs infektion fick man också..
i fredags va det party party hos sara! drack för första gången på jag vet inte när o vart lite glad i hatten, men det va kul efter att ha sovit i någon timme, haha! flängde runt en del men slutade med att jag sov kvar hos parning.,. host host. sov ungfefär 2 timamr den dnatten o for sedan upp till jobbet, för att efter jobbet dra på kräftis hos Ercen, eller hennes landställe, hahahaha, va sjukt roligt, säger bara.. Dallas! eller vita lögner, som Victor uttryckte det. hahahaha!  denan kväll tog jag det ganska lyugnt med drickandet men somnade på soffan efter en mycket rolig kväll! hahaha.
sen bar det av till jobbet för att direkt efter det bege sig till Han med stort H. vi bar oss av för att spela mini golf vilket var otroligt kul, och allt kändes bara skönt och avslappnat.. förutom bilresorna, ha ha ha. vi åkte sedan tillbaka till honom för att kolla på någon skräckis som inte fungerade.  så det blev dodge ball, och hur det stavas orkar jag inte äns kolla upp. som va skit rolig, somnade sedan i soffan vilket ledde till att jag sov kvar för att jag inte orkade köra hem mitt i natten. men det va inget mer med det, helt fredligt. kändes bara,, normalt. skönt nog.

hahahaha. hela dagen har jag gått o längtat efter ericas garv o hennes konstiga saker hon har för sig. hahaha! hoppas man träffar henne snart igen, eller det ska jag ju, tror vi jobabr lite tillsammans imorgon vilket är super bra!  mihhihih. kvittot?

för övrigt.. så har jag börjat planera min tatuering, nu när jag har massa sparade pengar som bara ligger där och inte längre ska användas för australien resa,, ;P så blir det så, wow wow!
dåligt byte, men men. vi får se!

för övrigt.. till ceggo. saknar dig men är bara sjukt svårt o träffa dig just nu. jag hoppas verkligen du förstår. du är världens bästa och jag älskar dig mer än allt annat,  men snart. vill att vi ska ses, men är nog lite rädd att allt ska gå fel.. Jag tänker på dig massor, hoppas du vet det <3
2007-08-14
 16:37:33

- -

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cried
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie
Is made up on your side

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it okay
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do
Reminds me of you
And the clothes you left
They lie on the floor
And they smell just like you
I love the things that you do

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it ok
I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were


And all I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me
2007-08-14
 15:48:21

>> 77

igår var en flänga runt dag, va på mysig tacomiddag hos parning, va supermys! mrf hrnnrd pojkid + vän,   sen drog vi ut och tog ett nattligt dopp, MYS! fick sedan skjuts till spånga, haha, hel shyrre ;)

stal denna från PARNING!

DAGENS:
Klädsel: rutig kjol och randig tubtop
Frisyr: utsläppt fluff
Låt: avril lavigne - fall to pieces
Tv: inte kollat idag nej.
Vill ha:  min lön :D
Tråkigaste: sommaren är snart slut..
Roligaste:  att jag äntligen fått mitt körkort:D

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng: Jag själv + Lucas
Såg dig gråta: Lucas
Fick dig att gråta: Jag?
Fick dig att börja skratta: SaraParning (fickplunta)
Du gick på bio med: familjen + Lucas
Skickade ett e-mail till dig: oj.. den va svår..
Skickade ett SMS till dig: SaraParning.

HAR DU NÅGONSIN:

Sagt "jag älskar dig" till en pojkvän och menat det: Japp.
Bråkat med ditt husdjur: öhm, vA?
Drömt om något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: något sånt ja.

EXTRA STUFF:.
Vart vill du gifta dig: En fin stor kyrka eller på en strand.

Vem hatar du verkligen: pass.
Varit kär: haha, ja

Kör du bil: JA :D

Har du ett jobb: nja, jag har ju faktiskt 2. :P
Gillar du att ha folk omkring dig: ja, om jag är på rätt humör.
Är du ett hälsofreak: nja, även om man försökt. HAHA!
Är du ensam nu:  mjo ganska så. men ska snart iväg o bada med lillabror.

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit: nixxx.
Köpt någonting: mjo, glass och en pizza-
Varit sjuk: nix. frisk som en nötkärna :D
Sjungit: japp, högt när jag suttit ensam i bilen :D oj så vackert.
Sagt "Jag Älskar Dig": nix, icke de senaste 24 timmarna.
Velat säga till någon eller några att du älskar dem:  nej inte direkt. kanske till camilla ;)
Träffat någon ny: hur ser man på det, nej inte vad jag kan komma ihåg.
Saknat någon: jadå, självklart :)
Kramat någon: haha, en hel del (:
Kissed someone:yeeeees
Ätit: asllt för mycket.

2007-08-09
 21:10:48

>> 76

okey. vart ska man börja denna gång. :P
jobabr o sliter, far till spånga igår¨för att umgås lite med lucas. var roligt, jag va r på ett underbart humör så, varför inte. vi kollade lite film, körde ner och handlade.. lite smått och gott. kändes bra. så,, we'll see. .

imorgon beger vi oss till gillinge, lucas beger sig hit efter jobbet så han jag, patric & fredrika kan åka ut till la familja som redan är där. ska bli urmysigt o hel trevligt. va oerhört länge sen jag va där.. saknar stämingen och lugnet.. hoppas vädret blir underbart.- kvällsdopp fiske, sola och allt oerhöert mys som man har för sig där. :)

imorse åktej ag med natto för att lämna min bil, så några män kunde laga min punktering som jag lyckat fått (bravo) giock bra,  sen begav jag mig till COOP med mor min för att handla inför helgen och sen raka vägen till jobbet, jippie!  så nu är det bara sova som gäller. kom precis hem från jobbet, och värmen är otrolig, hah ah!
 
saknar mitt lila cg ÄGG. inte setts på ovanligt länge. så hoppas det sker snart :)

ska försöka skriva oooooftareee. :P

puss fluss.-

2007-08-07
 21:31:15

>> 75 - Parning.

det här inlägget ska jag börja med att ägna åt Sara, Parning.
är så hmlans glad att vi träffades efter allt skit, och att det känns bra (iaf för mig :P)
våra roliga skämt som ingen fattar och allt annat skojs, tack!  du är verkligen underbar!
vill även ge dig ett stort tack för att du bryr dig just nu, finns där, ger mig tid, tack tack tack. det är värt mycket <3

med mig kunde det för övrigt varit bättre. allt är tungt som sjutton och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen och vända mig. jag känner mig så instängd i mig självoch jag bara vandrar om kring som en zombie. kan inte sluta tänka, drömma, jag kan inte förstå. trycker ner mig själv, vill inte vakna upp ur min dröm.

igår blev det bad på stranden med erica efter jobbet.. hela dagen på jobbet var hon den som jag kunde umgås med utan att behöva förklara, bara, skratta tänka på helt andra saker och jag vet inte. inte tänka.
såå vi gick ner och badade, satt och pratade om en massa roliga skaer svullade lite chips och cola och abra slappnade av, skönt för mig.  Erica är en riktigt rolig prick, henne kan man verkligen skratta med... Kvittot? haha.

i helgen blir det gillinge. ska bli roligt och skönt, inte varit där på länge så ska bli kul o se hur det ser ut nu :) l ska även följa med..  ja du. blir nog bra..

we'll see what happends
2007-08-05
 01:00:28

>> 74

hola!
försöker skriva så ofta jag kan! jobbar o sliter hela dagarna, idag var jag och räffade sara, fick även träffa hennes pojkvän vilket var roligt :)  tog alltså en tripp med bilen in till stan, där det var någorlunda svårt att hitta en parkering, fickparkera har inte blivit min grej än. haha!
va hur som en mys kväll. :) drog hem och fisk skjutsa saras vän hem, till sköndal, hoho ja ja!  och nu börjar jag bli riktigt trött, men också sjukt orolig, hade inte insett att det gvar så lång tid efter att ha kollat i kalendern. men det blir väl så efter allt krångel, det är nog ingen fara =D  haha-

vad mer.. älskis va här i torsdags, sov här till fredag och jag fick skjutsa honom till gullmars 5 på morgonen, härligt härligt. ha haha. man ska väl lägga sig o sussa. kräääm
2007-08-01
 21:25:36

>> 73

vart ska jag börja? jag vet inte vart jag slutade. haha. vad irriterad jag blir på mig själv för att jag skriver så sällan så jag får så mycket att skriva om,., då blir det bara jobbigt, men men. får väl försöka. haha. i Fredags,  2 dagar efter körkortet, åkte jag och köpte en bil. haha. En gul liten sötnos, bensinsnål, billig att försäkra o bla bla. och liten o supersöt, tjejig bil liksooom- Seat Ibiza om jag inte minns fel, haha!
så fredagen fortsatte med att jag och lise gick upp  till mysingen för at äta middag o dricka vin (och fira körkortet!) slutade med lite mer än bara vin, och vi båda vbart en hel del glada i hatten, haha, fortsatte ner mot strand, som var dött, och vad hette det nu igen, skärgårds doktorn satte vi oss på och träffade lite folk vi kände, hade allmänt trevligt =D kom väl hem ganska sent, och vid 11 skjutsade jag in lise till jobbet, hahaha! på kvällen var det dags för middag, återigen på mysingen även denna gång med lise, men även med våra familjer mm. blev lugnt och vi drog ganska tidigt hem till mig och sov. äöven på söndags morgonen skjutsade jag in lise till jobbet. gick och handlade lite åt mamma, och fortsatte sedan hem. Söndagen skulle ju älskisen komma hem på, var super nervös, och glad, men samtidigt arg. haha. fixade mig i ordning hemma. för att sen dra ta bilen för  att hämta camilla :) för mysmiddag hemma hos pojkarna innan dom kom hem :) deet blev hamburgare o pommes, haha, kanske inte allt för mysigt, men iaf :D fick lite bårdis för att sedan bege oss till bromma flygplats där vi skulle möta grabbarna. vet inte vad jag hade i skallen, men va fortf. lite besviken för att han hade varit dålig på att höra av sig och allt det, men n'är jag såg hoonom stå där ville jag bara krama honom, och det gjorde vi ett bra tag. sen drog vi viddare hem till pojkarna. där vi låg ett tag, fick en jättefin hjärt-chokladask av älskis, eftersom dom mellan landat i belgien (som påstås ha världens bästa choklad) och eftersom jag är chjokladälskare nr1 kände han sig tvungen o köpa till mig,
älskling. Jag älskar dig, så oerhört mycket <3
vi låg o mös  o hade en underbar kväll, världens romantiskaste sex (ursäkta) och allt var bara så bra.- fick även en annan jättegullig liten present från Grekland där dom var ena veckan. det gör ont att tänka på vad som hände dagen efter.. när allt va så underbart där på kvällen.
på morgonen efter kändes allt fortf bra, op vi hade allmänt mys. han sa nåt som gjorde mig irriterad, vilket ledde till världens bråk. och det var läskigt hur dåligt allt blev. båda överreagerade men det du sa kan inte  försvinna ur mitt huvud.  jag vet att vi pratade ut sen, men det gör ont. sjukt ont.
dagen efter fåkte jag och camilla till coop forum med min lilla sötisbil, (som jag förövrigt itne kommit på något namn till, ge mig förslag!) vi storhandlade för middag och en massa städgrejer till killarnas hus (som verkligen behövdes) vi hyrde filmer, gjorde middag, och efter åkte jag och älskisen in till stan för att se på bio med min familj, nya HP som förövrigt SÖG. jag vva sjukt besviken.
åkte hem igen, och jag åkte vilse, haha! L fick ta över och tillslut hamnade vi rätt. (med min hjälp, ja) och vi bestämde oss för att se Hostel, någon skräckl film jag o CG hyrt. som va den voidrigaste jävla skiten jag någonsin sett, jag trodde ärligt talat att jag skulle spy, men jag klarade mig, ääven fast jag bara låg och kollade in i fluffisens famn, blundade, och bara hörde ljyuden, kollade lite i bland dock, så höll jag på att spy, hahaha. fyfan!
<3
Jag och camilla skulle idag bege oss till camilla, först skjutsade vi tandis till vällingby för att köpa öl, sen bar det av mot kungenskurva, där jag köpte lite smågrejer  till rummet, som va sjukt dyrt!
men fint kommer det bli, tror det va det sista =D sen åt vi pizza, för att sen dra till mig, när vi kom hit hade det fina  vädret försvunnit, så vi bestämde oss för att se lite av situation magnussonm, som nog är det sjukaste programmet som finns, gud, man skämms ju ihjäl. sen var vi tvugna o dra eftersom jag av tvungen att hämta mitt körkort innan posten ystängde, fyfan av det såg UT! jag mår dåligt, jag ser ut som mulle meck. hahahah .
när jag kom hem skulle jag ut o äta middag med la familja + m&m och några tyska släktingar, va mys :) nu ska jag fioxa det sista här inne,

Pusspuss.