2013-07-24
 21:33:18

Det är lättare sagt än gjort

precis som med allt annat är jag en otrolig periodare även när det gäller att skriva här.
 
Ibland känns det bra, och ibland inte.
 
 Det är så mycket som händer och sker och ibland känns det bara som allt flyger förbi och jag sett en allt i en film, vad är verkligt och vad är det inte?
den här känslan av att känna sig obekväm i sin egen kropp, det kryper av obehag och allt man vill är att krypa ut skinnet på sig själv. Den kommer och går, som alltid.
 
Jag träffade min psykolog i måndags efter ett uppehåll på 3 v pga semestrar o grejes. Det är så svårt att sätta dit orden, att förstå sig själv, att vara sig själv, när man inte vet vem det är. Det är så lätt att gå vilse, och så svårt att ta av sig masken och bara vara där och då. trotts att allt jag vill är att gå till botten med allt och komma framåt.
 
som allt annat; det är lättare sagt än gjort.
 
/m
2013-07-22
 10:43:37

rädsla och kärlek

god morgon,
tiden springer iväg och snart är det dags, jag både längtar och har en växande rädsla. nervositeten kommer och går. Det är så stort för mig!
i lördags lämnade min lillebror sverige för ett år i Australien. det är redan så tomt och overkligt, jag saknar honom men det är fortfarande förvirrat.
min problematik gör det svårare och jag känner mig som vanligt oerhört övergiven och funderar över hur jag ska klara av allt utan honon vid min sida.
men mest av allt är jag glad för hans skull, och inser att det finns ingen som förtjänar en så underbar tid som han. jag vill att han ska se allt och va med om allt som resan innebär.
men jag saknar honom redan, min lilla stora underbara lillebror.

/m




2013-07-21
 23:44:58

Till hösten blir jag KTH student

Juste!
det är så galet mycket känslor kring denna start på något helt nytt, som jag dessutom strävat efter nu i.. 2 år?
När jag för något år sen kom på att det faktiskt är matte jag gillar och är lagd åt, som jag helt glömt bort under de åren jag helt gått vilse i mig själv,
så jag bestämde mig för att plugga upp matten, fysik och lite kemi på komvux efter att ha hittat den perfekta utbildningen för mig,
Byggteknik och design.
sen dess har jag kämpat med ett mål som jag hållit fast vid, för första gången i mitt liv har jag velat någonting med min framtid och faktiskt jobbat för det, slitit och kämpat trots otroliga dalar.
med massor av stöd från personerna runt omkring mig som står mig nära. För första gången har jag stått kvar för det jag vill utan att ändra mig efter 10 minuter och hittat något annat, en enklare väg eller bara inte klarat av pressen, tappat intresset eller allt det kan vara. Nu är jag på väg, och jag har kommit in på den vägen jag letat efter allt för länge.

Och såklart, det är nu det tunga kommer, det är nu det hårda jobbet väntar och självklart är det ångestladdat att veta vad man står inför; 3 år med stenhårt pluggande.
Men vet ni vad jag tror?
Att bara ha kommit hit och fått känna att jag lyckats med något och nu ska får börja lära mig saker som jag faktiskt vill lära mig och kommer ha nytta utav i min framtid inom detta, kommer hjälpa mig att inte ge upp.
Att veta att jag är en utav alla som sökt som faktiskt kom in är något som stärker mig, som kommer att hjälpa mig i mitt sökande om vem den här Malin faktiskt är, för nu är jag faktiskt något jag vill vara,
En kth student, 
för mig och min själkänsla är det guld värt
 
Hejdå Komvux, Nu slipper ni mig, och jag er!
 
/mallan
 
2013-07-09
 22:43:04

kämpa

Hej och hå,
jag har varken haft lust eller tid att skriva. jobbigt!
mycket jobb de senaste veckorna, trivs så jäkla bra, det hade jag aldrig trott, och tror att det är bra och nyttigt för mig, får mig på andra tankar, träffa andra människor som faktiskt uppskattar mig.

har tänkt väldigt mycket på sistonde, min situation, mitt liv. det är så galet hur mycket min lilla Fiona har hjälpt mig och faktiskt hjjälper mig varje dag. hjälper mig att driva bort alla mörka tankar och hur hon genom att bara vara med mig faktiskt ger mig en stor anledning att leva. när det är som mörkast är hon där i alla fall.

Det finns så mycket jag vill skriva men inte klarar av just nu. ska lägga upp lite bilder sen iaf.

/mallan