2010-07-25
 09:35:02

vart tog det fina vädret vägen?

så var lönen spenderad.. haha nej men en hel  del, så det kan gå, eller?
Helgen bestämde jag att den skulle bli lugn efter mina senaste superfyllor de senaste helgerna, ha ha!
Så igår träffade jag lise efter jobbet (vi hade inte träffats på en hel vecka, hur har detta kunnat ske? rekord...) vi drog iaf och köpte massa svullokäök, chips, godis osv.. som vanligt när vi  har svullokvällar.. catchade upp på den gångna veckan o hade mys! bestämde oss för att dra till Karlslund för att chilla lite till petter som djade, jag blandade varsin mojito och kopplade av efter den gångna, aldelles för llånga 5-veckan! Drog dit vid 9 där vi tog en drink (en superäcklig mango-mojito) och drog hem ganska fort igen,, svullade lite till och somnade som småbarn,, ha ha.

Imorse övertalade jag mamma att följa med till haninge C för att utföra lite shopping, jag har varit pank så länge så jag tyckte jag fick unna mig lite..  Köpte en jättesöt sommarklänning på MQ,, endast 250 spänn på Rea,, hittade också ett par skor för 250 spänn,, inte exakt som jag letat efter men dom va fortf väldigt fina =) så jag är nöjd,, köpte lite nagellack, hårfärg o annat smått o gott också, känns braaa! =) så köpte jag nya kuddar!! haha mina kuddar är så jävla dumma så äntligen köpte jag nya, MYS!
så nu har mamma lekt frissa och färgat mitt hår, fyfan va skönt det är! blev ju nästan deppig när man kolla sig i spegeln innan o såg sin äckliga utväxt ha ha.. mamma skulle även trimmat mina toppar lite men jag insåg att jag inte litade på henen fullt så mycket ha ha ha.. men det känns inte lika slitet så vi får väl se hu det ser ut imorgon..

när vi kom hem så hade jag planerat att fixa med bilen, men det spöregnade verkligen så det har inte blivit nåt, jävla sämst det regnar fortf.. så jag hoppas det slutat imorgon så jag kan fixa klart den då!

sovtajm.

xx
Malle


2010-07-09
 23:03:23

helg!

idag skulle ha betytt semester,, men efter lite kris blev jag tvungen att hoppa in på jobbet i helgen,, inte så kul kanske, men pengarna sitter ju aldrig fel!

på måndag blir det dock semester och jag lääängtar! ska bli sjukt skönt! på tisdag ska jag Lise & Sara dra till Saras landställe på Ekerö några dagar, blir härligt att komma iväg lite iaf =D sen blir det nog massa häng  i stan,, dricka en massa öl o ha det härligt resten av veckan =D och framförallt,, massor av sol!

jobbat morgon igår o idag.. igår va jag barnvakt till de små kussarna, supermysigt =D på kvällen drog jag till N för att kika lpå lite family guy och sådär =) mys mys!

imorse, väl på jobbet va jag sjukligt trött! men Anki gjorde min dag! idag va henens sista dag innan sin semester och hon hade med sig världens gulligaste lilla present till mig, inslaget i värsta gulliga muffinspappret hahaha!! så söt! hur som hade hon köpt ett nagellack till mig som jag verkligen velat ha, corall färgat superfint!! hihi superglad! superbörjan på dagen, kommer sakna att jobba med Anki, hon är så otroligt rolig!! kommer va tomt!

jag ska nog sussa nu.. börjar halv 8 imorgon.. sjukligt trött! får se vad man hittar på imorgon! =)

sovtajm!

xx
malle
2010-07-07
 21:07:26

Party and party and partyyy...

and pa and pa and paaartyy.. åh va den låten är partyyy haha!
jag blir så glad när jag hör den! bästa partylåten, oh yes! och köra bil låten.. haha!!!

Sitter  o kollarp å fotbollen, tyskland måste ta det här, oh yes!

Helgen va trevlig! jobbade fredagskväll o då va det lugnt =) kom i säng tidigt o va ute på sjön på lrödagen med mam&pap, mys! fick massa sol osv.. på kvällen drog jag mig in mot fruängen, mötte lise på vägen för att spela kubb och grilla utanför carro där di blev en massa folk! super skojs.. efter att cg haft ner kungen i kubb 2 gånger och dom förlorade och vann en sista! haha sjukt kul!
nej men en riktigt rolig kväll, tråkigt att CG & Renee inte följde med ut dock men vi hade sjukt kul iaf,, jag vart lite full dock men så kan det gå, kul hadej ag iaf!

på söndagen mådde man väl som förtjänat o det var dags att fira Alex som fyllde 5, söta kusse! blev lite piggare efter att ha sparkat lite boll med småkussarna men kom hem och sov en låång stund! på kvällen drog jag till Heron och mötte CG & Renee för att kolla in senaste Twilight, Eclipse hette den va? så sjuuukt bra! bättre än dom andra till&med .. nejmen riktigt bra o härligt o hänga med brudarna!
I måndags va det dags för grönan och hänga med gänget igen,, och fira carros födelsedag! =) Åkte alla konstiga grejer o hade skitkul! åt en massa gött drack några öl o hade riktigt mysigt! =) riktigt bra dag! skulle dra till Snaps och möta upp Lise & co.. men efter att ha ringt lise säkert 10 ggr utan svar la jag ner det projektet och begav mig till N för film. =)

igår & idag har det vart bilmeck växlat med lite sol&bad,, och fotboll såklart!

är sjukt avis på CG som är i grekland,, jag önskar jag ahde vart med hahahaha!! nej men är riktigt avis på er tjejer!!
hoppas ni kör hårt för mig med! =)

xx
/malle

2010-07-01
 11:13:13

R.I.P Hultsfred Festivalen

jag måste säga att jag nästan fällde några tårar i tisdags kväll när jag av en slump läste att hultsfredfestivalen gått i konkurs, det är så jäkla tråkigt.. det är ju festivalen med stort F,, 24 år!!
mina 3 besök har varit bland det roligaste jag vart med om!! Första året, 2006 med Dalarö tjejerna, en upplevelse i sig haha men vi hade så roligt!! 2007 med Lucas Cg och Australien gänget.. 2008 med JEssie Carro och Fia.. haha jag saknar känslan o bara av där, gud va skoj det va!  alla bra band man har sett o alla nya man upptäckt..
fyfan.. det är riktigt sorgligt!   Jag kommer sakna dig!
och stackars alla människor som köpt dyra biljetter o kanske inte får tillbaka några pengar.. =(  stackarna!

men många minnen kommer finnas kvar från dom skogarna och allt där till! det är riktigt sorgligt!

xx

/malle