2008-12-11
 16:15:08

det går bra nuuuu

mycket känns faktiskt ovanligt bra just nu!
som sagt, på tisdag ska biljetterna bokas,  jag har fått massa extra pass på jobbet (vilket är bra, jeg behöver pengaar). idag har dessutom vart en sånhär dag som känns som jag hunnit med en hel del, först jobb då, sen hård träning (fyfan vilken tränignsvärk jag komemr ha imorgon!), efter det drog jag till banken o fxade så jag fick engångskoder och kan använda internet på andra datorer än min egen (eftersom min är pajj för tillfället) och när jag kom hem tvättade jag massor.. känns bra bra!
helgen blri det ju då jobb, och på lördag är det julferre hos carro, ska bli helkul :) träffa johanna!!! :D


på återseende!

/malle
2008-12-09
 22:43:18

1 vecka

vänner&ovänner!
hej!
idag har varit en superbra dag, först träning, sen till jobbet som faktiskt vart riktigt bra idag! Jag och V har gått och planerat inför Australien och allt bara känns så superbra, jag är så glad o komemr bli så kul! :D Om en vecka har vi bokat våre biljetter ner, YEEEY!! :D hihihi. ska bli så kul!
så allt känns super idag! jobabr resten av veckan, ska bli träning också, och imrogon skola! skumt att allt känns så bra!

snaart! :D:D :D


Kräm


Malle
2008-12-08
 20:46:55

1 vecka..

1 vecka kvar tills biljetten SKA bokas :D
helgen har hur som vart mysig! fredag var det middag i stan hos morbror med alla släktingar, mysigt! umgås med de små söta kussarna :) hihi. lördag va det jobb o sen dags för julbord med familj + släkt, haha! myspys, åkte sen in till stan o mötte upp Carro, Anna o några till för att dra till Ace.. va en rolig kvääll! drog väl vid 3, jag och carr carr följde med henens 2 vänner på efterfest! där vi satt till typ halv 11 på söndagsmorgonen då jag kände mig tvungen att röra mig hem emd tanke på att jag började jobba vid 4.. hahaha, det va en rolig natt och man va väl lagom sliten där sen.
men det gick utför!

den här låten såg vi väl under natten ca 10 ggr, hahaha! men jag gilar låten!

/malle




2008-12-05
 21:36:46

hej friends

va ju intem ycket hjälp man fick av er med tanke på telefonerna, hmm.. lök på er :P
idag har jag iaf  jobbat, tagit på mig massa extra jobb pass till jul, mer pengar till Februari och Australien, yey!
sen va det träning, hem skynda sig med dusch o fixa sig i ordning och sen va det dags att åka in till haninge, kolalde lite mobiler, o fixade med mamma, sen till stan för middag med släkten, supermysigt att umgås med dom söta kussarna och allt :) och såå skulle jag dragit till carro för att träffa johanna som har kommit hem!! :) men kände attj ag inte orkadem ed utgång ikväll med tanke på att jag börjar 6 imorgon, det är väl sådär, haha. men pengar pengar som sagt!
imorgon blir det julbord och vi får se om det blir utgång efter!

nej fan va trött jag är.
 
/malle
2008-12-04
 15:18:39

beslutsångest

hej vänner
va ett tag sen men efter ett hårt tränignspass så kände jag att jag ahr hittat tillbaka! pallar itne skriva om saker som hänt hit och dit utan börjar här & nu!
hur som, efter den 15e är det dags att boka biljett till Australien med Veronica! ser så sjukt mycket fram emot det så jag veti nte vart jag ska ta mig till, har inte bestämt mig för om det blir 3 eller 4 veckor än men ja, nu vet jag iaf att jag har jobbet kvar i vår och det kändes väldigt skönt! hur som, hårdträning innan man ger sig av., för då ska man va sjukt snygg! 

mycket känns jättebra nu!

men, jag har ju då ett problem, jag har bestämt mig för att köpa ny mobil och väljer mellan två. (båda är rosa/lila, haha) hur som, den ena är en Samsung Touchwiz (http://www.samsung.com/se/consumer/detail/features.do?group=mobilephonemp3&type=mobilephonemp3&subtype=mobilephones&model_cd=SGH-F480XNAXEE) som jag tycker är snäppet snyggare. den andra är en LG Viewty (http://nordic.lge.com/sv/products/model.detail/3g_ku990.jhtml) som verkar bättre.. eller?

säg vad ni tycker, för jag är i stort behov av hjälp!

/malle