2009-05-31
 23:05:17

Helt jävla underbart

oj vilken helg!
igår blev superkul! efteren massa fix begav jag mig först med päronen till bror&Fredrika, har inte vart där på superlänge så ville se hur det såg ut (eftersom dom håller på att renovera) och oj va fint det va! man blir ju helt avis när man går omkring där alltså. päronen skulle äta middag där men eftersom jag hade brådis vidare blev det bara lite bubbel och lite förrätt för min del, mys! :)
en blev jag skjutsad till VH där jag hoppade på pendeln, Johanna gick på i Haninge och vi tog tåget till sndbyberg! jag ahde ingen aning vart vi skulle men johanna hade studerat kartan ordentligt och efter ett stopp på konsum, där vi även frågade om vägen, killen i kassan som va ny på jobbet tyckte att vi skulle fråga deras "stammis" om vägen, som stod och pantade helgens alla ölburkar, nejtack sa vi och gick vidare, när vi började gå (åt rätt håll) frågade vi några 14åriga skejtare om vägen, tur som vi hade visade det sig att ena lillkillen bodde i samma hus som vi skulle till och vi fick en perfekt beskrivning, WOHO!
På vägen hann vi även bli helt sålda på sumpan som va sjukt fint,både jag och johanna kände att det här va ett ställa som vi definitivt kunde tänka os att flytta till (haha)
Johanan hittade iaf och hade haft rätt redan innan vi hade frågat alal människor om vägen! Vi hamnade i en etta med en hel massa folk, BASTU kan vi säga där, och en lite lullig bobbo! :D
sjukt rolig kväll, HEMMA FEST,WOHO! en massa fyllesnack, heta diskussioner, fula bilder, ölspel och dans!
Vi bestämde oss sen för att at taxi hem till Bobbo och gäddan (gäddhänget?) där även jag och johanna hade sovplats för natten! i väntan på taxin hann vi med en hel del, Bobbo och johanan sjöng någon sill i dill låt medans jag (med lite hjälp från gäddan) försökte överrösta med Jurassic Park (stavn?) soundtracket! det va vackert ska ni veta!
väl hemma hos paret hamnade bobbo på hallgolvet, Johanna gick in i köket för att dricka vatten men lägger av ÅRETS mök som varade i en hel minut,, hahahaha, johanna johanna..
När alal efter mycket om och men låg på sina sovplatser 8jag på madrass och johanna i soffan) fick johanna myror i baken och  jag vet inte vad.. tillslut orkade jag inte fortsätta svara på fyllots konstiga snack, hahah!!

Imorse vaknade jag till samma härliga stämam som jag somnade till igår, Johannas. bla bla bla bla jag va trött och försökte somna om men i samma takt slutade johanan viska och blev HÖGRA och HÖGRE. hahahaha.. tillslut va det bara att inse att man faktiskt inte skulel somna om!! å vi låg kvar och pratade massa med bobbo och kolalde på gårdagens oerhört vacka bilder innan det va dags att röra sig hemåt!
jag va hemam redan 11 imorse för att gratta mamma :) mys pys! har gjort en hel del idag, en riktig sommar dag! när jag kom hem fikade jag med päronenoch åkte sen med mamma och handlade lite grejer.. kom hem och vi bestämde oss för att åka till mormor & morfar för att lägga oss på deras brygga och sola.. mamam ville ju även grattulera mormor!
så vi åkte dit och det va heelt vindstilla och så sjukt varmt! det gick inte att ligga kvar, så efter mycket om och men och en lång laddning blev det dags för mig att ta mitt första dopp! wiiie.. så sjukt kallt!! kan max vart 14 grader i vattnet så ja.. men det va skönt efteråt.. haha!!
efter ett tag åkte vi hem och jag bestämde mig för att städa min bil! (som va så sjukt stökig..) så det blev jättefräscht efter damsugning och hela alltet.. tvättade sen även utsidan men jag avrt så arg på högtrycken så det vart inte speciellt noggrannt.  men fint blev det iaf :) rent och fint!

tog en liten pause och la mig inne och kollade på "systrar i Jeans" som gick på tv.. kolalde på 2an påvägen he mfrån australien.. så tyckte att ettan kunde va kul o se nu.. haha..
efter min lilla break gjorde mamma och jag en supergod middag, vi grillade kött med färskpotatis en god sallad och en massa smarriga såser,, oj vad gott det va.. och så hade vi förrätt som va rom gräddfil och rödlöks mackor, ,

har vart en helt otroligt härlig dag, verkligen SOMMAR.. så himla glad!! superduper. haha!

Imorgon ska det va sol igen så då ska jag åka itll M&Ms brygga igen och steka lite till innan det dåliga vädret kommer! :D

oj vilket långt inlägg.. men det va allt om min SUPERBRA helg. =D

<3

/malle
2009-05-30
 17:02:10

vilken härlig daaag

wohoo.. idag är jag superglad och dagen har vart underbar! vaknade vid 6 imorse och kundeh elt enkeöt inte somna om, så vid kvart i 7 begav jag mig ut på en joggingrunda! superskönt, 45 min senare åt jag en mysig frukost framför barnprogram med ena kussen som redan hade vaknat.vädret blev bara finare o finare utanför och vid 11 va alla uppe och allt var i full gång ute med lekat oc h hela kittet.. vi bestämde oss sen för att gå ner till stranden med pumpan & alex vilket va supermysigt!
lite senare på dagen kom även brorsan förbi och vi drack en varsin mojito ute i solen,, det var ungefär då jag insåg hur röd jag blivit,, hahaha!!
nu tänkte jag ta en dusch och göra mig iordning för kvällens bravader, woho!

på återseende, jag älskar vädreeet!!

/malle
2009-05-29
 23:00:04

usch usch.

dom senaste dagarna när jag kommit hem från jobbet har jag varit på uselt humör!! och jag vet inte riktigt varför? både igår och idag  kände jag bara för att lägga mig och gråta o tycka synd om mig själv.. vad beror nu detta på?  ooorka.. hela dagarna har jag vart super glad men det är ju st när jag kommit hem på kvällen,, sjukt irriterande. igår vart jag irriterad på mamma för nån skitgrej och idag har jag avrit irriterad på henne hela dagen pga nått fjantigt, och jag ahr inte pratat med henne på hela dagen :O det är en skum grej, brukar alltid prata med henne i tel någon gång under dagen.. men jag känner mig fortfarande irriterad, hur långsint får man bli? det som inte bbrukar avra min grej.. o så ahtar jag o va "osams" och vill egentligen bara gå in och prata med henne.. men jag är fortf irriterad? hmmm.. fan va jag är jobbig!

blir nog bra, men det irriterar mig ännu mer att jag är så fjantig o går runt o känner för o gråta.. usch!

Jobbet ikväll va hur stressigt som helst. känner mig helt överkörd. Tur att jag är ledig i helgen!!
Imorgon ska jag träffa Bobbo på dagen för att sola o ha det härligt! på kvällen ärre fest, hemam fest! WOHO, jag är så sugen, va så sjukt länge sen!! aptaggad! kommer inte ihåg när jag va på en hemmafest sist..  wiiiho.

hoppas jag känner mig gladare imorgno för det här är inte roligt..

/malle
2009-05-27
 23:37:12

gymmet!

Idag tog jag mig till gymmet, och OJ vad jag tog i!!! kändes sjut skönt och jag är supertaggad öfr att komma igång, ordentligt nu! så Imorgon ska jag ta mig ut på en joggingrunda innan jobbet.. tänkte först att jag skulle åkt till gymmet men måste åka så jävla tidigt så blir jogging! men det känns bra.. och på fredag blir det gymmet!
Imorgon börjar jag 12.15.. så blir nog ganska perfekt..
Idag började jag  13.. så va på gymmet vid 11.. Sprang och kämpade ordentligt i 30 min, och  sen styrka ca 30.. och jag va så sjukt slut! kändes så jävla bra,. började jobba 20 min innan jag började och ja, idag har vart en bra dag.. fick jobba över 3 timmar,, pengar pengar, det behöver jag!! till 21 istället för 18,, ob timmar, yey!

nej satan va trött jag är.. somna framför en bra film.. yes!

/malle

2009-05-26
 23:14:27

sista lektionen

...idag hade jag min sista lektion i "våga tala". det kändes nästan lite sorgligt, för jag har verkligen gillat den här kursen! har känns som om det verkligen gett mig en hel del och gjort massa nytta! hade en massa roliga människor i min klass och det kändes faktiskt lite sorgligt att lämna klassrummet idag. + att vi hade en superbra lärare som verkligen uppmuntrade en och gjorde så man kände sig trygg! ja, riktigt sorgligt kändes det. kommer faktiskt sakna mina tisdagar där (hmm, jag sakna skolan?)  hur som ahr jag lärt mig en massor och r superglad att jag faktiskt gick denhär kursen.. hoppas att jag får ett ok betyg iaf..
idag höll jag mitt sista tal, jag ska klistra in det lite längre ner.. haha. Ett hyllningstal va det iaf.. våran lärare hade dukat upp ett långbord med en massa bullar o kakor och godis och allt möjligt som folk hade tagit med sig, så va det dags för alla att hålla sina sista tal, hyllningstalet. Alla som va innan mig hade super seriösa tal för att hylla någon vän, familjemedlem, livet elelr ja, något annat fint.. så kommer jag där med mit,, inte så seriösa.. haha.. alal fick sig iaf ett gott skratt och tro det elelr ej, jag kände mig inte alls nervös.. första gången jag ställde mig framför denhär klassen bultade mitt hjärta i hundraåttio och jag hade världens darrigaste stämma.. men nu bara sätllde jag mig rakt upp och ner och höll talet! alal tyckte jag va jätteduktig och att det såg ut om om jag inte gjort mycket anant än att öva på det här (jag hade läst talet för mamma en gång) haha.. så det kändes super bra.. jag av tvungen att gå en timme tidigare för att hinan till jobbet så jag fick gå mitt i.. det kändes lite sorgligt.. hahaha.. som sagt, jag kommer sakna det!

för övrigt va det så sjukt varmt ute idag, bara från vägen till jobbet från skolan höll jag på att svettas ihjäl.. och väl på jobbet hade jag glömt mina byxor.. så fick ett par nya, mindre!! som passade mycket bättre. woho, det behövde jag!
sen jobbade Bobbo kväll med mig idag, wohooo. pratade massa kul, och åh, har saknat att jobba kväll med bobb!

Imorgon börjar jag 12.15.. Funderar på att dra till gymmet, eller kanske ut och springa,,? nej blir nog fan gymmet! yey!

nej nu ska jag kolla på The hills, WOHO!

Jag slutar med mitt inte allt för seriösa tal!

/malle

"Du är det bästa jag vet!

Jag vill alltid ha dig nära mig, har jag varit utan dig för länge så blir längtan allt för stor, nästan så den inte går att uthärda.  Mina vänner säger att jag ska lugna ner mig, så du för med dig en del faror, men oj, vad jag tycker om dig! Jag kan inte motstå dig och det goda uppväger helt klart dina nackdelar. Du tröstar mig i min ensamhet och du livar upp bland mina vänner, i alla lägen tas du emot med glädje.

Det spelar ingen roll om du är grön eller röd, mjuk eller hård, stor eller liten, jag tycker om dig hur som helst!

Ofta får man vara snabb för att få tag på dig, - för det är inte bara mig du frestar!


Tack för att du finns, mitt älskade smågodis!"

2009-05-25
 17:22:13

helgen

hello vänner! =D
helgen va perfekt, lördagen va sjukt rolig och PRECIS va jag behöver, va riktigt länge sen jag va ute och hade så kul., helt perfekt och precis vad jag behövde :)
Under dagen på lördag va Kussarna alex och pumpan på besök och jag va ute och lekte med dom, mys!
Sen va det dags att fixa sig i ordning för rockkvällen! haha..  det blev min fina nya kjol med AC/DC tröjan jag köpte, och klippte och klistrade lite i den så vart faktiskt riktigt snyggt. mörkkt smink och världens fluff hår. det vart sjjukt bra faktiskt..
sen åkte man till johanna för förfest (som för övrigt alltid är roligast) med rockband och singstar, och studsmatta!! gud va kul det va, johanna och jonna vann nog priset för bästa utklädnad i mina ögon!  så roligt va det!! sen va det dags att röra oss in mot den stora staden, när vi kom till Harry B James sa dom att det va fullt så vi gav upp och efter mycket om och men drog vi till Mango, eller Ace och partade loss. hade en sjukt rolig kväll och super nöjd! Sen blev det en prommis med Verro och  Johanna.. som slutade på donken.
sjukt kul kväll va det! :)

idag låg jag i solen, för att sen dra och spela minigolf med  Annelie, marco, Teo och teos kompis, supermysigt! jag kom 3a... woho!!

nej va trött jag blev, dags att gå! Sex and the city på tv, yey!

bilder från rockkvällen kommer, här är en :D


/malle

2009-05-22
 23:29:42

jävla tandis

fyfan. igår när jag skulle gå och lägga mig hade jag VÄRLDENS tandvärk. när jag hade borstat tänderna bara rann det blod från tandköttet under tanden som tappat en bit. och det bara värkte och dunkade i hela skallen.  jag tog två alvedon och låg och sög på isbitar tills jag somnade, fyfan va ont det gjorde!! ställde kl på kvaart över 7 för att kunna ringa till tandläkarn!
när jag vaknade hade värken lagt sig lite, ringde 10 över 7 som det stod på internet att dom öppnade, men på telefonsvararn sa dom 20 över 7, väntade tills dess men kom fortfarande till telefonmsvararn som sa att det va stängt.. prövade några gånger till men nix, ställde om väckarklockan på kvart i 8 och ringde igen, och WOHO. fick en tid direkt kl 10. överlycklig (eller inte?) somnade jag om en stund för att sen bege mig till tandis.
väl där berättade hon att det va en lagning som hade gått sönder och  att jag skulel behöva rotfylla vid ett senare tillfälle. men hon skulle fixa lagningen provesoriskt? efter allt för mycket bedövning gjorde det fortf  sjukt ont när hon tog fram dendär eländiga borren, men det gick relativt fort.. men när hon va klar berättade hon att jag troligt vis inte behövde rotfylla för att det va på gränsen till att närven va infekterad men hon trodde att jag klarat mig.. så jag fick  en ful lagning som ser ut som tuggummi på tanden och halva mitt ansikte var bedövat.. 990 kr senare va jag på väg till jobbet med att ansikte som,, jaj ag kände mig helt sjukt i huvudet, dreggel o usch.. nej innte kul!
5 timmar senare hade dendär jävla bedövningen släppt, USCH!

snälla gud låt mig slippa rotfyllning!! jag vill inte!!!


när jag kom hem hade iaf min kjol kommit, oden är superfin!! :D:D hihii

sovtajm, börjar 6 imorgon!!!

/malle
2009-05-21
 14:43:17

myyynta

hej hej hej!
idag blir nog en bra dag. elelr är? jag va och handlade lite med mamma och stannade även på världens mysigaste blomhandel, så mysigt!! och köpte en massa blommer som vi nu ska plantera.. haha. ibland är det mysigt o va skogsmulle.. hahaa
huset börjar bli så fint, satt ute i solen med päronen och tänkte tillbaka på hur det såg ut här när vi flyttade hit, stor skilnad! pappa håller nu på att bygga en veranda runt hela huset, blir SÅ fint. o så mysigt.
Hur som fyndade jag och köpte en Ananasmynta idag! woho, så nu kan jag göra ananas mojitos, hahaha!! spännande spännande!

nej nu ska jag ut och plantera lite (med mina gröna fingrar) sen ska jag nog testa på en mojito..har vart skönt med ledig idag utan några planer! ska slappna av fram tills lördag får då blir det galet!!!

/malle
2009-05-20
 23:58:03

GRATTIS....

till mig, x 2!
Bobbo påminnde mig om att jag har namnsdag idag, Karolina, woho! ett ganska fint namn faktiskt.. hihihih

nr 2. när jag kollade mailen idag hade jag fått ett konstigt mail från nåhon Helen.. hmm? jävla reklam igen? men icke! Välkommen, du har blivit utvald till funktionär på årets hultsfreds festival!! WOHO!
Jag hade helt förträngt att jag i början av året sökte in, eftersom jag verkligen ville åka men känner att jag inte riktigt har råd.. så idag fick jag då mail om att jag blivit antagen, som artist chaffis... hahahahaha!!! fyfan va kul! jag tackade ja, så nu måste jag bara få ledigt från jobbet... gud va roligt iaf :D jag lääängtar!

förövrigt har jag jobbat hela dagen. inget speciellt! kom hem åt en god middag, gosade litem ed kattungarna (den ena har öppnat ögonen) och sen kollade på film med päronen, mamma hade hyrt nya Wallander.. och usch vad besviken jag blev, jag har alltid älskat wallander filmerna, men vad är nu detta? fyfan!! nej det spårade ut totalt! tråkigt.

Imorgon är jag helt ledig och jag har inte en enda plan, det känns riktigt bra faktiskt! hoppas på bra väder! och att min kjol kommer innan lördag (lite mera tjat, haha)
jobb fredag och lördag.. och jag längtar till lördag, haha!!

nu ska jag nog sussa sött..

FRANZ!!!
2009-05-19
 23:13:53

wohoo

eller inte? mycket bra och dåligt just nu.. börjar med det dåliga? haha
Jag tror att jag ahr fått halsfluss.. så om jag inte mår bättre imrogon måste jag åka till dorren, det är SKIT! pengar på det är inte kul..
nästa dåliga grej är att min tand börjat göra ont, jag ahr tappat en bit av min tand, har inte gjort ont innan men nu har dte börjat,, kännas? det gör inte riktigt ont men det liksom,, känns? det är ännu tråkigare för tandläkare är INTE billigt.. vi får se.. en tjej berättade för mgi om någon slags försäkring man betalade 1600 om året och behövde inte betala för att gå till tandläkarn.. ganska sjysst deal med tanke på att bara en undersökning kostar.. är det 600 spänn? och för att inte prata om lagningar sen.. nej detdär ska jag kolla upp!!

Den bra nyheten är att jag precis fick ett mail om att min kjol är postad och på väg! WOHO. jag hoppas hoppas hoppas att jag får den innan Lördag.. jag vet inte hur långtid det tarr från England.. men med tanke på att dom levererar till dörren och även på lördagar så BORDE den ju komma fram.. om den inte försvinner på vägen då.. hmm..


ÅH va jag längtar! lördag komemr bli SÅ kul!!


nu ska jag kolla på The hills!! woho!


/malle

2009-05-17
 22:40:05

död

hellooo!!
oj va död jag vart i helgen.. utgången i fredags har jag aldrig riktigt piggnat ifrån. men igår hade jag lovat bort mig o träffa sandra så åkte till henne, halft död! seg början men efter ett tag kom jag faktiskt nästan igång lite..  spelade lite singstar och drog sen till olearys för nån öl, spelade, och VANN som vanligt när man är utem ed ess. så en gratis kväll + 200 spänn.. det är rätt shysst tycker jag D:

idag kom jag hem vid 1 någon gång, va riktigt pigg förutom att jag har fått superont i halsen!! drack nästan inget igår så är absolut inte bakis mår bara dåligt :( tror jag håller på att bli sjuk.. så bäddade ner mig i soffan för att kolla på Da Vinci koden som jag aldrig sett klart eftersom jag somnat eller tappat intresset varje gång. även senna gång somnade jag en liten stund men tror inte jag missade något super viktigt eftersom jag fattade när jag vaknade igen.. hahaha! den va helt ok.. men jag vet inte.. inte min typ av film? känns som man måste koncentrera sig för mycket på filmen.. äh jag evt inte,, den va ok men inte mer än så.. anledningen til latt jag fick för mig att se den va ju då såklart för att vi skulel åka in och kolla på Änglar och Demoner ikväll.. lagom seg och efter några alvedon följde jag med. men jag veti nte.. tyckte inte den va så bra, helt ok,, men inte något speciellt.. det är intressant och se alla häftiga ställen o höra all historia och så,, men jag vet inte, filmerna tilltalar mig helt enkelt inte på de sättet.. men dne första tyckte jag iaf va abättre än den andra..  På bion klarade jag mig med att somna enbart TVÅ gånger,, hahaha det bara gick inte att hålla ögonen öppna.. men sov väl kanske max 5 min båda gångerna så missade nog inget av värde där heller.. hoppas jag.. hahaha. helt ok men ja, inget sådär super...

Lite jobbig helg måste jaga säga.. hoppas verkligen inte jag blir sjuk nu :( :( :(
Idag bestäällde jag min kjol från asos.com... den är SÅ fin.. från French Connection.. åh, jag hoppas den kommer innan nästa helg.. man kan ju hoppas iaf.. läste om folk som fått sina grejer på 3 dagar och andra som väntat flera veckor... men jag hoppas.. jävla lök, va fan i stan och letade på massa ställen men ingen hade den kjolen :( så blev tvungen o beställa, jag hoppas på det bästa, den är ju så snygg!!

Imorgon ska jag bowla med Teo, Annelie & Marco. ska bli kul kul! hoppas bara att jag mår bättre.. nej nu är det sovtajm, jag är trött och sliten!!


/malle
2009-05-16
 12:12:35

igåår

saran va full jag blev igår, uuuuurk! det va iaf superkul o umgås med lise o alla det jag kommer ihåg, men blev aningen mycket dricka och slutade inte sådär super.. hmm hmm... hahaha. fy satan, tack ida för skjutsen och förlåt för mina "komplikationer" .
uggla! jag hatar att vakna och inte riktigt va helt säker på vad som hände igår.. men men. det jag minns va kul, aningen många shots.. öhm öhm.
hur som vaknade jag idag vid 10 och va pigg som jag vet inte vad, kände mig fortfarande lite YR men pigg som en jag veti nte vad!
gick in för att äta frukost och fick världens bästa överraskning,, ååååh!!





Stackars lilla molly.. helt slut efter en natt av massa barnfödande. men guuud så söta dom är!!!


/malle
2009-05-14
 23:16:59

Lååång dag

hej vänner! :)
idag har varit  en lång dag med blandade känslor! igårkväll beställde jag min klänning fårn nelly.com. WOHO! lär väl komma imorgon så jag hoppas hoppas att den är fin! annars får den åka tillbaka
Idag vaknade jag hur som halv 7, pigg som en jag vet inte vad!kolalde lite på en film och drog sen ut på min joggingrunda, gud va stolt jag är, haha!! fick dock lite brådis och sprang ungefär raka vägen in i duschen och kom ut med världens rödaste ansikte. hahaha. men med lite smink såg det nästan normalt ut ;)
stressade hur som till jobbet för att komma i tid, men väl där, prick 12, kommer jag på att jag inte börjar förns kvart över, haha!! så jävla knäpp.. så hinner till&med att dricka en kopp kaffe innan jobbet :) woho!
jobbet rullade på bra och kl 4 kom harry som skulle jobba.. hon mådde dock inte speciellt bra och det slutade med att hon svimmade ute i butiken :S fick hjälpa henne in på lagret där hon kollapsade totalt, stackarn. så jag fick köra henen till akuten och sen köra hem henne.. stackarn, lågt blodtryck och allt va det va,, inte roligt alls.. me nförhoppningsvis mår hon bättre nu,
tillbaka på jobbet fick jag ju då stanna till 10 eftersom harry inte längre va kvar.. man får ävl se det från den positiva sidan, pengar? och det viktigaste va ju såklart att harry va ok!
så jobbade och slet till 10, så nu är jag sjukt trött.. ladda för en heldag imorgon!
För imrogon ska jag upp tidigt och springa, woho!!! sen möta Verro runt 10 i stan för lite shopping! jag ska leta efter min finfina kjol från French Connection.. viktigast av allt!! (för min del) ååh den är så fin! äta lite lunch och så blir det nog också :) För jonna ska nog komam in lite senare!
Sen börjar vi kl 2 så det blir raka vägen till jobbet, jag jobbar till 10! sen ska jag till Lise för att hitta på nå skoj med henne och Ido! blir fultl upp och kul kul!!
På lördag är jag helt ledig!! kanske skulle in til lstan och äta middag med familjen, och sen på kvällen ska jag hitta på nåt med ess!!
woho, blir nog en kulijul helg!!

nu behöver jag sova och ladda för morgondagen!!

/Malle
2009-05-12
 23:51:59

träningsvärk

wohooo! vilken härlig känsla, en riktig träningsvärk, WOHO! precis vad jag behöver, för nu ska jag FAN komma igång!! :D:D
imorgon börjar jag 13.00 så tänkte dra och träna innan det, så om man är där vid 11 blir det ju perfetk, WOHO!

idag höll jag för övrigt i mitt andra tal, om rattfylleri. det gick väl sådäär.. kunde gått bättre men helt ok! nu är det bara 2 tal kvar.. sen så!!

idag har jag kolalt på alla mina avnitt också, Gossip girl, One tree hill, Desperate housewives och The hills! woho, jag älskar tisdagar.. hahaha

Jobb till 10, min bil är lagad nu, 1600 kr fattigare.. inte lika roligt men vad gör man inte,, vi får hoppas på att lönen är OK! och jag som vill kunna shoppa lite, hur ska detta gå till? kan bli svårt!

I helgen är jag ledig och ahr fått lön, wiiiho! på lördag ska jag iaf hitta på nåt kul med ess, det blir kul!! förhoppningsvis blire nå kul på fredag också :)

tråkigt inlägg men jag är SJUKT trött. så natti natt!

/malle
2009-05-11
 22:32:35

shopping shopping

... är allt som finns i min skalle just nu! jag vill shoppa!!!!
vill bara ha min lönespec så jag kanske kan lyxa till lite!! hoppas hoppas.. idag lurade jag även in mig själv på asos.com och oj vilka shyssta grejer jag hittade.. ge miiiig!! en kjol iaf som jag bara måste ha.. jag har letat efter en liknande länge, elelr shorts som vart liknande, men nu hittade jag iaf en kjol iliknande modell som jag letat efter,, då kan jag ju inte låta bli.. kostade runt 800 så ja, vi hoppas på en stor lön helt enkelt?

idag lämnade jag in bilen, drog sen till gymmet och körde håårt!! gud vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon alltså!! men det är skönt, det va mitt mål!

imrogon blir det skola och taaal! blir nog bra bra. jag är slut och trött, dags o sova! natti


/malle
2009-05-10
 21:57:14

mätt mätt

och fy vad mätt jag är!!!
till middag lagade vi oxfilé med champinjon sås och goda potatis grejer. mums va smarrigt det va, sen hade jag gjort en liten efterrätt.. smarr smarr.. tjock tjock?
Imorgon ska jag äntligen, ÄNTLIGTEN köra igång träningen igen.. mamma och jag ska lämna in bilen vid halv 5, sen ska jag möta Ess på gymmet och köra HÅRT! jag vill ha träningsvärk i magen!! och gärna resten av kroppen, ha ha ha. nu börjar mitt nya liv? hahaha. nej ska bli skönt, va ute och sprang förra helgen tror jag det va och så har jag spelat tennis 2 gånger den här veckan,, men nu vill jag komma igång på gymmet också! åh va härligt det ska BLI :D
den här veckan ska jag också börja med att lägga ner allt snarr i veckorna.. helgen, kanske något, men absolut inte i veckorna! Stenhårt!

Molly kommer nog få sina ungar när som helst nu, hihi, det ska bli så roligt! :)

På fredag får jag LÖN! jag längtar!! idag hade jag tänkt beställa dom där två klänningarna.. men den jag absolut ville ha va slut i min storlek.. hmm! får väl se när den kommer in, jag SKA köpa den.. haha!

Klippte nästan allt gräs, fyfan va duktig jag är!! våran gräsklippare va kaass så det va sjukt jobbigt, haha, men oj va duktig jag är!!

Imorgon är jag då ledig, och ska skriva kalrt mitt sista tal, sen är jag KLAR med kursen, wohooo! fyfan va skönt!


idag kände jag för lite AC/DC.. Satt och kollade på det här klippet när det gick upp för mig att dom spelar i gbg i sommar, och jag är SÅ arg för att jag inte ska dit :( Men självklart ska pappa och storebrorsan dit :( jag är SÅ avis!  kan inte jag få åka istället? buhuhu..

/malle
2009-05-10
 16:56:19

oj oj oj

hej mina vänner! vilken lustig dag.
jag åktei n till haninge med mamma imorse för att köpa ett nytt bateri till min bil (hmm) mamma skulle även handla lite annat så vi fixade och trixade lite. väl hemma böt pappa bateriet, men det visade sig att det inte bara bateriet det va  fel på utan även något annat, lämna in på bilmeck då.. kulijul. jag gillar inte min bil just nu.
inte så speciellt poppis.

när jag kom hem upptäckte jag även att ett visst kex hade skrivit till mig på msn.. väldigt förvånad, va kan det vara nu? nej men han skrev på som vanligt,, elelr ovanligt nu för tiden? blev väldigt förvånad, glad, men samtidigt arg.. nu när jag äntligenn bara slutat tänka på det hela tiden så kommer han o river upp det igen.. men egentligen så kanske jag ska va glad? baby steps? det är ju nåågon jag vill ha kvar i mitt liv men ja, vi får se helt enkelt..

nu har jag klippt gräset! gud va jobbigt-

vi hörs!

/malle
2009-05-09
 23:36:56

shopping

åååh va jag vill shoppa!!
sist jag shoppade va,, i sydney? sista dagarna.. sen dess.. ingenting!
funderar på att fuska lite och köa några grejer nu när jag får lön.. egentligen ska jag ju spara varje öre men.. litek ul måste man ju få ha? har drömt mig bort lite och spanat in en massa grejer jag vill ha på nelly.com och blivit kär i en klänning..  jag bara måste ha den.. så när jag får lön kommer jag nog beställa den,, 800:- men så otroligt söt,, måste nog dock bli lite smalare för att den ska se snygg ut på mig men det fixar sig.. hahaha.. hittade även en annan klänning och ett par skor!! vill ha vill ha..

här är klänningen jag bara MÅSTE köpa.. kärlek vid första ögonkastet... 799:-
Strappy Back Dress SEK 799, Quontum - NELLY.COM

för tillfället är jag väl lite pluffsig för den alltså,, men det ska jag fixa till, och den är bara SÅ snygg!!

det andra va ju domhär sjukt fina skorna, lite väl häftiga för min plånbok för tillfället dock,, men vi får se hur jag gör. är dom inte sjukt snygga? jag skulel väl dock bli lång som en stång.. 1149:- ,
Terriee SEK 1149, Steve Madden - NELLY.COM

En annan klänning jag hittade var denna, för enbart 259:- den va också rätt söt!! årets tält dock,, men kanske inte riktigt, den va jättesöt bakom.. det är nåt med den jag gillar! :)
Queens Dress SEK 259, Vila - NELLY.COM

OCH denna!!! ååh hur ska jag kunan välja!!! 599:-


Check It Out Dress SEK 599, French Connection - NELLY.COM


Ja, blir ju ett aldelles för dyrt kalas om allt detta ska med.. men första klänningen bara måste jag ha,och jag vill ju ha ett par skor i den stilen för det har jag ju letat efter.. men kanske kan hitta ett par som är lite billigare.. fan vilket pucko jag är som inte köpte när jag va nere i Australien.. dom hade sånna skor ÖVERALLT.. hittade ett par sjukt snygga på rea innan vi åkte hem, och uch vilket pucko jag va som inte köpte  dom!!!
det va iaf dom viktagaste grejerna jag hittade.. nu ska jag abra bestämam mig som sagt.. kommer bli svårt.. men skorna är nog över min budget för tillfället.. buhuhu..

hur ska detta gå.. vi får väl se.. ge mig ge mig.. kanske ska köpa en trisslott och hoppas på visnt.. hahaha.bobbooo!

nej nu ska jag gå!

på återseende!

/malle
2009-05-07
 22:56:00

Torsdag Torsdag

hellooo
idag har varit, en lång, konstig dag?
Började med att jag åkte in till stan för att äta lunch med Jonna & Verro. Möttes utanför åhlens och drog till ett fik för en smarrig lunch. Det gfick mig oatt tänka på hur länge sen det faktiskt va jag va i stan för att.. bara kolla affärer och fika, shoppa och allt sånt.. måste varit innan Australien.. så det va riktigt mysigt.. vart dock väldigt shoppingsugen men med ca 50 kr på kontot är det inte mycket man kan göra åt saken..
under lunchen kom iaf Jonna med den stora nyheten att hon kommit in på utbildningen hon sökt i Sydney. Otroligt stora grattis till henne. Om hon tackar ja åker hon om 2 månader.. wow! Så glad för hennes skull!
Då kommer jag iaf känan någon när jag kommer ner.. hihi.pratade lite om det också.. hur detä r med jobb och sådär.. funderar på att åka ner med typ "STA travel" eller "work and travel" finnas massa sånna där olika. .Jonna rekomenderade det dock inte.. vi får se, om man åker själv är det ju ganska skönt att ha NÅGOT att komma dit till . vi får se.. är ju mycket att tänka på. Hur som, idag går tankarna och glädjen till jonna, Grattis!!

Efter att ha hängt med dom ett tag åkte jag med pappa och handlade mat, :) sen hem.. och drog och spelade tennis med pappsen. mys nu när man kan spela ute :) gick faktiskt bättre än förväntat.
sen har jag kollat hockey och lite sådär..

Molly, våran katt, även kallad tunnan nu, är så otroligt tjock! hon kommer nog få sina ungar vilken dag som helst nu, och jag längtar!!  hihih ska bli så mysigt med små kattbäbisar som springer omkring. ååh! längtar längtar!

Nej usch, imorgon börjar jag halv 7,, min bil är sönder så måste åka med pappa, som åker hemifrån 10 över 5. hipp hurra.. elelr inte.. men vad gör man. en vecka kvar till lön iaf!! :D:D:D

hörs!
/malle
2009-05-04
 22:24:06

sommar sommar

hej hej hejJag har bestämt mig för att jobba HELA sommaren utan en vecka ledigt.. hårt jobb, mycket pengar (hoppas jag på) för att spara allt och åka tillbaka till.. ja ni vet vart. haha!
men det gäller att leva ändå, förra sommarn jobbade jag näst intill hela sommarn och festade ca 4 dagar i veckan iaf.. haha. Onsdagar = Snaps med Carro, Torsdagar = Dalarö Skans med Lise & co. Fredagar = stan på något partajj, snaps elelr liknande, och lördagar = Strand Hotell, dalarö med olika människor.. haha.. va en sjukt rolig sommar med massor av fest.. denna sommar kommer väl bli aningen mer budget men iaf.. haha! Den ska bli kul!
Jag har lagt ner planerna för Hultsfred. det blir inga pengar över helt enkelt! men ja, pratas om iaf en kryssning, London och lite annat smått och gott får se vad som blir av.. något måste man ju hitta på :D  och åh va jag längtar tillbaka till.. åh vad underbart det ska bli med sommar!

idag har vart trevligt, kolalde på en  film imorse som va, härlig! "Surfer, dude!" hette den, jävligt skum och inte speciellt bra,, den va bara härlig helt enkelt.. ooch Matthew McConaughey är ju inte helt fel.. haha!'

Imorgon är det skola och efter det jobbijobb.

Hahaha.. här är en shysst låt som jag och Teo brukar sjunga på jobbet!

2009-05-03
 23:28:43

härlig helg

hej vänner! :)
helgen har vart suuper mysig!! :) Lördagen började med att jag gick upp halv 9 för att dra ut på en joggingrunda, va sjukt jobbigt men jag klarade min vanliga runda på 5 km.. haha, höll på att dö när jag va klar men jag klarade det!! det hadej ag inte trott eftersom det va så länge sen jag tränade.. men känsn bra, nu är jag taggad för att komma igång igen, ska nog dra ut o springa imorgon igen, eftersom jag är ledig :) sen ska jag plugga och förbereda mina tal fär tisdag :) städa klart här inne och boka tid för lagning av min förbenade bil!

Lördagenfortsatte superbra! Fixade öfdelsedagspresent till lilla kussen, och va o handlade lite med mamma.. haha! sen åkte jag hem och satt i solen, färgade håret (haha fyfan, jag har inte färgat håret själv sen jag gick i typ 4an, hahaa) men det gick faktiskt riktigt bra och blev riktigt snyggt :) även fast färgen inte räckte.. hahaha..
fixade mig i ordning för att sen dra till Jonna för middag med tjejorna!! supermysigt sommarväder o sen va det dags för singstar! superhärlig förfest och sen drog vi in till stan för att möta upp steffis fredrik och hans 40? lumparpolare.. hahaha. va en rolig kväll på nåt nytt ställe, inte det bästa stället men alltid kul med kul folk! :) o billigt va det, shotade sambouka ( ? ) med BOBBO, 2 shots för en huuundring, haha! så kul! hihi. drog sen hem till johanna o åt köttbulalr och sussade.. hahaha.. mys mys!

ser fram emot 2 helger fram med rockkväll!

idag har vart mys o träffat kussarna och anant härligt! saker känsn bra nu!

sovtajm nu!

/malle


en låt som säger mycket,
2009-05-01
 22:56:33

Valborg?

Hej vänner!
min valborg va perfeeekt! :D hahaha..
igår jobbade jag till 7, efterdet sprang jag till bussen för att hinna med, åkte hem, tog en öl, åt en spergod middag och somnade som ett litet barn.. precis perfekt valborg för mig.. åh va härligt det va att gå upp imorse för att dra till jobbet och va PIGG! som sagt, perfekt för mig! kände bara igår att det inte va läge och jag va sjukt trött och ville bara hem.. Dessutom, som jag sagt innan, ogillar jag valborg otroligt mycket.. eller alltså, jag ser inte anledningen me d att festa på valborg? vad är valborg liksom? jag förknippar det bara med 14åringar som blir fulla vid en majbrasa. eller nåt sånt. . hahaha nej som sagt, inget för mig!
Idag har varit en lång dag på jobbet, min bil bråkade imorse så jag fick låna päronens. woho! det är så roligt att köra manuell när man är van vid automat.. hihihi. dock inte lika roligt att min bil bråkar. men tur att det är helg och jag är ledig, hihi!!
Jobebt va iaf trevligt, amssa kul folk som jobbade och taggade för morgondagen, ska bli kul! :D midadg o utgång med tjejerna, woho!
är så sjukt mätt idag.. Radhusbiff till lunch (hahaha, jag älskar blodpudding), när jag kom hem efterjobbet hade mamma gjort värsta middagen för att Brorsan +  flickvän va på besök, grillad oxfilé, potatisgratäng och muuums!! åt mig riktigt mätt,, drack nåt glas vin, åt lite choklada och oj oj oj.. tror jag håller på att spricka.
Imorgon ska jag gå upp 9 och dra ut på en joggingrunda.. eller powerwalk?  vi får see. blir mysigt!
sen ska jag nog sooola! åh va mys, astaggad!!

nej nu ska jag sova för att ladda inför morgondagen!!

/malle