2009-11-29
 22:07:12

=D

god kväll!
idag har varit en.. ingenting dag?
skönt, med tanke påa tt jag börjar 5 imorgon, haha.
bakat lite med mamma, var på adventslunch hos mormor&moffa då man även fick träffa patric o fredrika :) kul, va rätt länge sen! sen,, vad har jag gjort? kolalde avsnittet av mammas pojkar som jag missade i torsdags..
umgicks lite med lilla bror.. vi ska införskaffa Band Hero. vore sjukt roligt :D massa roliga låtar o hela grejen, blir roligt =D
sitter o leker på spotify.. gud vad jag älskar denna uppfinning.. sitter o letar up en massa gammal musik som jag lyssnade på förut,, hittar så mycket roligt o så många gamla minnen.. jag älskar sånt..


nej nu måste jag fan slagga.. vart sugen på o kolla på filmen grind. hahaha så sjukt länge sen jag såg den,,  men hittade en låt som va med i den,, så vart lite sugen,, haha, nu är det iaaf paradise hotel.. sen får vi se.

Natti!

/malle
2009-11-29
 00:25:00

en nykter lördagskväll

för att!
jag har varit sjukt duktig!
Åkte till Johannas partyparty vilket jag är riktigt glad att jag gjorde, avrt en perfekt kväll :)
tog bilen, dvs INGEN ALKOHOL!  Jag är sjukt stolt =D jag behövde en lugn helg så detta blev perfekt.
igår drack jag endast 2 glas vin och idag ingenting,, efter förra helgens konstiga beteende va det faktiskt jättebra. hihi.
spelade massa knäppa lekar johanna hade förberett, dom satt och spelade fia med hutt när jag kom,, kunde ju tyvärr inte delta, men rätt underhållande att kolla in resten av det sjuka gänget :) fortsatte med Beer pong (heter det så?) och eftersom pingisbollen sakandes blev det ihopknöglad plastfolie som fick agera boll, haha! kände mig riktigt skicklig där eftersom jag fick in en hel del träfffar (nu i efterhand börjar det väl gå upp för mig att det kanske hade att göram ed att jag av nykter och alla andra.. inte speciellt nyktra.. hahaha) kulijul!
nästa lek blev den här man gjorde när man va liten, när man ska slå med tärning och äta choklad med mössa vantar och  halsduk,, hahaha fyfan.. men där kundej ag iaf delta på riktigt ;)
fortsatte med lite rockband (som jag hade lääängtat efter, så sjukt roligt!) och avslutade med lite singstar.. resten av gänget skulel röra sig mot stan.. men jag va duktig nog att säga Nej tack, även fast jag fick erbjudande om att sussa kavr hos johanna och supa mig själv under bordet. duktig flicka!
en annan tjej som körde,, carro som också skulle åka hem fick inte platas så skjutsade henne till tåget och körde sen hem.. nu är jag här och känner mig lite smått rastlös och inte alls trött. kolal på en film elelr nåt blir det väl.. springa ett varv? hahaha nejtack.

nej efter förra helgens konstiga fyllor så behövde jag nog det här (:

dags att hitta på nåt nytt.

/malle
2009-11-28
 19:11:25

Lördagkväll

hallå hallå.
Idag ahr varit en härlig dag. Jag slaggade hos Lise, mamma kom och hämtade mig vid 12 och vi åkte till ikea, sjukt mycket folk men vi gjorde en snabbvisit, köpte lite ljus och annat smått och gott, hämtade min bil hos lise och åkte hem,, köpte varsin pizza på vägen,, nam nam..

väl hemma kände jag att det var dags för storstäädning,, så nu har jag skurat kök och badrum, damsugit, städat garderoben, dammat av osv.. har nog lite kvar men det får räcka för idag, det känns fint och luktar gott, haha.

igår blev det jobb 15 - 20.. åkte direkt till lise för att sen dra vidare till sara för vin kväll.. lise och jag hade planerat filmkväll men blev ändrade planer, haha!
Så vin kväll med charader-spelet och massa snack, hade superroligt :) gud va roligt det där spelet va, vill definitivt införskaffa det.. garvade så man grät hela kvällen, haha!
runt 1 halv 2 drog lise och jag till henne för o slagga.. stanande vid statoil för lite godisinköp. mohahaha..


sitter o funderar på vad jag ska göra ikväll. Lise & Jag ahde tänkt dra till Johanna för Jul&Rockband kväll men tror Lise bangar och vet inte om jag vill gå själv.. Lise pratar om stan med Hanna & co men jag vet inte riktigt, är nästintill pank så vore väl inte den smartaste planen. kan det inte bara bli den 15e? jag vill ha lön..
elelr så stannar jag bara hemma och kolalr på film.. kan ju vara ett alternativ det med,, men ja,, då blir man ju lite lonely. hm. ja nu vart jag konstig.  vi får väl se.


/malle
2009-11-27
 02:26:18

hur va det med sömntabletter..

god natt
kan verkligen inte somna,, så lallar runt lite häromkring, men vad gör man inte? mitt halsont är ganska mycket tillbaka vilket känns,, rätt dåligt? men å andra sidan brukar det ju va värtst om kväll/nätterna/mornarna.. så vi får väl se. imorgon blir det iaf middag med lise, blir trevligt! får se vad vi hittar på efter, och vad jag hittar på resten av helgen.. funderar på en vit helg med tanke på förra helgens konstiga fyllor.. skulle kunna vara en idé. vet inte varför jag vart så jävla konstig förra helgen, i vanliga fall när man blir lite för full brukar man ju i alla fall bara vara sig själv fast väldigt extra glad och lite knäpp.. men nu, jag vet inte, kändes som jag inte riktigt va mig själv. sjukt dryg och konstig.. och det är ju inte jag.. näe jag vet inte, vi får se!


åkte ju till jobbet och det gick riktigt bra, sjukt kul att det går bättre o bättre :)
mina händer luktar dock en blandning av 17 herrdofter vilket inte känns sådär oerhört charmigt.. åh det finsn så många som luktar så gott!! om jag ahde pojkvän skulle jag tvinga på honom sjukt många, ha ha ha.

jag börjar faktiskt komma in i rollen som säljare,, idag fick jag sälja en hel del grejer och det känsn riktigt bra! det går bättre o bättre liksom :)´
nej ska nog försöka mig på  slaggandet igen. får se hur det går.

/malle
2009-11-26
 12:04:36

Feberfrossa

godmorgon!
usch vilken hemsk natt, somnade med väldigt ont i halsen.. 2 tjocka täcken + en filt och frös som en liten unge.. hade redan proppat i mig ipren men världens feberfrossa.  åt en till nån gång under natten och vaknade på morgonen vid 8 av värmeslag. och halsen svullen som en jävla boll..
kollade avsnitten av The Hills och The city och somnade om en stund.. fick lite lust att kolla på Juno,, så det gjorde jag.. och nu känner jag mig faktiskt lite piggare.. halsen börjar kännas hel igen..
Såg reklam på tv för nån halstablett som dödade bakterierna,, den ska jag nog köpa..

För.. jag ahr ju lovat att jobab idag,, och det känns inte lägligt att ringa och sjukanmäla sig det första man gör.. så halstablett och ipren.. det får vara min räddning idag!

Nu hittade jag äntligen en design till bloggen som jag gillade, ändrade lite, men visst vart den bra? =D kändes lite.. jag!

så idag blir det jobb 15 - 20.. sen är jag ledig helgen,, och fredag! skönt! får se hur mycket jobb det blir näästa vecka.. men men.. nu ska jag duscha o fixa mig iordning,, undra om det är köer på eftermiddagen så här.. det borde ju vara åt andra h åller på essingeleden, eller? jag ahr så dålig koll.. men borde ju inte vara så mycket halv 3.. känns inte som det iaf.. 

det bästa nu är att jag kommer börja få lön den 25 igen,, på coop va det ju den 15e! det känns bra! =D

nej somsagt, dusch o fix.


varför ska det va så fula bildspel på låtarna man vill ha med. hur som, jag älskar den här låten! va ett ta sen jag hörde den ochc vet att jag ahft med den förut.. men.. jag gilalr den =D


/malle


2009-11-25
 19:51:01

sushi & click

God kväll mina damer & Herrar.

Ligger här och kollar på Biggest looser.. rätt kul o se hur mycket dessa lass faktiskt kan gå ner. och så är det kul o se hur vissa blir så sjukt söta i ansiktet när dom blir av med allt fett.. kul!

Idag sov jag riktigt länge, det behövdes. Kollade på "slumdog millionaire" ingen hit i mina ögon.. många som sagt att den va sjukt bra men näe.. den va lite seg.. inget för mig.

åkte sen till sandra för att umgås lite,, pratade om helgen knäppa grejer och skrattade en hel del åt mycket.. Vi började gå igenom lite av sandras gamla skivor och gjrode en liten nostalgi tripp.. "ÅH, det här måste varit ifrån när vi brukade hänga med domdär.." bla bla osv.. det va riktigt roligt!
Bestämde oss sen för att kolla på film och äta sushi,, så tog en tripp ochh köpte lite sushi.. kollade på filmen "click" och grät en skvätt.. det får man göra ibland.

ugga, jag vill ha en mysis.


/malle
2009-11-24
 21:28:49

New Moon

hej hej hej.
bäddade ner mig framför datorn och kollade på New Moon, och åt snabbmackaroner med ketchup.
somnade självklart efter ca 20 min och sov fram till 7. kollade om dne från början,, hjälp mig satt nästintill o grät hela filmen.. helt otroligt sorglig även om det inte alltid var på ett dåligt sätt..
Men det är i tillfällen som dessa, framför filmen där dom nästintill är besatta av varandra,, man känner sig så sjukt ensam.. för det gör jag nu. Är verkligen i en "jag är trött på att vara singel" svacka..  det va ett tag sen nu.. men det är så sant så sant. Saknar att ha en mysis att kolla på film med om kvällarna och  cuddla&skeda med innan man somnar.. och framförallt att sova brevid någon, som verkligen verkligen tycker om en för det cp man är.. men det viktigaste av allt,, någon man har sådär sjukt roligt med..
Jo, det sakanr jag just nu. Varför ska man ha blivit så störd och ha men för livet från tidigare sjuka saker. Va härligt det vore om man bara kunde träffa någon som man bara tyckte sådär jättemycket om, och som tyckte om en sådär jättemycket tillbaka,  och allt kändes sådär superbra med. som allt helt enkelt bara sätmmer med.. och framför allt, någon man bara kunde lita på så där direkt? vilket helt klart är mitt största problem.. Hur ska man kunna lite på någon ordentligt om man inte ens kan lite på sig själv?  det är väl här dom tidigare sjuka sakerna kommer in och ger en men för livet.. hahaha,, vaddå höga krav?
Men man kan väl få drömam sig bort lite.. för det behöver ju även puckon som jag göra ibland.

Nej, det saknar jag verkligen. Men vad gör man.. väntar på bättre tider? Jag antar det..

"När den rätte dyker upp, då säger hjärtat till, och då får huvudet säga vad de vill"

Sötaste citatet från Tzatsiki Morsan & Polisen.. vissa filmer sitter kvar i skallen på en, ha ha ha,.

På återseende.

/malle
2009-11-24
 15:31:52

Hej Bromma!

Idag var en superbra dag på Bromma, jag ttrivs mer och mer för varje dag som går och idag kändes till&med riktigt bra! =D
Jag börjar lära mig om alla parfymer hit och dit, mysk doft och allt vad sjutton där till.. det känns kul, att man börjar komma igång :)

Jag har hittat några dofter jag är lite små sugen på att köpa med mig hem.. Bla är det Donna Karans "Be Delicious Fresh" söta rosa äpplet som luktar såå härligt.. den kan det nog bli..

förövrigt började jag klr 05.15 igår.. så sjukt ont i föttterna efter denna långa dag,, snälla, ge mig fotmassage?  tror jag fick sova ca 3 timamr inatt så tänkte bäddan er mig framför en bra film nu och ta igen lite sömn.

för övrigt står städning högst upp på listan.. blir nog lite senare ikväll eller om jag har otur så blir det imrogon..

Dagens låt. Paramore,, som för övrigt spelar på Arenan på lördag tror jag det va.. jag är lite sugen alltså... men vad gör man!

/malle

2009-11-23
 23:12:03

Kings & Queens

Kunde inte låte bli.. jag kommer fan aldig kunna sussa.

läsa en bok,, funderar på å läsa om Scar Tissue igen.. alltid bra för engelskan!




2009-11-23
 22:44:30

Revenge of the Fallen

God kväll mina vänner! :)
Helgen har varit... rolig, bra, och jävligt flippad. en hel del ångest, varför ska man bli så jävla jobbig när man är full, och göra så sjuka saker?
fredagen var iaf första dagen på jobbet,  det gick bra men var väldigt annorlunda emot vad jag ahde förväntat mig. jag ahr en hel jävla del att lära mig.. alla parfymer säljandet och oj oj.. men det kommer med tiden!

Fredagen fortsatte direkt till Lise, vi drog til lsystemet, mötte sen upp Hanna, Malin & Ida för att äta middag. Ida jag och Lise ddrog sen o fixade oss hos lise och sen iväg för att fira hanna.. blev en sjukt rolig kväll som inte slutade i stan.. massa folk hos hanna, och jag kan nog prata för de flesta, det blev några glas för mycket.. Vi slutade upp på ollan, och gissa vad, jag kom inte in, HAHA. hur lågt får man sjunka,, hej jag heter Malin och jog kommer inte in på ollan i haninge, LYCKAT! Jag och Lise (som var rätt glad i hatten hon med) drog hem till henne med 2 av henens kompisar och efterfestade. vet inte när vi somnade men den kan väl varit runt 4.

klockan 6 vaknar den ena människan och är helt pigg och väcker resten av alla andra.. så kl 6 vaknade vi och sov inget mer under hela lördagen, UGGA. drog till Vega och käkade kebab sisodär vid 10. det va ju rätt trrevligt, åt cirka  3 pommes. sjukt seg!
Jag och löken drog tillbaka till henne och fortsatte med filmtittande och lite sånt,, men ingen sömn, drog och käkade på vårat favvo ställe som vi äterp å vvarje helg.. haha. bakis stället nr 1.
sen var det bara att ta nya tag.. fett snyggt!
vi sa som så, för att inte bli lika packade som sagen innan dricker vi bara vin ikväll.. det höll väl i ungefär.. inte så länge. Sandra kom över till lise och vi spelade vårat favvo ölspel och pratade barndoms minnen, sjukt kul va det :) men dendär tunga hatten thittade tillbaka rätt snart.
vi drog vidare till station som planerat,, ja det va en kul kväll. eller, jag blev så sjukt full, igen. gjorde massa jobbiga o pinsamma saker, det värsta är fan att jag snackar så jävla mycket o säger ås jävla sjuka saker.. så jävla irriterande,, och där kryper ångesten in rätt bra dagen efter, USCH! 
men men lördagskvällen (elelr morgonen) slutade iaf på ett bra sätt :)

på söndagen åkte jag tillbaka till lise vid 3 tiden eftersom jag sovit hemma.. vi åkte återigen till vårt favvo ställe och åt, denan gång pizza.. haha. yum yum. åkte sen till henne och låg och pratade om helgen bravader, pinsamma händelser o allt där till.. en helg med oss,, massa sprit,, ett mål mat om dagen som är nåt i sitl med pizza, kebab donken.. massa sjuka händelser och i princip ingen sömn, oh yes!
innan jag åkte hem åkte vi förbi donken och åt lite itll.. nyttiga flickor, oh yes!

idag bar det av till jobbet, ställde bilen i hanninge och åkte pendel o buss, fyfan, första och sista gången.. va en lärorik dag och börjar komma in i parfymdjungeln pch lära mig mer och mer..  köpte ne macka till middag/lunch,, när jag ätit upp den o bara hade lite kvar såg jag ett svart krulligt hårstrå, USCH FYFAN USCH! 
11 - 19 ok, men har så jävla ont i fötterna just nu, behöver massage, någon, snälla?
jag luktar en blandning av 17 parfymer.. tog iaf buss tvärbana o pendel till haninge och insåg att jag aldrig mer tänker åka komunalt till bromam flygplats, en gång för mycket!


nu måste jag fan slagga, för imrogon börjar jag ju 05.15.. när ska jag få sova ut egentlgien? nej men tror att jag är ledig rätt mycket efter imorgon..

på vägen hem satt jag och lyssnade på Bandit och dom hade "top 3" från soundtracket från Transformers Revenge of the fallen. så nu är jag helt såld och sitter o lyssnar på det.. gilalr verkligen låten not meant to be
 med Theory of a Deadman. nej gud va jag babblar. nu ska jag sussa de få timamr jag faktiskt får sova.. jag som ahde tänkt äta snabbmackaroner med ketchup..  har bara ätit den där krullhårsmackan idag, USCH.. nej det blir nog min frulle imorgon.


orkar inte ens leta låt idag.

men om jag hade orkat hade det varit 30 Seconds To Mars - Kings and Queens. för den kan jag bara inte få nog av.. jag vet inte varför men den låten får mig bara att känna mig.. GLAD, eller Lycklig.. jag känner typ för att göra en massa grejer jag aldrig skulle göra i vanliga fall. hahaha,

Hej, Jag heter Malin.. jag är bara.. lite konstig!

långt inlägg av en trött tjej.
jag vill ha en stoooor kram,

/malle

2009-11-18
 17:50:53

Idag

Hey! :D
idag har varit en bra och trevlig dag, bortsett från att tele2 nätet är SÄMST!
Jag tvingade mig själv att gå upp kl 9 eftersom jag totalvänt på dygnet, kolalde lite på tv och sådär.  tog sen bussen in till haninge, solade lite, mötte sen upp sandra, drack lite kaffe och spelade lite kort. trevligt som vanligt! :D
efter problem med mobiler o skit fick jag tillslut tag på mamma och vi möttes upp i haninge för att leta reda på lite svarta kläder.. Köpte en svart kjol på MQ.. den va faktiskt snygg.. hög i midjan och knälång.. jo jag gillar den! sen köpte jag ett par skor från Esprit, med en liten klack.. Pumps typ? det fick räcka för idag,, 1000:- fattigare. :P

fick lite panik eftersom butiks chefen på´nya jobbet ringde när jag solade, så när jag skulle ringa tillbaka efter fungerade det då inte, jävla tele2. så fick bli en snabb shoppingrunda så jag kunde åka hem och ringa henne. så ändrade planer, hon skulle inte hinna lära mig och allt sånt imorgon så det är uppskjutet till Fredag. men det är lugnt för mig!
så imrogon blir det nog lite mer sol! och jag hann inte med att köpa hårfärg så det blir nog imorgon också,, och strumpbyxor!

så nu är det snart dags för tacos.

/malle
2009-11-18
 11:07:47

Onsdag

goddag mina damer och herrar!
har precis kollat på 90210 och Melrose Place... egentligen inte speciellt bra just nu men ja.. utfyllnad? haha

Idag! Ska åka in till haninge för att sola,, sen möta upp ess och gå en prommis.. sen kommer mamma  och så ska vi leta lite svarta kläder - svarta skor, Jag frågade och det va tydligen pumps eller balelrina skor som gällde.. så jag vill nog hitta ett par pumps med en liten liten klack,, som är bekväma. funderar på att klippa mig? vi får se. mina toppar är helt sjukt slitna just nu. o så ska jag köpa hårfärg. wiiha

och! ikväll ska vi laga tacos! mums, det va länge sen jag åt det nu! hihi.

en kort uppdatering, på återseende!

/malle
2009-11-17
 00:20:43

kan inte soova

jag kan verkligen inte somna.. den senaste veckan ahr jag verkligen totalvänt på dygnet,,, inte riktigt kanske man somnar inte förns väldigt sent och går inte upp förns väldigt sent.. det här måste jag ändra på!

Den här veckan känns för övrigt väldigt bra! Imorgon eller onsdag ska jag försöka åka iväg o införskaffa lite svarta kläder.. men också köpa hårfärg, eftersom jag måste färga håret en gång till. färgen drog verkligen åt sig olika mycket på olika ställen, skumt. Jag vill också hinna sola.. och träffa Ess om hon blir piggare.. :)

Och på torsdag är det alltså dags för nya jobbet, spännande spännande ska det bli! men eftersom jag bara ska prova på och lära mig jobbar jag abra 4 timmar på torsdagen, om det går bra skulle jag jobba längre på fredagen.. det blir riktigt spännande.. =D peppad!

Är också jätte peppad inför helgen, ska bli superroligt, är sjukt partysugen efter att denan helg varit vit, bio &filmhelg. blir kul! =D


kanske ska göra ett nytt försök på att sussa. inte lätt när det är svårt.

/malle
2009-11-16
 18:45:45

svart svart svart

Klädsel: Svart från topp till tå. Byxor (ej jeans eller leggings) eller knälång kjol. Tröja, skjorta, linne med en kofta över eller liknande. Uppsatt hår. Inga Piercingar. Får gärna se lite "uppklätt" ut.

Vad ska jag ta mig till.. jag måste definitivt göra något åt min garderob. De senaste åren har jag ju bara jobbat på coop, där klädseln har varit, ja, coop kläder? och inget annat än så.. min garderob består förtillfället endast av festkläder och lite smått och gott annat, men jag äger inga savrta vardagskläder som dessutom ska se "uppklätt" ut på ett bra sätt.. detta är svårt! På onsdag blir det helt enkelt en shoppingrunda för att införskaffa lite nya svarta kläder.

JA! jag glömde ju säga. Idag ringde dom från Bromma flygplats, butikschefen för deras taxfree butik, och ville att jag skulle komma och börja lära mig! Helt oväntat och en otroligt bra tajming, jag är överlycklig :) Jag är inte längre arbetslös! (2 veckor av detta räckte gott och väl!) det var så länge sen jag hörde av dom så jag trodde det hade runnit ut i sanden.. men icke, jag är överlycklig! Så på torsdag ska jag dit och jobba mitt första pass,, eller lära mig hur det går till och så vidare. Jag är supernervös men väldigt, väldigt glad!

Mitt problem nu är ju då klädseln.. och vad har man för skor? det måste jag nog riniga och fråga, för jag har verkligen ingen aning om det..

Jag hoppas verkligen det går bra och att det är ett jobb som passar mig :)  det vore så fantastiskt lägligt :)

det känns verkligen som om allt börjar gå bra nu, åt rätt håll. Jag behöver det här. Det är verkligen så BRA! =D


/malle

2009-11-16
 00:13:33

Söndag kväll, 23.53

god kväll mina vänner.
Jag börjar klättra uppåt och hitta ut från mitt gråa hål jag befann mig i större delen av denan vecka.. det känns bra. även fast saker är lite svårt och tungt just nu försöker jag helt enkelt ta mig an de bra grejerna och hålla mig sysselsatt, ,det är den bästa medicinen för mig.

Ikväll var Cg här och vi hade filmkväll, myspys. Vi började mes Stockholm Boogie (heter den så?).. en riktigt skön o avslappnad film tycker jag.. jag gillar när man kan kolla på film men samtidigt sitta o snacka o inte vara "helt med i filmen" men samtidigt kan hänga med.. hahaha nu vart det konstigt men ja.. LÄTT helt enkelt..
åt lite middag och bestämde oss sen för att kolla på Paranormal Activity som CG ville se. så vi förberedde oss i min säng med massa kuddar och annat för en läskig skräckfilm..  men näe.. den va skön för den va inte så läskig, haha, 2 dåliga skräckisar på en helg är för mycket, haha. den va jävligt seg men nattscenerna va ju självklart lite läskiga.. och slutet, självklart. den va ju helt klart bättre än drag me to hell som jag och Lise såg i fredags men fortfarande ingen hit precis. den va konstig. Jag tycker psyk-skräkkfilmer är värst, dom blir jag mest rädd av.. övernaturliga grejer känns ofta för tillgjort och fejk,, men ja, det kan ju bli läskigt ändå.. haha.
Men min och CG's film kväll såg faktiskt inte ut som dom brukar göra,,, Ett stort steg i rätt riktning togs, vi dippade grönsaker! En vanlig filmkväll med oss brukar bestå av fet skräpmat, chips och dipp, och massor av godis.. men idag var det gurka och morötter som gällde, jag är faktiskt sjukt stolt, haha! vi brukar alltid "dra ner" varann ananrs och bli sjukt onyttiga.. men inte idag :D:D

förövrigt bled det här en helt vit helg. det behövde jag, så jag har varit duktig! laddar inför nästa helg då det är ganska mycket planer, hihi, jag är redan taggad =D

Innan CG kom hit idag hann jag faktiskt med att byta däck ute i ösregnet.. haha jag har ju envisats med att byta mina däck själv så idag kände jag att det var dags.. jag vet inte varför men jag känner mig faktiskt lite duktig när det är avklarat.. och inte så tjejig som jag kan känan mig ibland, haha,, det är faktiskt lite roligt =D så nu är jag förberedd för snön!

i veckan ska jag försöka hålla mig så sysselsatt jag bara kan,  imorgon ska jag försöka börja med en joggingrunda på förmiddagen, fortsätta storstädningen av huset, kanske hinner tvätta lite? och det är ju måndag så Desperate Housewives avsnittet kommer ju, wiiha!
Jag måste också hinna sola lite denhär veckan, känner mig så sjukt blek o ful så ska unan mig själv o få sola lite (trottsa tt jag evt hur dumt det är) det är så orättvist att jag är superallergisk mot brun utan sol..  jag köpte för några år sen en sånhär vanlig hudkräm med bara lite lite brun utan sol i o smörjde in benen,, utslag över heeela benen och det klade så jag inte trodde deet va sant.. fortsatte ett tag men det vart bara värre.. försökte ett år senare igen men det va lika dant igen..
när jag kom hem ifrån australien ville jag smörja in ansiktet med lite brun utan sol eftersom färgen i ansiktet försvinner så fort, haha, det skulel jag aldrig ha gjort. fick utslag i hela pannan och det såg ut som om jag ahde världens sämsta hy. och båda mina ögon svullnade upp som globar, Fyfan!

jag måste också färga håret en gång till, eftersom vissa delar av mitt hår inte tagit åt sig lika mycket av färgen som andra, buhu.

på fredag sak jag till ikea med mamma också, det blir kul, fix o trix, jag behöver en ny lampa till "köksdelen" av my house, vill också köpa lite ljus och såntdär.. nej fyfan vilket tråkigt inlägg för er o läsa.

vi hörs :)

puss! /malle
2009-11-14
 21:56:06

Lördagkväll, 21.44

god kväll mina vänner.
tro det eller icke, men detta har blivit en lugn helg.
Igår blev det lite shopping med Lise&Hanna, följt av Bio och middag med Lise. 2012, den va faktiskt riktigt bra, älskara katastrof filmer så det va shysst.  Drog sen till Lise och hyrde  "Drag me to hell". så jävla kass film, vi satt och garvade igenom hela jävla filmen.
idag blev det lite mer shopping med mamma, och resten av dagen har varit slö. städat en massor och rensat ur min garderob lite, det behövdes. Sen var det middag hos Morbror som har fyllt år.
Lise och jag funderade lite på att gå ut men la ner planerna, nästa helg kommer bli en rätt stor helg så det va väl helt enkelt rätt o ta det lugnt denna helg :)

nej nu ska jag vidare.

/malle
2009-11-12
 13:16:54

grå

jag har verkligen hamnat i världens gråaste och deppigaste period.
Igår gick jag inte upp ur sängen en enda gång förns klockan 7 på kvällen då mamma näst intill tvingade mig att komma in och äta. Idag... har ingen lust att gå upp idag hellr. varför ska jag gå upp eegentligen. väntar ju ändå bara på att gå och lägga mig igen. uch det här känns verkligen värdelöst.. har ingen som helst lust med att hålla på och.. ja-
känner för o äta mig tjock. tjockARE.  det vore ju ännu bättre.

imorgon får jag min lön, och dne va kass. tror jag ska åka till stan imorgon och handla lite grejer, istället för att sitta här och glo.  elelr nåt sånt.

nej, dags att rycka upp sig. så här kan man ju inte fortsätta.
2009-11-10
 22:23:44

Hejdå Coop

idag har varit en lång.. riktigt jävla jobbig dag..
hela den senaste veckan har varit rätt jobbig.. jag har kännt mig lite,, instängd i mig själv..
Efter att ha läst ut boken "Inte som andra döttrar" igår bestämde jag mig för att kolla på filmen, som är baserad på boken. "Sid&Nancy" filmen, var helt okey, väldigt, elelr snarare otroligt annorlunda.. jag trodde att det skulle vara en filmatisering av boken, men det va det då inte, några små grjeer från boken var med men det var inte mycket, det var mest om Sid,, och boken handlar ju om Nancy. men men, den var värd att se, men väldigt konstig. och jag bara hatar personen som spelar Nancy, usch vilken irriterande röst.  Men boken, som har varit min flykt från verkligheten de senaste dagarna var en utav dom bästa jag läst, Inte som andra döttrar.  läs den!

Jag gick upp rätt tidigt imorse,, kunde inte somna om.. Va väldigt nervös inför att åka till jobbet.. elelr,, mitt fd. jobb. När jag kom dit hade jag världens klump i magen, det kändes väldigt konstigt att komma dit utan att jobba.. gick upp och tömde mitt skåp, mitt skåp som varit mitt i mer än  2 och ett halvt år. 157 . det brännde i ögonen när jag började rensa ut alla mina kläder, gamla papper och allt möjligt skräp jag ahde där inne..
Mina härliga truckskor som gjorde så ont de 2 första veckorna jag ahde dom, som skavde sönder hela mina  fötter.  det va bara så mycket minnen som flög över mig som var gömda inne i mitt skåp, minnen från dagen jag började, veckan innan påsk 2007. Då började jag tillsammans med Annelie, Johanna, Fredrik & Rebecka. det var länge sen nu. Men jag har lärt känna så många härliga människor, och skaffat mig så många nya vänner som jag tror jag kommer ha kvar långt fram i livet. det är många därifrån.. och det är många som jag inte tror jag kommer träffa som jag verkligen kommer sakna.. att jobba kväll med Harriet eller Johanna tillexempel, det är två som jag verkligen kommer att sakna, tror aldrig att jag kommer att få lika bra arbetskamrater som er.  Eller äta frukost med hela kolonialgänget och prata om alla möjliga konstigheter, skratta åt farmville,, eller mobba mig för mina tjocka brödskivor som jag aldrig lyckas få tunna och raka.
Alla gånger vi drog direkt från jobbet till stan på fredag&lördagskvällarna.. alla gångerna vi va trötta och skratatde dagen efter..
elelr alla långa,  tråkiga fredagskvällar i kassan med Jonna.. Jag fastnade med min kassa nyckel i "myntinsamlingen till fattiga barn"- lådan, och Jonna lärde mig blanda djungelvrål med Brio.
Komma på låttexter med Teo och Anette.. eller bara prata om allt med Annelie. Ni gjorde alltid jobbet roligt..
Men jag har inte bara lärt känna en massa nya människor, det finns en härlig människa som jag nog hittat tillbaka till tack vare jobbet på Coop. Lise. om jag aldrig hade börjat på Coop tror jag nog inte vi hade varit där vi är idag, jag tror faktiskt inte vi hade hittat tillbaka till varandra på samma sätt. Idag är du verkligen en utav mina bästa vänner och jag är oerhört glad över det :)
Det finns allt för många minnen,, från stället jag nästan spenderat mer tid på än hemma, de senaste 2 & ett halvt åren. Alla är självklart inte härliga och roliga, men jag måste nog påstå att de flesta faktiskt är det, och självklart finns det människor jag kommer må så bra genom att slippa träffa, men jag måste nog påstå att jag kommer sakna dom flesta på ett eller anant sätt..

Det va på grund av alla dessa minnen jag började storgråta när jag skulle säga hejdå till min chef, Camilla. jag fick skriva på lite papper här och där samtidigt som jag satt och snörvlade som en liten unge.  tror inte riktigt hon visste vad hon skulel säga. hon försökte väl muntra upp mig lite med typ att dett det är bra o komma därifrån o börja plugga och saker därtill.


Men nu är det över, min tid på Coop är över.  och sättet det slutade på var väl inte riktigt som jag hade tänkt mig.. och det är så orättvist hur reglerna är.. Lagen om att man ska bli fast anställd efter 2 år på vikariat hjälper nog inte alltid, hur som gör den det inte i mitt fall. Det är nog många andra än coop forum i haninge som utnyttjar det systemet, ska det vara okej att andra ska få gå kvar på vikariat och vissa får gå abra för att man varit där i 2 år och de andra bara 1 år? det är fan riktigt orättvist. det borde finans undantag för folk, som inte ivll ha någon fastanställning, jag är och ahr aldrig varit ute efter någon fastanställning, jag ville bara jobba emellan pluggandet. spara ihop pengar och resa? men näe. ingen ork kvar. då föredrar dom tydligne att man är arbetslös istället.
för det är ju det jag är just nu.
bara ordet gör att allt känsn grått. deppigt. kan någon bara spola fram tiden tills Januari. snälla?

2009-11-08
 22:28:51

8 November. 22.04

Jag vet inte vad som har hänt..  Men för första gången på länge så känner jag mig sjukt motiverad till att ta tag i allt!
Det kommer ta ungefär 1 år för mig att plugga upp mina betyg på komvux, vilket faktiskt känns bra. det kommer gå sjukt fort! om jag tänker på hur rally det senaste året har gått så känns det bra.. men för första gången så känsn det faktiskt nästan roligt att ta tag idet, om jag tänker på hur BRA det faktiskt kommer kännas när jag är klar.. och under tiden? att lägga tideen på något vettigt istället för att jobba på coop.. haha.
Jag ser så fram emot att vara klar, så jag kan, plugga vidare?`jag ser så fram emot att kunan ta tag i det, ååh..
jag satt och kolalde nu på lite olika program att plugga vidare när jag är klar med komvux.. jag hittade ett som jag faktiskt blev riktigt sugen på.. dock betyder det matte c.. hmm.. ja vi får väl se hur matte b går till att börja med :P haha.

nej jag är motiverad till konstiga grejer för o va mig just nu.. jag vill veerkligen börja träna.. jag verkligen vill vill, de senaste två veckorna har jag  varit så sugen.. blir kanske en jogging runda? Jag ska försöka :D

Helgen va härlig! :)
Fredag blev ollan med Lise, Hanna, Sanna & Ida (Ida som förövirgt precis kommit hem från USA, så va kul o se henne också) förade lite hos Lise och drog då sen till ollan.. där det va SJUKT dött.. men men vi haden og rätt kul ändå.. drog gansak tidigt med lite  folk till lise där det blev lite "efterfest".. drog sen vidare till ännu en efterfest o 20 missade samtal senare hade lise fått som hon ville och vi andra drog väl vid halv 6.. hahaha.  kul kväll!

Lördagen mådde man inte liak bra som dagen innana hahaha.. drog och käkade kebab med lise och hanna och degade hos Lise resten av dagen. eftersom barnvaktandet som va planerat blivit inställt stanande jag hos lise och kollade på film och svullade chips (och gurka!!) Sanna kom också över och det blev en (tro det elelr ej) LUGN kväll.

idag va lite mer deg hos lise.. sen hem o gratta FAR.. håller på och läser en bok som sandra tvingade på mig "Inte som andra döttrar" så sjukt bra! är helt fast men ahr nu tagit en paus. har även laddat ner filmen "Sid&Nancy" som är grundad på boken tydligen.. men vill läsa klart först.. så jävla hemsk bok alltså. usch!

åh.. jag vill verkligen ha en mysis just nu,, det börjar bli kallt o vintrigt o mörkt.. jag vill ha en mysis o cuddla med o kolla på film o mysa o sånt.. att det ska va så svårt o hitta nån!

nu ska jag fortsätta med boken, kanske poppa lite popcorn o vara nöjd. vem vet!

//malle
2009-11-03
 22:17:17

3 November

god kväll mina damer och herrar.
Idag.. inte sådär väldigt mycket faktiskt.. vaknade och kollade på dom nya avsnitten av One tree hill & Gossip girl.. oh yes!
gjorde en egen vaxning.. ja.. hmm.. När jag gjorde det på salongen så sa jag att det va det värsta jag varit med om.. värre än tatueringen helt klart, och linne tyckte det såg ut "som jag fött barn" efter åt.. ja, det va helt kalrt värre att göra det själv, tog mycket längre tid, och man drog ut på det. samtidigt som man fick andas lite meellanåt.. hahaha. . jag kanske ska ta benen imrogon nu när jag ändå börjat,, det kommer ju va som rena drömmen om man jämför med detta.. haha!

Efter allt tog jag en tripp,, en ganska lång tripp och hälsade på sandra.. blev kvar ett långt tag och pratade om allt.. verkligen allt som vanligt. alltid så härligt att åka på en fika till henne.. spelade lite kort och kollade på en film.. klockan blev mycket och jag åkte hem..

Imorgon.. ska försöka tvätta lite och göra en storstädning.. sen ska jag troligtvis till stan och träffa CG, och förhoppningsvis ska hon färga mitt hår sen,, jag har inte riktigt beslutat mig för det helt än.. jag vill egentligen gå till frissan o fixa det.. jag är så fjantig när det gäller mitt hår,, så otroligt rädd om det.. om det skulel bli fel så vet jag inte vad jag skulle göra.. hahaha nä men.. rädd! men jag har verkligen inte råd att gå till frisören nu och måste verkligen göra något åt det.. funderar på att köra några nyanser mörkare den här gången,, kan bli spännande.. haha. men om man börjar med en toning så får jag väl gå till frisören sen och fixa det ordentligt.. älskar det han gjorde sist jag va där med lite olika slingor och grejer men grundfärgen va rätt mörk.. åååh, ångest!

så måste jag byta däck på bilen också,, får kanske bli på torsdag? hihi jag som envisas med att göra det själv.. men pappa tycker att jag är störd när jag säger att jag tycker det är roligt.. haha..  men men är man lite knäpp så är man..

förövrigt har jag bollat med tanken om att ha en nykter månad.. Jag tror verkligen jag skulle må bra av det.. sen någon gång innan sommaren har jag haft EN nykter helg.. det känsn inte sådär superbra..  Eftersom jag startade mitt nya nyttiga liv idag ( ? ) hahaha så skulel det ju kunna vara en ganska bra början iaf.. Inga cigg och ingen sprit på en månad.. så ska jag försöka mig på att börja träna också,, låter det itne helt underbart? hahaha :D
får sysselsätta mig med typ,, filmkvällar? hmm,. kul också.. nej men jag har ju veckan på mig att fundera på det iaf =D


hörde den här låten på radion idag.. jag älskade den förut så massa minnen kom tillbaka.. här är den iaf

/malle


2009-11-03
 00:01:38

JAG ÄR SÄMST..

...jag vet!
har återigen drababts av en "jag har absolut ingen lust att skriva" - svacka.. men nu kändes det bättre.
klockan är snart 24.00 och jag är absolut inte trött.. så det kanske är dags att försöka sig på ett nytt inlägg?
Idag har jag varit ledig, hade tid på UM kl 14.00 vicket förhoppningsvis gick bra.
Annars har jag,, verkligen inte gjort någonting. slö! Började kolla på nya versionen av Melrose Place.. ingen topp kanske men jo, det kan nog funka,
 Jag + töntiga serier = sant. helt klart.
Helgen var trevlig. Fredag blev vin med löken efter jobbet. Satt os henne och hällde i oss vin för att senare gå till ollan. Eftersom det jag ätit únder dagen va en grilald baguette på jobbet och 2 mackor hemma slutade kvällen inte allt för bra. det blev inte bättre av att lise lurade i mig en shot när vi kom fram.. jag kan verkligen inte shotta! jag kan inte komma ihåg en gång det slutat bra när jag shottat.. det blir alltid kaos!
blev iaf en relativt tidig kväll för mig (tror jag? drog iaf innan alla andra..)
Lördagen va inte en trevlig dag, vaknade hos lise med en död mobil och mådde allt annat än bra. UGG.. åkte hem vid 1 tiden för att ladda min döda mobil och piggna för kvällen.. Stefifes 21-års fest :) hihi
va väldigt seg i början men kom igång och det av en rolig kväll med tjejerna. Jag som skulel klätt ut mig till skurt fick köra min backup.. = smurf. skulle åkt in till stan och köpt färg på lördagen men med tanke på mitt tillstånd va det bara att glömma..  men smurf funkade det med =D

Söndag.. vaknade hos Johanna och låg och pratade ett bra tag.. skulle sen åka hem men Lise ringde så jag plockade upp henne och vi tog en tripp förbi donken och pratade om helgens bravader.. hahaha..

sen bäddade jag ner mig i soffan med en skål med popcorn och en stor kopp te! mys.
bilder kommer, nu ska jag försöka sova lite. =D

/malle