2007-05-30
 21:54:07

>> 64 Tallinn & Hultsfred

jag är så otroligt glad nu för tiden! springer runt och sjunger, skrattar, ler och pratar på som aldrig förr. Jag trivs verkligen med mig själv på ett sätt jag aaldrig gjort förut, och det är helt otroligt skönt! är så glad!
Just nu har jag så mycket att se fram emot, vilket gör mig jätteglad :) först och främst:
Imorgon 31/5 - Tallinn med Familjen + släkt för att fira mormor som fyllt 70, ska bli sjukt roligt! shopping, god mat, party party! och något som sätter guldkant på det hela är att älsklingspojken ska följa med :) ska bli jättemysigt! hem kommer vi på lördag. så ja, ni lär väl inte höra ifrån mig på de dagarna :P :P dessutom ska jag även fixa mina naglar imorgon! :) ska bli väldigt intressant och se resultatet :)
Tisdag 5/6 -  STUDENTEN!!!!!!!!!! Ska bli så sukt roligt, jag camilla i våran snygga bil o massa annat skojs. Champange med sugrör och allt annat. hahaha. jag ser fram något sjukt emot det!
Onsdag 13/6 - Camilla och jag köpte idag våra tågbiljetter till HULTSFRED! så nu är det bestämt, vi ska DIT!!! :D sjukt roligt ska det bli att åka dit med världens bästa camilla :) finns ingen jag heldre skulle vara där med, du och jag är nog perfekta för att vara där ts, med tanke på våran musiksmak och sådär ;) Och våra älskade pojkar kommer ju också¨ner på torsdagen. hihihih. kan det bli bättre? :)

kan det vara bättre? jag är så glad och nöjd med allt just nu, så lycklig! <3


Puss och fluff
/ maLin
2007-05-27
 22:19:06

>> 63 - inte långt kvar

snart är det dags för studenten,. bara en vecka kvar på tisdag,, fyfan,,
helgen har varit en enda stor orkan, blandning. haha. i fredags åkte jag och L in till stan för att leta studentklänning, vilken otroligt härlig fluffis jag har, ett riktigt bra smakråd o ja, rolig att shoppa med, vilket gjorde mig ännu mer glad. hihih.vi gick runt lite, provade några olika, och hittade en klänning på NK, inte allt för dyr hellet :) vilket gjorde mig jätteglad, den va jättefin, o alal som sett den har sagt det, (om dom är ärliga vet jag ju dock inte, ha ha ha) gick vidare till banken, och sen för att leta skor till klänningen, som vi hittade i första affären vi gick in i, scorette, även  skorna hittade L utan mig, och dom va jättefina, dock lite dyra för min smak, kostade ungefär lika mycket som klänningen, haha, inte riktigt, men nästan. efter det vart vi hungriga och bestä'mde oss för middag, L ville ha sushi (ugg blä och fy) men jag fick ge med  mig, så vi gick igenom hela sthlm i jakt på en sushi bar, men hittade den första halvtimmen INGENTING, men kom sedan till ett jättemysigt ställe på kungsgatan med asiatisk buffé(även sushi) så vi satt där på uteserveringen och hade överdrivet mysigt :) var på jättebra humör och åt ihjäl mig, och drack jättesmarrigt vitt vin till :) en massa glass till efterrätt och, mums :)
efter det va jag på läskigt bra humör och kände bara hur oerhört kär jag var, så gick där i min jättefina sommarkläning, hoppade omkring lite och va bara överdrivet lycklig. Jag älskar dig L.
vi mötte sedan Esset m. vänner vid rådmansgatan för att sedan bege oss till Erotikmässan, HAHAHA. sjukt jävla roligt va det. dock fram till L upptäckte att han tapapt sin plånbok och vart på urdålkigt humör, dock fick han tillbaka den, utan pengar o busskort. hmm, så det förstörde väl hela kvällen, köpte iaf lite roliga grejer.. :)
åktew sedan hem till fluffisen och sov, med ett roligt stopp utanför spånga gymnasium, HAHA!
gick sedan hem o sussade sött!
va tvungen till o gå upp tidigt för o bege mig till COOP för att jobba, där jag mötte lise som  ven skulel jobba :) dagen gick väl relaltivt fort, och fortsatte sedan med bio med LISE :D nya Pirates.. haha, jadu. den va väl inte allt för bra, dom andra va hundra gånger bättre, den va lite seg och långtråkig, hände inte så oerhört mycket, men självklart va de nfortf bra, men ja, inte som dom tidigare. haha
åkte sedan hem till lise o svullade lite chips. hahaha. vi är bra! innan bion åt vi donken, hahahaha. sen sussade man gott :D
åkte sen på morgonen, (när lite började jobba, HAHAHA) men innan solade. sen begav jag mig till L. va där en stund med honom, sen åkte dom ibväg o jag o CG låg ett bra tag i solen, och jag har blivit helt bränd av allt solande, först solarium sen ute, hahaha, herre gud.
gick netr o handlade lite blommor o kort till våra mödrar (haha), och åkte sen hem, mamam vart jätteglad, o särskillt föär kortet, som jag misstänkt, hihi :) det va bra! sen åkte familjen till mormor för att äta middag, oerhört god mat, oxfilé o färskpotatis o grejer, mmmmmmmmmmmmums, vill ha mer nu när jag tänker på det, höll på å spy för jag åt så mkt efter, hahaha,. blörjar fan bli lite rund,
nu är det sovdags! :)
puss Puss

/Mulf
2007-05-23
 22:04:24

>> 63 - glada dagar


GRATTIS MITT LILLA ÄGG!! nu ör du 19 :D

jag har varit så sjukt glad de senaste två dagarna, har gått runt och sjungit hej vilt och varit jätteglad, känns mycket bra! även fast jag saknat min lilla puffinuffis. tur att man har freddie :D
idag.. träffade jag camilla. vi gick en prommis och hon fick sin present, hihihihin. + 3 röda rooosor. så ja, du vet ju va det betyder ;) ;) ;)

sen bokade jag tid för att fixa mina naglar, och hos frissan :D så nu är det skönhet på g-. hashaha- snart är det studenten jööö.
på fredag är det dags för att shoppa studentklänning, jag o L ska ut på stan och leta, (urgulligt att han ville följa med, jag frågade inte äns o han fråååågade om han fick o han villlleeeee) haha, blir glad över sånt. och sen lite skor o så. ,så det ska bli kuuuul :D efter det är det erotikmässan som gäller :D
hahaha, lördagen = jobb på coop. efter det ska jag och lise på bio o se nya pirates filmen,  woho :D ska bli skitkul :D

får se vad som händer sen, i morgon ska jag storstäda mitt rum o tvätta ännu mer, sen ska jag upp till dagis o hjälpa mammaz o hälsa på alal små sötnosar, älskar fan o hälsa på där, ungarna är sååå söta ! :D
sen ska jag in till coop o jobba, för att sen åka till L, som jag inte träffat sen i söndags, buhuhu.

och nu kom jag på en väldigt rolig grej som jag har glömt o skriva här, den handlar om i söndags.
Jag och camilla var på Camillas kompis MArtinas studentskiva på April, det var ett ganska kort besök (och ja, månag var väldigt cooooolt utklädda), vi begav oss till centralen för att åka till spånga, då vi fick syn på en såndär godis automat, och jag kom på att jag hade 20 kr, så jag köpte först och främst en liten chips påse för 10 kr, och upptäckte sen att det hängde en daim löst, som fastnat när någon innan skulle köpa den, så vi båda börjar butta och försöka jojja loss chokladen, som inte funkar, och vi ser att OJ, jag har 10 kr kvar, och camilal hittar 4 i  sin ficka, vi kan köpa två daim, som enbart kostar 7 kr styck, så vi köper en, med tanke på att båda kommer ramla ner då (även den som satt löst) men avd tror ni händer, jo, den vi betalar fastnar. då vi blir helt hysteriska och börjar gunga och putta på automaten, OCH! vad tror ni händer, jo, chokladen ramlar ner,, OCH PENGARNA. så vi står där med två daim och har betalat för.. Ingen? vi lägger ner pengarna igen, och åter igen fastnar chokladen, så vi lägger ner nästa aprti pengar, och nr ett ramlar ner, men den sista siter kvar. vi blir helt skogstokigta, och puttar och puttar och puttar, då vi ser att automaten säger "upprepa val" och vi upprepar, och chokladen ramlar ner, och nr två fastnar, IGEN! hahahahaha.  vi puttar o den ramlar, så där står vi, med 5 daim, varav två betalade. det var en rolig boxningsmatch med automaten, hahahaha :D

Puss Pussssss

/ maLin
2007-05-22
 12:17:30

>> 62

hihihi. 1 dag kvar.
imorgon fyller ägg pegg år :D hihihh.
har precis proppat i mig en karins lassagne, en magnum mandel, en banan och en choklad med luftbubblor, HAHAHAHA- jag är fan för dålig. usch!
gick bra hos dorren, dags  förf att öka dosen. fick utskällning för att jag har två jobb också. hahaha! mjo, det är nog inte så bra i mitt tillstånd kanske, hmm...
borde nog tänka lited på det.
ska storstäda mitt rum o rensa garderoben o lite så. det behövs.

puss o tjohej.

/ Mulf
2007-05-16
 23:28:57

>> 61 - somliga är så små att dom måste förstoras

tjena hejsan
Lises skiva igår, började med förferre i Lises lägenhet (utan lise) med marty o Ida. va jkättemysigt faktiskt, en massa fyllesnack med gamla tjejkompisarna. haha. va faktiskt riktigt trevligt!
fortsatte mot stan,. och va lagom borta efter lite för mkt o dricka, men en promenad till gallerian gjorde susen, och partyt va igång igen när vi nådde stället som hette.. april? haha!
ännu mer dricka, massa dans! och det var riktigt kul faktiskt. och självklart, ännu mer fyllesnack, HAHA! sjukt lyckad kväll hur som, slutade med att jag drocg till spånga och sussade där, en varm säng med världens mysigaste nallebjörn kramandes hela natten. hihi :)
vaknade upp och va typ, fortfarande full, haha! herre gud. somnade om ett tag till, tills det va dags att åka till jobbet, kul jul. va så sjukt trött! jobbade från 13 - 22 vilket var ett ganska tungt pass i mitt tillstånd, hahaha.

inte så mkt mer, ska sova sååå gott nu :D hihi, pusspuss
2007-05-15
 12:45:41

>> 60

tiden går snabbt och man känner hur man böärjar vänja sig vid allt, och det blir, vanligt, gillar det inte alls..
helgen har inte vart allt för rolig, en sjuk och lättirriterad älskling som man fått pyssla om, tur att han är tacksam iaf. haha!
igår slutade med att jag stannade kvar med L som fortf. va sjuk. inte så mkt mer.. vi gjorde lassagne tilllsammans som vart, helt ok, inte direkt den godaste man ätit, inte riktigt, min smak. men ja, helt ok :P
dagen innan gjorde jag min favopasta som var destobättre. hahaha :D

ikväll är det dags för lises studentskiva, förferre i hennes lägenhet med marty och ida, men inte lise då, hahaha. komiskt komiskt. sen hamnar man väl antaglkigenm hos L igen då. hua hua. jag ahde planerat att jag skulle gå på tre studentskivor (min egen inräknad) me ndet har slutat upp med,, 6 tror jag det blir.. hahaha. ugg bugg,
fluffelifluff.
fick första lönen från coop idag också, kan ju bara säga WOHO hela 4774 kr efter skatt,  och det enbart för i aprill, så jag inte jobabde direkt mkt, HOHO jaja.

PussFluss
2007-05-08
 22:00:28

>> 59 - obeskrivligt

haha, jag är berusande kär, kan ni tänka er! det kan inte jag, för så här har det aldrig aldrig aldrig varit.
jag ska försöka ta upp mitt vanliga jag o skriva så ofta jag kan, veckan är full av jobb, jobabde igår på coop, jobabr idag och  imorgon på Ica, och jobbar torsdag fredag på Coop. pengar pengar, mkt bra! 
jobbade på ica idag, första gången på läskigt länge, kommer knappt ihåg  den kassan, trots att den är 10 ggr enklare än den på coop. haha
tidigare idag va jag på mammas jobb och hälsade på, alla söta ungar. hade väl ungefär 5 st som sprang efter mig på tåg vart jag än rörde mig , hahahaha, fick mig många goda skratt av dom små sötnosarna! 
imorgon ska jag till skolan, första gången på väldigt väldigt länge, ge mig en applåd :D hahahah

pusselipuss, 

ps. snart är det dags för studenten, intresserad av slutskive biljetter? hör av er. hur som är ni jättevälkomna på min studentmottagning, allting äger rum den 5e juni!  ds
2007-05-07
 22:42:46

>> 58 - kärlek på hög nivå?

oj oj oj, va ett ta sen nu, har hänt en hel del. hahahaha, vet inte vart jag ska börja så blir väl den här veckan som vart, veckan innan den var sjukt rolig, men jag orkar inte ta upp det nu.


haha. 6 månaders dag i torsdags, så otroligt mysigt, jag och camilla överrraskade med en jättefin middag och TÅRTA. hahahaha. blwev sönder mobbade av dom andra , men våra små sötnosar uppskattade det otroligt mycket :) jag och min lilla fluffis gick upp till hans rumt där ett stort paket och en massa rosor väntade på mig. även världens gulliugaste kort. fick en supersöt nalle som vi döpte till Fred, haha, så oerhört gulligt. en liten- L som j ag kan krama när han inte är runt omkring, som han skrev i kortet. hihihih. kortet va helt oerhört gulligt och jag är sjukt glad över allting :) Jag har världens underbaraste pojkvän.
jag jobbade fredag lördag, mötte upp L i haninge efter jobbet på lördagen och vi begav oss, efter ett snabbt besök på lillebrors konsert, hem till mig. där det som vanligt när L är på besök börjades korkas upp med vin och annat smask. Det slutade med ett parti Fia med hutt och en dyngrak Malin, HAHA. fin fint. allt kändes helt och hållet underbart.
kollade lite filmer och hade mys på söndagen innan jag for till jobbet, och L stannade här hos mig, åt en snabbis n'är jag kom hem, myspys. bestämde oss för att ta en senare buss till honom. vi åkta med 23.307 bussen från mig, vilket betydde att vi skulle va hos honom runt 1, om vi inte hade somnat på tåget och vaknat upp i barkaby. kuljul-. letade rätt på en taxi och kom till slut hem till honom runt två skulle jag gissa. aningen trötta ochj somnade som barn.
imorse va jag och cg på väg hem till henne för o fixa klart projektet, då vi ringer natalie för att se hur allt varm ed henne, vilket inte var allt för bra så det slutade med att vi träffades i stan och tog en fika och pratade om allt. sen begav jag mig till jobbet. och nu är jag hema, skönt skönt, ska lägga mig ner och sova med min älskade freddy och drömma om L ;) hahaha.
förresten, jag måste va världens säm,sta blomskötare eller något, men jag trodde faktiskt inte det här, jag ställde mina rosor i en vas fylld med vattern, när jag kommer hem idagär den TOM, fanns inte en jävla droppe kvar. hade ingen som helst aning om att rosor drack så förbanant med vatten., så nu är dom typ döda, bra malin. bra, HAHA

Puss o gull

Malin