2009-12-29
 21:34:54

ugga

god kväll god kväll
sjukt trött.. blev ju jobb idag..  och åkte efter till camilla och hängde där med henne o parning, satt o pratade, kollade lite tv och åt kebab. mums mums . riktigt mysigt va det:)
åkte hem vid 7 då jag nästab somnat i camillas soffa, haha! fick ju låna päronens bil idag då min är pajj pajj. det är roligt o köra manuell bil när man är van vid automat. kulkul hihih :D
vilket jag även fårgöra imnorgon. då min ibl förhoppningsvis även blir bärgad, hoppas hoppas. o hoppas det bara är nåt litet litet fel på den..

börjar bli trött nu, ska nog bädda ner mig i sängen o somna till en bra film :)  låter bra i mina öron iaf. sjukt seg.

/malle
2009-12-28
 20:17:05

nyår

fan va irriterad jag blir, jag hade skrivit ett långt och fint inlägg som bara är spårlöst försvunnet. direkt efter jag skrivit det dåg jag det här, men nu är det borta, sjukt konstigt, och irriterande!

vad jag babblade om va iaf nyår. För jag har nu beslutat att fira nyår med Lise &co hos Malin, där det ska ätas middag och ha en trevlig kväll.. eftersom flera som skulle vara där även dom skulel jobba dagen efter blir jag inte ensam om det och om att ta det lite lugnt, så det blir ju perfekt :) blir nog treeevligt :)
men eftersom jag då bestämde mig för att inte vara hemma kommer klädfrågan fram, jag beställde ju en klänning från nelly som kom idag, utifall att jag skulle göra nåt på nyår.. så det va en svart tub-klänning i lite spets och snörning baktill, den är faktiskt väldigt fin,, men samtidigt är det nåt som inte riktigt stämmer med den.. Jag köpte även en klänning på MQ igår,, fyndade lite på rean, halva priset, vilket slutade på 350:- så det va ju helt ok, hur som, en typ hallonröd tubklänning,, den är riktigt fin den med.. jag kan inte bestämma mig.. vi får se vart det slutar!

sitter och kollar på en gammal favvo film nu, S.W.A.T. sjukt länge sen jag såg den nu, men den är bra :)

ååh längtar till feb, jag o lillebror ska ju se Billy Talent, wiha! blir sjukt kul tror jaaag :D dom va sjuklt bra live sist iaf :)

nu ska jag försöka kolla på filmen!

/malle

2009-12-28
 13:42:48

Måndag, julen är över

hej vänner :)
detta är mitt första inlägg från nya datorn, wiiha!
Julen har vart sjukt mysig som vanligt, umgåtts med familjen och allt såntdär mys,, på juldagen blev det utgång med Carro&co. Förade hos carro (vilket va sjukt länge sen, jag har saknat!) alltid lika kul :D
planerna va att dra till ett ställe men väl där ångrade sig folket och efter många ändrade planer hamnade vi på Soft bar. Fyfan, det va bara rullatorn som fattades.  shit, 15 års gräns elelr nåt? haha, jaja vi hade sjukt kul tillsammans iaf och va väl hos carro vid, ja jag har faktiskt ingen aning.. men men, det va en kul kväll :)

på lördagsmorgonen drog jag rätt tidigt för o möta mamma i haninge för att leta dator. vilket jag hittade. denna vackra skönhet. det blev ett fynd för 1500 spänn billigare va den iaf.. och sjukt snygg! :D (det viktigaste, eller?) svart fin glansig som jag ville att den skulle va med ett fint litet mönster på. wiha :D

drog hem för att åka raka vägen till morfar som fyllt år :) en kort sväng hem efter det o sen in till Lise för ännu en utekväll. Förade hos en utav lises kompisar och stigarna ledde os sen till Ollan, woho! blev en kul kväll med en hel del drinkar och massa bekanta ansikten, kulkul!

söndagsmorgon betöd självklart pizza på med Lise på favvostället. vi kollade runt lite på mellandagsrean och jag hittade en klänning, ett puder.. intem mycket mer än så!


här har vi den iaf =D min lilla skönhet!

/malle



2009-12-25
 01:26:35

Juuul

godkväll vänner (:
jjotack, min julafton har varit finifin! hoppas eran har varit det med!
vaknade imorse och åt en god frulle med familjen, kollade på grodan boll hahaha och ahde mys! Släkten kom lite senare och vi kolalde på kalleanka och drack glögg (inte jag dock, jag klarar verkligen itne av glögg) En liten tomte tittade förbi för mina små kussar som vart lite nervösa haha.. sjukt mysigt :) fick en massa fina julklappar och hade det jättemysigt, alla va glada och nöjda :)
åt en supergod middag och blev några glas vin,, spelade lite Band Hero med brorsorna (som var lillebrors ena julklapp) vilket va sjukt roligt :) hihihi.. litem mys med det små kussarna och sådär.. ska lägga upp lite ifna iblder imrogon! :)

Jag fick en kaffebryggare som jag hade önskat mig massor, hihi, en digital fotoram som jag också önskat mig, och en såndär super väckarklocka som börjar lysa och ha sig innan den ska ringa.. som är perfekt öfr jag har verkligen sjukt svårt o gå upp på morgonen! så det va verkligen perfekt, fick också lite kläder o fina grejer.. hihi..

jag älsakr vekrligwen julen! det är så sjuktmysigt o mysa med alla, äta gott och bara vaaa.. umgås med familjen, hihi. vi är verkligen sjukt "juliga" här. massa skumam traditioner och ja..  hihi. makes me happy! :D

hur underbar dagen än har varit o hur glad jag än är så kan jag inte låta bli o känna mig lite ensam såhär på kvälls kvisten. eller morgonen som det faktiskt hunnit bli nu. men ja.. så kan det gå.


sova gott.

/malle

2009-12-22
 23:44:20

<3 spotify

Satt och lyssnade på lite musk och så kommer en låt som jag brukade lyssna på för länge sen upp.. haha det gör mig så glad, hade helt och hållet förträngt den,, som med många andra, sånt gör mig glad, wiiha!

förövrigt gick jag upp tidigt imorse o bakade, duktig flicka! åkte sen och hämtade mamma på jobbet för att köra en sista julhandling, köpa gran osv, hihi :)
& Imorgon blir det jobbijobb. 12 - 20. Jag beställde en klänning från Nelly precis, till nyår. vi får väl se om jag får någon användning för den,, ska ju jobba både nyårsafton & nyårsdagen. men man skulle ju kunna göra någonting lugnt och sansat, äta en god middag o skåla lite vid 12 osv.. Eller så stananr jag bara hemma, det funkar också.. vi får se, tycker egentligen inte att nyår är så speciellt..  det är lite överdrivet.  en godmiddag och mys, skåla lite vid 12 osv. och få klä upp sig, det är nog det jag gillar mest med nyår hihi.  vi får helt enkelt se, men en nyårsklänning är beställd och vad jag än hittar på så får jag vara fin =D haha. 
och vad jag än gör denan nyårsafton kan nog inte bli värre än förra, vilket va KAOS. allt för mycket dricka, bråk, tårar och jag vet inte allt va det va. fyfan, nejtack, vi skippar det va? ;) och dagen efter, som jag skulle jobba, va ju inte speciellt mycket bättre. nejfyfan  tack och hej på det! 

här är iaf låten som bara dök upp. happy happy.
Pussar / malle 



2009-12-21
 23:32:44

och så var det måndag...

Igår var det dags för pappas födelsedag, haha! 47 år gammal blev den gammla gubben så det bjöds på lassagne och tårta hemma hos familjen Hebbe. mums. Kussarna var här sen lördagen så på förmiddagen var det återigen lite snöbus som gällde och vid 2 kom resten av släkten för lunch&tårta. mys!
efter kalaset åkte jag upp till Dalarö för att hämta Lise och ha lite filmkväll & prata lite om allt mööjligt, mys pys! började med någon film,, 10,000 bc tror jag den hette, vilken va helt ok! fortsatte med blair witch 2 som ingen utav oss sett innan,, sjukt kass och inte läskig någon stans.. fick sen för oss att se saw VI som vi inte helelr sett, dock somnade vi båda brevid varandra i min säng, och jag vaknade när filmen var slut av världens drömmar från filmen, hahaha! sjukt rädd (som alltid egfter skräckfilmer) satte jag på The Holiday på väldigt låg volym så jag kunde hamna på lite andra tankar och somna om, hahaha. Det är verkligen min godnatt saga.. jag somnar nästintil lalltid til lden filmen, förutom om någon sover här eller om jag somnar till en annan film, men ja, nästan alltid! att jag inte tröttnar?

Idag åt jag och onion lite frukost och begav oss sen till Haninge, eller lise skulle hem och jag och lillebror skulle handla dom sista julklapparna.. Till mamam & till Pappa. vilket vi gjorde, perfekt! :D Jag klackade även om mina stövlar vilket verkligen behövdes! Drog sen till mitt favoställe och åt kebab för att sen åka hem o slå in julklappar o ha lite julmys! :) när mamma kom hem körde vi en ordentlig julpyntning och packade fram alla tomtar vi haft gömda så det blev riktigt mysigt med en ordentlig julstämning, nu är det bara granen som fattas, och imorgon ska lillebror&pappa välja ut en bra! :)

Imorgon blir detjulgodis bak för mig hela dagen! :) eller, på eftermiddagen ska jag och mamma åka och julhandla all mat och sånt.. haha.. vi är så juliga här.. jag gillar det.. en julig familj, haha, vilka puckon vi är! :D

På onsdag blir det jobb, tråkigt dagen innan julafton men så kan det gå, ska först förbi CG och hämta allt mitt smink hon råkade få med sig hem i fredags o sen blir det jobbijobbi.


nej sovtajm, sjukt trött!

/malle
2009-12-19
 21:52:15

snöbus

Efter en ca 50 minuters promenad är huvudet rensat. skönt!
Jag är tröttis, ska bädda ner mig och kolla på en film, va inne o drack lite kaffe hos mami&papi  och pratade lite. jag vet inte vilken film jag ska se.. Stardust går,, den gillar jag.. men tror jag kollar på den en annan dag istället eftersom vi har den.
så va det nån annan film.. jag va lite sugne o se,, men jag känner egentligen mer för att bädda ner mig framför datorn (i sängen) o somna till en film,, som alltid.
The holiday som vanligt? eller Hitta Nemo.. eller just nu är jag nog mest sugen på Almost Famous. det va ett tag sen, älskar den filmen :)


Har vart ute i snön o busat med kussarna idag, sååå mysigt. som barn på nytt haha.. så har vart lite med dom eftersom vi barnvaktar idag hihi.
Imorgon fyller pappa år. Jag har en fin present :) eller? haha! det blir nog mysigt:)

Igåååår slutade det med att jag och CG gick till Snaps. vi ville bara ha tjejkväll, dricka någon öl o sitta och prata,, perfekt med snaps då juu.. men vi började dricka redbullvodka och en blev 2 osv... det blev en hel del på våran chill kväll haha! slutade med att vi hängde med nåt killgäng som hade vart på julbord och?? jag ahr ingen aning.. vi vart less på dom och låste in oss på toa i säkert 20 min för o bli av med dom o satt där o pratade om massor..  nej blev nog några drinkar för mycket och jag fick för mig att åka hem till Dalarö.. så tog nattbussen till haninge och förhandlade mig till ett bra taxipris till dalarö,, plockade upp S och drog hem och slaggade.
Jag vågar inte kolla på mitt konto idag haha. och dessutom fick CG med sig min sminkväska hem så jag har inget smink just nu!! verkligen allt mitt smink va i den väskan så jag får väl köra lite neutralt i några dagar!



nej nu blir det jag, Almost Famous och en massa saltlakrits.. mums mums!



see you later friends!
/malle
2009-12-17
 00:14:49

12 timmar senare

Idag fick jag snilleblixten att åka kommunalt till jobbet, skulle ju bara jobba 10 - 15 och tänkte, då är det ju lätt att ta sig överallt med bussar o tåg och allt. dessutom jobbiga tider då det troligtvis kunde vara mycket trafik + snökaos.. inte roligt! men gud vad jag fick ångra mig!
När jag komm till jobbet frågade butikschefen om jag kunde stanna till 20 för tjejen som skulle jobba 15 - 20 va sjuk, visst visst ätnkte jag, va ju redan där så varför inte jobba lite till.. jobbigare att ta sig hem vid 20 dock, men det fick lösa sig!
Lise senare kom hon igen och frågade hiur länge jag orkade jobba, då ena tjejen som skulle jobba till 22, stängning, inte mådde bra och behövde gå hem. Man säger inte riktigt nej i det läget, så jag blev kvar till 22 och fick skjuts av tjejen jag jobabde till stängning med till Sundbyberg för att ta tåget till Haninge, oh yes.. fick bara vänta 30 min. och kom under den tiden på att JUSTE! Dalarö bussen går enbart en gång varannan timme. (Inte 23.20 som jag skulle behöva) Så fick ringa ett gulligull samtal till mamma som fick komma och hämta mig haninge. Vilken underbar mamma man har :) På vägen hem höll hon på att krocka med en älg och en räv.. men det är en annan historia.. haha! ca 2 timmar senare är jag ju iaf hemma!
På Jobbet idag fick jag även en julklapp, wiha. 400 kr att handla för i butiken :) perfekt, för jag behöver ju en ny parfym.. och en ny mascara.. och så skulle jag ju behöva ny ansiktsrengöring.. haha frågan är vilket jag ska välja? eller om jag ska lägga till lite pengar och satsa på lite julklappar till mig själv. hahaha! vi får se.
nu måste jag verkligen sova, imorgon är det jobb som gäller igen! men först ska jag till frissan o klippa mig, äntligen!
Fredagen ska jag julhandla med mamma och då är jag ledig =D woho.  funderar faktiskt på en lugn helg i helgen.. men det återstår att se.. you never know!

Sovtajm. Och Den här låten gilalr jag så ssjukt mycket, helt otroligt bra =D

/ malle

2009-12-15
 22:38:09

Snökaos

godkväll mina damer och herrar.
ännu en skriv-svacka. Jag börjar från ifag.. Jag känner redan hur träningsvärken kryper fram och det gör sjukt ont, blev ett ordentligt pass på gymmet idag!
Gick upp tidigt för att åka och besikta bilen, och hipphurra!  den gick igenom, dock en anmärkning på en lampa som inte fungerade, men vad gör det! bara att byta utan återbesiktning!
åkte sen direkt till UM för att fixa lite.. bra att ha gjort! direkt därifrån och köpte en amcka och postade ett brev, klockan ahde redan hunnit bli 9 när jag satte min fot på gymmet.. och fyfan vad jag körde hårt,, blev ett 1,5 timamrs pass med alla möjliga grejer, sjukt skönt att va där på morgonen när ingen annan va där knappt.. några gamlingar och jag, haha! blev en lång vistelse i bastu med inpackning i håret och ja, kändes otroligt bra! hämtade upp Lise för lunch och lite julhandel i Haninge.. rätt misslyckad julhandel för min del.. Hårfärg, strumpbyxor, en kofta (svart som jag kan ha på jobbet) En mössa (eftersom jag tappade bort min favvo mössa i lördags,, eller?) lite armband och fix som jag intek unde låta bli.. Och så bokade jag tid hos frissan (som jag senare va tvungen att avboka) och.. 0 julklappar.. inte bra jobbat.. Men på Fredag ska jag och mamma åka till stan för att köra en ordentlig julhandel, ska bli mys mys!
Lunchen blev på Greken (mums mums, jag har längtat efter pommes sen i söndags) och vid 2 var det dags att röra sig mot jobbet.. tog en sväng förbi Lise först,, där jag bara va tvungen att kolal i den röda soffan om min kamera & mössa låg.. (Lise hade kolalt men inte sett nåt) men WOHO! Imellan/under/bakom såg jag först mössan, och under mössan,, KAMERAN! Woho!! sjukt glad blev jag då Vilket dock betöd att jag köpt en ny mössa i onödan,, får se om jag kan lämna tillbaka elelr byta den på Torsdag..

Tog mig lite drygt dubbelt så lång tid som det brukar göra att ta mig till jobbet (och inte att prata om hemresan) pga all snö och folk som inte verkar kunan köra bil.. SUCK!
Jobbet kändes rätt långt men jag har fått fler tider inför jul o efter nyår och sådär,,  och bla då imorgon då jag egentligen skulle klippt mig,, men men! fick en tid på Torsdag istället. men imorgon tänker jag åka buss till jobbet, palalr fan inte köra i det här vädert, folk är så cp.. och så börjar jag en rätt dålig tid för o köra bil.. men det blir nog bra!

igår va det också jobb som gällde.. tog en kort prommis med Sandra för att jag sen av tvungen o dra.. så kan det gå, men jag behöver pengarna!

För idag fick jag ju lön också.. min avslutningslön från coop.. alla mina insparade semesterdagar och allt, hade räknat på runt  11 så jag kan ju säga att jag blev rätt glad när jag förra veckan fick lönspecen och såg att det var mer än dubbla efter skatt.. wiha! spara spara.


Lördagskvällen var fäörövrigt rolig! Blev jag, Lise, Johanna & Hanna som drog till Ollan och stojade runt! Riktigt trevlig kväll faktiskt.. sådär lagom, :D Jag och Onion köpte med oss kebab på hemvägen och käkade oss mätta innan vi somnade..
Och söndagen spenderade jag framför tvn med S som ramlade in hos Lise någongång under natten. mysigt va det!


nej nu måste jag sova, sjukt trött. önska mig lycka till med bussjävlaåkandet imorgon!

/malle

2009-12-12
 22:00:42

lördagskväll, återigen

Heyyy friends :D
veckan har varit, bra? :) jobbat lite och tagit det allmänt lugnt :)
igår va det idolmys hos cg :) va länge sen nu, hihi.. åkte dit direkt efter jobbet och kom lagom tills dom började sjunga.. blev en hel kväll md massa gotti o mys,, tyvärr vann fel person (Calle va bäst.. ingen protest) så söt. Jag gillade inte erik alls.. för fjantig för min smak och allt för skrikig röst. visst, han sjöng självfallet också bra.. men näe.. det är nåt jag verklgien stör mig på hos honom (eller väldigt många grejer som vi kom fram till igår) totalt 0 känsla när han sjunger enligt mig.. nej. usch och fy!
Emelie drog lite tidigare så det slutade med mig, camilla och hennes mamma.. riktigt mysigt, vi satt uppe länge och pratade, mys!
tillslut blev det bara jag och camilla kvar och vi kollade på När lammen tystnar och pratade gamla minnen från gymnasiet, våran tid med Australien pojkarna och allt där till. hihihi det är så roligt för vi har så många blandade minnen tillsammans, konstiga, jobbiga men framförallt massa roliga :)
Klockan blev mycket och jag blev lite för seg för att köra hem så blev kvar hos äggis, som gamla tider :) hihihi.. låg och pratade fram tills klockan blev säkert ja.. jag ahr ingen aning? men det blev rätt sent.. eller tidigt? jag älskar sånt.. ligga och prata tills klockan blir.. allt för mycket? hihihi..
sov väl fram till halv 1 eller nåt.. och åkte hem vid 2 någon gång. stannade vid Haninge C för att hämta ut mitt roliga paket på posten, hihihi. massa skojsigt i!
åkte hem och hämtade lillebror och handlade grejer till en middag = chickenbits & pommes.. haahaha., lillebror gjorde lite god sås till och vi hade en mysmiddag framför tvn! myspys

nu befinner jag mig hos lise,, all by myself! skulle tagit 20 i 10 bussen från dalarö då jag valde att inte köra bil, men lucky lucky! Min kära storebror kom förbi och sa hej så jag fick skjuts in,, och blev därmed lite tidig. men skönt! jag hatar dalarö bussen, usch! så fick åka med hans nya fina bil (men människan kör ju som en dåre så jag satt och höll mig själv i handen hela vägen) men helt klart bättre än bussen ;)

nu ringde johanna och sa att hon va på väg hit, bra! Lise jobbar till kvart över 10 så hon kommer väl typ halv.. blir bra! sitter här  med ett glas vin och känner mig lite lonely,, ensam i onions lägenhet.. är väl ioförsig inget nytt men ja.. haha!

jag hoppas jag inte gjorde bort mig allt för mycket,, fyfan hej!


see you later sötpajer!

/maallee
2009-12-09
 22:33:07

Snart är det jul!

Damer & Herrar!
Idag har varit skit samtidigt som den ahr varit underbar!
Jag började dagen med att kolla in nya avsnitten av 90210 & Melrose Place. det va väl helt enkelt lite extra spännande eftersom det va sista avsnitten innan jul och allt.. haha! vilken liten tönt jag är, oh yes!

Gick in och började baka lite,, eftersom jag skulle åka in till söder o träffa parning&cg så täntke jag att jag kunde hinna med några kakor innan iaf! :) vilket jag gjorde. MEN! när jag skulle bege mig ville inte min kära bil starta.. hur jävla värdelöst kan det bli? precis inte vad jag behöver just nu. Och den som ska besiktigas nästa vecka, snälla,, va bara ett cpryck, och imorgon mår du väl som vanligt igen?? Jag har lagt ner så sjukt mycket tråkiga jävla pengar på den där jävla bilen, har noll lust med o lägga ner mer. snälla, snälla, snälla, säg att det va ett skämt! Pappa kom iaf hem och fick igång bilen.. men den betedde sig fortf skumt. tänk va skönt det vore om man ahde en bil man inte behövde oroa sig för? haha. min lilla bananbil. Jag hoppas den är helt återställd imorgon,, och framförallt på fredag då jag ska jobba,, våga man åka till bromma med den även om den funkar?

Men men,, det va väl ingenting att hänga läpp för.. Jag använde mig av Bakterapi. Mamma kom hem och vi fortsatte med att baka chokladdBeskvier och nougat&havre kakor,, mums! gjorde pepparkaks deg & cegen till chokladsnittarna.. och så hade jag ju gjort kola snittar,, en bit på vägen?
Jag la upp lite väldigt fian bilder på fejjan.. kanske kan vara fin o fixa några här med? haha!
Hur som, jag älskar att julbaka, det är så mysigt! Jag kommer verkligen att bli en riktig Bullmamma/mormor/farmor/tant när jag blir stor! Jag och mamma stod i köket och skrålade till väldigt gammal julmusik. jag älskar sånna stunder!  Jag älskar att vi har massa gamla konstiga traditioner som att baka 7 sorters kakor varje Jul. Jag Älskar julen för det är så mysigt o hänga med min puckade familj lite extra. Hebing syndrom, eller hur va det? Hur ska man kunna vara normal med en familj som våran? hahaha.. Bäst, helt enkelt!

Mamma och jag avslutade julbaket för dagen och bakade Pizza. Mums. Burkchampinjoner.. Bäst! Jag förstår inte varför dom har börjat med färska champinjoner på pizzorna överallt,, det är itne alls lika gott!
Jag älskar burkchampinjoner,, kan lätt äta en burk bara sådär.. mums mums.

Jag hoppas hoppas hoppas att min gula söta bananbil mår bra imorgon. SNÄLLA?

/malle


                        











2009-12-08
 21:48:06

Jag älskar att jag inte bryr mig längre! =D

hello!
Idag har jag bestämt mig för att jag ska köpa gymkort, det är dags, jag är peppad som fan! efter att funderat fram och tillbaka över vart har jag nu bestämt mig för Nautilus. som student betalar jag endast 200kr/mån vilket blir perfekt. Alternativet var då sats som tar 350kr/mån för studenter. Visst, det är ju 150 gånger fräschare på sats, dom har pass och man får träna på alla sats i hela stockholm. men om jag funderar på det, jag vet att under sommaren sätter jag foten på gymmet ungefär.. 2 gånger? 350 spänn i månaden för att aldrig va där är rätt surt.. 200 känns,, inte lika tungt :P  Jag vet också att, innan har jag ju haft kort på iForm, även dom hade ju pass och jag tror jag va på 3 pass.. så, inte riktigt min grej..  Jag tränade även på Nautilus när jag gick på gymnasiet.. inte det bästa, inte det största,, men fan, dom har egentligen vad man behöver:) det blir bra!

för övrigt längtar jag väldigt, väldigt mycket till den 15e.. (lön) min sista lön från coopan, känns sorligt. min sista mobbade 15e lön. men men. vad gör man inte?
jag behöver verkligne pengar nu, är fan helt jävla pank. framförallt,, mina toppar är så sjukt slitna, jag måste verkligen klippa mig.. jag ser fan ovårdad ut med det här håret.. men jag vill inte! har äntligen fått fram den längden jag väntat på. nu är det precis så som jag vill ha det! men men,, det går inte o ha det såhär risigt. buhu:(
Igår gjorde jag en liten shoppingrunda på nätet, beställde en hel del roliga grejer! wiiha =D
sen är det ju julklappar.. har lite funderingar..  men vi får väl se. hur det blir :)


För första gången på flera flera månader hade jag ett väldigt långt samtal med L.  och för första gången sen jag träffade honom i Australien kändes det bra, roligt, som det brukade göra, i början. Förutom en sak. det känns så helt otroligt skönt att jag verkligen inte bryr mig längre. Det känns roligt, skönt och bra att kunna prata med honom, men tidigare har jag alltid blivit överlycklig av att höra ifrån honom, nervös. Han har haft mig som i en liten ask som han kunnat tagit fram när han kännt för det.  men nu, är det inte längre på hans villkor.
Det va trevligt och roligt att prata om vad som har hänt den senaste tiden, men inte mer än så. Jag tror aldrig vi kommer kunna vara bara vänner, det bara äar inte så. Jag har egentligen kännt att jag inte vill ha kvar honom i mitt liv överhuvud taget, jag har inte tänkt på honom sen i början av sommarn, men efter dagens samtal fick det mig att tänka. Vi har varit med om en hel del tillsammans, alla möjliga sjuka grejer.  att radera någon är kanske väl drastiskt? som camilla sa, det är ju bra om man kan prata med varandra ibland. självklart. Jag vill bara inte att det ska vara för ofta, jag vill inte riskera att hamna tillbaka i dendär onda cirkeln. 
vi får se vad som händer. (: men det känns bra! ibland är det skönt att prata med någon utomstående, på andra sidan världen, och om inte annat, hålla engelskan vid liv ;) haha!


en cigg & slagga? jatack mysisar! :)


Idag har varit en bra dag på grund av mycket :)

/malle
2009-12-06
 15:10:36

The Ex

Billy Talent!  Jag upptäckte häromdagen att Billy Talent ska spela i stockholm i Februari! =D Sjukt glad. dom har sen några år tillbaka befunnit sig högt upp på min "favo band" - lista. Jag såg dom i Hultsfred för några år sen.. kan det varit - 06? Jag tror det.. tyckte dom va sjukt bra live så vill definivt se dom igen.. det är verkligen några som jag gillar fan alla låtar med.. jag vet fan ingen låt jag tycker är dålig.. "åh den här är så jävla bra.. ÅH den här" om alla. haha! nej, det kan jag fan inte missa!
Hmm.. någon som är sugen? annars får jag tvinga med lillebror.. haha! känner mig lite ensam på den fronten tror jag? annars går jag fan själv!

Men! i Mars spelar 30 Seconds to Mars.. och då är iaf CG på. sjukt kul ska det BLI =D 
haha när man va yngre hände man ju jämt på massa olika spelningar.. så man får ta igen lite nu. ska bli roooligt =D

här är en låt att bjussa på iaf.. 
/malle



2009-12-06
 14:47:28

Hide & Seek

god förmiddag stora som små!

klockan är endast 14.36, men jag har hunnit med en hel del idag, otroligt =D
Vaknade rätt tidigt och åt en härlig frukost, och åkte sen in och julhandlade lite med mamsi :) hittade bästa julklappen till lillebror.. eller ja, mamam gjorde det.. haha! men det va bra, kul i jul :)
kom hem och kollade på filmen "28 days" den gick på tv igår men hann ju intem ed o kolla på den.. va sjukt länge sen jag såg den så det va roligt!

igår förövrigt. vaknade upp hos onion.. rätt pigg faktiskt! Fredagskvällen med ess & Onion va superkul, skrek oss hesa på singstar, spelade lite kort & ölspel,, en perfekt tjejkväll ;D slutade med ollan,, förvånande? haha.. shakade lite rumpa tills dom stängde och drog sen till onion.. som vanligt.. haha!

iggår drog vi till dalarö och tog en tripp på julmarknaden,, som vanligt inte var något att hänga i julgranen.. jag begav mig hem,, slaggade lite innan det avr dags för julbord på årsta slott med la släkt! myspys som vanligt :) åt mig så mätt så jag bokstavligt talat höll på att spy. varför kan man inte bara äta sig mätt och sluta där? haha.. behövdes väl ioförsig inte så mycket med tanke på mina matvanor de senste veckorna.. ahugg ahugg.

åkte sen hem och spelade lite buzz.. valde mellan att åka in till stan och möta upp carro&camilla som bestämt, vart även lite sugen på att dra till ollan med onion .. men det slutade med att jag somnade gott hemma.. haha.. sjukt seg i huvudet. va på partyparty humör men klockan vart rätt mycket och hade noll lust att sätta mig på bussen eller tåget till stan,,  och jag skulle inte helelr beskriva min plånbok som tjock just nu.. så blev helt enkelt hemma..  tråk, jag vill ha min lööön!

en vecka kvar, wiiha!

Imorgon ska jag troligtvis träffa ess iaf :) blirtrevligt.. inte mycket jobb inbokat i veckan så vi får väl se vad jag ska syssla med!

jag är sugen på köttbullar..

/malle
2009-12-03
 21:53:42

jobbjobbjobb

yes. har varit mycket jobb med långa pass i veckan.. så är rätt slut! känns super skönt o va ledig imorgon och helgen :)
såå, idag jobabde jag 5.15 - 14. åkte sen till sandra och hade en hel dag :) kollade på film och spelade kort, pratade och åt hamburgare, mums mums.. haha!

och imorgon middag&vinkväll med ess&onion. blir kulkul! ska ta med singstar så det blir kuul!

och på lördag troligtvis utgång med carr&ägg, va sjukt längesen så ska bli riktigt kul! :D får ta igen från min förra nyktra helg, haha! kul kul, eller?

sovtajm nu, och en bra låt! Kommer ihåg när jag hörde denhär första gången,, dåt kan man inte varit allt för stor.. Det va iaf med pappa i bilen,, det är tur att man har en pappa som uppfostrat en med bra musik ;) haha!

Puss&godnatt, imorgon är det dags för lucka 4! den ni!

/mallr




2009-12-01
 20:23:03

Lucka 1 i chokladkalendern =D

godkväll godkväll.

har varit mest jobbijobb, igår va det kvart över 5 - 14. sen åkte jag till carro och hängde lite med henne och cg. mys. kollade lite filmer, käkade chips och ahde mys. härligt o höra om carros thailand resa och allt :)
kom hem vid 10 och va sjukt trött.. så det kan gå.

idag fick man öppna första chokladkalendern :D WOHO. det är så mysigt, jag är som ett litet barn,, hahaha! vad vore julen utan en chokladkalender? haha jag kommer ihåg när man va lite,, jag snodde alltid ur en massa luckor,, hahaha.. och när vi va små hade vi alltid en kalendet med ett litet paket varje dag.. "tomtenissekalendern" hahahaha.. gulligt.

idag är det också den 1.. vilket betyder personalrabatten på coop kortet.. som alltid räddar en innan lönen,.. haha! så ja, jag fick min sista :) 400 spänn, behövligt.. sjukt pank just nu! men jag får leva snålt och klarar mig nog två helger.. fick låna penagr av pappa för att tanka bilen idag,, så jag borde klara mig där också. :)

ska nog lägga mig och läsa nu.. imorgon är det jobb 12 - 20.. och torsdag 15 - 20.. och ledig resten av veckan :) skönt!

inte mycket mer..

/malle