2007-12-29
 00:10:40

ssnurr snurr

oj oj oj va knäpp jag känner mig. idag var jag och shoppade med mamma på förmiddagen för att sen dra vidare til jobbet, när jag satt där kom folk och köne mina favo bilagor, fredag & klick, och så kom jag på, det är ju fredag idag, dom tvp senaste veckorna har jag helt och hållet tappat uppfattning om vad för dag det är eller om det är morgon elelr kväll, vad klockan är, jag bara jobabr och jobbar, när jag kommer hem har jag i princip gått o lagt mig, och om jag börjat lite senare ahr jag sovit fram tilsl jag avrt tvungen att åka. det  är sjukt vad mycket jag jobbat, och jag känner verkligen att det tagit på mig och mina krafter, har inte haft tid att ägna mig åt roliga saker, knappt träffat några vänner alls, bara jobbat o sovit,, ungefät, måste ändra på det, för det här är inte roligt..


nyårslöfte, hahahaha :P

pussman
2007-12-26
 17:35:12

förlovning

så var man förlovad med cg, hihihihi. vi körde en liten vänskapsförlovning nu innan hon åker, kändes sorgligt och sjukt overkligt att det är en utav dom sista gångerna man ser henne på ett sjukt bra tag. meen meen.
blev ten jättesöt ring med hjärtan på, hihi :)
 i helgen ska vi ses för att ha en vanlig ch & kede myskväll = kebab film godis o allt sånt, haha :) och sen är det bara flygplatsen kvar... känns långt borta,, men det är det inte =/
hkom precish em från middag hos morfar som fyllde år igår, är mätt mätt. imorgon blir det jobb

hejhopp.
2007-12-25
 21:44:26

jul, jul

oj vad jag har jobbat den senaste tiden, imorgon är jag hur som ledig och det ska bli sjukt skönt!
i söndags va jag hemma och ordnade iunför jule-affton, ;) myspys med familjen och sådär, älskar verkligen det där fixandet dagen innan när alla julkänslor börjar svälla upp, det luktar julgran och julmat och allt såntdär, så mys! slog in julklappar och lackade, pyntade granen och fixade skinkan, så mys :) vi slutade kvällen med att kolla på polarexpressen, världens mysigaste julfilm :)
på självaste julafton gick vi upp vid 9 för att äta frukost tillsammans hela familjen :) MYS! eftersom jag började jobba kl 11 så var det våran bara familje stund, så vi delade ut lite julklappar och hade hel mys :) sen var det dags för jobb för min del, dock bara 2 timmar så det var ingen fara, ganska mysigt faktiskt, alla var så glada och ja :) mys helt enkelt. 
sen bar det av in till stan och Nirre, Helena hampus & alexander. Mormor och morfar var  även där så vi fikade och ahde mys, möttes av en liten tomtenisse alexander som öppnade dörren, så söt! kollade kalle och fikae, pratade, sen tittade tomten förbi ;) ;) haha mysmys, även hampus h ade tomtenissekläder på sig och dom två nissarna var SÅ söta :) hihihi. sen hade vi lite julklapps utdelning och mys, åt julbord, fikade,, och så åkte vi hem runt 11 kanske.. fick en massa fina julklappar hihi :) 
idag har jag jobbat hela dagen, lugnt och skönt :) nhu ska jag umgås lite med la familja.. '
juliga kramar 
2007-12-23
 01:32:40

hej&hå

så va äääääntligen den långa jobbveckan slut, fyfan va SKÖNT. imorgon är jag ledig och ska ta det lugnt och fint, städa mitt rum o julfixa och allt såntdära :) ska bli så skönt! har får pencellin nu till min hals, imorse när jag vaknade upp kundej ag inte prata så jag fick dra mig itll doktorn, som sa att mina halsmandlar såg ut som två köttbullar, hahahaha. så det va ju skönt, kännerm ig redan lite bättre.
igår efter jobbet möttej ag upp mamma och det var dags för julhandling, iaf på mat fronten, så jag stannade kvar på  coop (känsn som om jag bor där dessa dagar) och vi handlade all mat, tycker det är så mysigt att julahandla, hihi. sen köpte vi även en jättefin (och gigantisk) kran, hahaha.  så åt vi en jättegod middag när vi kom hem och kollade på finding neverland. mycket bra  film!
idag åkte vi in till handne, jag victor o mamma och handlade dom sista julklapparna. :) och jag åkte även till doktorn. känns skönt att avra nästan klar med alla julklappar, är 2 som inte är helt klara men dom kommerj ag ändå inte träffap å julafton så spelar ingen roll.. haha.  sen åkte vi hem och fick spela guitarr hero  3 som min kära storebror tyysligen hade köpt, hahaha, så sjukt spel. men var tvungen att åka nästan direkt då jag skulel itll jobbet, fick låna patrics bil (pansarvagnen) och det var nog det läskigaste, jag ahr ju kört mycket bil sen krocken, men på vägen till jobebt fick jag någon slags panikångest jag kommer dö grej. så fort jag mötte en bil trodde jag att den skulel köra in i mig jag kundei nte slappna av utan satt på helspänn och bara.. jag v et inte vad, fick flashbacks från krocken och det var helt sjukt,  hjärtklappning och hela kittet. roligare saker har man varit med om, så när jag hoppade ur bilen väl framme vid jobbet kunde jag knappt stå.. det var sjukt obehagligt.. men vägen hem gick bättre.  men var fortfarande dendär obehaglighetskänslan i amgen. nen kan nog ha o göra med att jag är sju k o varit så sjukt stressad hela veckan o allt, ska nog bara ta det lugnt nu och vila upp mig. imorgon ska vi ju klä granen och koka skinka, äta tomte gröt och allt såntdär. ååh va jag älskar julen, det är så otroligt mysigt, nu fatats det bara lite snö.

Pusspusss
2007-12-19
 14:30:16

oj oj oj va tiden går

har inte skrivit på längen u, har hänt allt för mycket öfr att jag ska hinan skriva det innan jag måste springa till bussen, JA jag måste åka buss eftersom min bil är krockad :( men det  var bara bilen, ingen människa som blev skadad så får väl se det ifrån den positiva sidan. har haft sjukt ont i nacken efter olyckan och var ledig fram tills måndag då jag började igen.,. efter ett 11 timamrs pass på måndagen och ett 9 timmars på tisdagen mår min nacke/rygg inte speciellt bättre, + att jag blivit sjuk, i går när jag kom hem var jag helt ohc hållet slut, då menar jag inte som vanligt utan hade inga krafter kvar, har fått feber och hela skiten, otroligt ont i halsen o ch fyfan. har för mig att det va någon som sa att den hade ont i halsen i lördags så kommer väl därifrån, men kan ju inte svika jobbet pga att det är den mest käpigaste veckan på året så jag kämpar mig dit ioch trycker i mig ipren. usch fyfan hej .  min hals är helt slut och min lákan är dyngsura efter att jag legat o kallsvettats, haha, gud va jag ställer upp för mitt jobb.
snart är det jul o imrogon fyller far min år, haha,
KRAM KRAM
2007-12-04
 23:03:46

fix&trix

hihi. :)  idag har man då fixat med cg och barre inför festen, tidigt ute jag vet, men eftersom det här var den enda dagen vi alla kunde samtidigt så fick det bli idag, vi trippade till ÖB, Euro store & willys, hahaha :D va riktigt roligt och mysigt. sen efter besöket på willys var det dags för lite middag på heron, så vi satte oss på den sjukt mysiga resturangen "amazon" efter att Carro övertalat servitören att vi skulel få beställa ut barnmenyn, HAHA! så vi satt där med cola och våra tarzanburgare & djungelpippis. hahaha!!! till det fick vi ketchup! hahaha!!!
sen åt vi lite glass då carro plötsligt fick väldigt ont i magen så vi lämande av henne, och sen lämnade jag av camilla och åkte hem, på vägen hem vände sig även min mage och när jag kom hem fick jag springa in och spy. MYSIGT!  så domdär djungelpippisarna var inte riktigt sådär jättebra.. dålig kyckling med andra ord, blää. mår fortfarande illa och känner mig sänkt. usch fyfan hej! hoppas jag mår bättre tilsl imrogon för då är det JULFEST på jobbet, yeeeey! :D och så är jag ledig vilket ska bli väldigt skönt! :D

nu är det mindre än en vecka kvar till Silverstein, wohoooo =D ska bli sjukt roligt att upprätta gamla minnen med cg, och sjukt roligt att de Silverstein som är väldigt bra, yey :D
på onsdag nästa vacka är det även dags för Lucia movie night, YEAH! :D ännu mer minnen med cg,
sen på lördagen nästa vecka ska vi då ha den underbara festen, yeey :D har bjudit en massor med folk och kommer nog bli sjukt roligt!!! ser fram emot detnågot enormt!

ska bli så sjukt mysigt att vi gör en massa hel mysiga grejer innan cg lämnar mig :(  vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till,,  börjar inse att min aldra bästa vän som har varit vid min sida som ingen annan faktiskt ska lämna mig här, och kanske inte återvända,, känns  läskigt. och jag blir super nere av att tänka på det, förut när jag tänkte på det så va det bara så långt borta,, nu är tiden nästan inne..  älskar dig min fluff, vad som än händer, du är den bästa vän jag någonsin haft <3
så idag bestämde jag mig för att fråga Camilla om det var okey att jag åkte med till flygplatsen och sa hejdå när hon åker. vilket jag funderat på att fråga ett tag nu, kommer nog kännas bäst så, även om jag kommer gråta som en griseknove.  <3 <3

image26
2007-12-03
 01:40:14

lökman.



förövrigt.. så måste jag ta tag i det här med att  jag har blivit så rund om magen nu.. är inte roligt längre! vill ju faktiskt kunna ham ina kläder u tan att behöva hålla andan. HAHA!

igår va det Dop. jättemysigt och fint :) ni ka få se någon fin bild tror jag :)

                                                   








jag har inte varit ute på två helger, det är rekord,, känns både och, skönt,, men heldött! satt precis o kolla igenom en massa bilder på nyllet. saknar alla roliga utekvällar med coopligan, alla offrade o roliga bilder, haha :D men nu bara försvinner alla :( värsta hålet utan johanna. paarty johanna liksom. haha! och Jessica soom också bara försvinner, vad är det här egentligen. dom två coop-partytjejerna har gått under jorden. haha. och steffi 'är bortrest allt för länge, lökigt!!  saknar alla roliga utekvällar med er!


image24





image25