2011-05-25
 23:38:23

One last breath

usch o fy vad dålig jag har varit på att skriva den senaste tiden!
Jag har haft fullt upp med allt möjligt, men jag mår bra!
(bortsett ifrån att jag har varit sjuk och haft en jävla massa ångest då) haha
nej men.. Jag har kommit igång med min träning, ÄNTLIGEN!
det känns sjukt bra! för första gången på jävligt länge är jag sjukt taggad på att träna,, och det är så härligt!
Började med att byta gym,, så nu har jag en jävla massa olika pass att välja mellan! yeeey för det! Zumba har blivit mitt favo,, fyfan va roligt det är!!! och sjukt jobbigt haha!
igår testade jag på Crossfit med Lise,, och fyfan va jobbigt det va, höll på att svimma av.. och det kändes idag ;) haha! nej men riktigt jävla roligt är det! känns sjukt bra att äääntligen va igång! yeeha!

Börjar på Åhlens veckan innan midsommar och det ser jag evrkligen fram emot! även fast jag säkerligen kommer att hoppa in på Bromma också (annars kommer jag sakna folket där juuu) !
så kommer bli sjukt mycket jobb i sommar,, men det blir bra det!

nej fyfan vilket tråkigt inlägg.. men bättre än inget!

här kommer en sjukt bra låt iaf! ska försöka bättra mig på skrivandet! =)

/malle




2011-05-06
 21:51:02

SOMMAR

YEEEEY!
jag kommer att jobba  på åhlens i sommar!
sjukt glad haden ästan tapapt hoppet men igår ringde dom! åh så jag har saknat att jobab där!!


sitter här o dricker lite öl och väntar på att vänenrna ska dyka upp,, hahaha segdeg!


/malle
2011-05-03
 18:37:19

=)

heeyyy friends!
ännu en bra dag har rullat förbi, och jag har varit glad att jag mår så mycket bättre,, förutom att jag ser ut som jag gör då.. men så kan det gå!

efter jobbet somnade jag en liten stund men nu har jag ryckt upp mig o påbörjat en storstädning,, vet dock inte om jag kommer slutföra den? hahaha slöööö. ska köra lite vaxning o trixa lite iaf..  men har iaf påbörjat städningen, det är viktigast! så värdelöst tråkigt bara..

sitter och kollar på bilder från Australien,, fan vad jag saknar livet där.. måste verklgien åka tillbaka till det underbara stället.. 

imorgon kör jag 5 - 14 igen,, o så är jag ledig på torsdag, yeeey! dock två psykbesök inbokade,, inte lika spännande kanske,, men det blir ngo bra!!!  på fredag blir det 12-20 och ledig helgen, härligt!!!

nej pojkar och flickor det får vara nog för nu. jag är för snurrig

xxxx
malle


2011-05-02
 17:01:25

my heroine

Yo maaaaaan!
här ligger man nerbäddad i sängen (som vanligt) med halsfluss över halva kroppen... eller iaf i halsen & ansiktet.. ha ha ha grattis malin!
började fem imorse va helt sjukt trött.. blev en snabb visit va där till 9 och sen va jag körd! men nu har jag vilat upp mig och känner mig mycket piggare, yey! så imorgon blir det ett nytt försök, härliga tider!

Helgen har vart skitbra! Grillande, massor av vin och jag vet inte vad! men bra, jag är påväg åt rätt håll från min svacka o allt det gråa, som sagt, det gäller att hålal sig sysselsatt och det har jag gjort hela helgen, alla tiders!

precis deklarerat (stavas det så?) aja ni vet vad jag menar. funderar på vilken film som blir nästa..
dags för den iaf!


och idag bjussar jag på min favvolåt haha..

/malle