2009-10-30
 00:40:16

PSYKFALL

Tyskland var sjukt bra, jag berättar mer senare, jag är så sjukt trött så jag somanar.

nu är frågan. vem är psykfallet som driver med mig? noll ork för sånt för tillfället så om du/ni läser detta, JAG ORKAR INTE.
För er andra, någon har suttit och pepprat mig med en massa sjuka sms idag. noll ork! Jag blir så jävla nojjig också, eftersom personen vägrar ge sig? Jag menar.. driver man bruakr man ju faktiskt sluta och insé att det faktiskt inte va så roligt efter ett tag, men eftersom denan människa inte insett detta blir jag nojig och undrar vad det är för psykfall. 

lägg ner, snällla.

2009-10-25
 08:15:04

25 Oktober, 08.15

Skövde va sjukt bra! Hade helt otroligt roligt med världens bästa ÄGG!


Berättar mer när jag kommer hem, för nu drar Jag till Tyskland, hemma igen på Torsdag!



Bye Bye, Ugly guy!

2009-10-22
 11:51:53

22 Oktober. 11.43


Jag är så sjukt klantig!

Idag (trodde jag) hade jag tid hos en studievägledare. Jag var tvungen att gå tidigare från jobbet för att hinna dit, sist va hon ju sjuk så nu hade jag en ny tid. När jag kom dit kändes det väldigt, väldigt dött men jag satte mig utanför och väntade.. samtidigt som jag började tveka.. va det 29e? vad är det för datum idag? 22a.. hmm.. kollar mailen via mobilen och ser.. 29e Oktober.. jävla fan, jag är så sjukt klantig. missade en timmes jobb och jag vet inte vad. förvirrad människa, ja?

Jag kan ju inte påstå att det gjorde min dag..

Men jobbet idag va faktiskt bra. Annelie va tillbaka från sjukskrivningen vilket var roligt o bra att se henne! (nackdelen är väl att jag haft hennes schema när hon varit borta och jag inte längre har något) men huvudsaken är att hon ska må bättre!

Så väl hemma känner jag mig inte riktigt på topp. ska bädad ner mig i sängn och kolla på en bra film och försöka bli lite glad.. krama mig själv? haha.. Tur att man har frasse!

Imorgon far ju jag och mitt kära ägg till Skövde! det här har jag sett fram emot jättelänge nu och ska bli så himla roligt! mini tripp med hotell, tågresa, konsert och allt, lite som gamla goda tider! :) hihihi.. så måste försöka packa lite sen,, vad behöver man ha med sig?
Vi har iaf tur, vårat hotell ligger på samma gata som stället där spelningen är, jag tror även att tågstationen låg på samam väg? hahaha.. hoppas vi hittar något bra uteställe efter spelningen hihi. ska bli sjukt roligt! :D

filmtajm.

/malle
2009-10-21
 21:57:14

21 Oktober. 21.33

hej vänner.
åter igen ahr jag varit sämst på att skriva. Jag har bara haft NOLL lust. men jag har mått bra, haft det bra och allt sånt. Helgen var jobb jobb jobb, va ute i lördags men blev rätt tidigt.

Vi har även bokat en tripp till Tyskland, Bremen. Mamma, Lillebror & Mormor. ska bli mysigt o komma iväg ett tag. rensa huvudet lite, det behöver jag! så på söndag bär det av.. söndag - torsdag. efter..
SKÖVDE med äggis Fredag - Lördag. ska bli helt underbart o åka iväg på en liten tripp med camilla. hiihhi :D

idag,, har varit en mindre bra dag.. eller, jättemysig  lunch medd parning och camilla. men ja, jag har bara haft mycket i huvudet.. dålig dag på jobbet. och massor, massor av tankar. Det har bara känts så där tungt, tungt o andas, trött och ja. Va på en lång fika hos Ess. va ett tag sen vi sågs nu.. men det va mysigt. Vi prata om allt och inget, som vanligt. Hon är någon man kan prata med om verkligne allt, det är skönt.

Nej idag är en sån dag som jag bara kännt mig sådär ensam, även fast man haft folk omkring sig.  och bara behövt en såndär jättestor kram av någon som verkligne tycker om en,, ni vet. En sån dag när man bara önskar man hade en såndär, pojkvän? Ja,, en sån dag har det varit idag. När ska det vara dags för mig egentligen? och träffa den som verkligen tycker om och bryr sig om mig för mitt barnsliga, konstiga, nervösa och allmänt cpirriterande jag. haha.. ja, den dagen.

men men..  imorgon är jag säkert gladare igen.. och jag ser så himla mycket fram emot fredag med världens bästa ägg. :) <3

ett gott skratt förlänger livet?
/malle

en bra version av denna låt skickade äggis.


2009-10-13
 22:43:46

13 Oktober, 22.36

HEJ!
idag ahr det vart jobbijobb. sjukt seg börjar halv 7 imorgon,, så blir nog raka vägen till sängen, super trött. tror dessutom att jag ska åka buss till jobbet imorgon, inte hunnit byta däck på bilen och är ju is på vägarna nu så känsn inte så kul o köra isf. vi får se hur jag känner inför det imorgon bitti, måste ju åka en hel timme itdigare om jag tar bussen, UGG!
Imorgon blir det nog dessutom däckbyte efter jobbet, för det lärde jag mig ju i våras, tycker det va riktigt kul o byta däck.. haha. bilmeck nästa! så ja, helt klart!
sen ska jag träffa steffie också, det ska bli superroligt :) va ett tag sen sist nu så ska bli myys! 

OCH på torsdag är det löööön, woho! då ska jag och mamma åka in till stan efter jobbet och gå på bio med Alex. hihih. ska bli mys mys. äta lunch, gå i godisaffär o sånt kul som ungar gillar! :) Nicke nyfiken, oh yes! hahaha. 

här är världens härligaste människa. Jag vet inget mer underhållande! så otroligt skön. 

hörs. / malle


 
2009-10-12
 22:18:32

11 Oktober. 16.26

hello friends!
helgen har varit annorlunda... = VIT! det är svårt att tro, men så är det. Fredags va som sagt barnvakt, och igår blev det film med camilla&Carro. supermysigt, lugnt, sansat, härligt, inte spenderat onödiga pengar, ja, bra! :D


haha sitter o pratar med löken om alla knäppa grejjer vi har för oss på fyllan,, och utanför.. haha.. vilka puckon tvingar någon att stanna taxin för att köpa mat, KORV på statoil, den ena vill även ha cigg och killen får betala kalaset. vilka kommer sen på att det va koktkorv och FYFAN kastar bort hela korvarna? usch fyfan, koktkorv är ju oätligt. ELLER efter inte fått som man vill med sina vanliga "ragg" går på raggturné "nu ska vi hitta ragg!".. Bitchslappar åt höger och vänster, elelr varför inte ta en shot innan en dejt? eller ännu bättre, supa sig full på en flaska vin innan. 
stört, helt enkelt.
2009-10-10
 16:30:34

10 Oktober. 16.12

God kväll mina vänner!
Är du modig nog att spela spökslottet? hahaha.. suttit och kollat på massa gamla reklamer från när man va liten.. bla då reklamen för spökslottet, minns ni spelet? hahaha rätt roligt faktiskt..

Jag drömde att jag ahde fel på synen inatt.. inte roligt! gud va glad jag är att jag slipper hålla på med linser och brillor och grejer..

De senaste dagarna ha väl inte varit så speciella. i Torsdags va M här och kollade på "mammas pojkar", lite sådär. ja det va trevligt det! Delade en flaska vin med mig själv och vart lite,, snurrig i hatten. Så fredagen då jag började kl halv 7 va väl ingen överdrivet trevlig tid precis. men jobabde bara till 11 och åkte hem, sov lite och kollade på The hills/the city. åt lite nudlar, och popcorn. fick mig på bättre tankar, haha!
sen åkte jag in till stan för att hämta dom 2 små kussarna, och pappa. vi åkte förbi coop och handlade lite sen bestod hela kvällen av barnpassning. supermysigt o umgås med världens sötaste små kussar men man kan ju verkligen säga att det tar på krafterna. vid 8 hade dom somnat och jag gick in till mig och somnade framför idol,  såg väl ca 4 personer sjunga och sen va jag helt livlös. vaknade vid 11 och hade massor av msisade samtal o sms o grejer och jag hade inte vaknat en gång, ibland är jag verkligen LIVLÖS när jag somnat.. speciellt om man vart full,, men det hade jag ju inte varit så det va ju rätt konstigt.
Pratade lite med CG & Lise och nördade lite framför farmen tills klockan va typ 1. då somnade jag framför the holiday, som vanligt. den filmen är bäst.
vid 4 fick man ännu ett härligt fyllesamtal, och denna gång vaknade jag. det är skumt ändå, hur det kan vara så olika. kul i jul o få garva lite åt folk iaf.. haha!

ikväll blir det? jag vet faktiskt inte riktigt. jag försöker mig verkligen på en vit helg. får se hur det går. jag behöver det! men man vet aldrig vad som dyker upp i sista stund. pratades med camilla om bio, det vore nog en bra plan :)

nu ska jag vidare.  den här låten får mig på världens party humör, dans humör. :D tror inte jag haft meed den innan :D

/malle




2009-10-08
 18:55:40

8 oktober. 18.51

hej sötnötter.

Idag har varit en bra dag, jobbade imorse. fick göra lite allt i allo idag, vanliga, frukt, pjucks, hästkäk, o frukt igen. kul? ja faktiskt, gillar o få göra andra saker än vad man är van o göra :)

Nu sitter jag här med ett glas mousserande och gottar mig framför DR 90210 . ibland är det härligt o va jag =D

blir nog bara en snabbis idag. ingen ork!

/malle
2009-10-07
 12:34:21

7 Oktober. 12.30

godmorgon mina vänner, eller ja, ingen morgon längre men..
Lillebror ringde ock väkte mig vid halv 8 eller något (på min sovmorgon!!) för han ville låna min plattång och hårspray. han skulle ha skolfoto idag, sötunge.  så det va ju abra att gå upp och leta reda på det..
väl uppe så kundej ag såklart inte somna.. så kollade klart på gossip girl (som jag somnade tilligår) och började med nya 90210 avsnittet. gud vilken tönt jag är när det gäller sånna där serier.. haha

Jag har inte orkat gå upp än.. fixade några mackor och kollade runt lite men itnem er än så! ska gå ner och hämta min tvätt tänkte jag. så kan jag byta lakan i sängen och dammsuga osv. haha.  kulijul.

börjar jobbat vid 4 iaf så är ett ta kvar, wiiha :D

upptäckte idag att Björn Rosenström spelar på ollan den 31!! ÅH va jag vill se det.. har alltid velat kolla in honom live någon gång men har aldrig funkat när han spelat i närheten.. och inte helelr denna gång. inte menat så helt enkelt! :P

här är en av mina favoriter =D

/malle



2009-10-06
 22:55:41

6 Oktober. 22.28

Hej vänner.

idag har jag varit en duktig flicka, tro det eller ej! Jobbade till 12, väl hemma var det dags för trvätt och storstädning! tvättade 2 maskiner, städade mitt lilla hus så fint blev det. ska bara damsuga och lite annat smått och gott så fortsättning imorgon innan jobbet. för precis! jag jobbar ju faktiskt kväll imorgon.. Camilla bad mig byta så imorgon blir det 16 - 22.15. det blir bra! så im orgon blir det definitivt fortsättning på det här. sdet känns alltid så bra när det är klart :)

Förra veckan målade jag mina naglar för första gången på.. jag kan inte ens komma ihåg när.. Rött blev det, och det vart faktiskt riktigt snyggt. så det är nog något jag ska börja med,  det blir ju faktiskt som något lite extra till kläderna eller så när jag fått lön ska jag nog införskaffa några snygga färger :)

Idag har jag också bytt glödlampor där det behövdes, har inte haft någon lampa vid sängen på väldigt länge, så nu kan jag äntligen fortsätta läsa boken jag började med i somras. Mari Ljungstedts "den mörka ängeln" älskar dom tidigare böckerna men har bara inte kommit igång ordentligt med den här.. Jag vet hur fast jag vart annars så nu när jag har en lampa vid sängen är det väl bara att börja.. haha. Finns ju till&med en bok efter denan som jag inte läst.. :)
på tal om böcker vill jag också läsa Camilla Läckbergs nya, fyrvaktaren eller vad den nu heter. Hennes tidigare är mina absoluta favoriter bland kriminalromaner elelr vad det nu kallas... men ja, först ska jag väl läsa klart denhär! :D
Jag gillar verkligen att läsa. när jag hittar en bok jag gillar dvs.. men det är verkligen avkopplande. .bästa som finns när man verkligen fastnar och verkligne inte kan sluta läsa.. "en sida till, okey två,, kanske fram till kapitlet är slut" så somnar man med boken i ansiktet.. haha.
Men mina absoluta favoritböcker är nog böckerna om barnen som blir instängda på en vind, "Vindsträdgården" "Blomblad för vinden" och vad dom nu heter.. Dom är verkligen värda att läsa! Virginia Andrews tror jag författaren heter. väldigt bra!
För övrigt är också "Scar Tissue", självbiografin av Red hot chili peppers sångare Anthony Kiedis en klar favorit. Jag köpte boken på väg hem från Australien Sydneys flygplats. hade inget att läsa på vägen hem så bestämde mig för att läsa den. Hade aldrig klarat av att läsa en bok på engelska innan, varken tålamod eller ork,  men den här va så sjukt bra så det va inget snack om saken. så hämsk och jävlig men ändå så sjukt bra. Om man inte har läst den så är det ett måste =D


hjälp vilket boksnack det blev. jag borde gå med i en bokklubb eller nåt, sitta och snacka böcker halva dagarna.. haha!

Nu väntar nya avsnittet av gossip girl!  Idag bjuder jag på en sjukt bra låt också ;D

/malle



2009-10-05
 20:48:41

5 Oktober, 20.20

HEY HÅ!
det va inte igår, jag har haft fullt upp och noll ork att skriva.
mycket jobb, massa bra program och annat kull att syssla med!
I fredags åkte jag till äggis och kollade på idol, vi köpte tjockismat, massa godis och annat och mys! så va riktigt mysigt, kollade på "just like heaven" efter o sen drog jag hem. älskar svullokvällar med äggis, har saknat dom :)

Lördagen va jobb 7 - 17. drog hem o fixade mig, va helt slut! Drog sen till Lise och mötte upp henne & Hanna, åkte till hanna och förade lite för att sen dra till stan, elelr vi hamnade på Ett ställe på söder blev en kul men ärtt tidig kväll :)

söndag vaknade jag hos lise, vi drog och käkade donken innan jobbet, jobbade till stängning, kvart över 10. då blev det dags för vegabaren & kebab med Lise igen. hahahaha. så jävla tjocka. men det va härligt, riktig bakisdag. - jobbet.

IDAG har jag haft en riktig degdag. legat och kolalt på 90210 heeela dagen i princip. så härligt. sånna dagar behöver man verkligen ibland bara segdeg.  Imorgon blir dte jobb igen, fyfan.
som hela veckan.  men blir kväll på onsdag, oh yes! lite undvikelse!

kollar på färjan, är sjukt sugen på att dra på kryssning alltså. det ska fixas!

dusch. sen blir det nog sovdags.
/malle


2009-10-01
 22:00:40

1 oktober, 21.24

Hej vänner!
Saker och ting är som det ska, tror jag? har varit dålig på att skriva, fölåååt! :P

nej men dessa 2 dagar har varit fulla av överraskningar. Igår, på jobbet, kom min chef fram till mig och gav mig en inbjudan till middag och bowling mm. som Göteborgskex hade anordnat. ingen utav cheferna kunde gå så han frågade om jag ville ta med mig någon från jobbet och åka dit istället. kul tänkte jag, shysst, ändå middag och grejer. så jag ringde upp annelie som är sjukskriven och frågade om hon ville hänga med, och det ville hon! :D så vi begav oss till Sickla lite senare på eftermiddagen.. efter några om & men va vi där.. först av alla.. va ju lite tidiga så satte oss utanför och väntade lite. när klockan va 10 i 5 gick vi in, och där stod 5 pers som alla presenterade sig men kollade fortf lite konstigt på oss.. Vi fick frågan varför våra chefer inte kunde komma och hur det faktiskt kom sig att vi kom istället? Vi kände oss redan då rätt dumma, vi hade ju ingen aning, vi hade ju bara blivit frågade att åka dit istället..
men dom va trevliga och vi satte oss ner och väntade på resten,, klockan blev kvart över, och vi fick höra något om att folk satt i köer.. sen blev klockan halv och folket från göteborgskex förstod att det va nog ingen som skulle dyka upp.. och fy va pinsamt det va.. Där satt vi, som från första början inte ens skulle vara där, i en konferanssal med fika och allt uppdukat framför oss med 5 pers som va redo för att hålla något slags föredrag, hade hyrt en bowling hall och för senare betalat för en 3 rätters middag för en massa människor, som inte dök upp? fyfan va taskigt o inte ens ringa och tala om att man inte kommer..
dom va rätt arga besvikna och frustrerade och vi satt där som fån, vafan skulel vi göra? skulle vi gå, och låta dom stå där med allt som om INGEN kom, eller va det faktiskt så att dom ville att vi skulle gå? va ju ett jävligt jobbigt läge för dom.. och för oss. va så sjukt pinsamt, har inte kännt mig så obekväm på länge... tillslut kom dom iaf fram till att dom skulle ringa sina säljare så dom kunde komma o äta och bowla, och så sa dom nåt i stil med "ni får ju självklart också stanna, om ni vill?" haha vi tog vår chans o berättade att vi faktiskt kände oss rätt felplacerade och obekväma och dom förstod precis.
så vi fick varsin påse PROPPAD med göteborgskex. hahaha. nåt va det väl värt!

vi gick in i sickla galleria för att äta middag istället, då det slog mit att där jobar ju faktiskt Carro! och när vi gick förbi hennes affär,vem tror ni stog där? haha det va faktiskt riktigt kul att se henne, va helt sjukt länge sen. hon tipsade oss om en typ italiensk resturang eller nåt så dit gick vi, och ät jättesmarrig pizza.. det va en sån pizza som kändes "nyttig" liksom inte som dröp av fett.. haha

vi gick också förbi en affär som ahde hur mycket snygga kläder som helst, och jag hittade en bikini på rea som jag köpte.. haha.
men men va iaf jöttekul o träffa annelie, även om kvällen absolut inte blev som förväntat.. :)

Och idag när jag kom till jobbet. chefen frågade hu det hade gått och jag förklarade lite snabbt.. lite senare kommer han med bio biljetter som han fått från någon annan säljare eller nåt oc´h frågar om jag vill ha, 2 biljetter till Fame på söndag, kul! så jag tar med mig teo, ska bli riktigt kul! den ville jag faktiskt se, så! :)
vet inte vad det här är.. antar att det är för att jag ska sluta dom försöker va lite shyssta eller nåt? haha. jaja det är väl bara att tacka och ta emot! :D

fick jobba över till 12.. en timme, ja.. det är alltid nåt =D

när jag kom hem hade jag fått mail från en tjej jag verkligen inte förväntat mig att höra ifrån igen.. så det va en rätt stor chock! men men, det är väl bara att avra trevlig. kommer ju aldrig träffa henne igen så vet inte vad detta handlar om, men jag är lite nyfiken! haha

helgen blir jobb och jag är osaäker på vad mer som händer.. kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska ha helvit helg.. borde ju det men jag är partysugen, hur bra är det?  hmmm..


Jag stör mig. människan försvinner inte ur min skalle, finns i mina drömmar. snälla, försvinn bara? haha.

/malle