2012-02-26
 20:52:11

fallskärm

hej hjärtan.
ligger i soffan med en värmefilt och dricker ett glas rött, väntar på att Big brother ska börja. Har precis ätit en jättegod middag, tänktee att eftersom det va min lediga dag o allt så gjorde jag en supersmarrig middag, morötter och potatisklyfter i ugn, stekt kyckling filé. tomat och mozzarella och framförallt, hemma gjord BEA. yum yum yum va gott det blev. det va länge sen jag testade att göra egen men pappa gör den allra bästa så jag försökte göra som honom, hade i lite chili också så den blev huur  god som helst, NÄSTAN i klass med pappas, haha! =) för första gången på länge kännde jag mig sugen på ett glas vin så känndes ju passande till en god middag =)

värmefilt och brasa men jag är ändå lite frussen.. irri!

Imorgon blir det träning och så ska jag träffa Zinajda på kvällen. =)

en bra låt sådär.

/mallan

2012-02-26
 14:27:40

ledig dag

Japp, det är precis vad söndagarna har blivit för mig när det gäller träningen, måste säga att det känns lite tomt men faktiskt ganska skönt!
gick och upp kollade på tv och åt frulle och fastnade i någon löjlig kärleksfilm, sådär. tog mig sen i kragen och gick ut för att städa bilen, bra jobbat. så blev storstädning damsugning och putsning, invändigt då. tänkte att jag även skulle tvättat den men vattnet till slanden hade  fryst så jag fick nöja mig med städning, får vänta tills det blir lite varmare, eller kanske åka till nåt tvätt ställe.. jag har varit lite dålig på att ta hand om min lilla älskling så jag får försöka ändra på det, superfin blev den iaf inne nu, lise kommer bli förvånad när jag hämtar henne på åväg till gymmet nästa gång ;) ha ha ha. fortsatte mitt drag med o diska o fixa lite men nu har mina ideér tagit slut. jag är sugen på att laga nån god middag ikväll, typ fläskfilé med rotfrukter.. hmmm,, haha.. ska se vad som finns att fixa till här i ensamheten.

kollade klart på hela walking dead säsong  två så långt den har kommit, kommer ett nytt avsnitt idag tror jag, eller imorgon för oss antar jag, yeey! =D riktigt bra serie! igår när jag skulle somna blev jag dock lite nojig i det här stora huset aldelles ensam (hahaha) så va tvungen o sova med lampan tänd, typiskt mig. ha ah ha.

jag satt och funderade på hur mycket choklad jag faktiskt äter, fyfan, jag måste verkligen skära ner på det. inte bra alls. det får räcka med att äta snask på  helgerna.
nej på tal om choklad torr jag att jag ska göra lite varm oboy o doppa hårdmackor.. hahaha..

/mallan
2012-02-25
 22:42:04

The Walking Dead

Hej hjärtan!
bra lördag, körde ett bröst & arm pass med löken, shit va jobbigt.. första gången vi körde det på nya träningsschemat o helvete vad slut man va efter, körde självklart lördags sh'bamen också, kul kul! =)
6 dagars tränign även denna vecka, bra jobbat, imorgon blir det vila!
upptäckte att jag helt missat den andra säsongen av the walking  dead, och som vanligt när jag hittar en serie och följa blir jag helt manisk och måste kolla allt på en gång, är på avsnitt 7 nu och varje avsnitt är ca 40 min - 1 timme långa, så vi kan ju komma överrens om att det blivit en hel del kikande.. skulle ha följt med carro & co ut men kände att jag helt enkelt inte orkade och eftersom jag börjat kolla på det här kunde jag helt enkelt inte slita mig.. hade ju ändå inte tänkt dricka så va ´väl ingen större miss, Carro är ju ändå här på obestämd tid nu så det finns ju  gott om andra tilfällen att ses, kul! =)
Va ju sjukt länge sen jag såg första säsongen kommer ihåg att det va med nille så måste ju vara minst ett år sen, är i vanliga fall inte så förtjust i zombie filmer/serier men den här är faktiskt riktigt bra. inte sådär överdriven och äckligt läskig dom brukar kunna vara. kul! någonting som jag dock verkligen stör mig på, som jag minns att jag störde mig järnet på när jag såg första säsongen också, är introt, i introt så är det en frekvens på typ en skola eller nåt annat sånt hus och allt är helt förstört, MEN självklart hänger den amerikanska flaggan i topp och svajar och ser hur fräsch och fin som helst ut, irriterande! det är så typiskt amerikanskt, hatar sånt där i amerikanska filmer också, när det är nån lite ballad aktig sång (eller kanske till&med deras nationalsång) typ när folk dött i krig eller nån liknande situation, och amerikanska flaggan svajar i bakgrunden, AMERICA, FUCK YEAH! som i TEAM AMERICA. Bäst bäst bäst i alla lägen, näh fyfan, det är bara så töntigt. Det kan förstöra en hel film i mina ögon, det blir bara FÖR mycket.. men men jag är väl lite känslig också, haha.

I fredags hos dorren blev jag lite halvchockad, allt va ju som vi hade trott och man redan konstaterat MEN så kom det in något helt annat i bilden, jag blev faktiskt väldigt förvirrad av det hela. Emetionell instabil personlighetsstörning? humm, låter ju inte lika farligt som när man får höra borderline personlighet, vilket alltså är detsamma. läst på ordentligt och det verkar ju dessvärre stämma väldigt bra. vi får se, tydligen va det väldigt vanligt aatt folk med det andra problemet jag har har även dethär. så nu måste jag gå och kolla det för att sen gå tillbaka till denhär dorren för att knyta ihop allt i utredningen.  blääää på allt hit o dit slängande jag vill bara få det klart så man kan fokusera på att bli bättre. känner mig som årets psykfall med alla diagnoser hit o dit. inge vidare trevligt alltså.
men men, är väl lika bra att göra allt ordentligt tillslut. buäää . 

imorgon blir det vila så funderar på att ta en långpromenad. för första gången i mitt liv känner jag att jag verkligen kan njuta av att vara ensam, det har jag aldrig kännt förut, jag har alltid varit stressad över att man måste  ut o göra saker speciellt på helgen, att man kanske missar något och att det känns lite halv knäppt att sitta ensam. Den här helgen har jag bara ÄLSKAT det och det är riktigt skönt, jag känner mig inte stressad äver vad jag missar och inte ångest över att jag gjort fel val över att stanna hemma istället för nåt annat.. Det är inte vanligt för o va mig, i vanliga fall skulle jag sitta och va helstressad o ångest fylld över att sitta här och bara kolla på serie,, men icke, inte nu, det är tvärtimot riktigt skönt!

nej nog om allt tjaffs, pöss&hej

/mallan 
2012-02-23
 22:33:12

tooorsdag

hello sötisar!
Bra dag! åt en ordentlig frulle och drog till dorren. idag var mitt sista test som bestod av att laga mat (!). Det var riktigt klurigt, jag skulle följa två recept, en  soppa och ett bröd till punkt o pricka. samtidigt, och det skulle bli klart samtidigt! det va en riktig utmaning och allt annat än lätt.. samtidigt som någon pratar med en och granskar allt du gör, inte allt för lätt.. ganska kul vad  hon kom fram till dock, haha.. för det va ju jag i ett nötskal..

drog sen till gymmet och körde järnet,, åkte och handlade för att göra korvstroganoff, vilket jag va sjukt sugen på =) började göra och när jag va mitt i insåg jag att jag glömt att köpa ketchup, FYFAN vilken besvikelse. det blev den äckligaste korvstroganoffen jag någonsin ätit trots mina tappra försök att rädda deen med annar.. hade ju ingen tomat puré hellet så fyfan, mkisslyckat! och jag som va SÅ sugen,, fan!

tur va det väl att jag ahde köpt B&J chocolate fudge brownie så jag kunde trösta mig med den, haha..

 kollade på mitt efterlängtade avsnitt av Elsas värld som jag börjat följa, haha, det är riktigt kul o tycker hon som spelar är sjukt rolig.. jag gillart!

nu sitter jag och kollar på big brother, alltså dessa människor,, och vad är grejen med den här killen med rösten,, han är fan läskig.. hah a ha. men kul är det!!

imorgon ska jag upp tidigt! 9 hos dorren o 10 på gymmet med lise! bra början av dagen. får se va för kul det blir efter!


/mallan

2012-02-22
 23:54:14

paket på posten


Jag glömde ju faktiskt att skriva om mitt paket jag fick med posten, tror jag? 4 nya dofter i samlingen, två herr, får se vem som har gjort sig förtjänt att få en ny doft den här gången.. vet inte hur många jag gett till lillebror, och exet har nog så det räcker och blir över han med. hmmm vi får väl se!!

jag ska ta en bild på mitt doftskåp o lägga upp också, har ju sjukt mycket dofter som pryder mitt fina skåp men som kanske inte används speciellt ofta eller i  huvudtaget. haha.. men men kul är det =)

//mallan


2012-02-22
 22:55:18

Big brother

heyy!
ännu en dag ahr rullat förbi.. en helt okey dag, tvättat o fixat massor innan jag drog till gymmet med löken! hon hade gjort ett nytt träningsprogram till oss, kul! =) så nu har vi lite mer variation och hon delade upp muskelgrupperna på 3 dagar, rygg & mage, axlar & ben/rumpa och armar & bröst! super duper  med många bra nya övningar.. eftersom vi brukar köra 6 gånger i veckan så blir det varje program 2 gångar i veckan, perfekt! =)
sen kör vi ju minst 30 min kondition varje gång, ,varierar med lite pass, typ sh'bam o zumba, perfeeekt =) jag älskar nya schemat!!

idag körde vi ett sjukt hårt pass som va sjuuktjobbigt!!  fan va bra pass =) skönt!

nu sitter jag och kollar på Big brother.. jag har aldrig följt den serien varken förut när den gick eller nu,, sen råkade jag kolla på det igår o nu kollar jag igen.. fyfan vilak sinnessjuka människor!! skulle aldrig klara av att bo med folk sådär.  åh herre gud, någon bruds röst som är hela tiden, jag blir galen.. fyfan vilket program.. ändå vill jag fortsätta kolla,, hahaha...


/mallan
2012-02-22
 14:52:59

täcke

hej sötnosar!
 dålig uppdatering, i know! har vart fullt upp,, typ? jag är faktiskt på riktigt bra humör idag, hoppas det håller i sig!
jag har bosatt mig inne i stora huset den här veckan då familjen är bortrest, sjukt stort o ensamt, haha! tänkte hålla kissarna lite sällskap o så kan jag o fixa o trixa som jag vill, haha! =)
i måndags var det rätt lugnt tränade på kvällen som vanligt med löken kul i jul, aaaråååh..
haha. igår va jag hos dorren och sen på gymmet, själv!! jag som är lite knäpp i huvudet tycker ju att det är lite jobbigt o gå runt på gymmet o köra mitt program själv men jag bestämde mig för o köra hårt o skita i  vad som hände runt mig vilket faktiskt gick rätt bra! känner mig ju rätt obekväm men det gick mycket bättre ä nvad det skulle gjort för ett ta gsen, bra!
lagade en god middag med kyckling och bestämde mig för attt baka cupcakes eftersom det va fettisdagen, och ajg gilalr ju inte semlor nå vidare, haha.
blev halloncupcakes med vitchoklad frosting, yum yum!

Jag ska få ett kedjetäcke, eller bolltäcke? vilket det nu blir.. igår hos dorren berättade hon det, ska åka för att testa om några veckor för att se vilket som passar mig, bli spännande! dom säger att det ska hjälpa jättebra för folk som mig med sömnen så jag hoppas på det! efter allt man har testat så ja, jag hoppas, sånan där är ju jättedyra så man har ju tur som får testa det gratis. har hört många som sagt att det är jättebra men konstigt i början.. får väl se hur det går för mig! spännande...

nej ni nu ska jag snart till gymmet med löken, sh'bam och ben mage & rumpa idag! kuljul! på återseende!!

/mallan
2012-02-19
 23:57:10

vilodag

hej fina!
dåligt skrivande på senaste tid, det blir ju så ibland, haha!
Helgen har bara varit hur lugn som helst Trött efter en bra träningsvecka..
Idag har jag haft vilodag efter att ha tränat mån - lör med dubbelpass både fre & lör! bra jobbat tycket jag =)
Igår drog jag och mamma till haninge c vid 10 tiden för att jag äntligen skulle införskaffa nya träningspjucks, och jag hittade ett par nya, jättesköna och sjukt snygga, så förhoppningsvis ska mina överansträngda knän gilla läget lite bättre nu =) i farten fick jag även med mig ett träningslinne, ett par träningsbyxor, en träningstshirt och en sport bh,, så blev storshopping på stadium, ha ha! =)  sååå kul nu när man äntligen kommit igång ordentigt =)
hittade även en försenad födelsedagspresent till lillebror =)

Vi drog sen till gymmet för ett dubbelpass; SH'bam och cxwork, en bra lördagsträning =) väl färdigtränad betydde ju LEDIGT eftersom söndagen är vilodag, bestämde jag mig för att baka semlor, haha.. det känns som om det är allt jag gör nu för tiden,, tränar och bakar.. vilket liv, hahaha!! =D jag gillar det!
åt en supergod middag och sov rätt tidigt,, kul i jul.

idag har varit degigaste dagen på länge, jag har verkligen inte gjort något vettigt alls. mormor&morfar va här o fikade.. jag kan verkligen inte nämna något annat jag gjort idag, lökigt? ja. fyfan va tråkigt egentligen, men men.. umgåtts med päronen som åker iväg imorronnatt,,, kommer ju bli sjukt tomt här! även fast jag bor i mitt egna hus så hängerj ag ju väldigt mycket inne hos dom och så,, tur att jag har ganska mycket inplanerat den här veckan iaf =) men jag som är van o ha dom kommer ju känna mig ganska så eeensam ju!


nej om jag ska ta o somna nu,, kan ju va en bra plan =) bjussar på lite bilder idag också!

/mallan



Min träning går i rosa.. det är min grej,, syns det eller? ;) haha



och mina finfina semlor jag bakade igår! eftersom jag inte gillar mandelmassa hade jag vanilj i min, och mums så god den blev :D

2012-02-15
 23:25:48

a



Bästa låten på Sh'n.. man blir sååå taggad!! =D


2012-02-15
 23:16:59

onsdag

God kväll!
Riktigt bra dag över!
Satt uppe till 12slaget inatt så lönen kom in på mitt konto haha, eftersom jag skulle beställa proteinpulver från gymgrossisten. Så det blev det + en jättefin rosa shaker, haha, sånt där gör en alltid lite mer taggad =) kändes som en bra och nödvändig investering nu när jag äntligen kommit igång med träningen ordentligt, för o slippa ta med sig en banan så blir det här lite smidigare, förhoppningsvis bygger man lite fina muskler också, hahaha =D

Dagen till ära började ganska tidigt för o va mig den senaste tiden, va upp vid 9 tiden och åt en ordentlig frulle; macka, yogge och oboy, yum yum. Fortsatte dagen med att betala alla räkningar och städade, som vanligt när jag äntligen får för mig o städa så börjar jag med allt på engång och infinner mig själv mitt i röran så blir inget klart istället, men jag fick nästan klart garderoben där allt nästan är inhängt och rensat ut lite gamla grejer, började städa bland mina skor också, började diska, började städa  och organisera bland smink samt badrummet, började städa i soffan och organisera där omkring + köket och skulle precis börja byta lakan i sängen när jag kom på mig själv med alla projekt som va igång och hamnade istället framför datorn och inget blev klart, 100 poäng till mig eller?

sen ringde lise och jag drog till gymmet o körde ben rumpa & mage och avslutaade med SH'bam, riktigt bra pass idag! blev mer slut än vanligt och det är så kul nu när man börjar lära sig sh'n och kan ta i mer, det är så sjukt kul! (trotts att min koordinationsförmåga=0)  haha.

kom hem och pappa höll på och göra pannkisar, eller ugnspannkis, så han sparade lite smet till mig så stekte jag några till mig, jag gillar inte ugnspannkaka alls, det känns  så... äggigt? däremot vanliga,, yum yum!
kollade på sveriges mästerkock, jag gillar verkligen det. =) dock tyckte jag fel person åkte ut, men men.

sen har jag börjat följa ett program som går på 3an.. och nu kommer jag inte på va det heter, det blir bättre? nåt sånt.. Livet blir bättre va det visst, haha.
Förra gången fick man se dogge doggelito om hans liv och hur han kommit dit han är idag, riktigt bra. men idag va det ännu bättre för då fick man se allt om Sanna Bråding och hennes liv, kriser osv. så hemskt, jag blev verkligen helt tagen av hennes historia och allt hon berättade, näe, ett riktigt bra program va det!

Idag har jag också anmält mig till komvux kurser i mars,kan nog bli riktigt bra det här tror jag! kom också att tänka på att d et va väldigt länge sen jag va sjukt, förkyld osv.. för jag brukar fan alltid känna mig lite hängig, måste vara för att jag tränar nästan varje dag och äter så mycket vitaminer.. fan va BRA det känns, jag känner mig så pigg,, och positiv!! =)

glad tjej 88 som man sa det förr i tidn.


xx

/mallan
2012-02-13
 22:38:40

band

Hej hjärtan!!
Efter en bra helg va det alltså dags för träning igen! Idag mötte jag lise för ett rumpa ben och mag pass samt SH'bam.. fyfan va bra det va! helt och hållet mördade  framförallt magen men kan ju definitivt säga att benen va spaghetti efter ja, ett riktigt bra pass som start på veckan! =)

Helgen hade jag ju vila från träningen vilket kändes jävligt skönt efter förra veckans hårdträning, hade ju tänkt träna på lördagen men jag kännde att vila va välbehövt och hade inte allt för mycket tid.
Va ju lillebrors födelsedag så jag lattjade bagare och gjorde tårta, mjuk pepparkaka samt lillebrors favvo, jättedamsugare. usch o fyfan tycket jag men det är roligt o baka såklart! ;P
alltid lite extra kul o fixa sig när man inte vart ute på länge, så la lite extra tid på hår o smink så jag blev självklart försenad, haha, så vi va hos lise och drack lite innan vi drog till stan. va verkligen superkul kväll och det va framflrallt kul o träffa alla som va där, länge sen sist! Vi drog till Pure och dansade lite lagom, kul kväll! avslutade med donken  för att sen ta bussen (!) till lise där jag slaggade.
och vaknade bakfull som aldrig förr, FYFAN! hade glömt hur det kändes o va sådär riktigt bakfull, och usch fyfan, det är fan INTE värt det. efter detdär har jag verkligen helt och hållet avsmak för alkohol vilket är perfekt eftersom jag vill satsa på träningen! =)
 hängde kvar hos lise hela dagen och va helt sed, käkade pizza och tror inte jag drog hem förns vid 6. usch vilken hemsk dag!

nejmen det är bra, ska fan inte dricka på ett tag nu, fortsätta som jag gjort nu slutet av hösten till nu, göra det när det är nåt riktigt speciellt kul som händer.. sen är det ju en annan femma o ta ett glas vin till maten eller en öl efter jobbet, men just det där UT OCH FESTA grejen.. jag är så trött på det! förstör hela dagen efter, äter massa onyttigt spenderar massa pengar o nej fyfan.. känns ju somsagt också onödigt om man vill komma  igång ordentligt med träningen också!


Imorgon ska jag möta lise på gymmet vid 11 för rygg bröst och armar, samt löpband då, ugga. det är verkligen tråkigt o springa på löpband.. jag älskar ju  o va ute o jogga men fyfan vad jag hatar det där bandet, det är ju bara FÖR långtråkigt. jag blir stressad o nej, det finns inget jag gillar med det, förutom kännslan när man är klar då,, haha! för nån vecka sen när jag va där själv så snubblade jag o höll på å ramla av helt, hahaha fyfan av det måste sett ut.
nejmen jag går mycket heldre på pass, som vi gjorde idag, körde styrke passet först och sen sh'bam istället för bandet, det är mycket roligare och absolut inte lika långtråkigt. så det är ju jättebra o variera med det eller zumba, mycket roligare så =)

hahaa det här ärasbra för o motivera mig själv! känns sååå bra =)

//mallan
2012-02-11
 00:01:55

G T L

Hej mina hjärtan!
Jag vet att jag skriver jävligt ointressater  för o ha en sånhär fjantig blogg, men vet ni va? det skiiiter jag i! för jag tycker det är ganska så mysigt o skriva här, och framför allt skönt att bara skriva av sig om allt och absolut ingenting, jag tvingar ju ingen o läsa! ;)

hur som helst, för att återigen berätta om min dag, så gick jag upp för att åka till gymmet, ovanligt? ;) åt en god frulle o mötte lise på gymmet för ännu ett mördarpass, idag va det ben rumpa mage som gällde, jag kan lova att min mage kommer vara rätt så DÖD imorgon,, bra det!

solade efter träningen o duschade o fixade mig med tanke på att jag skulle vara kvar i haninge för lite annat.. drog och köpte mig en lunch bestående av yogge och banan, samt att jag hittade mitt nya fördärv; houngsrostade jordnötter. Jag skulle lätt kunna ät en påse varje dag, det är SÅ gott. Sött&salt tillsammans är det bästa jag vet! det är yum yum!
drog mig till  min avslappningskurs idag igen,, jag vet verkligen inte om det där är nåt för mig.. Idag kände jag mig inte det minsta avslappnad o blev bara stressad av o va där.. Speciellt när vi kom till sista övningen, vi går ju då igenom hela kroppens muskler för o slappna av o spänna bla bla, idag hade vi en ny övning för *trumvirvel* TUNGAN. alltså,, jag kunde inte låta bli o garva när en grupp på typ 6 vuxna människor  satt å sliska med tungan åt olika håll o kanter, spänna hit o dit och jag vet inte vad..
påminnde mig om den gången jag provade yoga, som absolut inte är något för mig.. jag och mamma låg bara och garvade i ett hörn åt namnen på alla fjantiga övningar och hur alla va hur seriösa som helst. kul för dom men jag har tyvärr inte sinnesron att kunna ta det där på allvar, och måste alla rörelser eller ställningar ha så löjliga namn? stående hund, plogen och allt va fan det va.. nej, yoga och jag går inte ihop.. kanske kan ha o göra med mina konsentrationssvårigheter vad vet jag, ha ha!
men men,, för att återgå till avslappningskursen så ska jag ge det iaf två gånger till och se hur det går.. vi ska få papper på alla övningar så jag väntar iaf tills man får dom så kan manju kanske göra det själv sen så man slipper dendär jobbiga gruppsituationen.. haha.

Hur som åkte jag till systemet efter, jag har fan inte varit där på evigheter! kändes skönt att man inte varit det, förut va man ju fan där både fredag och lördag, känns så bra att man lugnat ner sig med allt festande, det är så mycket roligare när man väl gör det istället för att göra det varje helg, bara för att!

Väl hemma bäddade jag ner mig med mina nötter och kollade på nya avsnittet av Jersey Shore, yeeey! tycker dock den här säsongen är lite seg, jag gillar dom första bättre.. men men, det är bra iaf! ;)

Färgade håret och åt en god middag med familjen, lugn kväll, skönt!

Idag tog jag mina före bilder också, yeeey! skulle ha tagit dom för en månad sen men bättre sent än aldrig, ska bli såå kul o se hur det förbättras, ska ta varje månad för o se hur det utvecklas, yey! så första bilderna är tagna 3 veckor efter börjad träning kan man säga, det här ska bli skitkul! supertaggad!

Imorgon fyller också lillebror år, 19, fan va tiden går!
Så tror jag hoppar träningen i helgen, har ju iaf kört 5 riktigt hårda pass den här veckan vilket är riktigt bra! som lise sa, man kan vila med gott samvete i helgen. kroppen behöver ju hämta sig också, helt sant!

nej nu ska jag glo på en film och somna!

/mallan
2012-02-09
 23:43:40

BLACK

Hej hjärtan!!!!
idag har varit en riktigt bra dag! inget speciellt men det har bara kännts bra,  det är inte varje dag så ddet får man ta vara på! =)

Fixat o trixat lite hemma, drog o tränade med lise vid 2. körde armar, bröst och rygg idag o fyfan, gäddan kommer vara helt jävla död imorgon! ska bli sååå kul o märka av resultaten! har ju kört i 3 veckor nu och börjar redan känna lite på mig så ska bli sjukt kul o se hur det går framåt!

Lagade köttfärsås o spagetti till middag som blev yum yum! det är en av mina favvo rätter, så det blir perfekt o äta till lunch imorgon också, innan träningen!

För imorgon blir det ju som sagt träning, den där avslappningskursen har jag ju också vid halv 3.. buä. men men, det kanske känns bättre imorgon! Imorgon blir det först benrumpa & mage passet med löken, sen funderar jag o gå på zumban på kvällen.. vi får se hur jag känner, det är ju kul med zumba! =)
På lördag blir det SH'bam iaf,, det vet jag!

är så glad att mina naglar börjar bli långa o fina det känns så sjukt mycket fräschare och händerna ser riktigt fina ut, bra initiativ!

Tänkte även färga håret imorgon så man är extra snygg till på lördag, kan bli bra det där ha ha.



Testade för övrigt Marabous nya choklad idag, "Black" med saltlakrits.. Tror att den är ny iaf? jag har i varje fall inte sett den innan. och yum yum så god den va, älskar saltlakrits och älskar choklad, kan ju inte bli fel. salt o sött, mums mums!



nej nu ska jag lägga mig,, trött tjej 88. ha ha


/mallan
2012-02-08
 22:36:54

IT

HEJ! =D
jättebra mag,ben&rump pass med lise avklarat idag! körde ett SH'BAM pass efter så kändes riktigt bra! Imorgon blir det rygg bröst och armar.. Riktigt bra o träna med löken, man blir sjukt taggad!

För övrigt hat det inte hänt så mycket den här dagen, dorren och inte så mycket mer.. ganska så jätte tråkig dag!

sjukt taggad för lördag är jag dock, ska bli riktigt kul =)

nej fyfan, godnatt på er

/mallan
2012-02-07
 22:00:27

äckligt

Tisdag, hjärtligt!
Sov lite för länge idag, pallrade mig iväg till gymmet vid 1 med lise, armar rygg och bröst dagen till ära, fyfan vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon! körde några dödande övningar för gäddan så imorgon kommer det inte vara kul att vara med mina armar! solade lite också och börjar äntligen känna mig lite brun o fräsch, mysigt värre. =)

Imorgon ska vi köra igen, ben rumpa mage samt ett SH'bam pass. blir kul!

Ida gav mig idén att ta före och efter bilder,, kan ju faktiskt bli riktigt kul! Om jag fortsätter träna 5 dagar i veckan så lär det ju ge ett ganska bra resultat, det ska jag fan göra!  

Planer för imorgon är då till dorren, ska försöka städa lite, så ska jag nog ta dom där före bilderna, o så träna då såklart ;D

Känns riktigt sjukt bra o va igång ordentligt nu, det jag behöver nu är dock ett par nya löparpjucks. (som jag älskar, NOT) får ta det när jag får lön för känner hur mina knän o vader tar stryk när jag springer i mina nuvarande som har allt för lång tid på nacken. .

Jag har verkligen försökt att ogilla den, men jag har gett upp, den är så dålig så den blir ju faktiskt bra.. Patetiskt? i knoooow!!!

/mallan



2012-02-06
 21:27:38

Pause

om jag skulle ta upp det här med skrivandet igen kanske.  ett försök är det ju värt! =)

Sitterhär i min underbara Onepiece som jag hade glömt aatt jag hade, blev helt överlycklig när jag såg den idag, hur perfekt är det inte i den här istiden?? mysigare än såhär blir det inte!!

Min dag har varit,, inte så jättebra. Sov ganska länge för att sen bege mig till den här avslappningskursen, första gången jag va där.. vad ska jag säga? känns inte riktigt som min grej men jag ska väl ge det några fler gånger.. jag har så svårt att ta såntdär seriöst och se hur det ska kunna hjälpa mig.. men men, några försök till får jag ge det,, 2 gånger i veckan i 6 veckor.. vi får väl se hur länge jag står ut!

Va hemma en snabbis efter, tog sen med mig mamma till gymmet för ett "SH'BAM" pass,, riktigt roligt och sjukt jobbigt! så pass 1 för den här veckan är avklarat, yey! Imorgon ska jag möta lise för ett av hennes mördarpass vid 1,, bra träning det där! ;)

Någon gång emellan allt började jag också kolla på Breaking Dawn part 1,,  haha jag kan inte hjälpa att jag gillar sånt där men det är ju såå spännande!! längtar till part 2 som inte kommer förns i November,, spänningen är olidlig!!! ha ha.

Känner mig riktigt grinig irriterad och otålig idag, hoppas detr gått över tills imorgon.

Resten av veckan är ganska oplanerad, dorren på onsdag och den där kursen på fredag, ska försöka träna mån - lör o ha ledigt på söndag.. det känns bra att skriva ner det här för då känns det inte lika lätt o smita undan, haha. men imorgon blir det med lise, tror det blir bodycombat på ons, tors blir förhoppningsvis med lise o fredag kanske det blir Zumba? va jättelänge sen! på Lördag blir det iaf dubbel med SH'bam och cxwork eller vad det nu heter, låter ju som ett ganska bra träningsschema tycker jag =)

På lördag ska vi även fira Lise, kul jul! va alltför länge sen jag va ute (mer än o dricka några öl) så ska bli riktigt
kul, får se vart vi hamnar =)

vink vink
/mallan

2012-02-05
 23:56:11

Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv...

Nya tag, och den här gången är det verkligen på riktigt. Nu ska jag bygga upp allt från botten, det är inte bara dags för förändring, utan allt är verkligen rivet till grunden för att byggas om på nytt.
Jag har sagt så många gånger att jag ska satsa på mig själv, utan att riktigt veta hur och på vilket sätt. Men nu är det verkligen dags, för jag vet att det finns så mycket att jobba på och ändra, och det känns så jävla bra!
Jag vet att jag har mycket jobb framför mig, och att det kommer bli sjukt tungt vissa dagar, men det kommer bli så bra när det är klart..
Det känns som en renovering,, eller ett nybygge, spännande, roligt men väldigt jobbigt!
Träningen är igång, och det känns riktigt jävla bra, jag är super peppad och det ska bli så kul med resultat, och det är sjukt bra att ha löken som peppar en! Den gångna veckan har jag tränat 5 av 7 dagar och det känns super!

Imorgon börjar jag även en kurs i muskelavslappning för att lindra ångest stress samt att sova bättre. Vi får väl se hur det går och om det är något för mig, men det är definitivt värt en chans då jag är less på massa piller hit o dit. Kan nog bli riktigt bra!

I slutet av månaden har jag även mina sista tester för att få diagnosen satt efter ca 2 år av olika läkare åsikter och snack. Jag hoppas på resultat och jag tror verkligen det kan hjälpa mig i min personliga utveckling och ombyggnad, och framför allt i min vardag. Även om det betyder nya piller så är jag villig att ge allt en chans för att bli bättre, så jag hoppas verkligen att det här är rätt!

Kanske är det också då dags för mig att ta upp pluggandet, på riktigt efter det här. jag hoppas det, för jag vill så mycket som jag inte riktigt klarat av, än!

önska mig lycka till, det kommer behövas vissa dagar!
/mallan