2011-08-21
 15:25:03

nyktra klubben

hello friends!
Efter en ledig helg är jag nu taggad för ännu en jobb vecka, eller?
i fredags blev det en misslyckad utgång med sandra & Malin.. slocknade tidigt vilket ioförsig väl va bra.. inge vidare,.  inge vidare helg över huvudtaget.. hade en hellugn dag med ess igår,, vet inte riktigt vad vi gjorde, hängde och tog det lugnt,, la trall på hennes balkong :D iaf vilket va bra gjort!

idag har jag en riktigt usel dag. inte rökt på hela dagen vilket ioförsig är bra, tyckt lite synd om mig själv och kännt mig allmänt ensam. nere och deppig.. usch och fy. men men, det går över! nya tag.. ska va nykter fram tills jag och ess tar en sista minuten i början av sep.. sluta röka! äh fan det här blir nog bra tror jag, deeeetox, oh yes!

blev tillfrågad att fortsätta på åhlens efter mitt sommarvikariat, YEY! så jag är riktigt glad nu, så på sätt och vis har det varit en bra vecka.. man behöver bara peppa sig själv!

eller jobba på mig själv? för nu ska jag bli stark stark stark! och må bra bra bra!!

/malle

2011-08-14
 19:52:01

Hate to say I told you so

Häromdagen såg jag en liten flicka med en stor godispåse i handen som gick på stan med sin mamma. Hon såg sådär lyckligt ovetande ut, och påminnde mig om mig själv som liten.. Ni vet, när man åkte in till stan med mamma, gå i en riktig godisaffär, kolla i affärer, bio och hela kittet..
Just det den där lyckligt ovetande blicken, jag menar, vem visste vad man hade att vänta sig? Jag ville bli bagare när jag va liten, eller, ha ett eget konditori, och drömde om att ha barn och familj där vid 23, bo i ett fint litet hus och leva hela det där lyckliga livet.
Här står jag, snart 23 fyllda, Jag har ingen aning om vad jag vill syssla med, pluggar på komvux och bor hemma. Ingen pojkvän på långa vägar och är bara allmänt förvirrad, livet gör mig bra förvirrad ibland.

Nille tittade förbi på jobbet idag, vilket var både oväntat och roligt! vi har trotts allt inte setts sen ja,, mer än tre månader tillbaka. Det är konstigt hur man förändras och hur ovant det känns att träffa någon man i stort sätt bodde med tidigare. Hur som har vi pratat om att ses över en öl och prata om livet, kan nog bli trevligt!

Igår blev det en sväng förbi Tungelsta efter jobbet, drog sen en snabbis förbi ess innan jag o lise drog till ollan. Blev en lugn men rolig kväll med några öl och en dans med lökis. alltid lika roligt =)

fick ett litet nedslag när jag mötte någon jag inte ville möta i bilen på väg hem.. jag hatar att det påverkar mig och jag hatar att det gör mig ledsen, och mest av allt, hatar jag att jag saknar människan. men det går över och blir nog bra. Det gör mig bara så ledsen, usch o fy!

Imorgon börjar iaf skolan på riktigt., känns jätteskönt.

/malle







2011-08-11
 16:12:10

Jag hatar att jag saknar dig

Hej och hå!
det här va inte igår, som vanligt kommer jag hit och skriver när saker och ting inte blivit som man tänkt sig.. men det spelar ingen roll nu!

Vart tog sommaren vägen? och vad faaan har jag gjort hela sommarn? nej fyfan.. det här har vart den värsta på länge.. mesta dels jobb, varit en hel del sjuk och jag vet inte vad, badat EN gång på hela sommaren,, det här är fan katastrof... men så kan det gå!

Jag har bestämt mig för att till 100% satsa på mig själv den här hösten, och jag är så sjukt peppad,, även fast man hamnar i svackor ibland.
Först och främst har jag börjat skolan, ekonomiassistent nästa! ska bli skojs och se vad den världen har att erbjuda, jag är taggad som fan så det här ska bli spännande! Första riktiga skoldagen blir på måndag, woho!
Nr 2 Är träningen, va och tränade för första gången efter sommaren i måndags och då va det zumba som gällde, fyfan va kul det är och träningsvärken är sjuk dagen efter, i looooove it! =D
Nr 3 är att sluta röka.. för fyfan vad det har blivit mycket på senaste tiden, äcklig otrevlig vana som nu ska försvinna,, vilket också leder till att spara en massor av pengar, yey!
Nr 4 Är att välkomna mitt nyttiga jag och börja ta hand om mig själv och min kropp! Hejdå till en massa onyttigheter, framför allt i veckorna, nyttigt ska det bli!
Nr 5 blir sist men itne minst att ta hand om mig själv på det personliga planet, jag har massor att ta tag i och en tid hos en ny doktor. Jag vill fungera rätt och inte som jag gör nu, jag vill får mig själv att fungera!

Igår blev det en liten barrunda med Sandra efter jobbet.. åt en god middag och smarrade i oss en massor av goda drinkar, hihi.

Jag hatar mig själv för att jag saknar dig. Jag hatar att jag bröt mitt löfte till mig själv, någon självrespekt måste man fan ha, och nu har dett fått vara nog.. men varför saknar jag dig? när jag vet hur illa allt är? usch o fy.

Jag känner mig matt och trött idag.. ibland är det tungt, men jag försöker så mycket. så oerhört jävla mycket.
men det är svårt, och ibland trampar man fel.