2012-09-29
 22:56:33

shopping

hej hjärtan!
blev några glas vin med s igår kväll. super skönt att prata ut om  allt och trotts alla våra upp och nedgångar kan vi alltid prata som vi sågs igår på ett eller annat sätt.. det är konstigt! men tror vi båda kände att det var skönt att tala om vad  vi tyckte och tänkte om aallt och lägga alla tankar och funderingar på bordet.. det var härligt och jag känner mig 300 kg lättare.
idag drog jag med lillebror mams och mormor till nackaforum för lite shopping, eller jag skulle vara smakråd och kolla på kängor eftersom det var min födelsedags present från lillebror att han skulle betala en del av dom. jag har ju letat ett tag och idag hittade jag exakt dom jag ville ha, de perfekta!
så 1100 från vagabond fick man väl unna sig? jag är  supernöjd!
blev även en bh då vi besökte en butik som sara tipsat mig eftersom inga utav mina bhar jag har sitter bra eller egentligen passar mig,  i denna butik skulle man få bra hjälp, självklart lite dyrare, men jag måste verkligen säga att det va värt det!
eftersom jag inte är krösus själv fick jag nöja mig med en, superfin svart! och jag kan bara säga, galet vilken skillnad! Jag som alltid trott att min storlek är 75C möjligtvis D fick skämmas när jag efter blivit måttad fick höra att jag var en 75E-F. och så nöjd, den sitter galet bra, superbra stöd,  men fortfarande superfin och utan vadd, gaaalet hur snygga tuttar man kan ha utan pushup!! så nu har jag helt enkelt fått inse att jag får lämna hm och alla "vanliga" underkläder bakom mig och istället lägga lite mer pengar på nåt ordentligt, dessutom känenr jag stor skillnad när det gäller belastning på axlar, eftersom jag haft problem med axlarna så.
lite leggins från hm samt en top som inte alls va snygg så den ska jag lämna tillbaka.
 
på återseende.
/m
2012-09-27
 23:28:48

kortis

hello darlings!
dagen har bestått av hundvaktande (?). fam. lindström har begett sig till rom och vi har fått äran att ta hand om deras supersöta limpor sickan och doris!så 2 promenader varav den ena lång kvällspromis med mamma. jag är ju galet ovan med hundar men dom här små sötnosarna är ju bara för härliga!!
förövrigt försökt plugga lite och bara haft en lugn dag, skönt!
hoppas carr mår bättre imorn så vi kan ses..
/malle
2012-09-26
 23:42:46

finnattack!!

ännu ett mördarpass med lillebror!
idag va det benens tur att visa va dom gick för, vilket dom verkligen fick! redan vid knäböjen fick jag blodsmak i munnen, ordagrannt, sen kkörde vi vidare och det svartnade för ögonen och jag höll på å kräkas, hahahaha..
så jag körde verkligen gärnet, inget annat! kul, blir som att ha en egen PT.. haha så både rumpan och benen är döda och jag vill inte ens tänka på att jag ska kunna gå i två dagar nu också?
 
alltså jag har fått så sjukt äcklig hy! i ansiktet, jag som alltid har nästintill superbra har nu fullt med pormaskar och finnar, ojämnheter och jag vet inte vad, blir tokig!! måste nog sluta röka,
sen har jag slarvat järnet med hudvården,, sover gärna med smink.. har vart så slö! men värsta är nog att min ansiktskräm är slut så har knappt smörjt in mig,, eller med hudkräm,, usch o fy va dåligt! men har inga pengar över just nu? hjälper ju inte att det varit läckande vecka heller!
 
körde ett pormaskplåster på näsan iaf,, haha tycker inte det hjälper..
imorn måste jag färga ögonfransarna,,
 
/malle
2012-09-25
 22:49:03

glad tjej 88

glad tjej 88!
hade en underbar kväll med mina <3 i lördags och va skitkul! trots allt knas hit o dit blev det såå lyckat =) GLAD! 
 
i fredags va jag först med mams på opera och såg barberaren i sevillia nu stavade jag säkert fel men men, va faktiskt riktigt häftigt  och definitivt något jag vill göra igen =) supermys kväll med mams!! och så mäktigt!
(hahaha shit vad man ser att min spegel va smutsig på bilden nedanför, den är rengjord nu hahaha)
 
 
 
 
 
på lördagen drog jag och mamma på body pump kl 10 (hurtigt blev ändå några glas vin på fredagen) och sen hem och fixade för att tjejerna skulle komma.. Lise kom tidigare och hjälpte till o fixa =)
sen kom sara camilla carro och emelie och vi drack lite drinkar och pratade skit innan brorsorna kom och körde in oss till Ett ställe där vi hade en superrolig kväll (jag iaf) .. blev kanske lite många drinkar!! haha
superkul va det iaf. lyckad utekväll! har ju verkligene vart trött på att gå ut men sånna där kvällar får en att gilla utgångar trots allt, så länge det inte blir för ofta! ;)
 
och inte vajag speciellt bakis på söndagen, skittrött och seg men ingen huvudvärk eller liknande, skönt va? =)
 
hur som helst, jättebra dag har det vart idag också, fått en massa bra grejer gjort! skrivit kemiprov, gjort  klart mina labbrapporter, städat tvättat och diskat skickat min retur till nelly och avslutade dagen med att dra till gymmet med brorsan som mördade mina gäddhäng! haha.. mördade mig själv 30 min på crosstrainern och sen med bror! kul, ska fortsätta åka in med honom på kvällarna han peppade gärnet och lärde mig bra övningar, kul =)
har till&med pratat med S om att ses och prata ut om allt. tror det kan va väldigt bra då allt blivit kaos. vi får se hur det går.
 
glömde ta mina meds igår och kände dom där hämska känslorna som jag inte kännt på länge. kaoset, okoncrntrerad och omöjligt att sitta still. ångest och segt, meningslöshet. inget mer slarv för idag kändes allt mycket bättre igen,, tänk att några piller kan göra så stor skillnad?
 
<3
/mallan
 
 
2012-09-20
 00:59:07

stereo

gaaaah, inte rökt på mer än ett dygn!! 100 poäng, eller?
haha stolt över mig själv för har varit på gymmet även idag, psyk på morgonen och sen kemi lektion.. efter det har jag hållt på o ringt runt om kablarna till min nya bilstereo.. vilket jävla meck för lite kablar inte lättaste o få tag på rätt!
slutade med att jag fick fota kablagen i bilen o till nya stereon så förhoppningsvis ringer dom imorgon och säger att dom har de jag behöver så jag får sätta in nya stereon nån gång!! är tydligen inte så vanligt att byta stereo nu för tiden, spec inte på nya bilar.. men vafan stereon i min bil suger ju!!
den nya har bluetooth och lite andra funktioner som jaga tycker är nödvändigt.-. skönt o prata i telefon utan att hålla i telefonen och lyssna på musik via mobilen och spotify! hatar att lyssna på radio då samma låtar spelas 100 ggr/dag samt att antennen på min bil måste va sämst då jag typ inte kan lyssna på någon radio kanal.
längtar till helgens schema =)

/mallan
2012-09-18
 23:32:05

gymx2

hej hjärtan!
vet ni vad? idag har jag vart på gymmet 2 gånger! var först där i förmiddags och körde cirkelpass med lise,, sen body pump med mamma! den ni..
nu blir det nya tag på träningsfronten, så mycket lättare att sluta röka då också.. idag har jag faktiskt bara rökt 3 cigg.. imorgon har jag tänkt mig 0!
ska till dorren kl 9 imorgon och börjar skolan kl 12. så tänkte köra ett träningspass där emellan och fortsätta på rätt spår ;)
på torsdag ska jag träffa jennie och anki som jag jobbade med på bromma, ska bli riktigt kul =) va riktigt länge sen jag träffade anki, jennie träffade jag i början av sommarn så ska bli kul o se hur mycket hennes mage har växt (!)
 
På fredag ska jag och mamma gå på Opera som jag fick i present av henne! hihi, vi har pratat om det i flera år men det har aldrig blivit av, men nu så! ska bli riktigt spännande, har aldrig sett det förut så ska bli en upplevelse, känns som om det kommer bli mäktigt! blir middag och nåt glas vin så helkväll med mamsen =) 
Barberaren i sevilla är det vi ska se.
 
på lördagen blir det ju firande med vännerna, ang. mitt förra inlägg är det lagt bakom nu, nu har jag försökt och det är ingen ide att ödsla tid på,  och jag vet att jag kommer ha en riktigt kul kväll med mina finisar, =)
skjuts är fixat härifrån till stan vilket inte hade gått om vi vart flera så det är perfa, tur att man har så fina brorsor som är shyssta och kör varsin bil, jätteskönt att slippa tänka på bussar o tider! =)
 
sovdags nu.
puss/mallan
2012-09-15
 23:47:40

ångestladdat

hallå finisar,
tack för all uppvaktning på min födelsedag som va jättebra =) har haft två jättemysiga dagar med familjen och idag var släkten här och åt middag, jättemysigt!
idag blev dock en jättestressig dag som fick en rätt rejäl svacka på dess mitt, en såndär känslo attack bröt ut vilket va väldigt länge sen nu, så har haft den där klumpen i magen efter, känns sådär...
Har bakat både idag och igår och så gick det lite fel mitt i och det va ju inte så härligt i stressen för att hinna klart..
sen är det de här med födelsedags firandet nästa helg med vännerna. Jag tycker såntdär är rätt jobbigt då tankarna alltid går att allting kommer sluta med att jag står där själv och ingen ska komma, vet inte riktigt varför men det är en ganska ångestladdad grej, nu tog jag mig i kragen eftersom jag överhuvudtaget inte firade min födelsedag förra året och bjöd in flera utanför min "comfortzone" både för att utmana mig själv och för att vara trevlig.
detta gjorde jag också flera veckor iförväg för att inte vara ute i sista minuten. och jag har nu fått mina känslor bekräftade, det här är definitivt sista gången jag gör detta .
Jag blir så jävla ledsen när folk överhuvudtaget inte ens kan svara, det är väl bara att säga nej då? så jäkla ignorant och ointresserat, personerna som jag inte känner är mina närmsta är som det är, men folk man trodde att man stod närmre än vad man tydligen gör? känns lite som om man försöker skjuta upp på att svara för att se om det händer "nåt bättre"?
ignoranta svar och det värsta  kom idag från någon jag trodde jag stod nära, efter att jag frågat (igen) om personen skulle komma eller inte. jag förstår inte, om jag inte hade frågat igen skulle man bara låta det rinna ut i sanden och inte svara då eller?
äh, jag blir bara så jävla ledsen och besviken. Trött på att försöka.. 
hela grejen är så laddat för mig så blir liksom stressad och nervig. tillsammans med stressen för att hinna klart med bakningen,, ingen bra kombo.
ringde stackars lise mitt i mitt gråtande  och jag är så glad att ha denna underbara tjej där, hon är bäst!
och sen menar jag ju ingenting illa till dom fina vänner som har hört av sig och svarat och allt.. ni är såklart underbara! menar ioförsig inget illa till de andra heller jag blir bara besviken och ledsen, det är allt!
 
snurrigt inlägg. behövde bara skriva av mig.
 
/mallan
2012-09-04
 17:53:58

derivata

men hej finisar!
fyfan jag vet att jag har varit sämst på att skriva under sommarn, men som jag skrev tidigare så ska jag verkligen bli bättre nu. 
mycket plugg och grejs men är så himla roligt, känner verkligen att jag har hittat rätt spår och går så mycket bättre nu då jag både kan koncentrera mig och sitta still =)
 
igår hade jag ju min heldag, 12 - 14.20 Kemi, 14.30 - 16.40 Fysik och 18 - 21 Matte.. kämpigt men kul =)
 
/m
 
 
2012-09-03
 00:17:03

like crazy

kollade precis film, like crazy.. hatade slutet men va en riktig gråt film. usch.
bra film dock. nä ska ta tag i skrivandet här imorn, precis som allt annat.

/mallan