2007-04-27
 09:16:09

>> 57

hej alla ungar :)
våran skiva var underbart lyckad! hade sjukt roligt! lite tråkigt att den slutade i kaos dock, hahaha, men men, orka! tänker bara skratta åt det. haha
vad meeer. va vä'l gaaanska så jobbigt dagen efter, haha! men men, jag o cg spenderade dagen i spånga, och bestämde oss för att göra köttbullar och potatismos (HELT SJÄLVA, O INGEN FUSKPULVER ELLER FÄRDIGA KÖTTBULLAR) haha, va rätt så roligt faktiskt, men vart riktigt gott :)
mys med L som vanligt :) ska bjuda honom på middag någondag i helgen, haha, gulligt eller vad? :P favoresturangen :)

nej nej ska väl börja röra mig mot duschen, pusssar
2007-04-24
 16:06:37

>> 56 - Jag älskar dig

helgen var trevlig med mycket jobb (mkt pengar!) åkte till L efter jobbet på lördagen, möttes av ena svinfulla L rödis och Hatten ;) ;) hahaha, jag gav mig in i deras värld och började shotta lite olika alkoholhaltigadrycker, haha! usch fyfan hej! men det gick bra om man sköljde ner det med öl, HAHA! Det var så lugnt roligt o skönt o bara vara vi där! heltrevligt :)
långa fyllesamtal med L, hahahaha, så sjukt roligt. men det alldra underbaraste. han sa Det!  och direkt när vi vaknade på morgonen dagen efter låg vi där o kollade på varann o han sa det igen, hahaha. jag blir så generad, och så GLAD! <3 underbart
dagen därpå åkte jag och jobbade nästan direkt, och kom tillbaka till spånga efteråt. inget speciellt den kvällen, va bara sjukt trött, köpte thai mat, mumsi mumsi.

måndagen var däremot heeelt otroligt rolig, när alla hade åkt satte jag och Natalie - Hatten - igång med att storstäda huset, skrubbade alla köksluckor, fönster, speglar och allt man kan tänka sig, vi gick till återvinningsstationen o lämnade alla glasflaskor och kartonger osv, och slutade det hela med att gå o panta deras burkar o flaskor o köpa mat & chips. haha, när vi kom tillbaka hittade vi lite vin & öl som vi satte igång med, och gjorde ett fint kollage på vägen med massa sexiga män och en väldigt fin lapp från oss, haha! :D
åkte sen opch jobbade,. för att sedan dra vidare till toves studentskiva, där jag endsast var lit emer än en timme, o åkte sedan tillbaka till L opch spånga och sov :D

mys mys.

ska sova lite nu ingför studentskkiivan, psus puss
2007-04-20
 20:23:45

>> 55

yeah yeah. INFO! Biljetter till min studentskiva säljes! nu på tisdag, 24/4! hör av er snarast vid intresse! :P

vad händer då.. inte allt för mycket fär mig, jobbade på Coop igår,  efter en förmiddag hos L, och en runtvandring i handen centrum med sandra. köpte mig en klänning som antagligen blir min studentskive-klädsel. får se vad som händer.  idag blev det "skola", mötte cg, va i skolan ett ta o åkte sen hem till henne, köpte godis och kollade på askungen. haha. skönt :)
började må lite dåligt så bar mig hemmåt, mötte m & p i handen för att handla på coooop. fick också mitt fasta schema där, varannan vecka ska jag jobba måndag & torsdag, varannan fredag lördag söndag.  det känns jättebra :) skulle få tiderna i ett sms, men det har jag dock inte fått än, segt.
vad mer, inte så mycket. ska lägga mig och glo på en film snart, för att gå upp och jobab imorgon. och på söndag. lördag - ica, söndag - coop. hahaha. peng pengar.

pussfluss

/ maLin
2007-04-16
 23:32:10

>> 54 Malin <3 Camilla

Camilla du är en riktigt bra kompis! :) är glad att jag har dig! vill bara säga det.

Helgen var trevlig, jobbade fredagskvällen på coop till 22, somnade, upp o jobba på ica på lördagen till 1620, uggabugga, och jag längtade bara till ett ställe. .  ettt gammalt ex kom och bessökte mig på jobbet. o herre gud. snacka om att inte förrändrats ett dugg på 2 hela år. eller är det 3? jag komemr inte äns ihåg, och orkar inte tänka efter. haha ,det var komiskt.
Övningskörde med papap till Spånga efter jobbet, där jag kom till min efterlängtade fluffis. :) hade en jättemysig helg, med massor utav sol, mys, och andra roligheter. <3
söndagen var bara solande, var ute exakt hela dagen, var med om vattenkrig, fotboll, o blev upplyften av en allt för full pojkvän som ramlar baklänges med mina knän som landningspunkt, så det ena är helt uppskrapat. haha!
jag och cg fastnade i solen idag, blev STEKA heeela dagen, alltså, ännu mera sol! :D Camillas goda gärning idag: rädda en humla som flugit in i en plastsäck o fastnat :D hahahaha.
heldag hos cg, och tro det elelr ej, VI PLUGGADE! vi satt och skrev på vårat projekt om depressioner, och arbetet i psykosocialt arbete, hahaha! DEN DU! vi är fan klara med delar av projektet,   o jag tropdde aldrig att det skulle bli av, jag är stolt över oss CG ! <3


Puss Puss

/ maLin

2007-04-12
 14:10:46

>> 53

hej hej.
ligger här o proppar i mig mitt påskgodis. jag blir väl tjock som ett hus snart, ha ha ha. kanske börjar det hjälpa på riktigt nu. jag hoppas det.



Jag drömde om dig inatt. allting blev plötsligt som det brukade. allt kändes så lättat. och så besviken jag blev när jag vaknade.
ofta önskar jag att det aldrig hade blivit såhär, men vet inte vad som kan göras. jag ser det inte alls på det sättet som du, och det känns tungt. på senaste tiden har jag tänkt mycket. du är saknad.



2007-04-07
 07:56:48

>> 51 - GLAD PÅSK

GLAD PÅSK!

som vanligt slutade det med ändrade planer,.
Men hade en jättemysig dag!
Jag och cg bestämde oss för att ha en  utav våra skräckfilms-dagar, haha! och det slutade med att cg kom ut hit till mig, vilket jag tyckte va lite kul! :D cg har väl vart här kanske 3 ggr innan elr nåt,  och jag har vart hos henne en miljon? haha, aja, så är det väl att bo här ute på landet, haha! men det var iaf lite skoj!
möttes i haninge öfr att hyra film, men det var så jävla dyrt så vi åkte ut hit till dalarö istället o hyrde här, med mig som chafför. hur det nu styavas, haha. kuljul.
åkte hem och började med första filmen, tror den hette The dark, fattade fan ingenting av den. men iaf. inte särskillt läskig heller, så den va skum! efter att båda somnat lite här o där i filmen föröskte vi piggna till lite, som vi till slut gjorde, haha, såg den nadra filmen somjag inte minns va den hette, the reeke eller nåt såntdär skit, ännu konstigare, haha! dåliga filmer men en mysig kväll :)
somnade som en stock sen, får se hur dagen blir idag. är väl berädd på det värsta.

Puss / maLin
2007-04-05
 13:57:45

>> 50 - uppgång

det känns underbar att börja gå upp för trappan. det har gått en vecka, en oerhört förjävlig vecka, men vet ni vad, nu börjar njag vandra uppåt, jag börjar känna mig glad. lycklig, underbart!
det känns bara bra att känna framsteg, även om det inte känns jättebra så ger det mig hopp,  o förståelse över att det kommer hjälpa mig! :) det gör mig starkare på något sätt...
men lite läskigt också.. igår sa L något som gfjorde mig ledsen,  och, jag började gråta, men  vet ni va det sjuka var,, jag kände inte att jag va ledsen, jag grät, var ledsen, utan att känna det.. jag måste säga att det var en ganska, hemsk uppleve´lse.. usch.  vilket jag måste säga är en ganska dålig sak med det hela.. men men!
veckan har varit över fylld av jobb, har jobbat dubbla pass måndag tisdag, först coop 9 - 15, och sen ica 1530 - 1920. kul jul! pengar pengar, onsdagen var det bara passet på coop, och idaqg blir det abra passet på ica. haha, herre gud.  igår åkte jag till L efter jobbet, tillsammans med CG. myspys, köpte oss en varsin GIRLIE eller va dendär glassen nu hette, haha. den var inte så god, sen va det bara en underbart bra kväll tillsammans med L, låg uppe o pratade till ungefär 2, haha :) allt känns sådär superbra igen.
så snart blir det alltså jobb igen, sen blir det hem o städa klart, har hängt ut alla mina sängkläder på vädring, finns det nåt bättre än att krypa ner i sängen, helt nybäddad o nyvädrade täcken osv, så härligt!!
får se vad det blir av resten av påsken, skulle nog till L imorgon, så skulle han följa med hem till mig på Lördag. :)
mys mys.

Pussar / maLin
2007-04-02
 20:00:33

>> 49

tjena tjena!
helgen var jobbig, började väldigt jobbigt i lördags, men slutade upp underbart.
jobbade på ica, men var så skakis och svimfärdig, i en helt annan värld, att jag åkte hem och sov nån timme. helt borta va jag. uschfyfan. efter sömnen kände jag mig bättre, och pappa och jag tog bilen till Spånga (Jag körde, ja)  som planerat. gick jättebra, och jag kände mig riktigt duktig ;P väl framme mötte jag L som försökte övertala pappa att komma in o kolla på deras nya hus o dricka några öl, hahaha. hela lördags-dagen kändes tung och konstig. hård.
kändes bättre mot kvällen, och slutade så oerhört bra. allt kändes bara, rätt, och bekvämt. vi låg o pratade om hur vi hade gått vidare från "fas 1! haha, o att det kändes lite tungt, men fortfarande rätt. sen låg vi bara o pratade på i typ, flera timmar. verkligen, bara pratade, låg o skrattade tillsammans, det kändes så bra, och naturligt.
söndagen fortsatte bra.. slapp. jag och camilla låg i solen o försökte få lite färg, (och jag är så stolt över mig själv som inte rörde äns en öl i hhelgen med alla drickande människor runt omkring mig, va riktigt avis!) men får man inte så åfr man inte! efter ett tag gick jag o cg o köpte glass till alihopa, glass för 100 spänn, hahaha. vi är br a snälla!  jag & L gick sen ner för att köpa mat, men slutade med att vi gick o åt THAI. super smaskigt, jag ahr aldrig ätit det förut, men det var läskigt gott! va på nåt THAI & sushi ställe, L fick mig till och med att äta suchi innan, o det va faktiskt (ja, det är jag som säger detta) helt okey, nästan lite gott!
och för att hämnas på alla supersalt lakrits godisar jag har lurat honom till att äta gav han mig lite grön smörja, wasabi, o sa att det va jättegott, jag som har hört det förut, frågade bara, men är itne det skitstarkt? han svarade nej nej, o dum som jag är smakrar jag på det, HAHAHA- höll på å spy, så jävla starkt!
sen käkade jag kyckligspett med jordnötssås och ris, så oerhört gott, smarr smarr. och L åt nån jävla skaldjurs-samlings rätt. o fick mig att smaka på nån jävla mussla, fyfan, det va faktiskt itne lika vidirgt som jag trott :P hahahah
kvällen slutade med 2 filmero  bara mys, somna framför tvn.

min fina present till mig asjälv var läskigt rolig,, (bra?) haha, oj oj oj.

kram kram cykelram!
(hug hug bikeframe)