2010-04-29
 22:25:43

ARN

jag börjar verkligen tröttna på den här förbannade staven.. nu har jag varit "nere" i snart 3 veckor och stavjäveln har inte skött det den ska. jävla apskit.
Idag hade jag 2 provn iskolan, bådak ändes relativt bra, en matte lektion också, så va i skolan från halv 9 till 4. skulel vart där till halv 6 men hade visst inte sista lektionen, skönt för mig!

idag har jag duckit aldelles för mycket kaffe och ätit allt för lite mat.. ett äpple och en banan under hela dagen, och två grillade hamburgare till middag (mumsigt dock). Spelade tennis med pappa och jag har fan inte spelat på ett år, men jag vann! YEY! vart helt sjukt slut dock,, ingen energi efter mina två frukter, ha ha.

 
Jag är stressad, nere och känner mig bara allmänt pucko. Efter tennisen ringde min chef och i princip bad mig att jobba kväll på ARLANDA imorgon istället för morgon på bromma. jag va väldigt tveksam men det var tydligen världens kaos,, och jag kännde mig så jävla knäpp efter en incident i onsdags då jag klantade till det så jag kände verkligen att jag var skyldig henne att ställa upp där.. så jag sa ja..
ångrade mig i princip i samma sekund som jag la på luren eftersom jag hade planerat morgondagen tillsammans med lise, grill och mys. Aå jag kunde inte slappna av och har varit superstressad hela kvällen, känenr mig som en jättedålig kompis och allt där till.. det är kanske en löjlig grej men det känsn verkligen FEL och jag känner mig verkligen jättedum, jag ahde sett fram emot en mysig grillkväll, och även fast jag inte är mycket för valborg så tyckte jag att det skulle bli en supermysig kväll.
Efter att ha pratat med lise (som sa att det va helt lugnt och hon ändå hade tänkt fråga om vi skulle åka till stan o möta upp några andra) började jag storgråta, jag vet inte varför? även fast hon sa att det va helt ok så känner jag mig bara skitdum, och som sagt, det känns FEL. som om jag prioriterar fel?
Jag ville ju verklgien itne jobba imorgon och ahde verklgien sett fram emot kvällen,, men jag antar att det inte alltid kan bli som man tänkt sig..
gud vilket PMS fall jag är just nu. Jag kan inte slappna av, jag mår illa och känenr mig helt uppstressad och det känns som mo jag kommer börja gråta vilken sekund som helst, igen? wtf. hormonrubbning eller nåt..

samtidigt tyckerj ag det ska bli kul o testa på att jobba på arlanda, men jag är skitnervös. spännande,, hoppas det går bra.. litem er drag än på bromam kan jag tänka mig, ha ha.

nej fyfan. nu ska jag rycka upp mig (förfan!)

jag ska hitta på nåt gölligt till min kära vän lise för att kompensera mitt dåliga beteende.

xx
/malle

2010-04-18
 16:34:20

PMS?

idag är en såndär dag då allt bara är helt värdelöst..
den dagen i månaden, antar jag? en utav anledningen till att jag skaffade dendär förbannade staven, men den har ju verkligen inte hjälpt. hittills idag har jag börjat storgråta  3 gånger och oj oj oj vad synd det är om mig, eller hur? hmm.. jag hatar sånna här dagar.. usch
bäst av allt är att chefen ringde och frågade om jag kunde jobba 4 timmar ikväll, och jag sa ja, om ingen annan kan så gör jag det.. och en stund senare ringde hon och sa att ingen kunde så det är bara o hålla vad man lovat! men fick en shysst deal så det känns bra.. hoppas dom kommit på lite grejer o göra tills jag kommer dit, med tanke på att det inte går några plan nu..
det är bara att ta sig i kragen., så här kan jag inte hålla på.. men jag tror jag hoppar mascaran idag, för säkerhetens skull..
jag skulle nyss gå ut och byta däck, för sent men ville  göra det innan jag åkte till jobbet nu iaf.. även detta slutade med att jag började storgråta och tycker synd om mig själv,, fan! inga däck är bytta och ja? det här ser ju inte så bra ut.

stackars mig helt enkelt. däckbyte ska inte ske i dethär tillståndet.

xx
Malle
2010-04-16
 07:25:17

Från Bromma

godmorgon kompisar!
Sitter på jobbet och fluffar lite,, är det inte helt underbart att jobba på en flygplats när all flygtrafik är inställd? hmm..  Kom hit vid 5 och städade och fixade lite,, allt det jag skulle göra är i princip gjort och nu sitter jag här,, och ska göra vad?
glad att jag tog med mig datorn iaf så jag hade lite att lägga tiden på.. kollade senaste avsnittet av vampire diaries på fastpass iaf,, det känns så dumt att göra sånt på jobbet, men jag vet verkligen inte vad mer jag ska göra? tiden går ju i snigelfart..
tur att det finns gott om kaffe ananrs skulle jag fan somna, ha ha.. säkerhetskontrollen kör scharader.. HAHA.. riktigt kul här idag må jag säga..
Sitter här med spotify i högsta hugg och ska väl läsa lite ur Scar tissue,, festligt? hmm.. tur att jag hittade ett t rådlöst nätvärk här iaf som va vänliga nog att dela med sig till mig ha ha..
så hade jag tänkt städa på lagret men det hade kkvällspersonalen gjort igåt.. lämnat några få hyllor till mig ute i butiken som behövde städas. och det är gjort,, vad ska jag hitta på? städa allt igen ha ha.
kul att man är här själv fram till 12 också,, fyfan! nej det blir väl att fixa lite till antar jag..

later

/malle

2010-04-15
 00:28:12

Etik & Livsfrågor

jag kräks.. varför kan jag inte lära mig att börja plugga i tid?
nu ligger jag här dagen innan och pluggar järnet,, det går nog rätt bra iaf.. hoppas jag? ett G ska jag klara av iaf.. hade väl velat satsa högre kanske men det är väl bara o köra hårt imorgon helt enkelt!

Idag har jag suttit ute i solen.. och tro det eller ej jag ahr fått första brännan..  satt ute i bikini och har fått en shysst "rand" vid överdelen och en liten kant nertill, yeeeha!och va rätt röd i ansiktet sen också. feels good!
blir nog ingen engelska på morgonen imorgon iaf måste fan va hemma o plugga till etiken,, vi får se hur jag känner imorgon,, ska läsa lite till nu sen får jag väl sova, he he! =D

och jag ahr haft den här, Happy birth day to you, happy birthday to yaa, happy biiiiiiirthday, happy birthday to yaa.... haha ni vet? eller? iaf så har den varit i min skalle hela dagen,, men nu, när kl är över 12 får jag ju faktiskt sjunga den, GRATTIS SARA! =D

xx
/malle
2010-04-07
 22:28:04

Beautiful Dangerous

god kväll mina vackra.

Jag fick en ordentlig sovmorgon idag, den va väl behövlig, eller? haha.. jag har inte jobbat på snart 2 veckor, det känsn riktigt, riktigt skönt. men imorgon ska jag nog ringa och fråga om man kan få några tider.. elelr ska man njuta av lugnet efter stormen? äh lika bra att ringa.

igår köpte jag ju min bok för Information och Layout A, kursen jag läser på distans,, eftersom kursen har hållt på i 2 veckor hade jag ltie att ta igen, men det gick bra hoppas jag. nu är jag helt klar med även denna veckas uppgifter, skönt!

Imorgon är det min långa dag i skolan, jag längtar inte.. men men?

Jag tror att det var idag som Slash släppte sitt nya album, i sverige då? elelr har jag fått det från bakfoten,, nyligen va det väl iaf? hur som har jag suttit och lyssnat på det en del idag.. Massa olika artister som är med och "gästspelar" eller sjunger snarare haha,  såsom Ozzy, Chris Cornell, "M. Shadows"(som förövrigt är en hel del fräsch), kid rock, Iggy Pop och till och med Fergie (förvånansvärt bra) mm.. men jag gillar ju verkligen "By the sword" där Andrew Stockdale från Wolfmother är mee. (eftersom wolfmother är gamla favoriter, haha) men fan varje låt är galet bra o fan sjukt coolt vilken rejäl mix med folk! den ska nog brännas och lyssnas i bilen.. haha.


Beautiful Dangerous, förvånad, men den är sjukt bra!

xx
/malle

2010-04-06
 23:52:21

I'm stuck on the ground

allt går sådär oerhört bra just nu.. skolan, bara några veckor till sen är hälften gjort.. hur bra känns inte det? slippa ha det hängande över sig längre. det gör mig överdrivet glad! fått tillbaka flera olika grejer som alla gått superbra. klart det känsn bra!
jag vet inte varför man ialltid ska känna sig lite extra ensamt när allt går bra? hör det till eller? haha.. att allt inte bara ska kunna känns sådär underbart bra på samma gång?
hur smo helst så är våren här. så härligt!! jag längtar verkligen till sommaren,. nu nu nu..
sovtajm.

en vän till mig berättade en klok sak för mig för ett tag sen, hon hade bestämt sig för att lägga ner det här med allt skitnack som alltid blir bland tjejer, och sa ungefär "Jag har börjat med att bara säga saker OM folk jag bryr mig som jag lika gärna skulle kunan säga TILL dom".. Jag gillade verkligen den tankegången,, vilket jag har försöktmig på att gå efter efter hon sa det till mig. Jag menar, varför ska man säga saker om sina vänner som man inte står för och inte skulle kunna säga till dom. Jag är verkligen trött på allt skitsnack.. efter att ha umgåtts med en tjej som verkligen vinner priset i det området så är min mardröm att bli på det viset,, linda in sig själv i sitt eget snicksnack.. nej jag är glad att den tiden är över nu, att umgås med någon på det sättet tar verkligen på alla krafter man har.
och jag vet väl att alal pratar skit ibland, och jag är absolut inget undantag.. men det finns gränser, och avrför om sina "tighta" som man bryr sig om?

"Den som talar illa om andra i din närvaro talar illa om dig i din frånvaro"

xx
/malle




2010-04-01
 22:29:27

inga barn inga pengar, jag är törstiiig

jag är sugen på öl, eller vin, eller redbull, jag är törstiiig.. det är inte ok, för det är torsdag.. skärtorsdag dock, men ändå. man ska inte va törstig på en torsdag, eller hur?

Shutter island va  helt ok, men slutet va så jävla irriterande!  den va inte lika läskig som jag förväntat mig, men fortf bra.. förutom slutet.

Innan bion va jag i skolan och gjorde min book report, va på gymmet och  efter det lunch och skitsnack med lise, alltid lika trävligt!
mys o hänga med cg sen, vi åt grekmat på heron o käkade massa popcorn till filmen , sen rullade vi ut, ha ha. tack för en mysig kväl äggis! :D

Nej jag vill faktiskt göra någonting i helgen..m imorgon blir nog lugnt med träning o lite så..
men på lördag blir det påskmiddag, men efter det vill jag gå ut eller ja, någonting, inte sitta hemma iaf.. det funkar inte, inde den här helgen. ha ha!'

va trött jag blri på mig själv. ingen ahr lurat mig idag, gud så ledsen jag blir.. det har vart första april i en hel dag, utan att någon lurat mig, buhuhu, stackars mig!

xx

/malle