2012-03-30
 20:22:19

Let's Dance

nu tänkte jag kika på lets dance med madree.. hmm.. jag gillar inte det programet, och jag gillar det ännu mindre när  jag fick se att Pernilla Wahlgren är med, UÄÄH, Kräks! kräks lite till eftersom jag redan mår illa. UÄÄÄÄÄH den kvinnan är bara för vidrig.

/mallan
2012-03-30
 20:14:28

dag 2 med concerta

vad trött jag blir, här hade jag skrivit ett långt inlägg och så försvann det när jag skulle spara det, fml!

konstig dag, vart i skolan, pallade inte träna då jag hade massa träningsvärk o kännde mig trött, ingen lust alls! så drog mig hem o pluggade istället, skrivit på naturkunskapen hela dagen i dag med, duktig tjej 88!

Som jag nämnde tidigare har jag ändrat min medicinering och började med concerta igår.. Jag vet inte riktigt hur det känns? det är någon konstig känsla som kryper sig in som jag inte kan sätta fingret på,, krypningar i kroppen och mår sjukt illa varje gång jag äter nåt,, känns liksom lite,, luddigt? och kännt mig lite orolig i kroppen på nåt sätt,, och fick en ångestattack i skolan,, vilket ioförsig inte är nån ovanlighet men jag vet inte,, har dock haft ro och kunnat sitta o plugga två dagar i rad, vilket är jävligt ovanligt.. men har inte direkt kännt mig super lugn och sansad eller mindre stressad? min läkare sa att allt skulle kännas prima direkt så jag har kännt mig jätte nojjig idag, men så har jag suttit och kollat runt på nätet vad folk har skrivit och det är jättemånga som skriver om att det inte alls kändes bra i början, men att det blir mycket bättre efter de första dagarna.. vilket jag också tycker låter troligast? man måste väl liksom vänja sig på nåt sätt innan?  äh jag ger ju det här en chans nu så vi får väl se hur det utvecklas.. jag hopas verkligen det blir bättre för det här känns ju inte så roligt. men ja, det har ju bara gått två dagar så vi får väl se hur det går,, jag kommer uppdatera.

puss så länge
/mallan
2012-03-29
 22:54:54

Biggest looser

godkväll sötisar!
bra dag, har fått en hel del plugg gjort men har ju också en hel del kvar, så imorgon ska jag ställa klockan på sju och gå upp o dricka kaffe o göra klart naturen. Sen är det psykologi vid 11, frågan är om jag ska satsa på att träna innan? för efter skaj ag ju träffa Carro för en fika, vi har ju inte setts och nu har hon ju ändå vart hemma ett tag, så ska bli riktigt roligt =) så får nog bli träning efter det om jag inte pallrar mig iväg tidigt vilket jag inte tror... haha.

Nu har jag kollat på  kvällens final av Biggest looser som jag sett fram emot hela veckan! det är helt SJUKT va duktiga dom flesta vart och gått ner, det är så roligt att se att dom faktiskt kan klara av det och en kvinna tycker jag tilloch med hade blivit FÖR smal.. bra jobbat måste jag säga. Det är häftigt hur mycket man förändras när man går ner i vikt, många utav dom kunde man knappt känna igen, häftigt!
Av de två som stod i final tycker jag rätt kille vann, han var så gullig och jag får ju alltid såna medkänslor när någon ser ensam ut.. så jag hoppas verkligen han hittar kvinnan i sitt liv nu, blir så glad för alla deras skull som klarat av det! man kan ju inte bli annat än motiverad,

/mallan


2012-03-29
 14:00:46

Naturkunskap B

hello nötter!
Vem tror ni va på gymmet 7 imorse? haha jo visst fan va det jag! Lise skulle till skolan så vi va där tidigt för o köra innan, riktigt impad av mig själv att jag va där 7 trotts att jag inte hade nån tid o passa? bra jobbat! Mage och rygg o känner att en träningsvärk väntar imorn ;P passade på att sola 30 min också, så man inte känner sig som liket.

Har suttit och pluggat sen jag kom hem, fan va impad jag är av mig själv? Naturkunskap, en utav min distanskurser, och fyfan, distans är fan tungt. eftersom det blev fel med min ansökan har jag inte kommit igång förns nu så håller fortfarande på med förra veckans uppgift.. alltså det är typ 2 fråger för varje sida på exakt allt som står på varje sida,, det blir ju sjukt svårt att inte skriva av när man sitter såhär.. hmm vi får väl se,, dom vill väll bara veta att man har läst o gått igenom det ordentligt antar jag men tar ju rätt lång tid o sitta o skriva av. <3 synonymer funktionen i word! haha..
har mått lite illa sen morgonens tablett frukost så blev lite riskakor och kaffe till lunch, heeeelt okey! ska försöka få klart det här nu, ska köra mormor till centralen vid halv 5 så det blir till o jobba på.. ;)

pöss
/mallan
2012-03-28
 23:22:51

onsdag

Hej hjärtan!
Bra dag men rätt seg, körde Armar & bröst med löken samt Sh'bam. så sjukt ont i mina förbanande knän men annars ett riktigt bra pass =) älskar att jag börjar känna att det kommer fram lite muskler på mina fladdriga armar.. sååå kul!

Jag sov så gott inatt med mitt nya täcke, känns så skönt! ska berätta mer om det imorgon.. sjukt att det funkar!
Imorgon blir en stor dag för mig och förändringar i min medicinering.. ska bli riktigt spännande och se..

hörs imorn då =)
/mallan
2012-03-28
 11:59:35

<3 doft

jag och mina parfymer?

galet vad mycket jag har... men kul äre! =)

och nu lyckas jag inte vrida bilden heller, fan va kasst. . men men, här har vi en del utav a llt iaf! åt fel håll!

/mallan

2012-03-27
 23:20:52

täcke

hejj fina!
dålig uppdatering, har varit så sjukt stressad och mycket ångest den senaste veckan så jag har helt enkelt inte haft ro att sätta mig ner o skriva, nu ska det dock bli ändring på det!
Nu är allt på uppväg och det känns som om jag börjar se ett ljus i tunneln, och det känns riktigt jävla bra. I fredags blev jag sjukskriven i två månader och det känns så bra att bara kunna fokusera på mig själv utan att stressa järnet över pengar. eftersom jag springer hos läkarn ca 2 gånger i veckan och allt så känsn det riktigt bra att kunna lägga det i fokus.
Hade en trevlig helg! hämtade små kussarna på dagis i fredags och åkte kommunalt hem till dalarö, hade en kul dag med dom =) i lördags firade vi sara som fyllde 26 mysig middag och lite vin, jättemys!
söndag hade jag och lise en riktig gammal löken&löken dag. Käkade kebab på arenan som vi alltid gjorde förut, sen drog vi till godissvampen och köpte massa godis haha, sen svullade vi framför gamla filmer. riktig mys dag!

igår va jag rätt degig men drog och käkade middag med cg & sara på min favvo resturang Kamarina. super länge sen vi sågs så va riktigt mysigt =) är så skönt att trots att det va typ 6 mån sen vi sågs så är det fortfarande så lätt o ses o umgås, skönt! =) va iaf supermysigt o kul, och jättegod mat såklart =) hihi..

Idag va jag uppe med tuppen och drog till skolan. sen vidare till sandra och dorren och sen till gymmet. mer om det imorgon,
nu ska jag sova med mitt nya kedje täcke, supermysigt!
lyssnar på alfons gör jag också, hihihi..

pöss
/mallan
2012-03-21
 23:13:22

yo

dålig uppdatering!
i know.segt värre, jag är så sjukt sugen på en chokladbit!! men icke. jag har vart stenhård o det har gått riktigt bra, fan det känns skitbra!
idag körde jag första joggingrundan ute, fyfan va skönt det va, o det gick riktigt bra trotts mina mongo knän..  dock blir det bakslag efteråt när jag knappt kan ställa mig upp när jag suttit ner,, halvkul.. måste verkligen kolla upp det där men har ju inte orkat.. ska försöka ringa o boka tid imorgon.. Lise pratade om att det kunde vara ryggen som va sne och man bara behövde knäcka till den.. kan ju hoppas på det istället för att det ska va nån överbelastnign o man inte får träna.. haha. vi får väl se!
Den här veckan har mina kurser börjat, efter mycket om och men kommer jag att läsa Naturkunskap B, Företagsekonomi B, Matte c och Psykologi B. Jag är taggad! kommer bli sjukt skönt när det är klart tror faktiskt att det är mina sista kurser. blir halvtid så får vi se hur det blir med sjukskrivning på fre.

Kommer bli en kul helg!
på fre ska jag köra en morgonträning med lise,, sen till dorren och vidare till skolan för första lektionen i Psykologi B. Efter det ska jag in till stan för att hämta kussarna från dagis för att sen åka hem till dalarö o mysa!
Lördagen får vi se om det blir någon träning, på kvällen ska iaf Sara firas så blir skojs =)

nej ska nog slagga nu.


/mallan

2012-03-15
 22:35:12

=)

Hello hjärtan!
fan va den här veckan har rusat förbi! bra vecka?
sjukt otaggad på träningen har jag vart men trots det har jag tagit mig dit varje dag, bra jobbat? det tycker jag iaf!
idag va jag på pump med mor min och jag känner att armarna är heeelt slut, skönt är väl det!
Igår fyllde mormor år så vi va där och käkade smörgåstårta,, fyfan va onyttigt, men gott!
På Lördag så ska mormor då ha fest eftersom hon fyllt 75, och jag och lillebror ska lattja bartenders haha.. så vi har valt ut några drinkar som vi ska stå där o blanda hahaha kommer bli grymt!
Imorgon blir det upp tidigt för att träna med löken första gången den här veckan, vi har inte kört tillsammans alls,, så det blir kul! kör alltid som hårdast när jag tränar med henne.. så blir bra! =) sen ska jag till älvsjö för att prova ut ett kedje/boll täcke.. ska bli så spännande att få ett sånt! jag hoppas verkligen det kommer hjälpa så man kan sluta med sömntabl.
så har jag ju lovat att göra pannacottor till mormors fest så det ska jag hinna med att göra imorgon, och så ska jag hjälpa dom att fixa lite i lokalen.. Kvällen kan dessutom bli spännande? vi får se hur det blir men man blir ju lite nervig. hur som helst så blir det en kul grej...
Lördagen kör vi träning på morgonen och så blir det ju fixa o hjälpa till med festen resten av dagen.. jag vill hinna tvätta min bil i helgen också... kul i jul!

nej ni

kram
/mallan
2012-03-13
 23:37:28

kör på!

Idag bestämde jag mig för att anmäla mig till det här!
http://hundragrymmadagar.shapemeup.se/anmalan
fan va spännande och motiverande, så nu ska jag ta nya före bilder och ta exakta mått och fyfan va hårt jag ska köra! Det är så kul att man börjar känna sig starkare och att musklerna börjar bli lite sörre! för första gången i mitt liv har jag börjat känna att armarna är hårda och man börjar syna en liten muskeeel hahahaha. jag är så stolt för att det börjar synas sakta men säkert och det är så kul!! love it!

klarade förra veckan superbra utan choklad, trots att jag va sjukt sugen vissa gånger gick det riktigt bra att bara ta ett äpple eller liknande, stolt över mig själv! känner direkt att jag intek änner mig lika svullen som innan så snart borde man ju  bli lite smalare också =)

Idag körde jag pump med maaaadre, skulle tränat med lise men eftersom det blev lite förändring för mig på schemat så blev det ett lite senare pump pass istället! kul det meed som variation! igår va det sh'bam som gällde.

Imorgon tänkte jag ta mig dit på dagen och köra ett GT (-L) pass haha, har samlat på mig 3 poletter så det blir 30 min solning istället för 10 x 3.. skönare o ta allt på en gång o så tar det mer, yäää!

Hoppas hoppas hoppas dagens, det vore bara SÅ kul och perfekt! Man vet ju aldrig hur det gått men det kändes bra.. vi får se helt enkelt,, början av nästa vecka!

/mallan





2012-03-11
 19:16:03

bj

hej hjärtan!
dåligt uppdaterande, jag vet!
efter två månader va det äntligen dags för mig och ess att ta några glas vin! i fredags efter gymmet hade vi en super mysig kväll, jag tog det rätt lugnt efter förra helgens bravader. drack ganska så lagom, tog en sväng förbi ollan ochh sen efterfest, jag drack dock inget mer efter ollan,, trots att jag "somnade" tidigt, så sov jag inte alls på hela natten,, riktigt dålig sömn, drog hem tidigt och sov resten av dagen,, inte för att jag va bakis utan för att jag itne sovit. kul i jul? näe men va kul o träffa sandra i gen så va en trevlig kväll!

fyfan.. jag va så jävla sugen på B&J  i lördags  så när jag va på ICA upptäckte jag deras egna motsvarande,, så bestämde mig för att testa den.. den va till&med dyrare än B&J.. min favvo är ju Chocolate fudge brownie så det fanns än "chokladglass med brownie bitar" fyfaaaaaaaaaaan vilken besvikelse.. den va sjukt ÄCKLGIG! brownie bitarna va torra som jag vet itne vad o va  söndersmulade i hela glassen, USCH! aldrig igen, ville bara åka tillbaka och byta.. haha

sov ännu längre idag va helt död igår lillebror hade ringt och ville ha skjuts vid 11  12 tiden i natt och jag vaknade inte ens, jag vaknar alltid av min mobil! så död va jag..

drog till gymmet och körde body pump eftersom jag hoppade gårdagens träning, så veckans 6 pass blev avklarade, yes!!

fan va det är skönt att ha kommit igång så bra. 10 poäng!

/mallan

2012-03-08
 22:51:50

tröttis

hello!
hela veckan utan choklad och andra onödigheter avklarad, idag vart jag dock så sjukt sugen så nu äter jag en liten bit, gott är det vill jag lova ;)

bra träningsvecka har det vart också. körde morgon pass med löken idag och drog vidare till dorren. imorgon blir det dorren sen träning och sen träffa ess på kvällen! va fan mer än två månader sen så det är inte mer än dags för det! ska bli riktigt kul, dricka några glas o catcha up lite ;P

jag gillar min lugg, känns skönt o kunna ha håret uppsatt utan att se ut som en slickad katt.. dessutom kan man gömam sig under den,, hahaha!!

nej fyfan va tråkigt jag är fett trött o är itne alls på skrivhummör haha.

/mallan
2012-03-07
 15:37:25

förändring.

som jag skrev igår har det ju varit dags för nåt nytt.. så här blev det!=)

/mallan







2012-03-06
 22:31:48

lök

hej hjärtan!
jag skulle kunna döda för en chokladbit just nu, fyfan va sugen jag är!!!
men 2 dagar avklarade utan en enda sötsak, bra för o va jag vill jag lova, haha!
tänker på hur mycket jag faktiskt gick ner i vikt i somras bara genom att sluta äta en massa onödiga sötsaker, så nu ska jag fan stå på mig o köra!  självkalrt vill jag fortfarande äta vad jag vill på helgerna men jag måste fan lägga ner o äta som jag gör i veckorna, nu ska jag fan bli nöjd med min kropp!

stolt över mig själv, va uppe med tuppen och gymmade med löken redan kl  8 imorse, blev ett mag&rygg pass och en halvtimme på corsstrainern, yäää! så skönt att ha det avklarat!
anledningen till den tidiga träningen va ju då att jag skulle va hos sara kl 10 för att bli fin i håret, och det vart jag! ´Dags för förändring har jag kännt ett ta nu och det blev det, ni får se bild imorgon =)

och så bakar dom chokladbollar på bigbrother, faan då. såg ioförsig inte så smarrigt ut men iaf..

Imorn blire Sh'bam och arm&bröstpass, yeee. får se med vad jag hittar på.

lökigt läge. jag saknar mina spel på fejjan. men det är  fan sjukt skönt..

tråkigt läge.

/mallan
2012-03-05
 23:17:32

vi kör på!

godkväll!
fick för mig att bädde sängen sååhär på kvällskvisten, så mysigt o krypa ner i nya lakan. dessutom hade jag en massa smulor i sängen efter helgens bakfylla otrevligare sovplats får man ju leta efter,, nu är det iaf mys och skönt!

idag kom det ett nytt avsnitt av the walking dead och desperate housewives,  alltid lika spännande.

jag pausade precis mitt facebook konto, visste inte att man kunde göra det utan att det raderades, men det kunde man berättade lillebror, bra! känns riktigt skönt o slippa tänka på det där ett ta,, vi får ju som sagt se hur länge det varar men idag har gått riktigt bra, tagit bort appen på mobilen och fb som startsida så känns prima! saknar mina spel lite dock? haha, nördig man e!

nu är iaf bilen fixad och klar så nu slipper jag tänka på det, behöver dock lämna den på service när jag får pengar.. får se när det blir dock? inte än på ett ta som det ser ut nu..

Fyfan va slö jag känner mig, i lördags när jag låg i min säng i stort sätt hela dagen och va bakis flyttade jag tvn så den står vid sängen, känner mig verkligen som en deg.. men det är asbra eftersom min soffa är så sjukt obekväm så kan jag kolla på tv frå nsängen som är betydligt skönare.

Imorgon ska jag upp tidigt och hämta lise vid redan kvart i 8 för o va på gymmet 8! mage och rygg står på schemat så blir ju skönt att ha det avklarat. jag ska ju nämlgen klippa mig imorgon så vi får väl se hur jag ser ut, ska va hos Sara kl 10 därav den tidiga träningen. men blir ju bra!
Bra pass idag med ben och axlar känner mig helt slut i kroppen efter gårdagens pump dock, men men. så det kan gå antar jag! blev ett Sh'bam pass efter styrkan också! jag gillar verkligen det där passet, sjukt skönt och så kul!

nej ni. sova eftersom man ska upp tidigt imorn?
sussa sött!

/mallan

2012-03-05
 14:22:05

It doesn't mean I'm lonely when I'm alone

hej hjärtan!
vaknade upp med en mycket bättre känsla än igår, skönt!
drog in och lämnade bilen vid 8, fick ta bussen (!!!!!) hem igen och kommer få ta bussen för o hämta den, fyfan! jag hatar bussen!
ska snart dra in för att träna, och hämta bilen då, skojs! första ordentliga veckan med nya träningsschemat så blir kul! satsa hundra procentigt på träningen nu igen, yeyy.
jag är sugen på pannkakor. det ska jag nog äta till middag, haha. jag va  ju pannkakskungen när jag va liten såå

jag såg filmen om cornelis här om dagen. den va riktigt bra!¨jag gillar ju både filmer och böcker baserade på verkliga händelser, framförallt självbiografier. men iaf. den va riktigt bra, och massa bra musik, hemsk, men bra! 

/mallan



2012-03-04
 23:01:10

Pause

herregud vilken bakfylleångest som pågår i min kropp just nu. det här är värre än på jävligt länge.varje gång jag loggar in på fb så får jag panik och tror att världen ska explodera, fyfaaan det här är galet. så nu är det bestämt, jag ska ta en pause. från fb! för att bemästra av det här så är det ett välbehövt, det här är skit. vi får väl se hur länge det varar, dagar, veckor? inte vet jag. nu ska det iaf bort ett tag tills ångesten lugnat ner sig. 
så ni vet, ni får inte tag på mig där ett ta fram över.  

så jag försöker blicka framåt. Imorgon ska jag lämna bilen på service på morgonen :S och så träning med lise på kvällen. den här veckan ska det fan inte bli nå fusk med tränignen! bästa för att få en att må bra är ju träningen så jag satsar på det! pratat med ess om att ses, blir kul!


lillebror  sa åt mig att lyssna på den här låten, wtf?

/mallan

2012-03-04
 14:47:12

v

heeej vänner! =)
gud  va dålig jag vart åp å skriva den senaste tiden, mycket av ingenting, tagit lite ledigt från allt.. haha! dålig tränign den här veckan, tog ledigt både tis fre & lör.. dåligt! idag ska jag dock på pumpen med mamma.. körde pump i torsdags också, vilket va riktigt kul, för sist jag körde pump va innan jag började köra ordentligt med lise. vilket visades nu, för jag hade dubbla vikter, mer i vissa fall, från sist jag körde, KUL!
gillar bättre att köra mitt&lises träningsschema men eftersom hon vart sjuk den här veckan har jag kört några gånger med mamma istället, så tråkigt o köra själv!
men imorgon ska vi börja igen, skönt det!
i fredags blev det en spontan utgång med lise, itne alls planen. hon ringde o fråga om jag ville komma över o vi käkade lite middag och drack lite vin. vi bestäme också då oss för att dra till ollan och efter det är det ganska svart.. FYFAN. har inte vart ute på länge och inte druckit sådär mycket s en, ja, jag minns ärligt talat inte. tror det va bandit kryssningen sist jag blev sådär, FYFAN. usch, jag vill inte höra nåt och det får gärna bestå svart för mig. FYFAN! never again. nu blir det nyktert ett jävla bra ta fram över. är så sjukt trött på mig själv när jag är full o att göra bort mig på fyllan, fan om jag bara kan lära mig nån gång. nu är det för mycket.  dags o dra ett streck o gå vidare! igår låg jag hela dagen och ville skjuta mig själv i skallen det va länge sen jag ahde såndär bakis ångest, men men. nu är det över o gjort o jag hoppas jag slippe´r tänka på det där nå mer, fyfan!
hahaha fick psykbryt innan jag drog till lise i fredags för att jag inte hittade mitt svindyra kanebo puder. vände upp och ner på hela huset och skällde ut mamma för.. ingenting? blev helt tokig..
igår htitade jag det dock, hadee av någon anledning ramlat ner i victors cross-stövel hahaha,, fyfan
nej ni, på återseende.

/mallan