2007-10-31
 17:49:57

härlig dag.

mihihihhi. tjena tjena!
efter en vullhelg med Cg bestämdej ag mig för o va nyttig., och hur det gick ska vi inte prata om, ville ju käönna mig lite smalare ifall vi ska bubbelbada o grejer på kryssningen, men ja,. får väl känan mig klumpig o vit, haha! ska ta en tripp till solariet imrogon iaf! :D så kanske man känner sig lite snyggare iaf :P :P
mitt öga känns helt svullet, somnade med smink på igår vilket  inte är så bra, men men! sånt får man väl tåla!
veckan ahr flygit fram jobb jobb och jobb.  inte så mycket mer, hämtat min dator som nu är hel och fin..  och inte så mycket mer!
Idag har jag varit ledig, så jag passade på att träffa Melissa. härligt, var ungefär hur länge sen som helst hon och jag träffades, så vi drog till farsta och åt lunch (nästa gång bjuder jag ;)) och kollade runt.. var mysigt och ses,, fick veta en amssa roliga saker också. hahaaaa. :)  alltid lika roligt :) vi får inte låta det gå lika länge denhär gången!!
Nu är det inte långtid kvar till kryssningen, snart är det fredaaaag :D 
fan kommer bli så roligt. party party med coooop!

 
2007-10-28
 23:56:32

smurf smurf

helgen har varit lika trevlig som alltid. efter jobbet i fredags drog jag och lise och fixade lite småsaker, och sen hem ll mig ock fixade oss i ordning. härligt härligt. men självklasrt ringde dom ifrån jobbet och jag blev tvungen att hoppa in på lördagen.. men men, partade loss ordentligt iaf :D
åkte in till johanna för att sedan åka vidare till hennes kusin för att föra,, trevligt trevligt. sen utgång, trevligt värre, efter några komplikationer fick vi dra he m tidigt men vi hade ju roligt iaf, självklart!
jobbade lördagen och sen  direkt till cg för att fixa sig i ordning, SMURFARNA :D wohooo. o drog sedan till emelie för o parta! vi va nog snyggast på hela stället alltså.. haha! härlig kväll.. mycket roliga grejer ;) ;) mihihihih .

2007-10-21
 10:57:24

JAG ÄR ANTAGEN!

JAG ÄR ANTAGEN! wihooooooooooooooooo!



allt går upp och ner, har varit en skitrolig helg blandat med mycket tänkande och deppande.
piercingen verkar iaf läka bra yey.
fredag = utgång med coop. jag körde. JAG var helt nykter, wow, det var ganska coolt. hade proppat i mig lite koffein tabletter för att inte somna. haha. efter som mvi hamnade på ett "heligt" ställe vart det bara sjukt jobbigt, att gå förbi soffan där vi satt och började prata med varandra, osv, trappan som det slutade med att vi gick ner för tillsammans  och allt skit. satt på en högtalare och bara kom ihåg. saknade, vilel tillbaka. även stället våran studentskiva var på, där jag var tillsammans med honom, där han hällde ut en tequila shot över hela min klänning. hahaha. herre gud . ta amig tillbaka. Jag saknar dig så att de gör ont. att vara där rev  upp alla sår och hela jag värker . men men. försökte tänka på annat och haa kul. finns inget jag hatar mer än att gå runt och försöka le när man egentligen vill sitta i ett hörn och gråta. men men . jag lyckades ganska bra :) sen drog vi hem med min fina bil och jag skjutsade hem  alla.. haha, det var ändå en rolig kväll på något vis.
men vad tror ni egentligen är det FÖRSTA som händer när jag och lise kommer in, vi ställer oss på dansgolvet och en kille (som va ca en meter lång, HAHAHAHA) kommer fram till mig och börjar prata, HEJ, JAG ÄR FRÅN AUSTRALIEN, trodde han skämtade med mig, att det va någon jag kände eller nåt, men självklart, han var från australien, och självklart från samam ställe. usch och fy , liksom, vad är det för fel, hänger alla australiensare på gamla the wibe som nu tydligen var candy, fyfan. och låt mig vara,  måste människan komma ochc påminna mig det FÖRSTA som händer, kalrt man blir nere liksom, usch usch. jag har ingen ork till sånt här, usa nästa!

igår efter jobbet hade jag och lise filmkväll :) myspys, elelr ja, eftersom filmen inte blev nedladdad låg vi och kolalde på jackass och somnade sen, hahaha. åkte till donken direkt efter jobbet gjorde vi också. HAHA!

nästa vecka börjar mina kurser på komvux,  jippie jippie. jo men ska bli ganska kul ändå, att börja med problemen. :)

så efter nyår ska man altså bege sig till usa under ett år. jag bbehöver det :D

Puss.
2007-10-17
 20:04:40

dålig

har börjat bli dålig på att skriva... igen! fyfy på mig.
köpte en ny bok igår som är jättespännande, äntligen, fortsättninge,, "i denna ljuva sommartid" är namnet på boken, hihi.
ska bli skönt att äntligen få sova hemma, själv, i sin egen säng och bara breda ut sig :D borta match tre nätter i rad.. humm :P :P
nej men helgen var väl trevlig, ute med COOP i fredags,, lika roligt som vanligt, först var det personalferre, god buffé o lite sådär. sene drog vi vidare och mötte upp lite mer folk, även Ida, så va inte 100% coop :P partade loss ordentligt med tanke på att det var min sista onyktra kväll, på några veckor! sov några timmar hos johanna och drog sedan hem med ett trevligt sovsällskap efter mycket om och men :P hahaha :) fluff fluff.
lördagen bestod av sömn, var helt död så rörde mig knappt utanför sängen bortsett fårn lite ätande osv :P slutade med att jag stannade hemma även under kvällen då jag inte orkade gå ut igen, haha!
söndagen fortsatte med,, ingenting speciellt.. vad jag kommer ihåg iaf :P drog mig sedan inåt stan för att ha en svullo-kväll/eftermiddag med micke, vilket var trevligt, pizza en massa godis och cola chips och allt var det nu var,, och några bra filmer :) jag somnade som jag alltid gör när jag kollar på film, haha!
måndagen fortsatte med jobb,  fixxade håret (som vart SKITSNYGGT, är helnöjd) klippte och färgade det, eller ja, slingade:P, köpte en massa hårprodukter och kalaset gick på 2000 spänn, haha. tur att jag fick lön där då :D , slappt när jag kom hem och drog återigen till micke på kvällen för att kolla på film.. höhö :P hade en dålig dag och slutade ganska,, dåligt! men iaf. tisdagen var även den uppbokad av jobb. åkte förbi coop på väg hem på morgonen f ör att köpa frulle. mumsi mumsi. när jag kom hem åt jag och somnade direkt! haha. vaknade vid 3 för att bege mig mot jobbet,, jobabde stängning o va hemma vid 11, och åkte ännu en gång till micke för att leta efter min jobbnyckel som jag trodde jag ahde glömt där, när jag kom fram visade det sig att nyckeln låg i min andra jackficka, hahahaha. så jävla dålig, men återigen, lite sovsällskap är alltid trevligt : )
men nu ska det då bli sjukt skönt att få sova själv :)
idag var då en fullbokad dag, efter som jag alltid är ledig på onsdagar så hade jag för en gång skull bokat in en massa saker idag :) härligt, imorse stanande jag kvar i stan och satt och läste min bok, tills det var dags för min au pair intervju.. blev lite nervös, men vid 11 var det dags och jag mötte en tjej vid namn anna på centralen för intervju och fika, vilket gick jättebra :) var jätteroligt att höra henne prata om det och jag ser fram emot det sjukt mycket nu :) hon tyckte att min engelska var jättebra och hon sa att jag nog skulle passa finfint för det där. :) va bra, sjukt roligt! :) den tråga nyheten var att man alltså var tvungen att  plugga någon kurs, usch, jag som vill komma bort ifrån skolan, men men,  är väl bäst så då. jag sa att jag ville hamna i en varm del av usa, i en storstad. hahaha :D så får väl se hur det går. :)
fortsatte hem för att duscha och lite så, fixa o trixa, tog sen bilen till coop för att hämta upp lise och sen bege oss till east street. yey. så nu är man alltså piercad. haha :D var spännande. och ingen fara alls, härligt härligt!
sen bar detav för att hämta upp steffi och jag lise och steffi åt en välfigt god middag på världens bästa grekiska resturang; kamarina. mums! fullproppad & svitlöksluktande sitter jag nu hemma .. haha! härligt.
imorgon blir det shopping med lise, bränan lite mer pengar. hahhaha.
och till helgen blir det utgång som vanligt, men en billig en, jag ska ju kööra. haha  eftersom jag inte får dricka på 6 veckor pga piercingen, mihihihih. man kan ju hålla det dom två första iaf, men fan helelr, glöm att jag kommer vara nykter på kryssningen, då blir det party part :D hihi .

kräm kräm.
2007-10-13
 17:11:17

=D

då har man äntligen fått snabbare internet, jippie. idag har inte varit en rolig dag, men igår va däremot rolig trotts mycket kaos hit och dit :p men iaf. alltid kul med party party! ;D

PARNING.  är glad att du äntligen är hemma, har saknat dig löken <3
2007-10-09
 17:10:20

mumsig gryta.

Iddag skulle jag ha träffat CG, men efter att jag nästan försov mig i morse poch bara slängde på mig kläder och åkte, och camilla blev inringd extra på sitt jobb blev det inget.. tur det för jag är så sjukt trött, hade nog intev arit överdrivet rolig att umgås med. Jag fick även gå på ett personal-möte i dag efter jobbet, mitt första personalmöte, kändes väldigt vuxet, hahahaha! men det var faktiskt intressant :)
när jag kom hem insåg jag att jag glömt nyckeln så fick åka till mammas jobb ock hämta hennes nyckel, haha.
väl hemma vart jag sjukt sugen på att laga någon rolig mat, så jag improviserade lite och fick fram ett jättesmaskigt recept på en supergod kycklinggryta med cous cous. trodde ett tag att det skulle bli alldeles för många smaker o smaka,, inte gott.. men det vvart mycket gott :) tanken va ifrån början att jag skulel haft kikärtor istället för kyckling, men mamma hade kastat mina kikärtor som jag blötla igår.. och eftersom dom måste ligga minst 8 timmar orkade jag inte fixa nya.. så det blev kycklingfilé istället :)
fräste lök, ingefära kyckling och lite jordnötter, och en massa vitlök (mums). hade sen i lite jordnötssmör, och lite matlagningsgrädde. hackade sen en tomat o hade i, och massa salt, peppar, chilipeppar och en buljongtärning. och sen en burk passeradtomat, lite vatten & lite pressad citron,,  och sist men inte minst, saffran.
vart så sjukt gott! är väldigt stolt. hahaha =D  kanske bara va jag som va jättekonstig och gilalde det, v em vet :P

Helgen, som skulel vara min vita helg ut an alkohol,, slutade  självklart med utgång, och en massa alkohol, HAHA!
jag är bäst. ska kolla på enemy at the gates nu, som jag försökt kollat på i flera dagar nu men bara somnat, har velat se den jättelänge men glömt bort det hela tiden, nu ska jag klara det =D
2007-10-04
 23:44:06

Kede <3 CG

idag har varit en mycket, mycket bra dag. precis vad jag behövde, :D
mötte upp CG i stan, vilket var så oerhört länge sen, och gjorde mig skitglad, för jag har saknat mitt lilla ägg något oerhört mycket :) så gjorde mig på mycket bra humör, ja, sjukt glad helt enkelt :) vi gick (som vanligt?) till kungshallarna för att äta kebab, MUMS! va väldigt länge sen sist, så det va sjukt gott, och mysigt, roligt? :D haha. pratade på, gick en liten prommis efter (inte så lång, hade behöftt gå längre för att göra av med dendär feta kebaben vi åt) haha. och sen satte vi oss i solen och åt kanelbulle, och drack cola. hahaha. sen åkte vi hem till cg, o drack ännu mer cola, haha, pratade en massor o bara hade mys :)

fluffpuff, är så glad för att vi äntligen ( ? ) sågs och tycker det va hel mys. får inte låta det gå lika länge igen, för jag sakanr dig något sjukt. du är ju mitt ägg, ceggo peggo, min bästa vän, syster :) hihihih. kändes hur som jättebra för mig att träffa dig igen, trotts att vi genomgått en tung period, (som inte är den första) men vi tar oss ur den också, precis som alla andra gånger. Jag älskar dig. <3
2007-10-02
 23:23:42

jobb jobb jobb.

det är konstigt att jag har dessa dagar,, som vekrligen är förjävliga. att det kan gå så oerhört, upp & ner.  för  ca ett år sen, då allt verkligen gick över styr, och mitt liv var en enda stor sån där,, förjävlig dag. När allt bara känns helt och hållet,, hopplöst? tankarna flyter runt, och jag kan inte sluta tänka på, vad jag egentligen har här att göra? varför är jag här och vad gör jag egentligen för nytta, vad fan är jag bra på? haha, det låter så patetiskt, o ser ännu mer patetiskt ut när man skriver ner det, men att sitta fast där kan man nog inte förstå om man inte varit där själv. att bara känna hur allt är hopplöst, allt som brukar vara så oerhört roligt känns så långt borta, så tråkigt? orka med att göra det. maten som brukar vara så god är plötsligt så äcklig, det som känns rätt är att ligga ner i sängen och bara.. gråta? tänka.. slippa förpesta alla andra med sin närvaro? slippa gå runt och spela glad, försöka skratta och vara trevlig, få panik när det är för mycket människor omkring? och dendär jävla ångesten.. hjärtklappningen,, att känan sig helt jävla panikslagen och bara tro att, nu kommer jag att dö? Jag orkar faktiskt inte med det här just nu,, den senaste tiden har varit så sjukt tung,
2007-10-02
 10:01:26

=/

det är konsigt vad allt går upp och ner. efter en natt av så oerhört hemska drömmar kanske man kan förstå varför. just nu gör allt bara sjukt ont. Jag saknar dig som en tok. alla gör det. men ingen förstår sandra är väl den enda som var på vippen att förstå, lite. första gången jag gråter på länge nu,  eller ja, det har iaf gått flera dagar. det är så mycket jag undrar över, så mycket jag önskar hänt.  jag bara.. saknar. dig, och oss. det är allt bra konstigt. hur allt kan gå så upp och ner. önskar du var här och bara höll om mig, men det är ju ganska så omöjligt då du befinner dig på andra sidan världen.

jag känner mig helt.. tom.