2009-04-29
 23:17:27

<3

fixat och trixat lite.. samtidigt som jag lyssnat på massor av musik.
Jag har alltid följt serien One tree hill,, sen, år tillbaka. någon gång fick jag för mig att kolla på alla säsonger från början och va helt fast.. Jag följer det fortfarande..  även fast det har spårat ganska rejält och egentligen inte alls är särskillt bra längre.. men den bara är där.. det är ändå mysigt på något sätt.. och är det något jag alltid har gillat så är det musiken.. det är så otroligt mycket bra musik med i serien.. såhär typisk musik som jag alltid gillar.. så dom här timmarna har jag lyssnat på soundrtacken från alla säsonger..
Hur som så kom denhär låten upp, och oj vad jag gillar den.. bara älskar texten.




2009-04-29
 21:34:29

Last Train Home

Idag har det vart jobb.. och åter igen jobb! hur mycket som helst och jag hr fått sitta i kassa jäveln nästan hela dagen, fyfan! Hate it.. Min rygg gär ont!
Jag är sjukt trött o slut.. Och imrogon är det vallevalborg. som jag aldrig har varit något stort fan av.. mysigt att de börjar bli vår men jag förknippar det bara med en massa fulla 14åringar och ja.. nej jag vet inte!
men att mysa med lite vänner grilla lite o så är däremot något jag gillar. Vi får se vad som hittas på imorgon, för det första jobbar jag faktiskt till 19. Kul i Jul? Pratade lite med Lise och med Jonna men jag vet inte, vi får se helt enkelt ,
satt och tänkte, jag kommer verkligen inte ihåg vad jag gjorde förra valborg, om jag ens gjorde något? Jag minns verkligen inte!!

Jag längtar iaf till lördag! Då ska jag ut och äta med tjejerna och lite annat folk, Thaiboat som jag så gärna ville till förra sommarn men adrig blev nåt, så det ska bli SUPER mysigt :)  jag längtar längtar längtar! super idé steffi!!! :D


kom o tänka på denhär låten idag.
/ malle



2009-04-26
 23:11:14

hej hej, hemskt mycket hej!

voj voj voj.
Helgen har varit precis lagom och mysig!
Jobbade lördag 6  - 15.. fiick lite övertid = ja tack!
åkte hem o låg i solen ett ta,, sen va det dags o fixa sig i ordning för att åak till stan o möta upp tjejerna för lite drinkar på söder! men först åt jag en god middag med familjen, vi grillade, MUMSS! drack ett glas vin till maten, och i brist på läsk eller  något liknande uppfann jag min nya favo drink.. (kanske inte riktigt) men den va god! Hallon vodka blandat med Ramlösa Granatäpple, och lite pressad citron. det va mums!
mötte Steffi ( som även hade med sig Fredrik) och Verro på tåget! Jonna, Linnea och hennes kompis Sara mötte vi på medis och vi satte oss på Snaps för lite vin.. många bekanta ansikten träffade man på där, haha, roligt!  mys! bestämde oss för att gå vidare,, eftersom vi inte kunde bestämam oss kom vi inte längre än till högbergs där vi tog en drink för att bestämma vart vi skulle gå, haha! Jag beställde en RedbullJäger och fick Jäger med lite lite redbull på toppen... haa, ja det toppade min kväll iaf.. hahaha!
Vi bestämde oss för att dra till Debaser slussen där Johanna  & Carro höll till för att möta upp dom, men när vi kom dit och såg kön bestämde vi oss för att det va för kallt o klockan vva för myckjet, så vi hamnade på after... haha! men va roligt, en perfekt kväll med tjejerna, precis va jag kände för. hänga med tjejerna, och bara ta det lugnt, sitta och prata och fnissa,, och några drinkar på det,   haha!
After fick ett snabbesök och Donken stog på tur, mötte Johanna och sa hejdå till henne som skulle hem,, och på donken träffade vi även carro som jag inte träffat på superlänge, vilket va kulkul :)
Kvällen slutade sen hemma hos Linnea, somnade som två små ungar.. haha! men en helbra kväll :)

Idag va jag ovanligt pigg, åkte med mamma hem och bakade en citron och maräng paj som vi satt ute i solen och åt,, grilalde korv gjorde vi också =D så satt ute i solen en hel del. Lagade tacos till midag (mums!) ochhade helt enkelt en myssdag med familjen :)

Imorgon ska jag till banken, boak tid hos UM och framförallt plugga!


på återseende!

/malle
2009-04-24
 23:04:45

dagen

hello Vänner & ovänner!
idag har varit en extremt härlig dag, har legat ute och stekt näst intill hela dagen, i bikini!! har varit sjukt varmt skönt och soligt idag, så va oerhört härligt! vet inte riktigt om jag ser någon skillnad när det gäller färg men får hoppas på att det syns lite iaaf.. hade ju en del innan,, haha! :D
Gick in och kollade på en film som va lite halv rolig, tog en dusch, och åkte sen med mamma och storhandlade.. åt årets första mjukglassoch ja, hihi!
kom hem och åt en supergod middag för att sen kolla på "Australia". trodde jag såg hela filmen på flyget ner men jag hade betydligt fel, visste att jag ahde somnat lite, men visade sig att filmen va  ca en timme längre än vad jag sett så jag sov nog lite mer än va jag trodde.. haha!  Hur som, nu när jag sett hela, den va sjukt bra! sorglig och allt.. men ja lycklig, haha! jag älskar den!
Den fick mig också att vilja åka tillbaka ännu mer,, åh va det är hett med deras accent.. mums!


Imorgon blir det jobb från 6 - 12.. efter det så ahr jag verkligen ingen aning.. Ska ju bli superväder imorgon med.. Jag är så supersugen på att sitta ute i solen o dricka vin,, eller några kalla öl,, och kanske grilla lite..  och kanske gå ut.. haha ja vi får se vart det slutar.. slår vad om att jag blir för slö för att hitta på nåt :P

Ta mig tillbaka!!


/Malle
2009-04-24
 00:03:11

ingen sömn..

kunde inte riktigt somna så har fluffat runt på internet.. lyssnat på massor av minnen från Australien.. Jag och verro hade vissa låtar som dmo spelade heeela tiden över allt.. våra australien låtar.. som vi inte hade an aning om va det va! elller vilka det va.. först och främst va det The thing things - Thats not my name.. haha! sen va det ungefär hela MGMT's album "oracular spectacular" speciellt Electric feel, Time to Pretend & Kids. SUPER! framförallt på Surflägret tänker jag,, bussen från Sydney.. och resten av resan.. underbart!  och underbar musik!  Pieces of What blev en låt jag relaterar till de dåliga dagarna i Sydney.. då spelades den en del,, haha! Daft Punk spelades självklart överallt och hela tiden också.. även det är shysst musik så gärna för mig!
Haha va så kul när vi kom hem så ville jag ju hitta alla domhär låtarna.. MGMT hade jag tagit reda på i Sydney, men glömt bort på hemvägen.. på planet hem kollade jag på filmen "Sex drive" (ingen höjdare men..) och där spelade dom "time to pretend" så därifrån fick jag leta, woho, och jag fann det! "letsSingit.com" tack så mycket! :)

ååååh.. minnen minnen..  kom att tänka på kvällen i Airlie Beach,, Cyklon varning och vi var skapligt rädda.. "håll i hatten" sa Veronicas mamma när hon ringde hem.. haha.. vi bestämde oss för att supa oss själva under bordet och låta tankarna flyga iväg på annat än cyklonen.. svårt när det va storm och ösregn men efter ex antal dagens och en hel del chips va vi på g! (Det vet nog både Jonna & Johanna efter våra härliga samtal den kvällen) och oj va kul vi hade,, massa jäger, samboka och allt va det va... kul! när vi kom hem och la oss va det första gången vi faktiskt sov för oss själva.. eftersom våra danska rumskompisar på hostelelt va rädda för cyklonen och drog hade vi ett eget HUS för oss själva.. så när vi kom hem va dt första gången vi kunde lägga oss o sova och fyllesnacka innan vi somnade.. båda däckade dock efter ett tag men hahaha va kul det va.. det va en lyckad kväll.. ta mig tillbaka.


imorgon är jag ledig igen.

/malle
2009-04-23
 22:29:57

Tillbaka i höst?

Jag hoppas verkligen det blir så.. men kanske behöver mer pengar? om jag pker tänker jag iaf sälja min bil.. det blir ju lite pengar iaf.. och får förhoppningsvis jobba mycketh ela somamrn.. haha.. tur&retur biljett ner för 10.000.. det är ju bra iaf :D tänkte.. kollade lite,, man kunde betala lite pengar för att gå någon slags kurs och få massa info om att jobba osv.. man garanterades även flera jobberbjudanden när kursen va klar.. värt det? får väl prata lite med Jonna som va där förra året.. och om hon förhoppningsvis åker ner och pluggar kanske man har någon att hänga lite med när man kommer ner iaf..
Mamma lät inte lika possitiv när jag har tagit upp det,, varken hon eller pappa tror på att jag kommer komma iväg.. finns så mycket jag ahr sagt att jag ska göra som aldrig blivit av.. men det här känsn på något sätt naturligt, jag vill så gärna! Men oj va jag skulel längta hem, och oj va ensamt.. Men OJ va jag tror att jag skulel växa som person.. vilket jag känner att jag behöver och vill.. Jag är inte redo att ta tag i allt än!

1 år,, yey!






2009-04-22
 00:08:36

hej hej hallå

idag harv art en.. sådär dag?
började ganska bra faktiskt,, skola va rätt trevligt,behövde  inte hålla mitt tal idag utan fick vänta tills nästa vecka.. åkte vidare till jobbet och både Jonna och Verro jobbade vilket va kul jul .. :)
åt middag med Verro och pratade en del.  vilket ledde til latt jag funderade en hel del när jag stod för mig själv och plockade. Sen jag kom hem från Australien, till och med innan jag kom hem och fortfarande va där nere, såg jag fram emot när alla Coop tjejerna skulle samlas för att vi skulle visa bilderna. träffa alla. dricka lite vin, och så vi kunde berätta om alal roliga grjer vi gjort och om alla smaskiga detaljer och alla knäppa grejer som hände.. alla snygga killar och haha alla fyllegrejer. det va något vi planerade redan där nere..  Middag, vin & en superskön tjejkväll. Men det va inte förns idag det faktiskt slog mig hur mycket jag hade sett fram emot den kvällen, och hur vi skulle dela med oss av hela resan och allt som hänt.. Det va nog inte förns idag jag insåg att jag inte bara va lite irriterad utan även väldigt besviken på hur kvällen slutade.

på vägen hem från jobbet kom även ett välbekant kex upp ur mitt huvud.. och jag började fundera över allt igen.. nu har det faktiskt gått någon dag sen jag verkligen täntke på honon.. Nu när jag kom hem skrev jag ner några rader och skicakde ett mail. . inget långt, och förväntar mig verkligen inget svar.. eller jag är nog ganska säker på att det inte blir något.. men har faktiskt inte skrivit  något sen dagen jag kom hem..  vilket är ett par veckor sen nu..  usch.

när jag kom hem bäddade jag ner mig med en popcorn skål och kollade veckans avsnitt av "The hills".. min favvo serie. haha. den här nya säsongen är väl ioch försig sådär..

Imorse kolalde jag även in veckans avsnitt av Gossip Girl, One tre hill och Desperate Housewives.. vilken nörd jag är.
Desperate H. va faksitk lite sorgligt.. tro det elelr ej?

Imorgon ska jag jobba ifrån 9 - 18.. förlängt pass, ja tack?  I need it all!

Tillbaka till Australien förhoppnisngsvis i Sept - Oct?

WOHO

/ Malle
2009-04-20
 23:15:07

natti..

hej vänner..
elelr godnatt?
ska precis lägga mig efter en lång dag..
vaknade ganska tidigt.. har vart o spelat bedminton ( ? ) med Teo & Annelie från Coop och annelies kompis.. en timmes spel,, eller flams? haha ja blev väl inte speciellt seriöst.. åkte sem hem till Annelie för att äta den berömda Gulsch soppan som hon har pratat om i snart ett år.. då även Susanne kom förbi och åt.. mums! va riktigt gott! fick även träffa  Annelies katter som man hört en hel del om, riktiga busfrön, haha..
Jag och Teo stod för efterrätten,, en marängsviss utan grädde, hahaha. mumma! och oj vad mätt man blev efter allt käk.. skjutsade hem Teo och kom hem igen.. kollade på färjan (hahaa, mitt favo, får alltid kolla på det själv för alal andra hatar det, hahaha) och va sen inne hos mamma och pratade lite..
Imorgon ska jag hålla ett tal på "våga tala" kursen.. skulel vart klart förra gången men jag ahr fortf inte bestämt mig för vad jag ska prata om,, man ska berätta en historia typ, elelr nåt man avrt maed om elelr liknande,, som fortfarande ska ha nåt budskap.. fyfan--
Jag funderade på att berätta om när vi testade på Sandboarding nere i Australien,, men vad har man för budskap med det? hade även lita andra tankar från resan men det är fdetdär jävla budskapet,, får sova på det o slänga ihop nåt imorgon,, sämst!

/malle
2009-04-19
 13:43:03

en lång helg..

som verkligen inte blev som planerat!
Jobbade til l10 i fredags för att åka direkt till stan för utgång och firande av sara. Svepte cider och öl på tågået in (fjortis varning elelr nåt, men vad gör man om man inte har mycket pengar över?) sminkning blev även den på tåget, och äggmannen steg på i älvsjö. drog in till stället där födelsedags firandet höll hus och ja, efter några sambouka ( ? ) shots och flera glas vin gick det bara utför.. massor av kareoke och konstiga grejer jag överhuvudtaget inte kommer ihåg. fyfan.. men men.  blev en sen, elelr tidig, kväll.. planen va väl att  åka dit o gratta sara ta något glas och faktiskt dra sig hem tidigt.. men så slutade det inte riktigt. usch. illamående med tanke på den kvällen.
hur som va det jättemysigt o se sara iaf, för det va inte igår. inte för att det blev så långvarigt men iaf :) kul o ses!

Lördagen va en stor röra. efter ca 2 timamr sömn va det hem för att sova lite mer. inte mycket dock. någon timme och sen direkt vidare till Veronica där det skulel lagas midddag & bildvisning med tjejerna :) Jag och Jonna gjorde våran varmrätt bestående av rotfrukter och fläskfilé och 2 finfina såser, Verro bjöd på fördrink och Steffi stod för efterrätten! mysimys! Johanna tittade även förbi en snabbis och åt!
Lagom till bildvisningen drog hälften av sällskapet och Jonna va den enda som stannade för att kolla in bilderna!
Efterbilderna drog vi och köpte Ben&Jerrys. Chocolate fudge brownie, MUMS! 3 stora skålar med massor av glass och Sex and The City  filmen, woho! supermysig kväll med  Verro & Jonna, det får vi göra om :)
efter halva filmen bestämde vi oss för att sova.. Jonna snarkade hela natten,. hahaha..


nej nu ska jag äta lunch!

kräm kräm
2009-04-16
 23:59:19

en lång dag!

kan man verkligen säga! Gick upp och fixade mig i ordning och åt frukost,, elelr snarare lunch, två toast! mums!  drack 2 koppar kaffe och pratade med mamma som är hemam och är sjuk.. stackarn!
sen va det raka vägen till jobbet, började ju 12. superkul,, eller inte riktigt. fix o trix hela dagen, jobbade 2 timmar och sen hade jag 2 timmar kassa så fick inte äta förns 4.. sent. men med trevligt sällskap av jonna iaf.. haha :) jonna jobbade hela kvällen, elleri af till 9, så det va kul med lite sällsis. så handlade vi våran del till middagen på lördag :) hihi ska bli kul kul!

Jag busade lite idag också.. hiihii. nere i returstationen står en gammal skruttig cdspelare som jag brukar ha radion åp dom kvällarna jag jobbar.. folk kan bli lite griniga om man spelar för högt, o för vissa får man inte spela alls.. ibland när man kommer ner o har haft radion på är den avstängd och ibland säger vissa till en att stänga av. hur som, jag har dne alltid på när jag jobbar kväll.. me ndet sura är att radiostationerna jag vill lyssna på, Bandit elelr Rockklasiker går inte att få in, det finns ungefär en som funkar, och det är NRJ.. som inte riktigt tillhör mina favoriter. så jag har länge funderat på att ta med mig en skirva som jag brännt för att spela i billen, men som inte fungerade att spela i min bil eftersom ja, skivan va väl inte den dyraste och min bilstereo inte den bästa!
Idag hur som, tog jag med skivan (som förövrigt innehåller massa Australien musik) och med ner när jag gick till Returstationen för att fixa! men oj så tokigt, hela spelaren dog och om man försökte sätta på den stog det bara "open" hmm? jag stog där och pepprade på alla knappar och såg till så att cd luckan va helt stängd, men icke.. försökte flera gånger utan resultat.. tillslut kom jag på att våld brukar ju lösa det mesta, så jag gav den lite smällar här och där och vips! musiken bara strömmade ut!
nästan iaf, haha! skivan hade väl tagit lite skada av att transporteras i min ficka utan fodral från bilen.. och som sagt, inte den bästa, MEN DEN FUNKADE! wohoo! imorgon ska jag dunka dunka! eller nåt :P kul o ha nåt o lyssna på iaf =D

sovtajm!

/malle
2009-04-15
 23:12:25

Dagen

Hola!
Idag har jag funderat väldigt mycket på väldigt många saker! har nog kommit fram till en hel del och tagit en del beslut, tror jag? jag vet inte. men det känns faktiskt ganska bra. Gjort är ju faktiskt gjort och jag kan ju faktiskt inte göram ycket mer än vad jag redan har gjort.. haha

Idag sov jag ganska länge, gick in och åt frukost med mamma för att sen åka in till Haninge där jag mötte CG.. vi hade en Födelsedagspresent att hitta vilket gick riktigt bra faktiskt! :) satte oss sen på donken och åt glass och drack cola.. pratade en massa skumma minnen och allt möjligt.. va roligt o träffa ägget. Har saknat henne en hel del,, känns så lustigt och tänka tillbaka på alla grejer vi varit med om.. För det är en hel del.. Vilket har gått upp & ner och Fram & tillbaka. Rocky Road.

Jobbet var ganska lugnt. jobabde ju bara 4 timmar idag. däremot frågade Bossen om jag kunde stanna längra imorgon, vilket blir 12 - 22.15. ett rätt långt pass, men bram ed money vilket jag behöver just nu! min lön va ju inte precis gigantisk denna gång.. men mer än vad jag förväntat mig ändå! det är alltid bra :)

På fredag firar Parning sin födelsedag så då ska jag tillsammans med äggis med och fira henne, mys! Inte sett parning på allt för länge,, så ska faktiskt bli riktigt kul!

Lördagen är det tjejkväll med Cooparna! ska bli riktigt kul! Vi ska laga middag tillsammans och dricka lite vin, Jag och verro ska visa våra Australien bilder och ja, kommer nog bli helbra :) sen utgång! Jag längtar till o hänga med coop brudarna!


Jag är trött och behöver sova, är rädd att jag håller på att bli sjuk ordentligt.. är så soerhört sluuut hela tiden..

vi hoppas jag slipper!

sovdags.

/ Malle.

2009-04-14
 23:24:20

precis

You're anything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

And yes there are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would walk away 
but now I don't hate you I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

Now I'm at a place I thought I'd never be,
I'm living in a world that's all about you and me,
Ain't gotta be afraid, my broken heart is free
To spread my wings and fly away, away with you,
2009-04-13
 18:21:59

blandat

hej vänner!
idag har varit ännu en skön dag med mycket sol och frisk luft!
vaknade och åt en good frukost, sen har jag spenderat en massa tid ute och lekt skogsmulle och hjälpt mamma på tomten, så mysigt med frisk luft och kanske lite färg i ansiktet om man har tur :)
grillade korv till lunch och haft mysigt! känner mig fortf. förkyld men går väl förhoppningsvis över snart!
Imorgon blir det jobb och skola igen!  imorgon skaj ag holla ett föredrag, berätta en berättelse, eller nåt jag avrt med om? öhmm... lite jobbigt tycker jag, vad tar man då liksom? mannagrynsgröt. Tror jag ska berätta om när vi sandboardade på Fraser.. vet inte vad jag ska berätta om liksom,, svårt!
mihihi


helgen är i allafall fullbokad av roliga grejer, bara 4 dagar kvar, hihi!
på återseende

/malle
2009-04-11
 22:41:50

påsk påsk

påsk för mig är.. miinnen? min familj har alltid varit lite överdrivna med påsken om man jämför med Svenskar överhuvudtaget, beror nog på den tyska pakgrunden där påsk nog är mycket större än vad det egentligen är i sverige! Jag har dock alltid gillat det pga att vi alltid umgåtts hela familjen, o släkten. och sånt gilalr jag alltid.
I år har även andra minnen funnits i min skalle, påsk för 2 år sen med kexet. det var något specieltl men väldigt mysigt. Jag saknar det. Många minnen finns från det.
Nu för tiden innebär Påsken även en hel del jobb. Denna vecka känns det som om jag har jobbat halvt ihjäl mig. varje dag och inga små pass direkt. pengar som jag ioförsig behöver, så vad gör man inte.

Igår.. Fick hoppa in extra på jobbet. umgicks med mamma och fixade en hel del ute.  planterade lite växter och fixade fint. supermysigt. Eftersom mamma & pappa skulle åka iväg på middag kändej ag inte för att sitta för mig själv,, åkte in till Haninge för att träffa Sandra och Hennes kompis Malin, för att föra och sen åka in till Söder. Vi satt hos Malin och sjöng Kareoke, drack lite fina drinkar och hade trevligt.. påväg till tåget kom jag på att jag inte kände mig på riktigt rätt humör för utgång och istället för att ta tåget till stan tog jag bussen hem till Dalarö. va hemam vid 11, somnade gott trotts att jag kände mig lite nere.

Idag har det varit jobb för hela slanten" elelr inte? gick upp tidigt imorse med en viss försovning, hann iaf sminka mig o dricak en kopp te. sen drog jag till jobbet och kände mig pigg trotts drinkarna dagen innan och den inte allt för långa sovstunden. Träffade Jonna och bestämde att vi skulel hitta på nåt till kvällen, kul jul!
slutade vid 12 och åkte direkt till Mormor för påsklunch, ute i solen, hur mysigt som helst och jättekul att träffa dom små kussarna som bara blir större o större för varje gång man ser dom!
åkte hem och tog en liten powernap..  när jag vaknade kände jag mig inte alls pigg och nästan lite febrig, huvudvärk och allt sånt,. tog en dusch men kände mig ändå inte bättre.. Ont i hela kroppen på något sätt. Jag som ahde sett fram emot att hitta på nåt med Jonna :( men kände mig helt enkelt inte i form för att ta mig till stan eller något liknande.. så åt en god middag med familjen och la mig framför tvn.. ganska precis vad jag behövde.. känner mig fortfarande lite febrig och har fan ont i hela kroppen.. hoppas inte jag håller på att bli sjuk, det orkar jag faktiskt inte med. så snälla, låt mig slippa.

Imorgon och på måndag är jag ledig. ska bli helt otroligt skönt. så ska vila uppp mig ordentligt nu.
´
Jag orkar inte ens välja en låt idag

/malle

2009-04-09
 22:00:33

Torsdag

hej hej hallå!
idag såg ut ganska mycket som igår..
Jobb 12 - 21 (jag är SÅ slut)
var så otroligt mycket folk idag med, men va väl kanske lite lugnare på springa fram och tillbaka sidan vilket va skönt! Jag fick ett erbjudande om att jobba imorgon också, vilket jag glatt tackade ja till, woho! så imrogon börjar jag halv 7.. vad gör man inte, röd dag = dubbelt betalt, jatack!
på lördag är jag sugen på att parta. .  vi hoppas på att nåt kul dyker upp!

idag har dte förövrigt vart lökväder,, inte roligt! men ändå har jag gått runt och varit sugen på glass hela dagen, B&J chocolate fudge brownie,,, mums.. men näe. inte idag!

nu ska jag sminka av mig, bädda ner mig i sängen och förbereda mig för morgondagen (sova hela natten)! Imorgon är jag solokvist hemma, yeeey!

sovtajm.

/mallo





2009-04-08
 22:32:58

Ondsag

gladare tider!  -tror jag?
känns jobbigt att fortfarande ha dig i bakhuvudet hela tiden.. men jag vet inte? orka? njä.

Idag ahr väl varit en ganska så tung dag. Jobbmässigt då. 12 - 21. Helt ok, men gud ås mycket folk. varfö ska alal få för sig och handla precis samtidigt? jaja, påsk påsk vad gör man inte. stress stress. jag ogillar stress. men vad gör man då inte för att spara pengar. helt&hållet. för oj va jag vill tillbaka till Australien.

Igår kunde jag inte somna och efter att ha kollat på de 2 nya avsnitten av The hills visste jag inte vad jag skulel ta mig till, så Jag bestämde mig för att börja kolla på The city, som då är om Whitney från The hills som flyttar till New york. faktiskt riktigt bra, men jag kunde inte sluta titta (eller somna för den delen) så det slutade med att jag kollade på heela säsongen och upptäckte att klockan va 5 på morgonen.. haha. oj oj, dags att sova? Fick iaf snyfta lite till lite sorgliga episoder (BOOBOO soll soll) och jag gilalr ju sånnadär töntiga serier så det va bra.
Hur som, killen Whit dejtar under säsongen är ju självklart från Australien, woho! vilket fick mig att inse ännu mer hur mycket jag älskar denna accent. det är bara så otroligt sexigt! jag blir helt till mig, hahahaha!
hur som, en andra säsong? jag hoppas det!

Imorgon är det iaf skärtorsdag. spännande! eller inte? kämpa på coop från 12 - 21 igen.. och ja, kommer antagligen va ännu värre än idag. känns väl.. sådär? höhhö. jag ska iaf ha fika dejt med Teo & Anneli. och äta Jacky. hihihi

sen har jag ledigt på fredag.. Jag är sugen på att dricka öl i solen och grilla.. hoppas det är fint väder!

en låt jag kom att tänka på idag..

/malle





2009-04-07
 22:52:05

sol sol sol

hej kära vänner!
solen fortsätter skina. jag fortsätter va på bra humör, hihi!
Idag har väl ioförsig varit ganska slappt. sov väldigt länge och fixade mig iordning, sen åktej ag en snabbis till Ess och tog en kort prommis innan jobbet. mysmys. usch va tråkig jag känner mig idag, nya avsnitten av The hills kommer idag, WOHO! så ska lägga mig och kolla på dom, yey!

/malle
2009-04-06
 15:48:45

Corona

Hej hopp!
idag har varit en såndär bra dag igen, känns som om jag gjort en hel del! även fast jag sov till 12, haha! Hann ta fram mina utemöbler och en solstol och sitta i solen och suuuga in sol! tvättat och hängt upp tvätt ute i solen, sen har jag också hunnit åka in till haninge för att ta en prommis mes Ess. mysmys.
I helgen är det påsk, hoppas vädret fortsätter för det känns väldigt påskigt :) sugen på att åka till stan och sitta på en uteservering med en kall öl eller nåt annat smarrigt. förhoppningsvis blir det sånt itll helgen :) med härliga vänner!

ska lägga in en bra låt idag också..

idag hann jag även fixa mina Corona salt-och pepparkar. Inspirerat från favvo resturangen i Australien. snodde med mig 2 lock, sista besöket i Noosa. hahaha. så saltet är klart men eftersom jag inte hade nå peppar att fylla en hel corona flaska med så står den tom just nu.. Bild kommer när jag införskaffat peppar! 

en bra låt sa vi!

 
2009-04-05
 21:33:52

helg helg

Hej kompisar!
gud vilket härligt väder det har varit de senaste dagarna,, det gör mig sååå glad :) har verkligen inte orkat tänka på alla jobbiga grejer utan ägnat mig åt att må bra,, har varit härligt :)
I fredags jobbade jag till 10, köpte B&J's glarre, bäddade ner mig och kollade på The Holiday. somnade som ett litet barn :) i lördags, eller igår, va jag helt ledig! städade hela huset, hängde ut täcken och allt på vädring, tvättade en massor och hängde ut på tork i solen! så härligt! satt ute i solen en hel del också, så skönt! Sen gick jag ut och plockade et stort påskris som jag har här inne nu, hihi.
Fixade mig i ordning för kvällen och drog till Ess för singstar kväll! drack en massa mys och sjöng för fulla muggar, kom förbi 2 andra nissar som va med och sjöng, drog till Station för några öl, som vart en jävla massa öl, spelade lite och vann en massa pengar, WOHO! va en hel kul (GRATIS med tanke på vinsten) kväll. drog hem till Ess och käkade korv stroganoff och somnade gott!
Idag va väl mindre roligt, bussresan hem va inte kul. illamående på hög nivå. men sov ett tag ochh mådde mycket bättre!

sitter och kollar på "sanningens ögonblick" hahaha fyfan.
2009-04-02
 22:31:29

ork?

 Jag har verkligen ingen ork någonstanns längre. Jag är redan trött på allt.. vilken karraktär.
Jobbet är bara stress stress stress. Jag känner mig superstressad pga.. jag vet inte vad?
Jag mår lök över allt med dig. Det känns skit.Jag trodde jag skulle bli laddad och ha nya krafter efter resan.. det blev inte riktigt så.

det är väl mycket nu helt enkelt. Bobo?

får väl hoppas att jag hittar på nå skoj skoj i helgen. men vad är kul när man är pankbank?


/malle


2009-04-01
 23:09:06

Booo Boooo

jag såg precis sista avsnittet av "girls of the playboy mansion", som jag visserligen redan sett engång i Sydney, men det här va mer riktigt. och usch, det som är mitt favvo program. hahaha. nej men det är så kuuul o kolla o dom är så dumma, men det gör det hela roligt! jag gillar det verkligen, men nu är det slut. buhuhu.

Idag är det första april och jag ahr inte blivit lurad en enda gång. hur tråkigt är inte det? väldigt, tycker iaf jag.

det va hur mycket o göra på jobbet som helst idag, telefonen, eller telefonERNA, ringde i ett, och jag fick springa som en skollad råtta fram och tillbaka i butiken. va så sjukt trött den sista timmen, höll fan på att somna. men nu när jag kommit hem känner jag mig ovanligt pigg,, skumt?

imorgon blir det jobb, 12.15 - 19, lökig tid men vad gör man inte, slipper jobba till 22 iaf. det här har varit en sjukt tung vecka men snart är den iaf slut.

jag känner för att bedda ner mig och kolla på någon gammal film eller nåt. med lite popcorn kanske? haha nej nej.

på återseende!

/malle
2009-04-01
 14:09:47

Nothing to worry about

hej vänner!
idag känns, sådär..
det är vår vår vår ute.. men det birngar en amssa konstiga minnen, jag vet inte :S en låt som till 150% får mig att tänka på vistelsen i Sydney, och framförallt kexet kommer få vara med idag.
sitter och lyssnar på massa gammal Red hot chili Peppers musik, och gud va annorlunda deet är, men jag gillar det!  tillät mig själv att läsa klart boken imorse.. åh, den va så sjukt bra! känsn helt tomt nu.. måste köpa en ny bok, har bestämt mig för att helt och hållet gå ut öfr att läsa böcker på engelska och lägga Svenska böcker på hyllan.. man lär sig sjukt mycket, och det blir mer rätt!
Undra vad jag ska köpa för bok näst, Blir nog någon självbiografi.. jag gillar sånt, nån som har något bra tips på någon bra bok? =D


No worries MATE!

/malle