2009-04-19
 13:43:03

en lång helg..

som verkligen inte blev som planerat!
Jobbade til l10 i fredags för att åka direkt till stan för utgång och firande av sara. Svepte cider och öl på tågået in (fjortis varning elelr nåt, men vad gör man om man inte har mycket pengar över?) sminkning blev även den på tåget, och äggmannen steg på i älvsjö. drog in till stället där födelsedags firandet höll hus och ja, efter några sambouka ( ? ) shots och flera glas vin gick det bara utför.. massor av kareoke och konstiga grejer jag överhuvudtaget inte kommer ihåg. fyfan.. men men.  blev en sen, elelr tidig, kväll.. planen va väl att  åka dit o gratta sara ta något glas och faktiskt dra sig hem tidigt.. men så slutade det inte riktigt. usch. illamående med tanke på den kvällen.
hur som va det jättemysigt o se sara iaf, för det va inte igår. inte för att det blev så långvarigt men iaf :) kul o ses!

Lördagen va en stor röra. efter ca 2 timamr sömn va det hem för att sova lite mer. inte mycket dock. någon timme och sen direkt vidare till Veronica där det skulel lagas midddag & bildvisning med tjejerna :) Jag och Jonna gjorde våran varmrätt bestående av rotfrukter och fläskfilé och 2 finfina såser, Verro bjöd på fördrink och Steffi stod för efterrätten! mysimys! Johanna tittade även förbi en snabbis och åt!
Lagom till bildvisningen drog hälften av sällskapet och Jonna va den enda som stannade för att kolla in bilderna!
Efterbilderna drog vi och köpte Ben&Jerrys. Chocolate fudge brownie, MUMS! 3 stora skålar med massor av glass och Sex and The City  filmen, woho! supermysig kväll med  Verro & Jonna, det får vi göra om :)
efter halva filmen bestämde vi oss för att sova.. Jonna snarkade hela natten,. hahaha..


nej nu ska jag äta lunch!

kräm kräm



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: