2008-07-29
 23:14:31

härliga tider

igen!!
solen skiner hela tidne och jag börjar bli brunare.. fna va fint det är!
dock har jag bölitt förkyld och min näsa är helt täppt.. pratar som kalle anka elelr nåt,, sexigt värre!
ledig imrogon och ska vinka av familjen som åker till grekland och lämnar mig själv med katterna, haha, mysigt!
så imorgon kväll blir det av att åka till carrcarr som jag inte träffat på allt för länge, en runda på systemet och sen dricka några öl på Snaps! myspys!
Torsdag är det dags för årets sista Dalarö skans. ska blir helroligt och jag är lika taggad som alla andra torsdagar, kulijul!
fredag blir nog en lugn hemmakväll med mig själv eftersom jag börjar 6 på lördag..  vi får se om jag ändrar mig, haha!
Lördag jobbar jag som sagt 6 - 14 och sne blir det hem o fixa, några tjejer kommer över o ska ha "kräftskiva" (hälften äter dock inte kräftor, bla jag, så vi satsar på nubben, hahaha) eftersom jag är solokvist hemma så det blir nog härliga tider! sen blir det antagligen strand, shyssta puckar! jag är iaf taggad som sjutton för denna vecka! nu ska jag skriva en shoppinglista för systemetrundan imorgon, en sak är säker, min mynta ska användas på lördag! ;) mojitos för hela slanten,

Puss&kräm

/malle
2008-07-25
 23:49:26

tjännnaaa

hoj hoj
fy va dålig jag varit på att uppdatera de senaste dagarna, har väl inte hänt sådär överdrivet mycket kanske,, jobb & sol för det mesta..  en del badande också, haha!

igår var det iaf dags för Dalarö skans igen! så var middag o för hos lise, lika mysigt som sist! =Dåt gott och vart kalas! jag och carro drog med ida för att hämta hennes båt.. så blev en mysig båtresa ut, där det riktiga hävandet började..  blev en rolig kväll,, vissa vart ju gladare än andra i hatten (nämner inga namn ;)) och andra somnade i gräset. HAHA. nej men blev en rolig kväll, var väl inte värsta draget direkt men iaf! jag hade kul! på väg hem och ner till båten sprang vi ner för backen och jag & ida ramlade på något sätt (fyllon?) det gick hål på mina leggings på knät och jag har blod fläckar på både skor osh strumpor. HAHA. sexigt värre.. hur som, drog hem och kokade nudlar.. och idag va det jobb. ugg! rolig kväll!

nattinatt.
2008-07-22
 23:37:06

svampis

ahah idag blir det svampbob tema. världens bästa svampbob! och självklart en väldigt bra låt! =D

lång dag av jobb idag, så nu ska jag bädda ner mig framför det vanliga, oth.


/malle








2008-07-21
 23:35:11

hihi

jag ahr ju inte lagt in någon låt på länge, så måste göra det nu!
den här är hultsfred, the hives va ju sjukt bra så jag kände att idag så ska dom få vara med också..

jobb imorgon.





/malle

2008-07-21
 21:15:16

kondition

tjenna vänner!
kom precis hem ifrån joggingrundan, helt sjöblöt, men jag känneratt min kondition blivit bättre, det känns sjukt bra! nu harj ag bestämt mig för att komma  i form tills sista minuten resan med carro (och om det blir några fler) springa minst 3 ggr/veckan och äta bättre, jag SKA gå ner mina kg som jag gått upp! önska mig lycka till ;)

 hur som, idag har jag varit på IKEA med mamma och mormor. jag (som inte skulle handla något) handlade en hel del "nödvändigheter" men gjorde bara av med 328 kr. haha, skönt det!

helgen var trevlig, mycket jobb dock, på Torsdag är det Dalarö skans som gäller igen! woho.

på återseende.


/malle
2008-07-20
 02:52:15

tjenna tjenna

eeeeeeeeeeeeeey
kom precis hem ifrån kvällens party party på strrand
är lite sådär lagom gla i hatten o har precis kokat nudlar,,, så nu sår dom o svalnar lite ;) mumsi
kvällen var trevlig, började med middag med ida hos henne (bestående av fetto mat) sen drog vi till susse där det va en del folk o osjöng singstar. hahahaha.  vackert
blev en del vin, sen drog vi då till strand o partade loss, blev trött o promenerade hem med fredrika.  härligt att brorsan & fredrika är här  över helgen så man hade sällskap hem ;)
smakar sprit i min mun, ugg,


nudlar och oth,


 / malle
2008-07-19
 00:11:25

tors fre

tjennnnnaaa!
igår va det torsdag, haha. började med jobb, kom hem och tog powernap, några samtal senare bestämdes dalarö skans för kvällen,.. Kussen mello kom förbi innan och vi fixade oss i ordning och drack vin! mys!
vid 8 tiden drog vi ut till dalarö skans och partade järnet, en hel del dricka blev det .. haha..  men hade sjukt kul, mötte Ida, marty & susse därute..  blev en rolig kväll med en hel del intriger, HAHA! men vem bryr sig.. inte jag iaf? haha.. som sagt, en hellyckad kväll!

imorse var det dags för jobb, min 4 timmars dag gick relativt fort! sen blev det shopping i skärholmen med tejpeen! helmysigt, började dåligt eftersom jag glömt mitt kort, gick runt och var ASSUR (förlåt carre för att jag inte hade nå pengar och verkligen ahde sett fram emot att shoppa, men det löste sig eftersom jag kom på den smarta ideen att ta ut pengar på banken, yey! efter att ha spenderat en hel del pengar begav vi oss sen för att hyra film och käka kebab. uhuhuh blev sjukt mätt. men gott va det! så vi hade myskväll hos carre och njöt av fredagskvällen (utan alkohol, haha)

idag inträffade 2 roliga/pinsamma händelser

1. Jag och 2 tjejer står och packar upp blöjor på jobbet. En man i 40 års åldern kommer fram och klagar på att några blöjor som bytt förpackning gått upp hela 20 öre i pris, vilket han tyckte var skandal.. vi står där som frågetecken, 20 öre? när han gått iväg börjar vi prata om dessa 20 öre, skrattade åt det.. 20 öre, vad är det? han kanske har ont om pengar och är fattig säger någon.. jag och ena tjejen ser att mannen har återvänt och står framför oss, så vi tystnar.. men den e3e tjejen stog med ryggen mot och fortsätter ".. ja men det kanske betyder mycket för hanns familj, jag menar, köper man 5 paket så blir det ju faktiskt en HEL krona..." och babblar på, hon märker våra blickar och vänder sig om, oooj,, där stog han visst.. några röda ansikten och ett otroligt skrattande senare va det bara att fortsätta...

2. Jag och carro kom på den smarta ideen att jag faktiskt kunde gå till banken och ta ut pengar eftersom jag hade glömt mitt kort på jobbet. när vi äntligen hittat den rätta banken är vi där 4 över 3,, banken stänger (som alla vet??) 3.. och vi står där utanför de igen stängda dörrarna,, så ser vi att det fanns en dörrtelefon, ne såndär knapp man trycker på.. och carro trycker,, så svarar någon och vi bler helt tysta och bara står kvar och fnissar,, o gör konstiga miner för att få varandra att inte säga nåt, vad skulel man säga liksom? den sista kunden kommer ut från banken och vi smiter in när hon går ut,, kommer upp för trappan där en kille sitter bakom disken "vi har stängt" säger han, och vi bönar o ber om att bara få ta ut lite pengar.. så säger han "så ni vågade inte prata med mig? bara så ni vet så sitter det en kamera precis utanför ingången" hahahaha.. gud va pinsamt, där hade vi stått som 2 12 åringar o fnissat o haft oss.. hur som, han lät mig ta ut pengar,, helt röd i nyllet gick jag ut med 2 000 i kontanter, när hade man det sist? jag har fan aldrig kontanter, alltid kortet...fick hålla hårt i väskan ;)


hur som, jag fyndade en hel del idag!

3 linnen från HM
lite underkläder, och strumpor!
ny mascara & solpuder (eftersom jag lyckats ha sönder mina andra)
En skjorta o ett urgulligt linne från BIKBOK

hmm, va säkert nåt mer? aja det här kommer jag iaf ihåg. haha

börjar 6 imorgon, såa ska väl bädda ner mig framför ett oth avsnitt!!

/malle




2008-07-17
 00:00:03

ledig

idag har jag då varit ledig!
vädret var inte precisi prima så jag och mamma begav oss till haninge och en hel del olika affärer för att köpa gardiner och annat, jag shoppade loss (som vanligt?) inga kläder dock, blev gardiner, jättefina :) en matta, nya lakan till sängen som är helmysiga, en hylla/bänk i hallen och så har jag yfllt upp kylskåpet-.. och frukt skålen ;)
så väl hemam var det storstädning och fixat upp grejerna jag köpte, så nu ser det jättefint ut här inne, fortf lite grejer som fattas, men mycket bättre än innan är det nuu!

på kvällen kom patric&fredrika ut och fixade middag, grillat, mums! sen blev det vin & kubb och guitar hero! nu kan jag till&med spela på medium.. hahahaha.  kulijul. men nu blev det dags för sängen för min del eftersom jag trots allt börjar halv 7 imorgon, duktig flicka!


/malle







2008-07-15
 23:29:23

typisk tisdag?

helllllllooooo friends!
en nattfjäril har just parkerat sigg mitt på skärmen, men nu flög den iväg!

kändes jobbigt att bege sig till jobbet idag när man varit ledig i 3 dagar, men det gick, väl där var det kaos  så man fick hoppa in på alla möjliga ställen,, stå och skriva av rutten frukt i 2 timmar, MYS!
innan jobbet var jag med mamma och pressade/badade lite,, och åkte direkt itll jobbet, haha, kände mig lagom fräsch. men det första som händer när man möter H & J på jobbet är att dom säger "oj vad fräsch du ser ut idag, vad har du gjort, någon speciell som kommer och handlar idag elelr ;) ) hahaha.. roliga.. själv kände jag mig motsatsen men klart man blir glad när folk säger så.. har ju fått lite färg nu ju!! o det tillsammans med våra snygga skjortor är ju perfekt. haha!!
annars va det väl inget speciellt som hände på jobbet,, vad jag kan komam på, jag var duktig och åt ingen fetto mat.. men istälelt åt jag ingenting, elelr ätt äpple och en kaka, haha, men jaaaa.. jag hann inte med helt enkelt! :P blir väl desto värre imorgon.. haha!
när jag kom ut efter jobbet möts man av väärsta varma ivndarna, hur skönt som helst, kändes verkligen somrigt.. hoppas bara det hålller i sig..

imorgon är jag ju då ledig igen. haha. mitt schema är bäst! men dagen är fullspäckad.
klockan 7 halv 8 ska jag och mamma ut och springa, yey, :P blir nog ett dopp i det nu varma vattnet efter,, så är man ordentligt vaken! följt av en god frukost!
efter det,, beroende av om det är fint väder elelr inte,, om det är fin blir det nog ut på sjön med mor och pressa.. med en god lunch och lite så, jag är så sjukt sugen på en cesarsallad..  en sån som L brukade göra till mig, så om jag får bestämma består lunchen imrogon av en sån!
men om det är dåligt väder rså blir det shopping, jag ska köpa gardiner o lite annat tjoffs så allt här inne blir helt klart.. så en tripp till ikea ochc lite så,  sen blir det förhoppningsvis lite kläder också,, är SÅ sugen på att shoppa!

på kväll/eftermiddagen ska jag träffa carrotejpen och bada (om det är fint väder antar jag) ananrs får vi se vad vi hittar på! :) nåt trevligt brukar det ju alltid bli!

/malle









2008-07-14
 22:04:21

iform

är sjukt stolt över migsjälv!
va ute och sprang igår, och idag!
snart kanske man kommer i form, hihi.
sen har jag legat ute och pressat, massor av färg!
imorgon jobabr jag. känsn fan tufft efter 3 dagar ledigt-. men men!!

Var ute på kymendö och käkade middag idag, var smarrigt, mysigt ställe.  fint väder också.. men båtresan hem blev blöt.  imorgon är det lön!!!

'

/malle


2008-07-13
 19:09:30

färg färg

idag kan man snacka bränd.. hahaha!
åkte som sagt ut med familjen på sjön och har fått färg som attans, så skönt! badade också,, aningen kallt men jag överlevde.. har varit sjukt trött idag så försöker tagga till, ska fan ut och springa idag.. jag behöver det, så tänkte jag ta ett kvällsdopp efter, haha! jo,. jag ska!




här kommer en bra låt!

/malle





!
2008-07-13
 11:38:06

helgen

i fredags blev det då som sagt grönan.. när jag kom til lstan började det spöregna så vägen till grönan var väldigt blöt. och början, haha.  men efter ett ta slutade det iaf regna, tur det =D
vi va kvar till halv 9, och stickan hann med att freggla på min tröja i vilda musen. Hahaha...
vi drog sen hem till carro o fixade oss, åt pizza och började dricka., yey  drog sen till 90's och det va sjukt roligt, dåligt dansgolv annars hade jag skitkul! =Dkvällen slutade väl lite konstigt men ja ja...

igår, lördag låg jag ute och solade hela dagen. fick iaf lite färg. hihi. jag hade bestämt mig för en lugn kväll, men slutade med vin hos mig med ida ochc eríca, yey! drog sen upp till strand hotell (med en vinflarra i handen, som vi sen gömde på kyrkogården för att kunan ha kvar den till efterfesten)  men blev kul och väldigt glatt i hatten..
kom väl hem vid  4 kanske och idag ska jag ut på sjön med familjeeeen! wow. färrg färg färg ;)


/malle
2008-07-10
 21:45:41

tjopp tjopp tjopp

hellooooooooo
kom precis hem ifrån joggingrundan.. och jag är sjukt stolt! va iaf minst en månad sen jag va ute och sprang senast, men jag orkade heeeela rundan.. utan att stanna.. så konditionen är kvar, vilket jag är sjukt glad över. gick väl inte överdrivet fort, men 5 - 6 km (inte säker på hur långt det är) på 30 min är ju inte överdrivet illa för att vara första gången på länge.. så ruschade jag upp för dom  2 sista backarna, yey. fan va skööönt det känns! svettig som en riktig lök ska jag nog göra några situps nu,nu ska jag sätta igång ordentligt med att komma ner till min vanliga vikt.. så jag kan ha mina vanliga kläder utan att se ut som ett fetto. haha!
tänkte bara tala om det för alla.

imorgon blir det grönan med hultsfredsgänget (eftersom ingen annan var på?) så jag jobbar mellan 8 - 14 så drar jag direkt in till carro efter, så blir det grönan och sen utgång, wohooo. sitter o funderar på vad man ska ha på sig? jaja, nu blir dett iaf dusch, sen ska jag nog tvätta lite!

idag känner jag för lite SP




2008-07-07
 22:17:53

:)(:

Hej hej.. igen!
idag har det spöregnat hela dagen,, men eftersom mamma hade några ärenden att utföra i nynäs äkte vi dit iaf och åt lunch, vilket var mysigt,,, och frramförallt gott ;) haha
har bestämt mig ör att börja springa nu igen, min förbannade förkylning satt ju i allt för länge och är fortf inte helt&hållet borta,, men fan. ett försök ska jag iaf ge det. sen ska jag börja med havregryns gröt på jobbet igen, till lunch/frukost eller vilken tid det än är jag jobbar. skippa godis och onyttigheter i veckorna och bara,, sköta det här ordentligt! jag behöver det känner jag fan nu, rullar nästan fram, haha! vore faktiskt lite roligt att kunna använda sina vanliga kläder igen, utan att känan sig som ett fetto.. haha! :P

ligger och kollar igenom alla oth avsnitt.. va så jävla länge sen man såg dom och det är så mysigt!
grönan på fredag med.. ja, vilka det nu blir?

så kom jag att tänka på en väldigt bra låt idag..



2008-07-07
 11:56:31

hej hej hej

idag vaknade jag upp till spöregn, och det låter ju så oerhört mysigt när man ligger nerbäddad i sängen med tåv varma täcken, fönstrena öppna ås det blir lite småkallt, men under täcket är det varmt, och så hör man regnet utanför.. då vill man bara... inte gå upp!

helgen har för övrigt varit helmys, iaf nästan? har jobbat som en dåre, som vanligt och har varit sjukt mycket och stressigt när jag varit där,, livet är hårt ibland! i lördagskväll var det ju som sagt dags för CarroTejpens födelsedag, dvs fest fest fest! nästan iaf? väl där vid 5 gick jag carro och ida och köpte fetto pizza (dom var stora som... 2 vanliga pizzor! tur att man delade med ida, haha) gick hem och började med lugnt? med vinet. mums. kvällen fortsatte bra i carros härliga 1a, konstiga människor kom men det funkade bra till en början. Carro nr 2 kom även förbi med en rolig gäst som var rolig att träffa igen!
mycket hände och när slamp-tjejen (som precis suttit och berättat om sin älskade pojkvän) gått för långt med fel person blev det dags för alla att gå! Jag fick agera utkastare medans carro låste in sig på toa.. haha. efter mycket om och men fick jag iaf ut nästan alla. .

idag ska jag åka till nynäshamn med mor & far och äta lunch/middag.. lite fel väder kanske, men blir nog mysigt! och jag ska köra min brors bil (den sk. pansarvagnen) vilket var väldigt länge sen, övningskör senast? haha.

vet ni vad jag kom på, jag tror jag ska ha 1års jubileum för mitt körkort snart,, måste kolal vilket datum det va..


nog med ointressanta saker.


oth väntar!


/ malle
2008-07-05
 15:03:47

Tejp

Idag fyller tejpen 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATTIS Carre! ikväll ska vi festa som attans och du ska under bordet! ;)






hahahaha, hittade nån sjuk happy birthday låt. lite skratt har aldrig skadat någon ;)



 
2008-07-02
 23:30:59

onsdag

idag har det då vart, som alla redan vet, onsdag!
jag vaknade vid 1 (så skönt) och åt frukost (bestående av 2 glassar) och lökade framför tvn, kollade på en film som handlade om två pizzerior (hahaha) och vart sjukt sugen på pizza. dom ringde från jobbet och bad mig hoppa in 16 - 2215 och snäll som man är så tackade man ja (med tanken på pengarna, kväll = ob) hahaha! så på min lediga dag blev det istället jobbi.

så imorgon blir det alltså dalarö skans, yey! hoppas det blir roligt, innan blir det grillning hos lochie med Carro och lite folk från jobbet och andra vänner till Lise. kuljul! är taggad som sjutton!

sleeping time för mig, börjar halv 7 imorgon! och ska hämta lochie vid 6,, haha! härliga tider det.

idag är jag på bra humör!


Kräm
/malle


2008-07-01
 17:07:03

truckutbildning

godkväll vänner & andra!
idag har varit en seg men ändå relativt trevlig dag.
började halv 7 på jobbet och vid halv 10 var det dags för truckutbildning, yey!
så mellan 9.30 - 16.00 har man suttit i vid skolbänken igne, ungefär. haha.
fick en fet jävla bok som vi skulle gå igenom, allt om truckkörning, vojne, kändes riktigt seriöst attt sitta där och kolla på någon dvd och gå igenom hela den feta boken. som körkorts teori, haha. men men, man lärde sig väl några nya sake,r vet dock inte  när jag kommer ha användning av det. haha
sista halvtimmen var det prov (!) utbildaren gick ur rummet och alla satt och snackade om frågorna, tur det, ananrs hade jag varit körd ;) haha.
hur som, jag klarade provet och har nu truckkort ( ?) det blev ingen körning, haha! men men,  det blir nog bra!

det har ändå kännts som en bra dag idag, låg och tänkte massa igårkväll och jag tror det här va rätt, jag fastnar nog bara för att ha någon där, så blir man besviken för att det inte blivit som man tänkt sig och altl sånt. + att det är ju trotts allt sommar nu,så vad har man att klaga över egentligen?

på torsdag blir det dalaröskans! det ska bli ku latt se hur det är där eftersom jag a ldrig besökte det förra sommarn. drag har jag iaf hört och det tackar man ju aldrig nej till! Grill hos lise innan, hu det nu blir med busstrejk o allt, men förhoppningsvis blir det nog bra :)

ja, ikväll blire iaf film med lochie, det är alltid trevliga tider! 


nu ska jag vandra vidare, har inte någon bra låt än men det kommer senare! 


/malle 

2008-07-01
 00:28:57

hejdå

"jag skäms som en jävla hund, bara så du vet, om det inte framgick"


jag vet inte vad jag är faktiskt,  ledsen? besviken? lurad? resarverad & bitsk? lättad? arg? (upp)blåst? otillräcklig?



jag vetin te riktigt vad jag ska skriva. förutom att det va första gången jag försökte att gå in och chansa på något sen det tog slut med L. så, klart man gick ner ett steg på trappan. igen.

nu vet jag iaf och knuten i magen har släppt. 





/malle