2008-09-29
 21:49:37

.. =D

hej hej hallå!
tror jag ahr blivit förkyld igen, jävla banan på den alltså.. men vad gör man inte!
idag har jag tvättat som en galning och tagit det ganska lugnt för övrigt.. en härlig ledig dag helt enkelt :) smsat en del med ägget och har verkligen insett hur mycket jag saknar henne den senaste månaden :(  så efter en del sparande kanske jag kommer ner och hälsar på i början av nästa år iaf.. hihi.. hoppas hoppas, vore helt underbart :) vi fåår se, men som sagt så vill jag verkligen!

imorgon ska jag iväg o träna innan jobbet, och på onsdag blir det tennis! yey!

ska kolla finalen på idol, sen ska jag sooova!

/malle
2008-09-28
 23:06:15

helgen

tjena vänner!
helgen har varit härlig även om jag jobbat största delen, fredagen blev en lugn hemmakväll med familjen, eftersom jag började 6 på lördagsmorgonen.. lördagen va jobb och på kvällen blev det direkt till Sandra för att föra och sen åka till Tyresö på en spelning. dum som jag va åt jag 4 mackor och ingenting annat på hela dagen, och blev full som ett ägg... hmmmm.. inte sådär jätte roligt och bli sådär jobbigt full alltså, haha!  så lite ångest kan man väl säga att jag har, va nog jävligt jobbig igår, hahaha. men hur som va det en rolig kväll och va kul att umgås lite med Esset eftersom det inte händer allt för ofta.

har blivit en hel del tennis med mamma i helgen också, kulijul är det :) så blir det träning imorgon.. har varit och tränat/spelat tennis 4 ggr denna vecka, en bra början =D nu är det bara att börja kämpa vidare!


sovdags

/Malle



kom och tänka på en bra låt idag.

2008-09-24
 22:54:23

gymkort

idag har jag (äntligen) köpt gymkort, YEY! så nu börjar mitt nya liv, eller jag ska iaf börja träna ordentligt nu! är jättetaggad på att komma igång så det känns fint! bli piggare och allt sånt, det behöver jag!
så imorgon blir första gången, efter jobbet, ye ye!


här är världens roligaste spel! =D=D


2008-09-23
 23:17:59

helloooo friends!

har varit dålig på att skriva sista tiden, men ska försöka ta mig i kragen!

Lördag va heelt jättebra :)

vännerna kom vid 6 o vi åt en god middag o förade, fick jättefina (&roliga) presenter, taaack :) och vi ahde en hel kul kväll, hade mys hos mig, gjorde massa knäppa lekar o allt va det va, HAHA! för min del va det iaf heelt lyckat, tack alla som va där, ni gjorde min dag.. och kväll, natt ;)

utgången var väl inte fullt lika lyckad men jag hade roligt iaf, fick dock inte använda mitt bortamatch -kit (eftersom det blev en hemma match) som jag fick av jessica, hahaha! men det blir nästa gång!

såg att jag ahde fått ner mitt oth avsnitt nu så ska lägga mig och kolla på det,, här är en bra låt! =D





2008-09-17
 20:48:54

onsdag

idag har jag klippt mig.. oh färgat om håret, vart snyggt faktiskt. är riktigt nöjd.
gick och letade efter kläder tills på lördag, hittade en klänning som jag blev lite sugen på,, åker nog till stan imorgon och kollar runt. kanske kan använda mitt present kort på Zara också.. känsn lite tungt att åka till stan dock, någon som vill hänga på? haha. men men,
idag var jag och handlade på systemet för första gången också.. tills på lördag, va roligt det var att få gå och välja och vraka själv!
förövrigt har idag varit kass. känner mig hur nere som helst och allt bara är så konstigt. är trött på all drama och hur allt ser ut just nu, och jag orkar inte med allt ältande. men alla är vi olika. jag är bara less på så mycket, men men. behöver en stor kram tror jag, haha! klagomuren nästa.

jag läste en roliga artikel igår, eller bara rubriken, det var någon tjej i "Pussycat dolls" som tyckte att deran nya skiva lät som Coldplay, det va bara så roligt. hahaha.. men men.


/malle

2008-09-14
 23:17:49

Idag blev jag 20

Tack till alla sötnosar som grattat och fixat för mig idag! har haft en underbar 20 års dag (bortsett ifrån att jag behövde jobba!)  fått en massa fina presenter och haft en helmysig lunch med släkten, återigen, tack! :)

Firandet med vännenra sker på lördag eftesom jag jobabt hela helgne, kändes skönare att ta det nästa helg, så på lördag  kl 6 hös mig, fixar middag o vin till maten och lite så, efter blir det utgång, kommer bli hel mys!
och alla är välkomna att följa med ut sen! kommer bli kul kul kul!


Tack för allt, igen!

/  malle
2008-09-13
 22:39:54

20

imorgon blir jag då 20..
hmm, känns gammalt. kul att få gå på systemet? hmm, känns inte som så stor skillnad, gör väl saker lite lättare dock, haha!
igår bestämde jag mig i sista sekunden för att hänga med Jessica & carro + jessicas vänner ut! tog iblen in till carro deär det var dags för att börja föra (vatten för min del), en snabbis på snaps och sen till 90's.. d'r det var sinnesjukt mycket folk! slagsmål på dansgolvet och allt för mycket domino effekt. usch och fy, för mycket oflk är otrevligt! värre än att stå längst fram på en konsert, inte kul när man vill gå ut o dansa :P
carro och jag drog relativt tidigt, vid 1 halv 2 någon gång, och eftersom jag körde va jag väl hemma vid halv 3 nåt sånt, hade parkerat bilen hos carro så först skulle man ju ta sig dit och allt.
det tråkiga va väl att jag började 6 imorse och  fick sova ca 2 ½ timme... hmm. den var ju sådär. men va faktiskt inte så oerhört trött som jag kunde vart på jobbet.. efter blev det storhandling för imorgon när släkten kommer hit o äter lunch.. haha! o så hämtade jag min tårta som jag beställt, den va jättefiiin =D


/ malle.
2008-09-12
 00:17:38

bad day

hej hej hallå.
jobbade idag, gick rätt fort va inte så mycket mer med det helt enkelt. 
kollat massor på tv inte haft så mycket mer för mig. har bara kännt mig helt konstig idag, nere.
dålig dag. vad mer kan man säga..
planerat födelsedagen med mamma, känns bara så lustigt. jag, 20? hmm.

känner mig bara helt ensam just nu, finns väl inte så mycket mer att säga. vet inte riktigt vem jag ska vända mig till för tillfället,, det brukar alltid känns så självklart vem jag ska prata med osv när man behöver lite uppmuntran,, eller bara vill prata, just nu känns det bara inte så, saknar vissa personer som det helt enkelt inte är samma sak med längre. kanske är det som gör en nere? jag vet inte, och gud va patetiskt det låter. hatar verkligen när det känns såhär, men imorgon är det säker inte alls likadant. saknar gamla tider, viss asaker känns så långt borta.

framför allt saknar jag att ha någon där, på det där speciella sättet. men men.

vad ska man säga.

dålig dag.



2008-09-07
 23:11:26

en annan del av Ayia Napa

fredagseftermiddagen begav vi oss till Arlanda efter att ha tagit en snabbis förbi donken..
"Bye Bye Ugly Guy" löd texten på min tröja, så den fick vi visa upp några gånger..
cigg, snus & M&Ms blev det i arlanda shoppen,  sen var det flygresan på 4 timmar.
väl landat på cypern var värmen enorm men det var bara att le och se glad ut med en cigg i munnen, när bussen svängde ut på vägen trodde jag först att han sävngde ut på fel sida av vägen, men en lampa började sedan lysa och "Aha, det är vänster trafik på cypern" den där "fel sida av vägen"- känslan höll dock i sig resten av veckan..vi kom väl fram till hotellet vid 1 eller något sånt, efter all värme och tjaffs tog vi ett dopp i klamydia poolen och satte oss på balkongen o lyssnade på musik.

dag nr 1. Lördag, bestod av Nissi Beach vart vi resten av veckan hängde varje dag,  glassade på våra madrasser vi fick i arlanda tax-free och bara hade det gott med en drink + cigg. Jag tror att det var redan första dagen vi bestämde oss för att köra parashooting (stavas hur..) iaf sånhär fallskärmsgreja efter båt.. vilket var sjukt härligt =D
på kvällen blev det middag och vi satt på balkongen en låång stund, skickade flaskpost till våra grannar som sen kom ner på förfest, kulijul. Vi körde sen våran premiärutgång som började på Grabbarna grus, vad kan jag säga.. vi va inte där allt för länge första kvällen, hahaha..
veckan fortsatte väl i liknande takt, vi förade på balkongen och skrålade semesterns låt (för våran del) "har du hört att killen är CP, värsta stört han, killen är helt skeeev".. som sagt, veckans låt. haha! Ringa London fick vi göra allt för ofta, men man blir väl inte förvånad, så kan det gå när inte haspen är på!
vi brukade även kela med våran sambo Berit om nätterna, en jättestor kackerlacka som mot slutet av veckan dog under min sko,, men myrboet vi hade i våran säng vart överlyckligt och dom festade loss ordentligt på Berits kropp!
på Tisdagen hade vi anmält oss till någon anordnad fest, eller barrunda, så vi var väl på 5 olika barer  och ja, det gick bara mer utför för varje bar, Carro & Jag  försökte ragga på varsin reseledare men fick båda största dissen, vilket sved mer än brännan... hahaha!
Favoritdrinken var "fittan Brinner"
på nätterna minimerade vi risken för att bli våldtäktsmän..


massor av bilder på Facebook, kolla in dom =D får berätta om resten eftersom,, allt på en gång funkar inte!