2008-10-29
 23:34:04

onsdag

nu har onsdagen rullat förbi, jag har varit heelt ledig! min religion lektion har varit inställd så jag har bara slappat hela dagen,, skönt! eller ja, jag ahr ju varit och spelat tennis också ;)
imorgon blir det jobb, sen skola, och sist men inte minst träning :) på Fredag ska steffi ha 20-års fest, ska bli helkul :) ska först möta upp jesso i stan och sen fixa oss i ordning och sådär tillsammans :) kommer nog bli kul kul kul! :D har ju varit en duktig flicka flera helger i rad nu och inte druckit på riktigt länge faktiskt! så får ta det lugnt på fredag, haha, men bäst av allt så är man ju ledig hela helgen :D
och så kommer ju världens finaste cg hem på fredag också. ska bli såå underbart att träffa henne, för hon är bäst bäst bäst och allt kommer lösa sig och bli hur bra som helst med tiden!
träningen går iaf  bra, jag och Esset ska inleda en tävling, den som förlorar mest kroppsfett under en (elelr om vi sa två) månader ska bjuda den andra på middag.. jag ska vinna!
dessuttom har jag gått och blivit kär i bla en klänning ifrån www.eliteladies.se . finns så sjukt mycket fina grejer, har blivit min nya favoritsida, hahaha! nej men speciellt en klänning och ett par stövlar, sen finns det ca 3 klänningar till jag vill ha, några linnen, 2 bhar, en korsett, lite andra underkläder, ett par sjukt fina skor (som dessutom är på rea!) och det finns bara så mycket fina grejer som jag vill haaa! får se,, klänningen ska jag nog beställa nästa vecka iaf, stövlarna är slut på lagret-.. nu när jag inte vet hur det blir med resa och allt har jag ju en massa sparpenagr över,, haha nää en resa ska det nog bli iaf.. sen får vi se vart och när,  men nu tänker jag nog iaf unna mig en klänning.. kanske något annat också.. hahah!


nej börjar väl bli dags för sängen..




/malle
2008-10-22
 22:06:14

onsdag

onsdag = ledig från jobbet. så imorse var det dags för en lektion i religion, som var en timme lång.. kändes ju sådär lagom löjligt men men.  efter den tidiga lektionen blev det en fika med ess och sen en höst prommis. va skönt :) åkte hem och körde min msndejt med CG, sen kollade jag veckans avsnitt av oth, desperate housewives, gossip girl & The hills. hahaha, nörden själv! var klar lagom till att dagens repris av desperate housewives, kollade in det och sen somnade jag på soffan, haha, vaknade av att mamma ringde och ville bli hämtad, och snäll som man är hämtade jag henne och sen drog vi in till VH och spelade tennis, härligt!

nu har jag fått mina tider till Datakursen jag ska läsa, och fick självklart ingen utav dom tiderna jag önskat, jävla puckon. måste gå it imrogon och tala om att det inte kommer funka!

förövriigt har dom satt upp hastighets kameror på Dalarö vägen nu, den vägen jag måste köraa på vart jag än ska, inte va det några heller! från haninge till Gålö (som är halvvägs ungefär) sitter det 5 kameror.. hmm, sen är det några till efter.. hmm.. jadu, vad ska man säga, det är ju lite jobbigt med tanke på att det är 70/50 hela vägen ut.. så det tar ju ganskaa så lång tid nu, känns det som iaf.. men samtidigt tycker jag att det kan vara bra med tanke på dom som kör som cpn.. vissa människor är ju inte riktigt kloka med tanke på hur dom kör så ja..


nej men nu är det ju tiiila igen,. hahahaha, nörd dags!


/mallle
2008-10-20
 22:16:34

komvux

så idag började man skolan igen... hmm!
jag ahde ju faktiskt sett fram emot att börja, men när jag väl satt där så vet jag inte, kom jag ihåg hur det va igen.
Religion B.. jag som inte gillar Religion sådär jättemycket.. men kan nog bli intresant, jag gillar ju att fördjupa mig och göra uppsatset och sådär, men när det kommer till redovisningar och diskussioner och sådär blir det jobbigare.. hoppas jag slipper det så mycket som möjligt, iaf det där med redovisningarna, haha! men men vi får väl se..  mina veckor kommer bli så otroligt mycket  jobbigare nu, religionskursen håller på i 10 veckor, samam sak med Info & layout.. hur som består båda kurserna av 4 tim i veckan var, alltså 8 timmar till. + en massa plugg,, men men ska nog gå bra! :) hur som idag efter lektionerna hadej ag bestämt mig för att dra o träna, men den sista timmen av religionskunskapen fick jag världens huvudvärk och när lektionen va slut kändes det som om hela skallen skulle explodera, så det blev ingen träning!
på vägen hem fick jag sån otrolig huvudvärk att det kändes som om jag knappt kunde köra,usch! va helt otroligt äckligt. men men, somnade som en unge när jag kom hem och sov några timmar. skönt skönt. har fortf huvudvärk efter en massa alvedon så hoppas vekrligen det ågtt över itlls imorgon.


nu ska jag kolla på A shot at love with Tila Tequila II,, hahaha, jag har börjat följa så många fjolliga program!

/malle
2008-10-16
 21:26:09

bra bra

åh va allt känns  bra! :) elelr ja det mesta iaf! =D
Träningen är i full gång, minst 3 ggr i veckan!
På måndag börjar jag plugga på Komvux, yey! känsn sjukt skönt att ha tagit tag i det!
Camilla kommer hem i Jan =D=D hihi, saknar min fluffo super mycket, så kommer vara så härligt :D sen kanaske det blir så att vi flyger tillbaka till Australien tillsammans och så blir det semester för mig ett ta =D men det beror ju på hur allt blir!
massa roliga planer den kommande månaden med födelsedagar och a llt vad det är :)

va länge sen jag skrev nu, har verkligen inte haft någon lust alls! ska försöka bättra mig nu!

är ledig i helgen iaf, ska bli superskönt! :) tennis söndag, och så blir det nog gymmet imorgon.. kanske lördag också? Imorgon ska jag nog träffa Ess också.. vi får se vad det blir, och hur resten av helgen blir!

Nu blir det ansiktsmask, och så ska jag diska och städa lite häromkring!


/malle
2008-10-02
 22:21:49

hoooj.

idag vaknade jag och va på UTSÖKT humör, allt kändes bara underbart, kom till jobbet och allt kändes bara toppen, haha, man kan ju fråga sig hu det gick till? sen helt plötsligt va det som om jag gick in i något och förkylningen vart 100 ggr värre än innan, krafterna försvann och ja, ni vet hur det kan gå.. tror faktiskt jag fick feber.. men kämpade på till 2 (6.30 - 14.00 var dagens pass) drog hem och sooov. jag som skulel tränat idag :( men men, ingen idee när man känner sig dålig.. hoppas jag blir bättre efter helgen.
i helgen är jag förövrigt ledig, ska bli helskönt! eftersom jag blivit lite sjuk kanske det blir en lugn helg.. vi får se lite,, är på humör för o göra nåt kuuul,, nu när man är ledig o allt, men men!

på återseende

/malle
2008-10-01
 23:14:13

hej hej hej

det är konstigt vad lite träning kan göra skilnad! känner mig så glad o härlig igen, sådär som jag faktiskt vill känna mig, och känner mig själv som! dessutom har jag gått ner 3 kg.. hur kan man inte bli glad då, haha.. sen Ayia napa då dvs.. så har väl inte bara med träningen att göra, men känsn så oerhört skönt att äntligen ha kommit igång,, piggare, gladare,, och allt sånt =D idag var jag och spelade tennis,  vilket är så sjukt roligt! saknar det verkligen.. så är roligt, vi har skaffat en tid nu en gång i veckan, hela familjen så kommer väl inte få spela varje vecka men varannan iaf :) helkul. idag blev det utklassning av pappa 6 -1 6 -0,, oj oj oj. hahaha! då känenr man sig ganska bra iaf! pappa brukade vinna över mig förut när jag fortf. tränade,, haha! så det va kul!
igår va det gymmet som gällde o samma blir det imorgon efter jobbet, fan va skönt det känns! =D


helgen blir det utgång ena dagen iaf,, sen ska jag antagligen på bio med mamma på söndagen, hihi! vi får se vad det blir mer! är iaf ledig hela helgne, ska bli skönt skönt!


inget mer ifrån mig idag tror jag..


/malle