2009-09-29
 19:03:13

29 September. 18.53

idag, Grattis Ida! hoppas du har en underbar dag där borta på andra sidan! =D nu när du blir 21 och allt får du ju  dricka lagligt också! :D


Idag har vart,, jobb! 06.30 - 13. rätt skönt pass :) köpte med mig popcorn hem som jag poppade och kolalde på alla mina favorit serier som kommer ut idag, nyaav One tree hill & Gossip girl! Imorgon kommer även The hills & The city, första från den nya säsongen! ska bli jäävligt spännande! :D hihi.. kommer sakna LC i The hills dock, hon va min favvo.. snyggare kvinna får man verkligen leta efter! får väl se om det är värt att kolla på i alla fall.
Jag hatar popcorn, ska alltid envisas med att äta dom men dom fastnar ju ALLTID i tänderna.. nu har jag nån jävla kärnbit som ligger o skaver. det gör ooont :(

Sen har jag legat och kollat på 90210.. det är faktiskt bra.. gud vilken nörd jag är.. men jag tycker verkligen om alal sånnadär töntiga serier :) det är min grej helt enkelt!! haha..

ikväll blir det idol och sova tidigt, börjar ju som vanlgit halv 7 imorgon igen.. KUL! :S

Jag såg att jag inte haft en bra låt på länge, så här har vi en!

/malle




2009-09-28
 21:45:21

28 september. 21.42

MIN BLOG HAR FÅTT FNATT!
vad har hänt? eller viktigare, vad kan jag göra för att det ska bli rätt? helt förvirrad, varför bråkar den med miiig   :(
Sitter och kollar på mitt favvo, Svenska hollywood fruar. hahaha. så jävla roligt. det är verkligen underhållande.. så jävla dumma kvinnor!


Jag,, Linnea, Lise, Johanna och förhoppningsvis Jessi ska va Spice girls på Steffies fest, hur bra är inte det? haha. jag längtar!

så jävla trött. imorgon blir det jobb! hoppas verkligen min blogg har blivit frisk tills imorgon!

/malle
2009-09-28
 17:10:31

28 september. 16.57

Måndag!
hihi har vart en bra dag. vaknade rätt tidigt imorse och förberedde mig för dagen! In till staden för att möta upp Linnea till odenplan för min vaxning! och SATAN säger jag bara, vad ont det gjorde. Jag har ändå både tatuerat mig och piercat mig på konstiga ställen men fan, inget tar det där tror jag? shiiit. men men lent o fint vart det, och fort gick det. jag trodde på riktigt att jag skulel avlida när jag låg där inne, haha!
när jag kom ut igen såg jag nog helt död ut, Linneas reaktion "MALIN, det ser ut som om du ahr fött barn eller något" hahahaha.. mjo, nästan!
vi åkte sen till hötorget där Linnea skulle byta ett par skor, och tog sen en fika och pratade om allt och ingenting, mysigt! Linnea är verkligen en så härlig tjej som man bara kan prata med om allt, så lättsam och härlig! helbra dag helt enkelt!

kom hem och kollade lite på 90210.. mysigt, för mig som älskar töntiga serier som vanligt! Camilal påminde mig om att nya säsongen av Desperate housewives börjat så jag kolalde på det avsnittet också, SÅ bra.. det är en serie, som har hållt på jävligt länge, 6 säsonger, men som jag fortfaradne tycker är lika jävla bra! inte många serier som klarar det tycker jag!

OCH! nu har jag och äggis bokat, den 23e ker vi till skövde för att se Dead by april! ska bli så mysigt o åka iväg, åka tåg, bo på hotell o gå på spelning! lite annorlunda grej till nåt ställe där man aldrig vart, ska bli MYS! :D jag är supertaggad, woho! :D 


NU.. mer 90210, yeeeha!

/malle
2009-09-27
 21:51:34

27 September. 21.38

Helgen helgen helgen.
Jag har varit inneboende hos min kära vän Lise. I fredags gick flyttlasset, haha. Drog dit för att föra och fixa. blev fint, Hanna, sara Malin & Ida kom också dit för att föra, åkte sen till Malin i farsta där vi även mötte upp Jessica och Hanna. (Hanna x 2, Malin x 3 än så länge) Malins lägenhet va helt otroligt jättemysig o fin! vi drog oss in mot stan och grodan vid kanske 11 halv 12? hahaha va en härlig kväll som slutade på villovägar med gnisslande tänder (rysningar)  

på lördagsmorgonen smet jag tidigt öfr att åka till lise. FAN! så glömde jag mitt superfina hårband. det kommer jag ju aldirg få tillbaka nu, jävla fan klant! jävligt fräsch på tåget springer man på en från jobbet, gömde mig i hopp om a tt han inte skulel se mig.. usch. kortklänning världens klackar occh en allmänt sliten malin på tåget vid 10 på morgonen.. inte okey?

väl hos lise hade hon... sällskap! så jag hämtade mina blinycklar och gick o sussade i bilen i nåågon timme.. Sen blev det kebabätande med löken och garvande åt gårdagen. vi hyrde en film och somnade som två jon framför den.. allmänt.. trötta i skallen? vid 5 tiden va det bara att fixa sig i ordning och förbereda sig på kvällens bravader, vi drog förbi samma pizzeria som lunchen och köpte återigen pizza/pasta med oss.. Kebab till lunch och pizza till middag, oh yes! tog med oss maten till Sandra där det bara va att komma igång igen, middag, TP och ölspel, en riktig tjejkväll! haha.. vi drog ner till Station där sandras bror skulle spela.. va en trevlig kväll med många bekanta ansikten och roliga händelser. SStation stängde vid 2 och då drog vi till vendelsö på efterfest. eller ja, jag lise och brorsan. massa folk och en rolig kväll.

hemma hos Lise vid halv 6 på morgonen och då deckade man som årets.. bäbis. sov till halv 4 och ja,, livet är en fest, helt enkelt.  Bra helg!

/malle
2009-09-24
 18:40:36

24 September. 18.31

Dagens problem! vad ska jag ha på mig imorgon??
Funderar på den rosa/lila klänningen från nelly.. ELLER min en biege jag köpte i somras,, ELLER min svarta med bar rygg.. ELLER min marinblå från australien,, ELLER den röda? näää inte den röda.. tror mest på de 2 första alternativen.. men jag vet inte!! svårt svårt, ja riktigt jävla svårt!

funderar nästan på å köra nåt annorlunda o ha den lila.. kan bli kul? =D


vilka problem man har alltså.. Jag är riktigt hungrig.. Jag och Marco körde grillen till lunch, hahah sämst! men va faktiskt jättelänge sen jag åt där sist.. så jag fick lyxa lite idag kände jag! :)

TAGGAD för imorgon, ska bli KUL!

nej får skriva mer sen, NU middag! =P

/malle
2009-09-23
 21:42:32

23 September, 21.40

mina kära vänner!
Allt känns bra just nu, speciellt jobbet. Det känsn som om jag kommer så mycket bättre överens med alla andra som jag jobbar med nu. Jag har ju alltid haft mina tjejer men ja dom andra. Nu har jag ju gått på annelies schema och jobbat med alla vanliga människor och det känns faktiskt riktigt bra.. och absolut supertråkigt att sluta när allt är bra, men det är väl så det ska va, sluta när man ligger på topp, right?

träffade ess efter jobbet. satt och pratade om livet.. hahaha . allt känns bra just nu, helt enkelt.
är sjjukt taggad för fredag. utgång med tjejerna, tror att vi ska till Grodan även denna helg. men blir kuul =D så ska vi föra hos Malin i farsta, ska bli superkul och se hennes lägenhet som jag fortfarande inte har sett! =D 
 Jag känner för att gå ut och ragga.. hahaha. får man säga så? vilken otjejig tjej jag är. men jag trivs bäst så! otjejig. haha. bara ibland =D

sitter o pratar kläder med Lise. nu kom väl tjejen i mig fram antar jag. Planera kläder inför fredagen? haha funderar på att köpa något nytt,, eller ha den lila klänningen som även den "råkade" följa med när jag beställde den adnra klänningen från Nelly. haha.. vi får se. elelr min marinblå? den va länge sen.. SVÅRT!

Imorgon blir det jobb, sen SKA jag åka och säga upp mitt gymkort. jag är så slö så jag orkar inte ens åka dit. inte bra? så kan det gå!

Jag har iaf fått en Gratis vecka på Sats. Jag vill ju skaffa gymkort där, varför ska det va så dyrt? aja, nästa vecka får jag väl hänga där varje dag, haha! wish me luck!


för övrigt, så tappade jag min piercingkula idag! satt och pratade efter frukosten och så plopp! så skramlade det till på golvet.. så va den borta! den va ju så pytteliten och det va så otroligt smutsigt och äckligt på golvet i lunchrummet så hade ingen lust alls att leta reda på den.. så nu är jag utan piercing, bara ett fult hål i läppen!  känns helt otroligt naket.. jag vet inte. det är väl typ 4 år sen eller nåt jag gjorde den.. och det va säkert 3 år sen jag hade den ute eller böt stav eller nåt. så ja. helt konstigt känns det! försöker bita på den, men nä, det finns inget, pilla på den på utsidan, men NÄE den finns verkligen inte! hahaha.. CP.

imorgon är det samam tid igen, halv 7 - 3. party party, eller nåt sånt?


och idag ska jag bjuda på en gammal favorit. Kan inte bli mycket bättre än såhär! ;P HAHA!

/malle




2009-09-22
 22:04:52

FARMFREAK

Idag är en bra dag, nu har jag bestämt mig!
Jag ska lägga alla bekymmer och svåra ting åt sidan, och bara vara mig själv och den jag verkligen är, världens gladaste, knäppaste och konstigaste tjej! Allmänt CP helt enkelt, för det är ju jag! avrför gå runt ochc grubbla och känna sig förvirrad när man faktiskt kan var glad och pucko? Jag vet inte. men jag orkar inte, inte nu! Jag ska ju faktiskt vara på topp.. Så är det, helt enkelt!

Farmville. jag är beroende? jag trodde att det började gå över och jag började tröttna, men ack så fel jag hade!  När jag köpte mig en alda och började odla vatten meloner insåg jag hur roligt det va igen.. HAHA. Vilken fjant. men det är kul, på jobbet pratar vi jämt om Farmville, jag och mina lika insatta arbetskollegor.. hahaha.. hur skulel det då lta om Susanne berättade om sin nya häst och jag kommer och säger att jag slutat? NÄE. det blir inget! Jaga är ett farmfreak helt enkelt!

på tal om jobbet. Mitt vikariat är förlängt till 23 Oktobet. Min chef kom fram till mig idag och gav mig en kram och  sa hur tråkigt hon tyckte det va att jag är tvungen o sluta. Att hon verkligen inte ville göra sig av med mig men att så va reglerna. och att jag skulle ge henne som referens och att hon skulle ge mig bästa möjligla betyg.  vad ska jag säga? Tack. men det känns surt.  Jag blir lite ledsen när jag tänker på det faktiskt..

PÅ MÅNDAG har jag och Linnea bokat in tid för vaxning, jag är lite nervös! hahaha.. men det kommer nog gå finfint! :D

imorgon blir det fejt med Ess efter jobbet. På torsdag dejt med äggis, och fredag PARTY! :D taggad taggad!


nej nu ska farmfreaket sussa, hoppas mina ananaser är färdiga =D


Jag kan inte sluta gilal den här låten, hur mycket jag än lyssnar på den.. och tro mig, det är X ANTAL gåner för mycket! haha. CP!

/malle


2009-09-22
 17:35:35

Norge

jag hade glömt bort den här.. hahahaha!

2009-09-21
 22:35:00

21 September. 22.17

ÅH vad jag älskar bilder. det är bland det roligaste som finns att kolla igenom bilder från partykvällar ute på stan eller ja, nåt liknande. det är såå jävla kul ,jag kan verkligen sitta och skratta så tårarna sprutar för mig själv när jag går igenom bilderna.. hahaha.. sen är jag ju jävligt lättroad också.

Imorgon ska jag ringa och boka tid för vaxningen. Linnea ångrade sig så nu får jag åka själv. haha. så kan det gå! får tvinga med mig någon som får hålla mig sällskap.. haha!

Jag har precis smörjt in mig med mitt pink grapefruit bodybutter från bodyshop som jag fick av Jonna.  det luktar sååå gott och friskt :) kul med någon ny lukt, och denn lukat verkligen mumma!!
jag älskar verkligen body shops body butter. det är bäst.  jag har så jävla torr hud och det hjälper verkligen, brukar också få en massa prickar på armarna som nästan är som små finnar, men när jag använder bodyb. blir det verkligen mycket bättre. bäst!

Nu är nästan hela veckan bokad för mig.. skumt? jag som hatar att planera!
Jobbar fram till fredag. 06.30 - 15 varje dag.  på onsdag ska jag träffa Ess efter jobbet, på torsdag eller fredag ska jag försöka boka in vaxningen, på Fredag blir det utgång med Ida, Lise mfl :) och Fredag öl och spelning med Ess.. MYS!
ska försöka ta mig till gymmet imorgon efter jobbet, träna och säga upp gymkortet, jag använder det ju ALDRIG. sjukt onödigt. är ändå 500 spänn i månaden, kan man göra roligare saker för!

dags för förändring!

hur ledsen jag än är så gör den här låten mig alltid på topp topp topp humör!


/malle




2009-09-21
 00:09:05

21 september. 00.07

kan inte riktigt sluta lyssna på låten nedan.. så oerhört.. jag kan inte hitta ord. med den riktiga videon så är den ännu bättre, men den går ju självklart inte att lägga in i bloggen.
det är konstigt egentligen, när man ibland hittar låtar som bara har det. som man känner sig helt rätt med. det där är definitift en sån låt för mig. helt perfekt.

jobebt var långt och tråkigt. nu ska jag krypa neri  min säng och sooova länge länge . för imrogon är jag ledig.

Sen jobabr jag fram till fredag, då är det utgång igen! Jag och Linnea har boakt tid för vaxning då också, spännande.

ska ävl kolal till farmen innan jag somnar. åt up min pannacotta som vart över sen i fredag när jag kom hem fårn jobbet. så god.. mums.

kom och tänka på.. i fredags natt va jag ute på villovägar på andra sidan stan.. gick lite vilse så satte mig på en parkbänk och väntade på personen jag väntade på. när jag satt där gick först 2 kilalr förbi och började äckla sig o ni vet "heej ähng med hem till oss" o usch.. men dom gick vidare, sen kom 2 andra killar, och den ena greppade tag i min arm och sa något i stil med "följ med oss" jag va ju rätt öhm,, full? så försökte bara rycka åt mig min aarm o säga "nejtack" men killen höll min arm i ett bengräpp och släppte inte och sa än en gång "följ med oss, NU" jag ryckteä n en gång åt mig armen vilket även denan gång misslyckades. killlens kompis drog tillslut med sig honom och sa väl "vi drar nu, kom igen, låt henne va" så gick dom tillslut iväg.
jag tänkte inte ås mycketp å det då, jag va ju så jävla full, men nu, alltså det kunde fan gått riktigt illa.. jävla läskiga människor på läskiga ställen.. nejtack, det va sista gången jag gick där ensam.  usch och fy. läskiga jävla människor. har aldrig riktigt tänkt på det här med att gå ensam.. där gick jag helt och hållet ensam på en helt och hållet okänd plats,, där jag överhuvudtaget inte kände någon? superfull dessutom.. hur jävla smart får man bli egentligen. oansvarigt? JA.


nu är det dags att sova.


/malle



2009-09-20
 14:00:11

I bruise easily

Fredagen va över all förväntan. superbra, verkligen :) Maten vart supergod, världens finaste tjejer va här o firade med mig, singstar och allt kul.. fick jättefina presenter.. åh vilken härlig kväll, vi drog sen til lstan vid halv 11 för att besöka grodan som nyöppnat. va superroligt trotts ett elelr kanske 2 glas för mycket, SJUKT KUL =D Jag har verkligen världens bästa vänner :)

idag känner jag mig nere och har ingen bra dag alls. Jag vill bara åka iväg o va borta ett tag,, saker är så jobbigt hit o dit.  vissa saker är så svåra.. jag är dålig på att hantera saker..
Jag är trött på hur jag har varit de senaste åren, och det är verkligen dags för förändring, jag har gjort så mycket konstiga saker som jag verkligen inte är stolt över, och jag är bara trött på mig själv..
Jag vill verkligen åka iväg till Australien igen, själv, och få växa, ändras, få perspektiv på saker och ting och va med om något annat, inte få allt som man tar för givet och verkligen ta hand om mig själv.. nu är det väl bara pengarna som är problemet..  det ska lösa sig, på något sätt.


/Malle


2009-09-17
 22:34:34

17 September. 22.30

Hej kompisar!
jag är fortfarande lite snurrig i skallen men det är lugnt! ni vet när man känner sig såhär obekväm i sin egen kropp eller bara allmänt obekväm med sig själv, så har jag gått runt och känt de senaste dagarna.. Jag vet inte riktigt varför, men irirterande är det!

Imorgon smäller det, tråkigt att folk  blivit sjuka och grejer men ska bli superkul och hänga med dom som kommer! jag börjar bli supertaggad, min nya klänning är jättefin (dock lite stor, men det funkar ändå) och allt kommer nog bli superbra. va och handlade ne massor med mat och grejer idag, systemet, klackade om mina stövlar.. när jag kom hem va jag heeelt slut och somnade. när jag vaknade var det bara o ta tag i det jag skulel göra, städa, tvätta mm. och tillslut gjorde jag pannacotta för morgondagen :) dom blev förhoppnignsvis braa! :)

ser fram emot en riktigt rolig kväll imorgon =D=D

/Malle
2009-09-15
 22:37:15

15 september. 22.37

2009-09-15
 22:06:12

15 September. 22.00

Hej vänner!
idag har varit en lugn och skön dag.
jobbade fram till 12, åkte hem, tog hand om min farm.. hahahaha.. snacka om att jag ä fast.
sen kolalde jag på de nya avsnitten av One tree hill och Gossip girl..  nej jag vet nte.. One tree hill gilladej ag inte alls, men jag vet själv att jag kommer fortsätta följa det.. jag är ju fortf en sucker för töntoga serier.
Gossip girl däremot va fortf som gamla vanliga, jag tycker om! :D hihi..

vad mer.. jag har fått lön idag! hm,, jag vill inte ens kolla på kontot.. 3000 till mamma, 2200 för bilen, 1300 tandläkarräkning.. o sen är det mobilen o grejer som ska betalas, USCH!
o så har jag ju beställt klänning o allt.. o sen allt till på fredag.. oj oj oj.. studs hejdå pengar.. ungefär..

jag ser jättemycket fram emot fredag iaf :) tror vi kommit överens om att dra till "grodans", nästan precis vid centralen såg shysst ut på bidlerna o öppet till 5, 21års gräns. låter perfekt! :D så party på fredag =D=D

dusch o sen sussa.

/malle
2009-09-14
 22:16:30

14 September. 21.53

God kväll!
Dagen har varit helt och hållet jättebra.. jag har kommit på att något som är väldigt r oligt med att fylla år är alla telefonsamtal, sms och andra hälsningar man får från folk..  det gör mig glad helt och hålelt även om det bara är en liten hälsning på Facebook. hihihi..

åkte ju, som jag sa innan, in till stan för att träffa Camilla och Sara. det va supermysigt, åt lunch på ett fik, och kollade runt i affärer. mitt mål va att hitta kläder till fredag men allt jag hittade va ett diadem,, men jag fick nöja mig så!  va iaf en hel mysig dag med dom 2 :) 
väl hemma kom pappa hem med blommor, hihi, mina favoriter! (Visserligen inget blomsterbud från en hemlig beundrare, men iaf, hahaha) Jag och mamma lagade en mumsig middag bestående av fläskfilé och klyftpotatis, pappas hemmagjorda bea och en god sallad.. MUMMA!

när jag kom hem bestämde jag mig för att beställa en klänning från nelly. lägger in en bild längre ner. hittade också en annan för 150 spänn som jag kände att jag kunde lyxa till med! :) imorgon får jag löööön! jippie! elelr ja, fy va tråkigt o betala alla jävla skulder o räkningar o skit.. men men.. kommer ju inte bli mycket kvar för mig o leva på.. haha..

imorgon är det halv 7 som gäller igen.. så är väl sovtajm nu antar jag!



här är iaf klänningen jag tillslut beställde för fredag! superfin =D

/malle

Una Tube Dress SEK 699, Rare Fashion - NELLY.COM
2009-09-14
 10:04:34

14 september. 09.45

hej mina vänner! :)
Idag blir jag 21.. det känns konstigt,, för det känns inte alls? haha mamma och pappa kom in och sjöng för mig imorse, precis som när man va liten.. jag kommer ihåg när man låg vaken heeela natten och va så sjukt pirrig inför att dom skulle komma sjungandes.. men det är gulligt, det skulle fattas något om dom inte kon in och sjöng när man fyllde år.

idag är jag ledig från jobbet, skönt! Ska in till stan för att fika och lite så med camilla och kanske sara senare, ska bli mys mys. sen ska mamma och jag laga en supergod middag :) eftersom jag fyller år får jag välja, hihihi..

Jag vill ha en longboard,, och så klart lära mig åka på den.. haha.. den dagen jag flyttar härifrån ska jag införskaffa en direkt och sälja min bil.. haha.. åh va det vore kul, jag vill ha en nu!
Jag kommer ihåg en gång för några år sen då jag och camilla fick något ryck och köpte en varsin skateboard, bara från ingenstanns. ingen utav oss hade någonsin stått på en så vi ställe oss på någon öde gata mitt i stan för o öva.. hahaha det va roliga tider det.. <3

Jag fick 2 supersnygga tröjor och en SUPERSNYGG keps igår. det gillar jag :) så idag bliir det no keps och ena tröjan iaf.. får sevad det blir till =D

önskar jag fick min lön idag.. vill shoppa!! men får väl lugna mig lite..

Om 2 helger spelar Plan Three på ollan i haninge, så jag och Ess har bestämt att vi ska dra dit och kolla på det, ska bli sjukt roligt :) Dom är faktiskt riktigt bra, så det ser jag fram emot! :) den här låten är super!

/Malle


2009-09-13
 20:43:20

skum skum

HEJ! :D
helgen har varit konstig, men sjukt bra! :) Fredagen va helt underbar med gamla tjejerna. va helt sjukt mysigt o träffas alla 4 igen och det kändes nästan som om det inte gått så lång tid som det gjort sen sist! mysigt, helt enkelt :) vi bakade pizza tillsammans o drack en del vin.. bestämde oss sen efter mycket om och men att dra till Metro, nära och bra eftersom vi va hos Parning på söder!
när jag kollade på mina samtal och grejer igår upptäckte jag att det blev en tidig kväll, och jag tror vi drog runt 1.. eller? jag vet inte riktigt, va en hel del snurrig i huvudet, haha!
lördags morgon va skum,  helt enkelt. begav mig hem vid 1 tiden och missade ju självklart bussen med 5 minuter, tur att man har en kär vän vid namn Lise som man kan hänga med :) när jag kom till henne hade hon lagat mat och bjöd mig på lunch, gulligare tjej får man leta efter helt enkelt.. pratade om allt och inget, känns alltid bra efter att ha pratat med den kvinnan <3 .  fastnade där ett tag så va inte hemma förns vid 6 eller nåt..
Lagade lite mat inför idag och fixade lite,, somnade sen vid halv 10.. helt sjukt skönt. jag kan inte minnas sist jag bara va hemma och somnade tidigt en helg då jag va ledig.. sjukt skönt va det iaf :)
pigg och glad idag fixade jag och mamma med mat inför lunchen ja, eftersom ajg fyller år imrogon va släkten här och åt lunch och fikade, mysigt! :) fick träffa världens 2 sötaste små kusiner och resten av gänget, alltid lika mysigt! :)

imorgon blir man då alltså 21.. känns konstigt.. för att det känns inte alls? konstigt, helt enkelt.
ska iaf in till stan o fika med cg, och kanske parning. shoppa lite kanske.. eftersom jag är ledig imorgon, har ingen lust att bara sitta hemma och glo.. haha!

resten av veckan blir det iaf jobb.. och på fredag fira med vännerna :) ska bli mys mys mys!


Bus med Alex!                                                           med tjejerna på metro.. Carro fick offra sig o ta bilden!

               




De senaste dagarna har jag lyssant på den här låten heela tiden.. vet inte riktigt varför, men jag gillar den!

vi hörs!
/malle


2009-09-10
 21:26:40

Jobb Jobb Jobb

hej hej hej! :)
idag har vart en bra dag.. eller ganska iaf? bortsett från jobbet. folk jag jobabr med är så irriterande.. usch! och andra så urgulliga. det är tur att dom är där, men när dom inte är det lyser verkligen deras frånvaro, för resten är verkligen usch.
hur som sa har vi börjat med en ny grej på jobbet då man får vara med och plocka på alla avdelningarna, idag va det kläder och skor, superkul! :) o göra nåt helt annat.. (:
när vi stod och plockade ringde min mobil och jag fick veta att min bil var hel och lagad.. och att jag fixk halva priset på  nästan allt som dom lagat, blev så oerhört glad då min ekonomi inte är så rolig just nu.  så shysst! så det gjorde mig verkligen jätteglad!
sen har jag blivit sams med pappa idag också.. även det va jätteskönt.

sen är man ju ledig i helgen, så imorgon blir det middag o utgång med gamla bulgariengänget :) ska bli supermys.

den här känner jag för ikväll =D blir så glaaad när jag hör den!

2009-09-08
 22:37:35

funderingar.

jag har ju varit så oerhört kass på att skriva den senaste tiden,, så ska försöka mig på att ta igen lite.
Helgen va väl sådär.. en massor av jobb. jobb jobb. och jag va väl lite halv krasslig fortf. pga halsflussen.. lagom rastlös stanande jag efter mycket om och men hemma i fredags, bra val av mig. vila lite :) började ju även 7 dagen efter.. drog till ess direkt efter jobbet 7 - 17 och åt lite och började dricka öl! mysig tjejkväll med massa skitsnack och lite öfr mycket dricka. Efter en massa beslutsångest mellan stan eller ollan bestämde vi oss för ollan så kunde jag dra vidare till stan va planen,, vart ju lite kaos och mycket dricka så det hände ju aldrig.. däremot kom lise dit efter ett tag och hade skitkul med alla. ess vart lite dålig dock men så kan det gå..
när ollan stängde köpte jag och löken kebab och drog till henne..  härligt.  mötte senare ett bekant ansikte och åkte hem till mig, härligt härligt! ;)

söndagen va seg. sovande och  lite sådär sen till jobb och slit.. uggla!


jag vill ha en ny klänning till mitt födelsedagsfirande.. undra vad det ska bli för någon.. har hittat en på Nelly och en på Bubbleroom men jag vet faktiskt inte vilken jag vill ha.. den från bubble är nog mer användbar och den andra lite finare.. beslutsångest som vanligt. den från bubble är ju dessutom mycket billigare.. SVÅRT! men den från nelly känns ju lite mer kalasig.. ååh.. båda är ju fina. .

ville ändra lite utseende här också. den förra va så vit o tråkig, nu fick den iaf lite färg, men vart sne istället? eftersom jag är så oteknisk och inte kan fixa ihop en själv får jag väl nöja mig med dom vanliga stilmallarna.. haha så det kan gå helt enkelt.


jag måste faktiskt bjussa på en låt nu också, innan jag ska sussa! kan det bli bättre än Ted?

/malle







2009-09-08
 20:00:41

det händer

mycket kändes så otroligt dåligt igår. usch.
jag jobbade till stängning i söndags, så va hemma vid 11 efter att ha sprungit fårn jobbet till bussen med en massa jävla packning, efter som jag ahde lovat mormor att baka var det bara att sätta igång. vid halv 1 - 1 tiden va jag klar och jag stupade i säng. för att sova fram till 4 då det va dags att gå upp för att åka med bussen som gick 5 till jobbet, igen! kände mig rktigt dålig mene va inte mycket att göra. skulle ju bara jobba vid 1.. vid frukost frågade chefen om jag kunde stanna till 3.. okey då, tänkte jag.. jag står väl ut? och behövde framförallt pengarna.  vid 3 tiden frågade han om jag kunde stanna till 5.. jag kan verkligen inte säga nej i sånna lägen, och behbövde fortfaradne verkligen pengarna.. så blev en fet arbetsdag.. på bussen hem kände jag hur febern hade smugit sig på och jag hade fan ont i hela kroppen och världens hjärtklappning.. somnade direkt när jag va hemam vid 7.. och vaknade vid 4 igen när det  va dags att åka till jobbet, ibland är allt tungt!
jobbade o6.30 - 15 idag och samma imorgon.. pengar pengar helt enkelt.. eftersom jag är HELT pank för tillfälllet. kul? nää..
hur som, dom ringde mig från bromma igår och sa att dom inte kunde erbjuda mig tjänsten jag sökt, men att dom kkunde erbjuda mig en tjänst med färre timmar. efter en stunds fundering tackade jag ja! jag menar.. i det läget där jag snart kommer stå utan något jobb alls är det faktiskt bra. och jag tycker verkligen att det ska bli SÅ spännande! :D
fick sitta och göra nåt test för att få tillgång o jobba på flygplats nu över internet,, och så ska dom skicka in alla registerkontroller och allt va det va.. spännande  tycker jag!


förövrigt ahr jag världens bråk med pappa.. först handlade det om att jag tappade hans busskort och nu vet jag inte alls vad det handlar om längre.. det är jobbigt och tar på krafterna.. varför ska folk älta och vara så långsinta? orkaaaa

hur som är helgen planerad,, om jag nu inte jobbar. Fredag blir det middag & utgång med Parning, ägg & tejpen! det va så sjukt länge sen vi alla träffades så ska bli riktigt mysigt tycker jag, det ser jag verkligen fram emot! :)

Lördag har jag faktiskt iingenting alls bokat, vi får se vad det blir.

och söndagen ska släkten komma hit o fira min födelsedag. blir mysigt :)

va roligt att ens födelsedag utsetts till klamydiamåndag också? hahaha-  hur som. dom på jobbet ska sjunga min favvo låt "stockholm stockholm stad i världen..." i högtalarna.. hahaha. man kan ju hoppas iaf, det va ju till&med gamla tanterna som föreslog det.. haha!

nej, jag vill ha ett blombud på min födelsedag. haha.. jag och en johanna på jobbet diskuterade det idag. hon skickade blombud till en "killkompis" eller ex elelr hur det nu va som fyllde år idag.. det är ju egentligen värsta gulligt. jag har aldrig fått ett blombud nångång. så jag vart lite avis.. haha. . tänk o få ett riktigt fint blombud från en hemlig beundrare... hahahah .. nej men åh, det är faktiskt en gullig grej.


nu ska jag kolla på idol :D

/malle


2009-09-04
 13:21:52

-

hey friends!
halsfluss.. inge vidare roligt. men jag är faktiskt pigg! jag känenr mig rastlös och har massa överskottsenergi efter jobbet.. skumt? aa men känns bra!
tänkte ta en lång dusch o köra lite ansiktsmask.. fotbad och annat.. men först storstädning.. det behövs!
bilen är paj paj paj.. det är rätt tråkigt faktiskt.. men jag antar att detä r så det kan gå!
nej som sagt, dags o fixa!

på återseende.

/malle
2009-09-02
 17:11:28

i en annan värld

jag längtar tillbaka till Australien. ta mig dit, snälla? jag är så osäker på precis allting just nu. här står jag, med jobb i 3 månader till, och sen då? Har ju sökt en hel del, det är väl bara o hoppas.
men tänk om jag då får ett jobb, då kan jag ju inte dra ut och resa direkt. och, om jag får ett jobb och inte kan åka ut o resa, då vill jag ju inte bo kvar hemma.. då är det ju dags för mig att förflytta mig.. usch va allt är jobbigt. va skönt det vore om man visste allt klart..

begravningen var vacker. Det var tungt. det värsta var nog att se pappa så ledsen..  man får bevara alla fina minnen djupt.  helt enkelt..


nu skaj ag fixa lite bilder o grejer.

/malle
2009-09-01
 20:02:45

osäker

hi friends!
idag har varit en blandad dag. började med jobb till 12, sen drog jag till Annelie tillsammasn med teo, köpte kebab och kollade på "Twilight" som jag inte har sett innan, jag vart faktiskt positivt överraskad. jag ahde trott att den skulle vara superlöjlig och inte bra alls, men attans, visst va den löjlig här och där, men ändå, jag gillade den!

efter filmen spelade vi lite buzz.. jag vann.. 0 gånger! jävla osis alltså.  sen när jag åkte hem började bilen krångla.. igen! fick panik o ringde mamam som kom med bensin fal ldet skulel vart att den höll på och ta slut, vilket deti nte va. efter 3 stopp kom jag iaf hem så nu är det väl abra o hoppas på att det går o fixa p ånåt sätt, jag oarkar inte med dendär skrothögen, ny bil nästa.. nytt jobb först kanske?

just nu känner jag mig mest trött. kaffe. ja tack!