2009-03-31
 23:02:38

hata brun utan sol

hej mina vänner (och inte vänner?)
idag har varit en bra dag! vaknade och åt lite frukost, drack en massa kaffe, kollade  nya avsnitten av gg och oth. srog efter det vidare till skolan med min Sydney kopp i högsta hugg. jag hade förberett mig ordentligt på min självpresentation, som skulel hållas idag, men icke! alla hann inte med och jag va en av dom som inte hann, tråkigt för mig! får ta det om 2 veckor istället eftersom nästa veckas lektion är "arbete själv" lektion. kulijul!
efter lektionen va det iaf jobbijobb. ganska tårkig dag på jobbet men kändes ändå bra! pengar pengar.
hörde en väldigt bra låt på radion idag som ska få va med här idag. Slipknot som jag inte brukar gilla alls annars.. men den här va väldigt bra.

mitt ansikte har svidit HELA dagen. jag ska aldrig använda brun utan sol igen, att jag ska vara så envis även fast jag vet att jag är allergisk. nu har jag massa utslag i hela ansiktet och är HUR torr  som helst! nu förstår jag varför rynkan har så dålig hy, för jag ser ut ungefär som hon gjorde i ansiktet just nu! inte roligt ska jag tala om. nu har jag en TJOCK ansiktsmask i nyllet.. förhoppningsvis blir det lite bättre..

Imorgonm blir det jobb, 15.45 - 22.15, yey!

trötter på mig.

/malle

(nu hittade jag ingen annan förutom denna med någon töntig video till.. jaja)

2009-03-30
 21:26:02

måndag måndag

hej hopp hej.
en sak gjorde mig glad idag och gav mig lite hopp. men bara lite, man vet aldrig.
idag skulle jag jobbat 6.30 - 13.00 men bossen bad mig stanna några extra timmar, vilket jag aldrig säger nej till, absolut inte i detta tillfälle. pengar pengar pengar behöver jag verkligen nu. va en rätt rolig dag som gick fort! kändes bra. efter jobbet åkte jag för att träna med Ess. . gick väl sådär, jag har börjat bli förkyld medans ess haft en tung helg, slutade med en prommis. va faktiskt lagom.. dumt o träna när man faktiskt är sjuk..
åkte hem och glodde lite tv, och framförallt fortsatte med boken, som bara har ca 10 sidor kvar nu! jag vill inte! den är så bra så jag vill inte att den ska ta slut, därför har jag haft en pause och laddade ner alla RHCP album. känns bra. Eftersom det första jag gjorde när jag kom hem va att formatera datorn så behöver jag verkligen nytt nu, har INGEN musik kvar alls. känns tomt. occh dumt, många låtar kan verkligen beskriva så mycket, så många minnen från långt tillbaka.. så känns halvtråkigt att allt verkligen är borta. men förhoppningsvis hittar jag det mesta igen!

Igår va jag som vanligt lite extra dum, jag har ju tappat den mesta färgen i ansiktet och känner mig nästan lite blek, så jag bestämde mig för att ha lite brun utan sol i ansiktet. woho, det gick ju bra tänkte jag.. förut köpte jag en hudkräm med en mildare brun utan sol grejs i. jag fick utslag på HELA kroppen, och dum som jag va testade jag det igen, och fick ännu mer utslag. kul? nej. nu, hur som, har jag fått tillbaka en hel del färg i ansiktet, men dock svider och bränner hela ansiktet och jag känner mig lagom svullen runt ögonen.. förhoppningsvis är jag bara torr och kan fortsätta med projektet imorgon? haha. vi slutar där.

Imorgon jobabr jag stängning, 16 - 22.15.. innan dess har jag skola.. hålla ett föredrag.. om mig själv, en presentation snarare. blir kul!  men vad ska man ha på sig? hmmm.

på återseende..

Malle

 
2009-03-29
 18:18:17

det börjar rulla..

saker och t ing är väldigt tungt just nu, försöker komma på hur jag ska betee mig, men jag kommer inte riktigt fram till det.
första veckan har gått bra, jobb jobb jobb. i Fredag jobbade jag 12, 5 h. från 6.30 - 19.00 . den va tung. men jag behöver pengar till min mobilräkning som tittade förbi i brevlådan här om dagen, 2500. kul jul? eller inte.
och jag vill verkligen bara tillbaka just nu, jag hoppas jag får jobba ihjäl mig och kan spara ihop massor av pengar, och dra!
Sitter och lyssnar på massa musik nu.. MGMT, hela albumet "oracular spectacular" är helt och hållet låtarna som hör till resan. Soundtracket till resan. haha.  åhhh..
kom och tänka på när vi åkte iväg på Surfcampet. När vi åkte och lämnade sydney bakom oss, och jag va så pirrig och taggad på hela grejen, nervös och ja, superglad! så sätter snyggkillen som körde bussen på musik , och låten "Time to pretend" kom.. åh det va bara så rätt ute då. på rätt väg! ta mig tillbaka!




Nästa vecka ska jag börja träna igen, nu är det dags att börja tänka på sommarn :) dags att sluta vara en chipsunge! visst att jag ahde gått ner under resans gång, men nu är det dags att bygga upp rätt!! och äta rätt. allt ska bli bäst!


Igår hade jag filmkväll med lochie, mys mys! åkte dit efter jobbet och snackade om allt mellan himmel och jord, sen åkte vi hirt, hyrde lite iflmer bunkrade upp med chips o godis o läsk, haha! :)


Johanna kom hem så vi kan ha bildkväll med tjejerna!! dricka lite vin på det, kan det bli mycket bättre? yum yum.

2009-03-22
 03:36:30

Scar Tissue

hej hej
jag har ont i magen. det känns så konstigt att vara hemma. och med tanke på allt som hände de sista dagarna i Sydney. =/  usch usch.  jag vill bara tillbaka. och det ska jag! det här är inget jag bara säger, det här är bestämt.

och usch va sämst jag är på att vända tillbaka dygnet, det här är 3dje natten i rad som jag vaknar dunt 3 och är pigg som en.. ja jag vet faktiskt inte vad-  det kanske har att göra med att jag inte riktigt vill? jadu jag vet inte..  och jag är JÄTTESUGEN på snickers..  och en cigg..  menn näe.

Imorgon ska jag troligtvis träffa cg. ska bli spännande eftersom vi inte setts sen nyår. vi får se hur det går.

I fredags kväll drog jag till "ollan" med esset. pratade lite o uppdaterade varandra på alla fronter. det va mysigt, några öl, bra för mig eftersom jag ändå inte hade kunnat sova.. det va mysigt! lite innan jag skulle gå fick jag mess från Lise "jag kom precis till Ollan" så jag sprang fram till baren och där va hon, jättekul o träffa henne som jag saknat en hel del!

När vi va på flygplatsen i Sdney bestämde jag mig för att köpa en bok, eller jag hade letat hela vistelsen i Australien efter en bok, men inte hittat någon jag velat läsa.. hur som i Sdney (typiskt, när resan är slut liksom) hittade jag iaf en, Scar Tissue, som är en självbiografi av Anthony Kiedis, sångaren i Red hot chili peppers. Jag är helt fast. jag har försökt läsa böcker på engelska förut, men det har aldrig gått något vidare, jag har inte gillat boken, inte fastnat, aldrig riktigt kommit någon vart. Nu och andra sidan, j ag har velat läsa denhär boken länge, och jag bara flyter igenom, klart det tar lite längre tid än om man skulle läst den på svenska, men gud va bra den är. eller hämsk. usch. men jag tror det är sånt jag gillar, speciellt om man vet att det är en sann berättelse. kan inte riktigt sluta läsa, så är väl det jag gjort under nätterna när jag inte kunnat sova, och messat med S.

måste väl försöka igen. .

/malle
2009-03-20
 13:05:30

5 veckor senare

Hej alla här hemma.
gud va nere jag är över att va hemma,, det är snö. kan det bli värre? skitkallt också. årets klagomur.. men känns verkligen supertråkigt, årets mest otacksamma. men jag känner mig verkligen inte helt.. hemma?
Jag har verkligne bestämt mig för att jag ska åka tillbaka. Plugga, Jobba? jag vet faktiskt inte vad,, men det är en hellustig känsla som ahr bubblat upp inom mig, efter att ha varit där nere känner jag att det här inte är vart jag ska vara, jag känner mig inte hemma? det känns som att jag gillade Australien så mycket mer, att jag trivdes så mycket bättre..  med allt? självklart gillade jag värmen,, men det va själva stilen, hur folket va, hur allt såg ut.. bara allt. .  det känndes så rätt? för första gången kände jag att det kanske va där jag ska vara, där saker kändes rätt..?
jag vet inte. men jag vet att jag kommer åka tillbaka.. Sverige har ingenting (förutom mina vänner och min familj) i jämförelse med Australien.  det tråkiga är väl att punkten vänner och familj är ganska storl..  men just nu känner jag bar att jag vill följa mina drömmar, och det innebär att åka tillbaka.. kanske lära sig att uppskatta Sverige igen?
hoppas ni har läst min Resedagbok medans jag avrit borta.. den har faktiskt varit en hel del kul .. hoppas jag?
jag har iaf haft kul med att skriva den, och det är därfor jag fortfarande kan glömma bort åäö.. så klandra mig inte för mycket..

vidare.

/malle.